NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Denver Broncos - Los Angeles Rams
65
10
2:20, ARENA4
Politika
52 feliratkozó
5 hónapja
„Mi soha nem voltunk Orbánnal barátok” – Dimitrij Peszkov Kreml-szóvivő a távozó magyar miniszterelnökről.Ha a hasznos idióta már nem hasznos, akkor csak idióta marad. Azzal meg minek barátkozni?
„Úgy gondolom, az új ember jó munkát fog végezni – ő jó ember” – Donald Trump Magyar Péterről.
ozibozi
5 hónapja
„Mi soha nem voltunk Orbánnal barátok” – Dimitrij Peszkov Kreml-szóvivő a távozó magyar miniszterelnökről.„Úgy gondolom, az új ember jó munkát fog végezni – ő jó ember” – Donald Trump Magyar Péterről.
5 hónapja

Szóval Magyar Péternél van a

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
5 hónapja
szerintem legyen OV

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
Fradi Felcsút partizán youtu.be/z6DDsRtkxHE?is=2qonJ9H5vXbyNSw0
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
nah Külügyben csinálják a videókat képeket az ott dolgozók, elindult a mindig is partizán voltam mozgalom és az önigazolás 😀 de nem bajremélem Orbán Anita és csapata emlékezni fog kik voltak azok a karrierdiplomaták akik nem szolgálták ki a rendszert, vagy akik ezért álltak fel, vagy rúgták ki őket mert nem úgy ugráltak ahogy Petya fütyült..
Szerkesztette: Josszi
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
5 hónapja
Sztem legyen Bartos Cs István
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Eckü vótmár? nemvótmár, ijen konszenzusos jelöltnek tökéletesŐ kormányszóvívő lesz deréktől felfelé, deréktől lefelé meg gulyásgeri új sapija.
sutianap
5 hónapja
Törp papa?Azért jöjjön releváns jelölt is: Nyakkendős Macska.Kis kék faszira leszavaznék
Tactful Cactus
zacknorb
bcsarli, Udvari Főkóstoló
5 hónapja
Amúgy a Hont Bandi meg Jaber tippek is jók xdd
5 hónapja
MP tájékoztatót tart, háttérben meg állványt bontanak, ez óriási.épül-szépül az ország. Ez folyamatos.
szaba
5 hónapja
Eckü vótmár? nemvótmár, ijen konszenzusos jelöltnek tökéletesEskü, nem volt még.
sutianap
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Eckü vótmár? nemvótmár, ijen konszenzusos jelöltnek tökéletes
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
5 hónapja
www.vg.hu/kozelet/2026/04/honvedseg-pancelozott-harcjarmu-lynxNa tessék, lehet pakolni, irány a front!!!

5 hónapja
Törp papa?Azért jöjjön releváns jelölt is: Nyakkendős Macska.Kis kék faszira leszavaznék
Tactful Cactus
zacknorb
5 hónapja
az kemény lenne, ha Tolna, Zala, Baranya, Somogy megyében mindenhol tarolna a Tisza. még a végén büszke leszek Dél-Dunántúlra (Somogy megyére így is az vagyok).ugyanazoknak az embereknek kell ujra szamolni minden egyes szavazo kort, ahol van 7-8 ember legalabb. na most egyeztess idopontot erre azonnal. tokre ertheto, hogy ez ennyire lassuan megy.Mondjuk azt is megkérdezném, hogy melyik általános iskola 3. osztálya számolja újra a szavazatokat Zalában?tegnap én is kérdeztem, állítólag nincsenek ott az bizottság tagjai, mert dolgoznak és ezért megy lassan
Gyurma Pappa
de tényleg vicc, hogy vasárnap 2 óra alatt megvolt kb, ezzel meg már 2. napja tökölnek
mondjuk nem értem faxé nem szereztek 3 embert tegnap, aztán 3 óra alatt lezavarhatták volna
NB2
btw: szombatig amugysem lesz vegeredmeny, aznap at fog fordulni sztem Tolna 3, Szabolcs 6, Zala 2, Tolna 2,
csebi
built for this shit
5 hónapja
Azért jöjjön releváns jelölt is: Nyakkendős Macska.Kis kék faszira leszavaznék
Tactful Cactus
5 hónapja
Azért jöjjön releváns jelölt is: Nyakkendős Macska.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
ugyanazoknak az embereknek kell ujra szamolni minden egyes szavazo kort, ahol van 7-8 ember legalabb. na most egyeztess idopontot erre azonnal. tokre ertheto, hogy ez ennyire lassuan megy.Mondjuk azt is megkérdezném, hogy melyik általános iskola 3. osztálya számolja újra a szavazatokat Zalában?tegnap én is kérdeztem, állítólag nincsenek ott az bizottság tagjai, mert dolgoznak és ezért megy lassan
Gyurma Pappa
de tényleg vicc, hogy vasárnap 2 óra alatt megvolt kb, ezzel meg már 2. napja tökölnek
mondjuk nem értem faxé nem szereztek 3 embert tegnap, aztán 3 óra alatt lezavarhatták volna
NB2
btw: szombatig amugysem lesz vegeredmeny, aznap at fog fordulni sztem Tolna 3, Szabolcs 6, Zala 2, Tolna 2,
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
Csak ne legyen arrafelé túl sok ajtóha van igazság, akkor Kunhalmi Ágnes leszGoth lány köztársasági elnök, very hot
Gyurma Pappa
zacknorb

5 hónapja
De előtte szereljék le a Sándor-palota ajtaját.ha van igazság, akkor Kunhalmi Ágnes leszDávid Ibolya aktív még? 😁Lendvai Ildiko 😉
warr_b
vagy meg jobb:
SZILI KATALIN
csebi
Gyurma Pappa
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
5 hónapja
nem tudok betelni a látvánnyala magyar miniszterelnök naponta több órát nyilatkozik legit sajtómunkásoknak
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
5 hónapja
G. Nagyné Maczó ÁgnesDávid Ibolya aktív még? 😁Lendvai Ildiko 😉
warr_b
vagy meg jobb:
SZILI KATALIN
csebi
built for this shit