NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya

A büdös kurva életbe, legalább ne a kedvenc meme-emhez nyúltak volna (nem a Trollfocihoz, azt leszarom)
Kampány ezer fokon ég. Ahogyan Ruff Bálint is megmondta, a következő kb 380 napban lesz minden is.
 youtube.com/shorts/FVzOLIT03yc?si=QKBSRK5U3jg__Icq

Poloska vagyok.
9 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 136 — #NoStress
 telex.hu/belfold/2025/03/22/honvedseg-ujdorogdi-gyakorloter-baleset-felrobbant-granat

szerencsétlen ember, kimegy egy gyakorlatra és ez a vége.
Kenny
gyűlölködjünk topikban vótmá, de amúgy nagyon para, hogy a picsába sikerült ezt összehozni?!
Löfli
Kibiztosítás után el kell dobni.
Vagy selejtes volt a gránát.
Vagy bármi random konteó.
Őszentsége Sobri Jóska
na most egy sorkatonát fel szoktak készíteni, hogy kell. utána gyaorlógránát és aztán éles. ez minimum 1 óra.
gyakorlatilag a két kezed nem viszi le, hacsak nem fogod mindkettővel. szóval ez nem selejt, hanem egyszerű jaszkarizás volt, csak az a kérdés ki a fasz adott a kezébe éleset.
petey
Oké, de ne mondd, hogy ezt nem fedi le tökéletesen az, amit írtam.

9 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 645 — Csodabogár
 telex.hu/belfold/2025/03/22/honvedseg-ujdorogdi-gyakorloter-baleset-felrobbant-granat

Kenny
gyűlölködjünk topikban vótmá, de amúgy nagyon para, hogy a picsába sikerült ezt összehozni?!
Löfli
Őszentsége Sobri Jóska
na most egy sorkatonát fel szoktak készíteni, hogy kell. utána gyaorlógránát és aztán éles. ez minimum 1 óra.
gyakorlatilag a két kezed nem viszi le, hacsak nem fogod mindkettővel. szóval ez nem selejt, hanem egyszerű jaszkarizás volt, csak az a kérdés ki a fasz adott a kezébe éleset.

9 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Kenny
Löfli
Eleve hogy a fenébe adnak egy civil kezébe ilyet.... Tipikus proli kisfarkú nagyzolás volt gondolom, hogy a kirakat "katona" bevágódjon a fiatal csajnál és a veszélyérzettől meg a hangtól leessen a bugyija

9 hónapja

Kenny
Löfli

9 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 704 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

Kenny

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 357 — Omar's Coming Yo!

Szerkesztette: Kenny

9 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
 telex.hu/gazdasag/2025/03/22/harom-orszag-tiz-alapveto-bolti-termekenek-az-arat-hasonlitotta-ossze-a-dw

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 972
Ez a kiábrándult Fideszes olyan mint a talpalással lehet választást nyerni meg a küzdelem a segglyuk melletti falvakban dől el. Egyszerűen a betokosodott megmondó embereknek egyszerűbb a semmit valaminek eladni ha közben nagyon régóta és magabiztosan ugyan azt puffogtatja.
FLZOLI
A választást a kisvárosi körzetek döntik el, az egyéni körzetek több mint fele ilyen, a listás szavazatoknak is több mint a fele ezekből a körzetekből fog származni.
Ott pedig kialakult helyi jelenléttel és egy erős vagy legalább hiteles helyi jelölttel lehet nyerni.
A talpalást nem lehet megúszni, a reddit, a facebook, a Partizán meg a kókuszcsoport nem lesz elég az emberek meggyőzéséhez.

A magyar átlagszavazó 40+os, nem fiatal már.

Szerkesztette: Kampman

9 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Es van rengeteg nem elvakult fideszszavazo is, akit lehet fordítani.
Wester
Mondjuk én ebben nem hiszek, nyilván buborék, de én egy ilyet sem ismerek. 😀

Én a természetben hiszek, a matematika alapján havonta 3000-rel kevesebb fidesz szavazónk van, hála a lezüllesztett egészségügy és a természet közös munkájának.
Illetve bízom hogy a fiatalokat sikerül szavazásra bírni, ez az "én fiatal vagyok még, nem érdekel a politika" szerintem nem vezet sehova. Meg kell győzni a fiatalokat.

1 év alatt pontosan ugyan ott tart MP. Annyit tud felmutatni, hogy ő nem OV. Nincsen pártja, nincsen programja, nincsen ideológiája.
Tarsi
alakul a programja,más kérdés hogy azért véleményes
de amúgy neki az csak baj ha ténylegesen képvisel valamit, mert onnantól kijönnek a gondok hogy mennyire nincs egyetértés a "táborban"
Negritis, a vajda
ja de akkor az is kijön hogy szó nincs itt tisza szektáról, mert a szektában mindenki egyetért mindenben, ez meg a narancsosokra jellemző inkább

eaglesmcnabb
tisza szekta van, annyi az ismérve, hogy a platós jézusnak mindig mindenben igaza van, ő lehet a következő megváltó és ha kételkedést fogalmazol meg szent magyar péter emberi ésvagy politikai oldaláról, akkor annyi ellenérv jön, hogy "kurva anyádat te gyurbánista". narancsvidéken is ez van pepitában, szarbán szent és sérthetetlen, illetve pusztuljanak a kommunisták (tehát mindenki aki nem ők vagy a széljobbosok), de a dksok közt is, ott a kritikus hangokat orbánistának bélyegzik és nácinak, gyurcsánynál tökéletesebb politikust meg nem hordott hátán a föld. ide ez kell.
és nincs fidesszavazó már szerintem akit lehetne fordítani, azok már rég megfordultak a damaszkuszi úton. aki 2025ben is fideszes, az már az is marad, esetleg egy dolog felé tud elbillenni. hogy mitanyánkos lesz, hát az is egy ragyogó opció egy civilizáltabb magyarország reményében tényleg xd
fake.id
Ez sem igaz. Pont ugyanaz a szélsőséges gondolkodás mint az egész posztod.
Ezt mondták Tisza előtt is hogy nem lehet. Ezt mondták fél éve is, hogy ez a plafon. Most te is ezt mondod.
Menni kell és rájönni mivel lehet növelni a követőket. Nyilván van sok szektás aki mozdíthatatlan de nem az egész.
Toca
Szerintem azért nagyjábol igaza van. Ceglédinél is ment errol a duma, a kiabrandult fideszes mint faj olyan mint a mauritiusi dodo, rég kihalt. (Bár egy ilyet magam is ismerek már)

Szerintem itt azokra fognak lőni akiket eddig nem érdekelt a politika es nem szavaztak senkire. Itt talán nagyobb a potenciál, és könnyebb feladat is valamennyivel, mint meggyőzni egy vérfideszest, hogy álljon át.

Annyiban vitatkoznék Fake-kel, hogy engem az emberi oldala MP-nek vagy bárki más politikusnak egyáltalán nem érdekel, egyrészt úgysem tudjuk egyikről sem hogy milyen forma IRL, másrészt egyáltalán nem releváns infó politikai oldalról. A lányát személyesen ismerve valszeg Szájer Jóska is kurvajóarc lehet a való életben, aztán kitörölheti vele.

Ismerős körökben az is sokszor feljön hogy "hát de nincs senki más akire lehetne szavazni, hogy nincs más alternatíva". Nekem ez nem érv, nincs a faszt, kb csak más alternatíva van. Nem kell itt megváltanina világot, csak szakértőkre kell bízni a szakterületeket, + nem kellene állandóan botokat dugdosni az eu küllőjébe. Azért ezt ne legyen már kurva nagy feladat megugrani.
eaglesmcnabb
Ez a kiábrándult Fideszes olyan mint a talpalással lehet választást nyerni meg a küzdelem a segglyuk melletti falvakban dől el. Egyszerűen a betokosodott megmondó embereknek egyszerűbb a semmit valaminek eladni ha közben nagyon régóta és magabiztosan ugyan azt puffogtatja.

MP egy narcisztikus f**z, nincs mit szépíteni rajta, de nem is barátnak vagy sógornak választjuk hanem kirakatembernek. És igazából normális ember ezt a darálót amit a maffia csinál ellene nem is bírná. Sajnos a szakértőkön is azt látom, hogy nem a tudásuk miatt lettek oda beemelve, így igazából olyan túl sok innovációt és progresszív gondolatot tőlük sem várok.

Szóval marad ez a mocsári fekáliakarate 26-ig a NER, a NER 2.0 és néha a kivénhedt prostiként senkinek se kellő de bizonyos ügyfélkört rutinból triggerelő baloldal között. Ez jutott ennek az országnak, és ez szomorúbb mint bármilyen Nagy Márton féle tyúkbélből kancsalprogresszió...

9 hónapja
Szerintem azért nagyjábol igaza van. Ceglédinél is ment errol a duma, a kiabrandult fideszes mint faj olyan mint a mauritiusi dodo, rég kihalt. (Bár egy ilyet magam is ismerek már)

Szerintem itt azokra fognak lőni akiket eddig nem érdekelt a politika es nem szavaztak senkire. Itt talán nagyobb a potenciál, és könnyebb feladat is valamennyivel, mint meggyőzni egy vérfideszest, hogy álljon át.
eaglesmcnabb
Tévedés. Mármint a jelzős szerkezet, a "kiábrándult fideszes".
Ahogy az is, hogy vérfideszest meg lehet győzni bármiről.
Mivel a legtöbb mondjuk 14-ben, 18-ban, 22-ben Fideszre szavazó az nem fideszes, csak ment a flowwal.
A 22-ben Fideszre szavazó 2,8 millió emberből (különböző szakmai becslések szerint) kb. 500-750 ezer a vérfideszes, szektás, akinek Orbán az isten, mindegy miként hívjuk. Hát valóban nem rájuk lő most MP, (ők átállíthatatlanok, és ahogy már neki is vannak ilyen hívői, ahogy Gyurcsánynak is, de nem ők döntik el soha a választást), hanem a többi 2 millióra.
Akikből amikor szerez szavazókat azokat tévedés "kiábrándultnak" mondani. Vagy akkor hívhatnánk kiábrándult szociknak, hiszen ez a kontingens másfél évtized alatt onnan vándorolt a Fideszhez, ezt a matek látványosan megmutatja. Nem "kiábrándult" szocik ők, hanem csak nem szektás szavazók, az ő választasi preferenciáikról, hajlandóságukról meg tanulmányok tucatjai születtek.
Szóval valójában nagyfokú szakmaiatlanság "kiábrándult" fideszesekről beszélni, amit egy fórumozó, egy politikus megengedhet magának, de egy politikai elemzőtől jó esetben felületesség, slendriánság, rossz esetben fasztudja mi. Ostobaság, befolyásoltság, mindegy is.

A lényeg, hogy MP pont azokra lő, akikre lőnie kell, és pont ez az, ami ijesztő Orbánéknak, ami miatt felpörgetik most a putyinizálódást, mert azért ők se hülyek, nagyon nem, a hatalmat meg átadni -csak azért, mert kicsit rossz a gazdaság, kicsit összeomlik az egészségügy meg az oktatás, kicsit tele a fasza az embereknek az urizálással, a szegénységgel, a kilátástalansággal, mert kicsit félvállról vették a Jucus volt nejének a kifizetését-, hát nem akarják. Végülis az ő nézőpontjukból teljesen logikus is.

9 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 904 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/belfold/2025/03/21/europai-parlamenti-kepviselo-vagyonnyilatkozat-torvenymodositas-magyar-peter

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
Wester

Én a természetben hiszek, a matematika alapján havonta 3000-rel kevesebb fidesz szavazónk van, hála a lezüllesztett egészségügy és a természet közös munkájának.
Illetve bízom hogy a fiatalokat sikerül szavazásra bírni, ez az "én fiatal vagyok még, nem érdekel a politika" szerintem nem vezet sehova. Meg kell győzni a fiatalokat.

1 év alatt pontosan ugyan ott tart MP. Annyit tud felmutatni, hogy ő nem OV. Nincsen pártja, nincsen programja, nincsen ideológiája.
Tarsi
de amúgy neki az csak baj ha ténylegesen képvisel valamit, mert onnantól kijönnek a gondok hogy mennyire nincs egyetértés a "táborban"
Negritis, a vajda
ja de akkor az is kijön hogy szó nincs itt tisza szektáról, mert a szektában mindenki egyetért mindenben, ez meg a narancsosokra jellemző inkább

eaglesmcnabb
tisza szekta van, annyi az ismérve, hogy a platós jézusnak mindig mindenben igaza van, ő lehet a következő megváltó és ha kételkedést fogalmazol meg szent magyar péter emberi ésvagy politikai oldaláról, akkor annyi ellenérv jön, hogy "kurva anyádat te gyurbánista". narancsvidéken is ez van pepitában, szarbán szent és sérthetetlen, illetve pusztuljanak a kommunisták (tehát mindenki aki nem ők vagy a széljobbosok), de a dksok közt is, ott a kritikus hangokat orbánistának bélyegzik és nácinak, gyurcsánynál tökéletesebb politikust meg nem hordott hátán a föld. ide ez kell.
és nincs fidesszavazó már szerintem akit lehetne fordítani, azok már rég megfordultak a damaszkuszi úton. aki 2025ben is fideszes, az már az is marad, esetleg egy dolog felé tud elbillenni. hogy mitanyánkos lesz, hát az is egy ragyogó opció egy civilizáltabb magyarország reményében tényleg xd
fake.id
Ezt mondták Tisza előtt is hogy nem lehet. Ezt mondták fél éve is, hogy ez a plafon. Most te is ezt mondod.
Menni kell és rájönni mivel lehet növelni a követőket. Nyilván van sok szektás aki mozdíthatatlan de nem az egész.
Toca

Annyiban vitatkoznék Fake-kel, hogy engem az emberi oldala MP-nek vagy bárki más politikusnak egyáltalán nem érdekel, egyrészt úgysem tudjuk egyikről sem hogy milyen forma IRL, másrészt egyáltalán nem releváns infó politikai oldalról. A lányát személyesen ismerve valszeg Szájer Jóska is kurvajóarc lehet a való életben, aztán kitörölheti vele.

Ismerős körökben az is sokszor feljön hogy "hát de nincs senki más akire lehetne szavazni, hogy nincs más alternatíva". Nekem ez nem érv, nincs a faszt, kb csak más alternatíva van. Nem kell itt megváltanina világot, csak szakértőkre kell bízni a szakterületeket, + nem kellene állandóan botokat dugdosni az eu küllőjébe. Azért ezt ne legyen már kurva nagy feladat megugrani.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 111 — Vikings fan
Wester

Tarsi
Negritis, a vajda

eaglesmcnabb
fake.id
9 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 645 — Csodabogár
 444.hu/2025/03/21/orbanos-pride-os-poloban-hekkelte-meg-egy-ferfi-az-m1-elo-adasat

akkor remelem a kozmediat meg is buntetik a gyerekek vedelme neveben 😀
csebi
Dáák Dancsi már biztos elemzi azt a gatyát

9 hónapja
ozibozi New York Giants 20 211

Negritis, a vajda
Azért ezen az angolon még elég sok csiszolnivaló lenne...
Persze Tompikánál fényévekkel jobb 😀
warr_b
Orbáné 40 éve ilyen, van 20 éve hogy elérje a szintjét.
ozibozi
Csak gondolom Vitya még oroszt tanult az iskolában fiatal korában, MB meg fiatalabb nálam, szóval ő már angolt kellett hogy tanuljon 😊
warr_b
De nem is kapott Soros ösztöndíjat, hogy a hungrish kiejtését a helyszínen csiszolgassa a romlott, hanyatló nyugaton

Szerkesztette: ozibozi
9 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 904 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Negritis, a vajda
warr_b
ozibozi
Csak gondolom Vitya még oroszt tanult az iskolában fiatal korában, MB meg fiatalabb nálam, szóval ő már angolt kellett hogy tanuljon 😊

9 hónapja
ozibozi New York Giants 20 211

Negritis, a vajda
warr_b
9 hónapja

Negritis, a vajda

9 hónapja
fake.id 1 315 — tush push aficionado
Wester

Tarsi
Negritis, a vajda

eaglesmcnabb
9 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 651 — beers & Packers
Ami miatt különösen utálom a Fideszt, hogy elérte, hogy annak drukkoljak, hogy ne menjen a gazdaság - ez milyen beteg???
vpi
amúgy ez elég durva, egyre többen szeretnék azt hogy kis túlzással világégés legyen és eltakarodjon a teljes elit
az a baj hogy ez sajnos nem így fog történni

reméljük legalább a fidesz ebbe belebukik
Negritis, a vajda
Kontroll Csoport, nyolcvanas évek:
"Annál jobb itt, minél rosszabb".
9 hónapja
Ami miatt különösen utálom a Fideszt, hogy elérte, hogy annak drukkoljak, hogy ne menjen a gazdaság - ez milyen beteg???
vpi
amúgy ez elég durva, egyre többen szeretnék azt hogy kis túlzással világégés legyen és eltakarodjon a teljes elit
az a baj hogy ez sajnos nem így fog történni

reméljük legalább a fidesz ebbe belebukik

9 hónapja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 370 — Patriot
Pàr hónapja már leírtam, de tartom, Pesten MP alábecsüli az óellnezéket és azt hiszi, azért mert Pest ellenzéki, akkor az az övé. Pedig nagyon nem. Itt véres harcok fognak menni minden egy vk-ban, egyet sem fog adni ingyen a régi struktúra. És ha most elidegeníti magától a fentebbi szavazóréteget, az fájdalmas, mandátumban kifejezhető veszteség lesz.
MC12
Ezt külön is kiemelem, fontos. Legszívesebben átküldeném MP-nek, de félek, hogy kritikának venné.
nagylaza, főpohárnok
Jó de azt tudjuk hogy ez önmagában nem elég. Kell a vidéki fideszszavazó és innentől kezdve az a kérdés melyikre van nagyobb esély. Pesti ellenzékinek politizálok, és reménykedek hogy vidéki jobboldaliak rámszavaznak, vagy a vidékieknek politizálok és reménykedek hogy a Pestiek leszavaznak így is rám. Előbbit kipróbáltuk párszor az elmúlt 14 évben, most szerintem itt az idő a másikra is. Külön-külön egyik csoport sem elég a kormányváltásra.
Wester
Erről írtam lentebb:

“A Tisza-projekt arról szól, hogy MP egybe tudja-e fogni a belpesti pride-ra járót, a megyei jogú városban levő, vidéki tanárt, meg az alsómocsoládi gyári munkást. Az látszik, hogy mondjuk az infláció mentén ez sikerül. Most azt lehet megfigyelni, hogy ideológiai, világképi, önmeghatározás beli ügyben megy-e. Ez egyelőre minimum döcög.“

Ez egy nagyon, nagyon nehéz feladat, szinte megoldhatatlan. A Fidesz is azzal nyer 2010 óta, hogy komplett társadalmi osztályokat engedett el és elsősorban a vidéki, azon belül pedig a középosztály és az alatti rétegekre lő (sőt, inkább már csak az alá)
A többi egyáltalán nem érdekli. Oda kell menni, ahol a legtöbb homogén szavazó van, a többit meg rá kell bírni, hogy minél nagyobb arányban maradjon otthon.
Különben belefutsz abba, hogy egyszerre kell megfelelned a homofób vidéki gyári melósnak, meg mondjuk Alföldinek. Azért az fejvakarós és a one man show nagyon nem alkalmas stratégia rá.

Jó hír - persze már akinek - hogy csak szinte megoldhatatlan, mert Nagy Márton miniszter úr mindent megtesz, hogy megácsolja a hidat a fentebbi szereplők között és minden jel szerint jó úton jár 😊
MC12
Igen, ne legyen illúziónk a Tisza labdába se rúgna ha a gazdaság nem állna ott ahol. Egy jól működő gazdaság mellett jönne az újabb 2/3-ad, MP ide vagy oda.
Wester
Persze, ha a Fidesz jól kormányozna vagy csak fele/negyed annyira rosszul mint most nem lenne esélye, sőt Tisza se lenne.
De van értelme ezeknek a mi lenne ha mondatoknak?
Toca
Ha a Fidesz jól kormányozna és nem lenne egy ennyire súlyosan geci társaság, csak mondjuk 25% ennyire gecik, még rájuk is szavaznék. De hát a geciméter már annyira kiugrott.. Go NagyMarci team!

Jó hír, hogy a BYD Szeged idén biztosan nem termel.
9 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott

Negritis, a vajda

a través de GIFER

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja