Politika
65 feliratkozó
több mint 11 éve
Orbán szerint az elmúlt négy év vitáit a választók lezárták, és két dologra mondtak nemet: a gyűlöletre és az EU-ból való kilépésre. EU-n kívül nincs élet? csakkérdem. no offenz 😀
több mint 11 éve
hvg-n a térkép full fekete, az egész ország gyászba borult 😀MarioAnaJoker eltérítette a szavazatokat 😊
több mint 11 éve
Schiffer felveszi a kesztyűt a Jobbik ellen. Tudom, hogy nem ér sokat, de azért riszpekt, hogy legalább ő kimondja!
több mint 11 éve
hvg-n a térkép full fekete, az egész ország gyászba borult 😀MarioAnanem nem, csak bekeményített a haza nem eladó mozgalom
több mint 11 éve
hvg-n a térkép full fekete, az egész ország gyászba borult 😀MarioAnaVagy a Haza Nem Eladó Mozgalom nyert mindenhol..
Bár nekem 1 piros, 1 zöld és sok narancs van.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
LMP-s közönség bő 5 mp késésben/lassulásban van, vajon mitől 😀
több mint 11 éve
Agreed - állítólag mindig hagynak néhány urnát ha nagyon közeli, hogy ne lehessen tudni hány szavazatot a végleges különbség/ne lehessen manipulálni.bp 15-ben egy ideje 96%-on áll a feldolgozottság és kb 100 szavazattal az mszp-s vezet. vajon most érvénytelenítenek párat, hogy meglegyen a fidesznek az a körzet is? 😛Dexxter TailorSzerintem ennél már nagyon nem lesz több ma. Vagy az átjelentkezők mikor lesznek megszámolva?Schleck
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Gyün a Schiffer Bandi (Háttérben "mosolyogjatok, mosolyogjatok")

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Találós kérdés: mi van sok Borsodban?😊NB2feldolgozatlan szavazat.
buhloone mindstate
több mint 11 éve
bp 15-ben egy ideje 96%-on áll a feldolgozottság és kb 100 szavazattal az mszp-s vezet. vajon most érvénytelenítenek párat, hogy meglegyen a fidesznek az a körzet is? 😛Dexxter TailorSzerintem ennél már nagyon nem lesz több ma. Vagy az átjelentkezők mikor lesznek megszámolva?
több mint 11 éve
bp 15-ben egy ideje 96%-on áll a feldolgozottság és kb 100 szavazattal az mszp-s vezet. vajon most érvénytelenítenek párat, hogy meglegyen a fidesznek az a körzet is? 😛Dexxter TailorA jegyszedőnek az anyja egy malomtulajdonos kulák szeretője volt. Bevallotta.
több mint 11 éve
Igen, sok náci. Az idős nénik is unalmukban horogkeresztes ruhácskákat varrogatnakTalálós kérdés: mi van sok Borsodban?😊NB2hát magad is láthatod, nácikgamerkr
több mint 11 éve
bp 15-ben egy ideje 96%-on áll a feldolgozottság és kb 100 szavazattal az mszp-s vezet. vajon most érvénytelenítenek párat, hogy meglegyen a fidesznek az a körzet is? 😛

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Remélem nem haragszotok az off-ért:kolléganőm házába az ajtóban találkozott egy norvég bálnavadásszal, kihívta a zsarukat azok csesztek kijönni, kiszedte a kukából a jobbik "hirdetését" és erősen elgondolkodott rajta
Ennyi kellett neki...
több mint 11 éve
Találós kérdés: mi van sok Borsodban?😊NB2tablettás bor.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 11 éve
Találós kérdés: mi van sok Borsodban?😊NB2hát magad is láthatod, nácik
több mint 11 éve
Találós kérdés: mi van sok Borsodban?😊NB2borsodi sör?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Találós kérdés: mi van sok Borsodban?😊NB2Sör? 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Találós kérdés: mi van sok Borsodban?😊