NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 377
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Politika
65 feliratkozó
9 hónapja
Nem becsülök semmit, tényállítok. A 2,8 millió az a 22-es listás szavazat kerekítve, ahogy azt a legelején írtam is. Eléggé konkrét, nem becsült szám.Gondolom, érzékelted, hogy nem ezt a számot vitattam, hiszen én is tisztában vagyok azzal, hányan szavaztak 2022-ben a Fideszre. A többire kérdeztem rá, amire viszont nem kaptam választ.
Őszentsége Sobri Jóska
A fix fideszszavazó és a vérfideszes nagyon nem ugyanaz, két különböző kategória. A szektás szavazó az tántoríthatatlan hívő, míg a fix szavazó az nem.Hogyan kell azt érteni, hogy a fix szavazó nem fix szavazó?
Őszentsége Sobri Jóska
9 hónapja
Nem becsülök semmit, tényállítok. A 2,8 millió az a 22-es listás szavazat kerekítve, ahogy azt a legelején írtam is. Eléggé konkrét, nem becsült szám.A 22-ben Fideszre szavazó 2,8 millió emberből (különböző szakmai becslések szerint) kb. 500-750 ezer a vérfideszes, szektás, akinek Orbán az isten, mindegy miként hívjuk. Hát valóban nem rájuk lő most MP, (ők átállíthatatlanok, és ahogy már neki is vannak ilyen hívői, ahogy Gyurcsánynak is, de nem ők döntik el soha a választást), hanem a többi 2 millióra.Most látom. Honnan veszed ezt az adatot? Mert az nagyon jó lenne, ha csak ennyi lenne.
Őszentsége Sobri Jóska
Kissé nagyvonalúan bánsz a számokkal. Nem lényegtelen, hogy 2,8 millióból 500 vagy 750 ezret vonsz le (neked mindegy, marad 2 millió). Csakhogy az sem tiszta, miért abból indulsz ki, hányan szavaztak 2022-ben a Fideszre. Régen nincs 2,8 millió mo-i támogatója Vityának (a határon túliakkal ne bonyolítsuk), már nem sokkal a 2022-es választás után is több százezren lemorzsolódtak az ún. peremszavazók közül. Azóta - a Tisza megjelenésével - csak rosszabb lett a helyzet(ük). Tehát: egyszerre becsülöd alul és felül a Fidesz táborát.
nagylaza, főpohárnok
Az 500-750ezret meg többször hallottam, olvastam, mint a szekta, a vérfideszes, a hívőtagozat létszámát -ezt is írtam-, de napi többóra közéletet fogyasztva, éveken keresztül erről rengeteget diskurálva pontosan meg nem mondom a forrásokat. Szóval ez se becslés, hanem tudás. Legfeljebb -velheted ezt- hibás tudás, de nem becslés.
Hogy mennyi közel fix szavazója van a Fidesznek, azt kb megmutatta a tavalyi Ep választás (2 fullosan inflációs év, kegyelmi botrány, MP, meg az összes többi szarság után 2 millió). Ha az elmúlt 8 hónap hatására bátrak vagyunk és azt mondjuk, hogy ennek a 20%a is valamiért elveszett, akkor is 1,6 millió az a tömeg, ami ha esik ha fúj, leszavaz a Fideszre. Minden más szám önbecsapás akár pro akár kontra.A fix fideszszavazó és a vérfideszes nagyon nem ugyanaz, két különböző kategória. A szektás szavazó az tántoríthatatlan hívő, míg a fix szavazó az nem.
MC12
9 hónapja
Igen, pillanatnyilag 1,5-2 millió közé tehető a tábor nagysága, valószínűleg közelebb az előbbihez. Ehhez még: Orbánék számára az is gond lehet, hogy az Iránytű szerint a fideszesek szavazási hajlandósága lecsökkent 90-ről 82 százalékra, míg a Tiszáé 92 százalék. (Tudom, mozgósításban jól szokott teljesíteni a Fidesz, és messze még a választás.)Hogy mennyi közel fix szavazója van a Fidesznek, azt kb megmutatta a tavalyi Ep választás (2 fullosan inflációs év, kegyelmi botrány, MP, meg az összes többi szarság után 2 millió). Ha az elmúlt 8 hónap hatására bátrak vagyunk és azt mondjuk, hogy ennek a 20%a is valamiért elveszett, akkor is 1,6 millió az a tömeg, ami ha esik ha fúj, leszavaz a Fideszre. Minden más szám önbecsapás akár pro akár kontra.A 22-ben Fideszre szavazó 2,8 millió emberből (különböző szakmai becslések szerint) kb. 500-750 ezer a vérfideszes, szektás, akinek Orbán az isten, mindegy miként hívjuk. Hát valóban nem rájuk lő most MP, (ők átállíthatatlanok, és ahogy már neki is vannak ilyen hívői, ahogy Gyurcsánynak is, de nem ők döntik el soha a választást), hanem a többi 2 millióra.Most látom. Honnan veszed ezt az adatot? Mert az nagyon jó lenne, ha csak ennyi lenne.
Őszentsége Sobri Jóska
Kissé nagyvonalúan bánsz a számokkal. Nem lényegtelen, hogy 2,8 millióból 500 vagy 750 ezret vonsz le (neked mindegy, marad 2 millió). Csakhogy az sem tiszta, miért abból indulsz ki, hányan szavaztak 2022-ben a Fideszre. Régen nincs 2,8 millió mo-i támogatója Vityának (a határon túliakkal ne bonyolítsuk), már nem sokkal a 2022-es választás után is több százezren lemorzsolódtak az ún. peremszavazók közül. Azóta - a Tisza megjelenésével - csak rosszabb lett a helyzet(ük). Tehát: egyszerre becsülöd alul és felül a Fidesz táborát.
nagylaza, főpohárnok
MC12
9 hónapja
Nagyságrendileg egyetértek, de hogy egy hasracsapás számolás után ilyet leírsz vicces! 😀Hogy mennyi közel fix szavazója van a Fidesznek, azt kb megmutatta a tavalyi Ep választás (2 fullosan inflációs év, kegyelmi botrány, MP, meg az összes többi szarság után 2 millió). Ha az elmúlt 8 hónap hatására bátrak vagyunk és azt mondjuk, hogy ennek a 20%a is valamiért elveszett, akkor is 1,6 millió az a tömeg, ami ha esik ha fúj, leszavaz a Fideszre. Minden más szám önbecsapás akár pro akár kontra.A 22-ben Fideszre szavazó 2,8 millió emberből (különböző szakmai becslések szerint) kb. 500-750 ezer a vérfideszes, szektás, akinek Orbán az isten, mindegy miként hívjuk. Hát valóban nem rájuk lő most MP, (ők átállíthatatlanok, és ahogy már neki is vannak ilyen hívői, ahogy Gyurcsánynak is, de nem ők döntik el soha a választást), hanem a többi 2 millióra.Most látom. Honnan veszed ezt az adatot? Mert az nagyon jó lenne, ha csak ennyi lenne.
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
MC12
9 hónapja
Hogy mennyi közel fix szavazója van a Fidesznek, azt kb megmutatta a tavalyi Ep választás (2 fullosan inflációs év, kegyelmi botrány, MP, meg az összes többi szarság után 2 millió). Ha az elmúlt 8 hónap hatására bátrak vagyunk és azt mondjuk, hogy ennek a 20%a is valamiért elveszett, akkor is 1,6 millió az a tömeg, ami ha esik ha fúj, leszavaz a Fideszre. Minden nagyságrendileg más szám önbecsapás akár pro akár kontra.A 22-ben Fideszre szavazó 2,8 millió emberből (különböző szakmai becslések szerint) kb. 500-750 ezer a vérfideszes, szektás, akinek Orbán az isten, mindegy miként hívjuk. Hát valóban nem rájuk lő most MP, (ők átállíthatatlanok, és ahogy már neki is vannak ilyen hívői, ahogy Gyurcsánynak is, de nem ők döntik el soha a választást), hanem a többi 2 millióra.Most látom. Honnan veszed ezt az adatot? Mert az nagyon jó lenne, ha csak ennyi lenne.
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Szerkesztette: MC12
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
9 hónapja
A 22-ben Fideszre szavazó 2,8 millió emberből (különböző szakmai becslések szerint) kb. 500-750 ezer a vérfideszes, szektás, akinek Orbán az isten, mindegy miként hívjuk. Hát valóban nem rájuk lő most MP, (ők átállíthatatlanok, és ahogy már neki is vannak ilyen hívői, ahogy Gyurcsánynak is, de nem ők döntik el soha a választást), hanem a többi 2 millióra.Most látom. Honnan veszed ezt az adatot? Mert az nagyon jó lenne, ha csak ennyi lenne.
Őszentsége Sobri Jóska
9 hónapja
Pont azt a réteget szólítják meg aki a Fidesznek a fő bázisa. YT-n követem őket, és a fő profil hogy megyei bajnokságba mennek el meccsekre. Bivajbasznád- Mucsaröcsöge meccsekre. Két fő támogatójuk van, a Borsodi és a Várda keserű. 😀Volt a Pesti TV-n is műsoruk.Már évek óta látszott merre tartanak. Meg már ott is voltak.Trollfoci, tobbszazezres troll portal, akik ebbol (meg nyilvan plusz hatszellel) brandet csinaltak, kocsmaik vannak mar, meg kulonbozo cuccaik, etc.Most kiderül, hogy le vagyok maradva bizonyos területeken, de kik ezek és milyen célcsoportot lő be ezzel a kampánystáb? Eskü nulla tudással kérdezem.
A büdös kurva életbe, legalább ne a kedvenc meme-emhez nyúltak volna (nem a Trollfocihoz, azt leszarom)
Kampány ezer fokon ég. Ahogyan Ruff Bálint is megmondta, a következő kb 380 napban lesz minden is.
youtube.com/shorts/FVzOLIT03yc?si=QKBSRK5U3jg__Icq
zacknorb
MC12
A trollfoci meg egy eleg nagy, foleg 20-30-40-es korosztalyu, sport es foleg fociszereto reteghez jo szocsokent szolgal.
Stez
Eddig is ugyanugy működtek mint a fidesz. Ha kritikát próbáltál megfogalmazni akkor hülye vagy és nem érted a viccet és amúgy is ez egy troll oldal.
Nemes samu09
Jughead
9 hónapja
kollégámat munkába menet egy kereszteződésnél átengedte a Vitya, ő vezette a transportert, legalább most már tudjuk hova ment 😀
A büdös kurva életbe, legalább ne a kedvenc meme-emhez nyúltak volna (nem a Trollfocihoz, azt leszarom)
Kampány ezer fokon ég. Ahogyan Ruff Bálint is megmondta, a következő kb 380 napban lesz minden is.
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
Volt a Pesti TV-n is műsoruk.Már évek óta látszott merre tartanak. Meg már ott is voltak.Trollfoci, tobbszazezres troll portal, akik ebbol (meg nyilvan plusz hatszellel) brandet csinaltak, kocsmaik vannak mar, meg kulonbozo cuccaik, etc.Most kiderül, hogy le vagyok maradva bizonyos területeken, de kik ezek és milyen célcsoportot lő be ezzel a kampánystáb? Eskü nulla tudással kérdezem.
zacknorb
MC12
A trollfoci meg egy eleg nagy, foleg 20-30-40-es korosztalyu, sport es foleg fociszereto reteghez jo szocsokent szolgal.
Stez
Eddig is ugyanugy működtek mint a fidesz. Ha kritikát próbáltál megfogalmazni akkor hülye vagy és nem érted a viccet és amúgy is ez egy troll oldal.
Nemes samu09
9 hónapja
Megnéztem.Pontosan. Ajánlom hogy nézz végig egy videót és rájössz a humor forrására."Szia bátyus helyzetre" rákerestem, de valami yakkari jött fel.Most kiderül, hogy le vagyok maradva bizonyos területeken, de kik ezek és milyen célcsoportot lő be ezzel a kampánystáb? Eskü nulla tudással kérdezem.
zacknorb
MC12
És az nem a rajzfilm figura kisindián volt. 😀
kittli
zacknorb
Többet is...
A forrást megtaláltam.
A humort hát...
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
9 hónapja
Már évek óta látszott merre tartanak. Meg már ott is voltak.Trollfoci, tobbszazezres troll portal, akik ebbol (meg nyilvan plusz hatszellel) brandet csinaltak, kocsmaik vannak mar, meg kulonbozo cuccaik, etc.Most kiderül, hogy le vagyok maradva bizonyos területeken, de kik ezek és milyen célcsoportot lő be ezzel a kampánystáb? Eskü nulla tudással kérdezem.
zacknorb
MC12
Stez
9 hónapja
Pontosan. Ajánlom hogy nézz végig egy videót és rájössz a humor forrására."Szia bátyus helyzetre" rákerestem, de valami yakkari jött fel.Most kiderül, hogy le vagyok maradva bizonyos területeken, de kik ezek és milyen célcsoportot lő be ezzel a kampánystáb? Eskü nulla tudással kérdezem.
zacknorb
MC12
kittli
Poloska vagyok.
9 hónapja
Trollfoci, tobbszazezres troll portal, akik ebbol (meg nyilvan plusz hatszellel) brandet csinaltak, kocsmaik vannak mar, meg kulonbozo cuccaik, etc.Most kiderül, hogy le vagyok maradva bizonyos területeken, de kik ezek és milyen célcsoportot lő be ezzel a kampánystáb? Eskü nulla tudással kérdezem.
zacknorb
MC12
Szerkesztette: Stez
9 hónapja
"Szia bátyus helyzetre" rákerestem, de valami yakkari jött fel.Most kiderül, hogy le vagyok maradva bizonyos területeken, de kik ezek és milyen célcsoportot lő be ezzel a kampánystáb? Eskü nulla tudással kérdezem.
zacknorb
MC12
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
9 hónapja
Most kiderül, hogy le vagyok maradva bizonyos területeken, de kik ezek és milyen célcsoportot lő be ezzel a kampánystáb? Eskü nulla tudással kérdezem.
zacknorb
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
9 hónapja
a hírtv óta lehet tudni, hogy hova húznak
zacknorb
illetve szerintem 1-2 tag csere is ide vezethető vissza
amúgy sokaknak nem tetszhetett, mert a hozzászólni csak azok szólhatnak, akik 24 órája követői az oldalnak
9 hónapja
Bőven......èpp ma számoltam ki saccra hogy egy korai gyermekfejlesztès (tsmt alapozó dèvèny stb stb stb) programot 54 de legyünk nagyvonalúak èvi 100 milliárdból meg lehetne valósítani hogy ne kelljen ezèrt szülőknek vagyonokat fizetni kis túlzással, ès ennek mennyi haszna ès nyeresège lenne a másik oldalon, ès ez mi ahhoz képest amit elfüstölnek...de hát 🤷Amúgy az, hogy ezt 12 milliárdból akár államilag is meg lehet oldani, jól érzékelteti, mennyire fájnak az ilyen 500+ milliárdos irodaház mutyik. A Matolcsi klán 1 heti stiklijéből kb 8-10 az emberek életét pozitívan befolyásoló, az ország működését előre mozdító dolgot lehetne csinálni. Ezt nem azért írom mert a vidéki ATM a legfontosabb a világon, de szerintem lenne pár ötlet ezen túl.Megmenekültünk 🤪🤪🤪Az jo dolog, ha van mindenhol ATM, az mar mellekes, hogy az elmult masfel evben minden harmadik ATM, amivel talalkoztam kisebb varosokban, kozsegekben, etc, azok amugy nem mukodtek. 😀
index.hu/gazdasag/2025/03/22/lazar-janos-atm-keszpenz-kezspenzfelvetel-alaptorveny-modositas/
"Zseniális..."
dande2
Stez
andree
9 hónapja
Amúgy az, hogy ezt 12 milliárdból akár államilag is meg lehet oldani, jól érzékelteti, mennyire fájnak az ilyen 500+ milliárdos irodaház mutyik. A Matolcsi klán 1 heti stiklijéből kb 8-10 az emberek életét pozitívan befolyásoló, az ország működését előre mozdító dolgot lehetne csinálni. Ezt nem azért írom mert a vidéki ATM a legfontosabb a világon, de szerintem lenne pár ötlet ezen túl.Megmenekültünk 🤪🤪🤪Az jo dolog, ha van mindenhol ATM, az mar mellekes, hogy az elmult masfel evben minden harmadik ATM, amivel talalkoztam kisebb varosokban, kozsegekben, etc, azok amugy nem mukodtek. 😀
index.hu/gazdasag/2025/03/22/lazar-janos-atm-keszpenz-kezspenzfelvetel-alaptorveny-modositas/
"Zseniális..."
dande2
Stez
9 hónapja
Ja igen, arról nincs szó hogy rendesen működni is fognak 😀 meg hányszor ès kik rabolják ki vagy el stb stb stbMegmenekültünk 🤪🤪🤪Az jo dolog, ha van mindenhol ATM, az mar mellekes, hogy az elmult masfel evben minden harmadik ATM, amivel talalkoztam kisebb varosokban, kozsegekben, etc, azok amugy nem mukodtek. 😀
"Zseniális..."
dande2
Stez
9 hónapja
Megmenekültünk 🤪🤪🤪Az jo dolog, ha van mindenhol ATM, az mar mellekes, hogy az elmult masfel evben minden harmadik ATM, amivel talalkoztam kisebb varosokban, kozsegekben, etc, azok amugy nem mukodtek. 😀
"Zseniális..."
dande2
9 hónapja
Megmenekültünk 🤪🤪🤪index.hu/gazdasag/2025/03/22/lazar-janos-atm-keszpenz-kezspenzfelvetel-alaptorveny-modositas/
"Zseniális..."
9 hónapja
A kérdés az volt hogyan sikerült ezt összehozni."Somogyi azt mondta, a balesetet pillanatnyi elbizonytalanodás és a gránát műszaki hibája is okozhatta. Az ügyben vizsgálatot indítottak, minden gránátszériát ellenőrizni fognak."Oké, de ne mondd, hogy ezt nem fedi le tökéletesen az, amit írtam.na most egy sorkatonát fel szoktak készíteni, hogy kell. utána gyaorlógránát és aztán éles. ez minimum 1 óra.Kibiztosítás után el kell dobni.telex.hu/belfold/2025/03/22/honvedseg-ujdorogdi-gyakorloter-baleset-felrobbant-granatgyűlölködjünk topikban vótmá, de amúgy nagyon para, hogy a picsába sikerült ezt összehozni?!
szerencsétlen ember, kimegy egy gyakorlatra és ez a vége.
Kenny
Löfli
Vagy selejtes volt a gránát.
Vagy bármi random konteó.
Őszentsége Sobri Jóska
gyakorlatilag a két kezed nem viszi le, hacsak nem fogod mindkettővel. szóval ez nem selejt, hanem egyszerű jaszkarizás volt, csak az a kérdés ki a fasz adott a kezébe éleset.
petey
Őszentsége Sobri Jóska
nem tudta hogy el kell dobni? nem volt megfelelő a felkészítés? nem figyelt?
selejtes? azért ez eléggé valószínűtlen.
konteó? milyen konteó?
petey
A válaszom meg az, hogy vagy nem dobta el időben, vagy hibas volt a gránát, vagy ezen felül bármilyen konteó is felbukkanhat. Ez így mit nem fed le, milyen történést zár ki?
Ezek a "hogyan" kérdésre válaszolnak.
Nem a "miért"re.
Miért nem dobta el? Nem volt felkészítve? Miért nem? Ki a hibás? - Ezek nem az eredeti kérdésre válaszok, hanem újabb kérdések. A válasz az, hogy nem dobta el időben, illetve lehetett még selejt a gránát. Valószínűtlen, de nem kizárható, mivel vannak selejtes hadiipari termékek is, amikor katona voltam én is láttam párat.
Konteót meg alkothat bárki magának, te is.
9 hónapja
"Somogyi azt mondta, a balesetet pillanatnyi elbizonytalanodás és a gránát műszaki hibája is okozhatta. Az ügyben vizsgálatot indítottak, minden gránátszériát ellenőrizni fognak."Oké, de ne mondd, hogy ezt nem fedi le tökéletesen az, amit írtam.na most egy sorkatonát fel szoktak készíteni, hogy kell. utána gyaorlógránát és aztán éles. ez minimum 1 óra.Kibiztosítás után el kell dobni.telex.hu/belfold/2025/03/22/honvedseg-ujdorogdi-gyakorloter-baleset-felrobbant-granatgyűlölködjünk topikban vótmá, de amúgy nagyon para, hogy a picsába sikerült ezt összehozni?!
szerencsétlen ember, kimegy egy gyakorlatra és ez a vége.
Kenny
Löfli
Vagy selejtes volt a gránát.
Vagy bármi random konteó.
Őszentsége Sobri Jóska
gyakorlatilag a két kezed nem viszi le, hacsak nem fogod mindkettővel. szóval ez nem selejt, hanem egyszerű jaszkarizás volt, csak az a kérdés ki a fasz adott a kezébe éleset.
petey
Őszentsége Sobri Jóska
nem tudta hogy el kell dobni? nem volt megfelelő a felkészítés? nem figyelt?
selejtes? azért ez eléggé valószínűtlen.
konteó? milyen konteó?
9 hónapja
Trollfoci 😀😀😀DDDDD Eddig is lesujtó véleményem volt róluk, most már legalább egyértelmű a helyzet.
9 hónapja

Poloska vagyok.