Politika
65 feliratkozó
8 hónapja
mondjuk ez is egy gyöngyszem 😊Én lemaradtam itt nyaralás közben, de tegnap jött első alkalommal szembe, hogy Magyar Péter felesége írta alá a kegyelmi kérvényt. Vagyis már nem az igazságügy-miniszter asszony, hanem csak MP felesége.
Negritis, a vajda
8 hónapja
Persze, majd előre megadod a választ nekem 😂A Fruzsina oldaláról kitiltottaknak szórhatnál pár morzsát.@Gyurma Pappa skrabskifruzsin fb oldalán remélem voltál szavazni. Tudom, hogy nagy kedvenced😃nekem a le pen-es posztja tetszett 😊
Hanni
Negritis, a vajda
ozibozi
Hanni
8 hónapja
Ukránokcsak hívő, úgyhogy valami baromságot ki kell találnia, amivel megmagyarázza a dolgokat.mondjuk ez is egy gyöngyszem 😊Amúgy ezt a nőt tenyésztették vagy alaból ennyire hülye és vak?
Negritis, a vajda
KB23
holnapra már az lesz, hogy '56-ban is MP kérésére jöttek be aszovjetek.
slowmotion
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
8 hónapja
De nem mindenkinek lesz qrva sok pénz ha buknak, megszűnhet a sokéve tuti biztos, az pedig, hogy miként lesz, kivel, mennyiért majd, arra nincs jelenleg forgatókönyv. A bizonytalanság pedig idegesítő dolog.Dehogy sírt. Felemlegette magában mekkora bulik vannak Hatvanpusztán és elképzelte, mit vegyen az átlagosnak nem mondható fizetésből a hónap elején.Mókás.imádtam a lipsik rémálmát, ahogy állt és kínjában röhögcsélt, de belül sírt 😕
youtube.com/watch?v=jVPYZNwOV-8&si=K3tASowFfknfVm_G
Őszentsége Sobri Jóska
petey
Ezeknél nincs szégyenérzet. Egy csepp sem. Csak pénz van, de az krva sok.
cartman023
8 hónapja
csak hívő, úgyhogy valami baromságot ki kell találnia, amivel megmagyarázza a dolgokat.mondjuk ez is egy gyöngyszem 😊Amúgy ezt a nőt tenyésztették vagy alaból ennyire hülye és vak?
Negritis, a vajda
KB23
holnapra már az lesz, hogy '56-ban is MP kérésére jöttek be a szovjetek.
8 hónapja
Dehogy sírt. Felemlegette magában mekkora bulik vannak Hatvanpusztán és elképzelte, mit vegyen az átlagosnak nem mondható fizetésből a hónap elején.Mókás.imádtam a lipsik rémálmát, ahogy állt és kínjában röhögcsélt, de belül sírt 😕
Őszentsége Sobri Jóska
petey
Ezeknél nincs szégyenérzet. Egy csepp sem. Csak pénz van, de az krva sok.
8 hónapja
Nagy baj van a fideszben, hogy Mencer után már ennek se sikerült még egy pofont se kikönyörögnie...444.hu/2025/04/07/az-istennek-nem-vertek-meg-bohar-danielt-a-tiszasok-aki-emiatt-panaszos-videot-tett-kozzeMókás.Majd dobd be, mikor kész a Bohárék vágása is. 😅
Őszentsége Sobri Jóska
szaba
Negritis, a vajda

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
8 hónapja
Mókás.imádtam a lipsik rémálmát, ahogy állt és kínjában röhögcsélt, de belül sírt 😕
Őszentsége Sobri Jóska
8 hónapja
444.hu/2025/04/07/az-istennek-nem-vertek-meg-bohar-danielt-a-tiszasok-aki-emiatt-panaszos-videot-tett-kozzeMókás.Majd dobd be, mikor kész a Bohárék vágása is. 😅
Őszentsége Sobri Jóska
szaba
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Mókás.Majd dobd be, mikor kész a Bohárék vágása is. 😅
Őszentsége Sobri Jóska
8 hónapja
nem eleg nekik a Vitalyos?mondjuk ez is egy gyöngyszem 😊Amúgy ezt a nőt tenyésztették vagy alaból ennyire hülye és vak?
Negritis, a vajda
KB23
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Vészabó vásznára való.mondjuk ez is egy gyöngyszem 😊Amúgy ezt a nőt tenyésztették vagy alaból ennyire hülye és vak?
Negritis, a vajda
KB23
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
8 hónapja
Én mindig meglepődök, hogy tudja még fokozni.mondjuk ez is egy gyöngyszem 😊Amúgy ezt a nőt tenyésztették vagy alaból ennyire hülye és vak?
Negritis, a vajda
KB23
Egyszerűen nem merem magamtól megnézni a tevékenységét, mert leolvad tőle az agyam.
Szerintem ilyesmit érezhetnek a számítógépek mikor kidobják a Syntax Error üzenetet vagy a Windows a kék halált.
8 hónapja
mondjuk ez is egy gyöngyszem 😊Amúgy ezt a nőt tenyésztették vagy alaból ennyire hülye és vak?
Negritis, a vajda
8 hónapja
mondjuk ez is egy gyöngyszem 😊
8 hónapja
Erre mondják, hogy tátott szájjal a f*szerdőbe? 😄A Fruzsina oldaláról kitiltottaknak szórhatnál pár morzsát.@Gyurma Pappa skrabskifruzsin fb oldalán remélem voltál szavazni. Tudom, hogy nagy kedvenced😃nekem a le pen-es posztja tetszett 😊
Hanni
Negritis, a vajda
ozibozi
Hanni

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
elég ide belépni 😀A Fruzsina oldaláról kitiltottaknak szórhatnál pár morzsát.@Gyurma Pappa skrabskifruzsin fb oldalán remélem voltál szavazni. Tudom, hogy nagy kedvenced😃nekem a le pen-es posztja tetszett 😊
Hanni
Negritis, a vajda
ozibozi
8 hónapja
A Fruzsina oldaláról kitiltottaknak szórhatnál pár morzsát.@Gyurma Pappa skrabskifruzsin fb oldalán remélem voltál szavazni. Tudom, hogy nagy kedvenced😃nekem a le pen-es posztja tetszett 😊
Hanni
Negritis, a vajda
ozibozi
8 hónapja
24 kilométeres kamionsor alakult ki az M1-esen HegyeshalomnálSzlovákok is lezárnak ès akkor mar csak keletre meg dèlre nyitva a határ amit Vityáèk úgyis akartak 😏🥹🥴
Kommentár nélkül.
Mikey
8 hónapja
A Fruzsina oldaláról kitiltottaknak szórhatnál pár morzsát.@Gyurma Pappa skrabskifruzsin fb oldalán remélem voltál szavazni. Tudom, hogy nagy kedvenced😃nekem a le pen-es posztja tetszett 😊
Hanni
Negritis, a vajda
Szerkesztette: ozibozi
8 hónapja
24 kilométeres kamionsor alakult ki az M1-esen HegyeshalomnálKommentár nélkül.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
"Én nem tudok semmi ilyenről. Ezek csak spekuláicók. Én nem tudom, kérem forduljanak a szakminisztériumhoz. Badarság. Brüsszel."Szépen visszanyalt a fagyi a fiúknak. 😀 Gulyást kellene még kicsit megfingatni ezzel kormányinfón h mit dadog.www.valaszonline.hu/2025/04/07/vam-trump-auto-eu-recesszio-kulkereskedelem-usa-kina-hatas/Gondolom megy a fejvakargatás hogy mit is mondjon erre Szijjártó.
ahahahahhahahaha
Amadeus the Young
Mikey
Beki
Tessék, válassz egyet.
Ha Trump továbbra is szorongatja a fidesz tökeit (még ha akaratán kívül is) gazdaságilag, akkor komolyabb plusz osztgatásna kell jönnie vagy csavarniuk kell még a diktatúra gombon.
8 hónapja
@Gyurma Pappa skrabskifruzsin fb oldalán remélem voltál szavazni. Tudom, hogy nagy kedvenced😃nekem a le pen-es posztja tetszett 😊
Hanni
8 hónapja
@Gyurma Pappa skrabskifruzsin fb oldalán remélem voltál szavazni. Tudom, hogy nagy kedvenced😃