Politika
65 feliratkozó
több mint 11 éve
Négy év csudimóka jön, ha Fodor ezt a bullshitet fogja leadni, és hát mi mást adna.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Na ja, az alapból, de hát a Fletó visszacsalogatásával sikerült 3 évet egy pillanat alatt kidobni az ablakon..Gábor, neked oktatni kéne a Yale-en a túlélést..inkább az MSZP maga.Amadeus91
Mikor veszik már észre, hogy nekik nem Orbán az ellenfél már 4 éve, hanem Vona??James007
több mint 11 éve
bp 15-ben 4 szavazattal vezet a fideszes (97,36%-os feldolgozottság)Dexxter Tailorpont most akartam beírni, ezt tuti vizsgálják majd
több mint 11 éve
bp 15-ben 4 szavazattal vezet a fideszes (97,36%-os feldolgozottság)Dexxter TailorShit... hogy fordított ennyit 600 szavazat alatt?
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Gábor, neked oktatni kéne a Yale-en a túlélést..LOL másrészről viszont gondolj bele, milyen kényelmes lenne az élete, ha nem koccol le Viktor mellől annak idején.
James007
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Hétfőtől kezdve? Már Hétfő van.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
bp 15-ben 4 szavazattal vezet a fideszes (97,36%-os feldolgozottság)

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Fodor Gábor megmutatja! 😀
több mint 11 éve
Gábor, neked oktatni kéne a Yale-en a túlélést..inkább az MSZP maga.
Mikor veszik már észre, hogy nekik nem Orbán az ellenfél már 4 éve, hanem Vona??James007
több mint 11 éve
Hányas szavazókör volt? Meglessük a szavazatod 😊Miskolc: most 23!!!!-mal a Fideszes vezet!NB2tök durva, az első választásom és ez pont az én körzetem, igazán érezhetem, hogy fontos a szavazatom 😊kristof
több mint 11 éve
Fletó, vigyázzon rád a kóboráram mostmár. Szerintem az MSZP nem okozott olyan mínuszt, mint ez a szociopata faszkalap.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Gábor, neked oktatni kéne a Yale-en a túlélést..Mikor veszik már észre, hogy nekik nem Orbán az ellenfél már 4 éve, hanem Vona??
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Miskolc: most 23!!!!-mal a Fideszes vezet!NB2tök durva, az első választásom és ez pont az én körzetem, igazán érezhetem, hogy fontos a szavazatom 😊
több mint 11 éve
Miskolc: most 23!!!!-mal a Fideszes vezet!
több mint 11 éve
Ez az összefogás zárszó méltó az egész "mozgalomhoz"...
több mint 11 éve
Kolléga Úr az ÁJK-ról?Pontosan! Alázott is rendesen kollokviumon.. 😊James007mondjuk Morvai is a bünti egyik legnagyobb tudója határon belül, azt lásd politikai pálya...Amadeus91Huh, Schiffer de szörnyű szónok.SchleckIgen, alapvetően ő is inkább szakember. De az egyik legjobb magyar jogtudós.szaba
több mint 11 éve
Azért remélem érzed a különbséget a stílusom és tiéd között, persze engem ez nem zavar. Ha neked ez jön be, folytasd, részemről ennyi. 😊pont te mondod? 😀eaglesmcnabbez a Szarházy szónoklat is komoly stand up volt 😀eaglesmcnabbKicsit már kezdesz túlpörögni szerintem.szaba
több mint 11 éve
AZ LMP-t kis túlzással SA intellektusa tartja jelenleg felszínen (azért nagy magyar jogtudósnak nem hívnám), amúgy egy színtelen-szagtalan banda. Ami a politikában nem jó ómen. Mivel nem a politikából él, nyilván ment volna a levesbe az OGY nélkül. A pártja meg nélküle ment volna le a WC-n. Annak nagyon örülök, hogy összesen talán egy LMP-ből Bajnaihoz pattant ejtőernyős lesz képviselő ismét. Kijárt nekik a cerka rossz vége.
több mint 11 éve
Pontosan! Alázott is rendesen kollokviumon.. 😊mondjuk Morvai is a bünti egyik legnagyobb tudója határon belül, azt lásd politikai pálya...Amadeus91Huh, Schiffer de szörnyű szónok.SchleckIgen, alapvetően ő is inkább szakember. De az egyik legjobb magyar jogtudós.szaba
több mint 11 éve
Vitán felül szakértője a saját területének. Korábban komoly nemzetközi szervezeteknek is dolgozott, komoly helyeken tanított.Nála nagyobb opportunistát keresve se lehetne találni...szabamondjuk Morvai is a bünti egyik legnagyobb tudója határon belül, azt lásd politikai pálya...Amadeus91Huh, Schiffer de szörnyű szónok.SchleckIgen, alapvetően ő is inkább szakember. De az egyik legjobb magyar jogtudós.szaba
több mint 11 éve
valaminek neki is örülnie kell.ez a Szarházy szónoklat is komoly stand up volt 😀eaglesmcnabbKicsit már kezdesz túlpörögni szerintem.szaba
több mint 11 éve
pont te mondod? 😀ez a Szarházy szónoklat is komoly stand up volt 😀eaglesmcnabbKicsit már kezdesz túlpörögni szerintem.szaba
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Jaja, benne volt az első ötben az elmúlt három jogtudós versenyen..Huh, Schiffer de szörnyű szónok.SchleckIgen, alapvetően ő is inkább szakember. De az egyik legjobb magyar jogtudós.szaba
több mint 11 éve
ez a Szarházy szónoklat is komoly stand up volt 😀eaglesmcnabbKicsit már kezdesz túlpörögni szerintem.
több mint 11 éve
Nála nagyobb opportunistát keresve se lehetne találni...mondjuk Morvai is a bünti egyik legnagyobb tudója határon belül, azt lásd politikai pálya...Amadeus91Huh, Schiffer de szörnyű szónok.SchleckIgen, alapvetően ő is inkább szakember. De az egyik legjobb magyar jogtudós.szaba