NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

9 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 658
22,54%-os feldolgozottság és most Varjú 50% Renge 35%
Klaci79_egy poloska
Feri most mindjárt elkezdi a hónapokig tartó ‘nem lehet minket leírni’ turnéját
ozibozi
Sajnos nagyon igazad van...
9 hónapja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 276 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Klaci79_egy poloska
Kinek szurkolunk?

9 hónapja
ozibozi New York Giants 20 211
Klaci79_egy poloska
Feri most mindjárt elkezdi a hónapokig tartó ‘nem lehet minket leírni’ turnéját
9 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 658
9 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 135 — #NoStress
nem ma van Úppesten a választás?
petey
Nem fogja az egeket verdesni a részvétel, ahogyan általában az időköziken máskor sem szokta. Délután egykor 17,87 százalékos részvételi arány.
nagylaza, főpohárnok
Kb leszarják
ThundersNFL a Paraszt
hát pedig azt olvasom több napja, hogy háborúba hívnak mindenkit Varjú ellen 😀 ezek szerint a behívó nem sokmindenkihez ért el 😀
petey
Békepárti itt Mki
csebi
Fél hétkor 31,78 százalék.
nagylaza, főpohárnok
Meglehet az egyharmad.

9 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 649 — beers & Packers
petey
Nem fogja az egeket verdesni a részvétel, ahogyan általában az időköziken máskor sem szokta. Délután egykor 17,87 százalékos részvételi arány.
nagylaza, főpohárnok
Kb leszarják
ThundersNFL a Paraszt
hát pedig azt olvasom több napja, hogy háborúba hívnak mindenkit Varjú ellen 😀 ezek szerint a behívó nem sokmindenkihez ért el 😀
petey
Békepárti itt Mki
csebi
Fél hétkor 31,78 százalék.
9 hónapja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 353 — Packers Suicide Squad
Lol

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
9 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
petey
nagylaza, főpohárnok
Kb leszarják
ThundersNFL a Paraszt
petey
Békepárti itt Mki

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Szalai Ádám szopja le a Miniszterelnök Úr zebráinak az összes f..át. Remélem, nem voltam alpári.
9 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 645 — Csodabogár
petey
nagylaza, főpohárnok
Kb leszarják
ThundersNFL a Paraszt

9 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
petey
nagylaza, főpohárnok
Kb leszarják

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
petey
9 hónapja
Nomac New England Patriots 4 114 — balazs.t85@gmail.com
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 782 — Kinek mit intézett a kormánya
petey
Dede.
Angyalföldön is, azért ne tekintsük másodlagosnak ezt a remek helyet.

Poloska vagyok.
9 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 645 — Csodabogár

9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 782 — Kinek mit intézett a kormánya
Basszus, most jöttem rá, a Partizán a kazinbarcikai turnén csinál majd műsort a football közösségépítő erejéről, ergo kellett valamit lépni a focis körökben, muszáj ott kézben tartani a narratívát. Plusz ugye az 1000. válogatottmeccs is erős indok lehetett erre.

Poloska vagyok.
9 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 902 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Off

Asszony ma virágot vett temetőbe pesti virágboltban, de nem tudott piros szegfűt venni, amit akart. Nem tartanak, mert nem viszik, mivel politikai jelkép. Hát nem tudtam, sírjak vagy nevessek (narancssárga virág volt).

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 829 — Whoops, looks like something went wrong.

A büdös kurva életbe, legalább ne a kedvenc meme-emhez nyúltak volna (nem a Trollfocihoz, azt leszarom)
Kampány ezer fokon ég. Ahogyan Ruff Bálint is megmondta, a következő kb 380 napban lesz minden is.
 youtube.com/shorts/FVzOLIT03yc?si=QKBSRK5U3jg__Icq
zacknorb
Most kiderül, hogy le vagyok maradva bizonyos területeken, de kik ezek és milyen célcsoportot lő be ezzel a kampánystáb? Eskü nulla tudással kérdezem.
MC12
Trollfoci, tobbszazezres troll portal, akik ebbol (meg nyilvan plusz hatszellel) brandet csinaltak, kocsmaik vannak mar, meg kulonbozo cuccaik, etc.

A trollfoci meg egy eleg nagy, foleg 20-30-40-es korosztalyu, sport es foleg fociszereto reteghez jo szocsokent szolgal.
Stez
Már évek óta látszott merre tartanak. Meg már ott is voltak.
Eddig is ugyanugy működtek mint a fidesz. Ha kritikát próbáltál megfogalmazni akkor hülye vagy és nem érted a viccet és amúgy is ez egy troll oldal.
Nemes samu09
Persze, hogy latszott, nem is a ket szep szemukbol sikerult felhuzniuk kocsmakat es tarsaikat, attol fuggetlenul, hogy jokor jol meglovagoltak a lehetoseget, eleg gyorsan kirajzolodott, hogy a hatterben mi a sztori.

9 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 135 — #NoStress
Nem becsülök semmit, tényállítok. A 2,8 millió az a 22-es listás szavazat kerekítve, ahogy azt a legelején írtam is. Eléggé konkrét, nem becsült szám.
Őszentsége Sobri Jóska
Gondolom, érzékelted, hogy nem ezt a számot vitattam, hiszen én is tisztában vagyok azzal, hányan szavaztak 2022-ben a Fideszre. A többire kérdeztem rá, amire viszont nem kaptam választ.
A fix fideszszavazó és a vérfideszes nagyon nem ugyanaz, két különböző kategória. A szektás szavazó az tántoríthatatlan hívő, míg a fix szavazó az nem.
Őszentsége Sobri Jóska
Hogyan kell azt érteni, hogy a fix szavazó nem fix szavazó?
nagylaza, főpohárnok
Van igazsága Jóskának, valóban a hagyma legbelső része, különbözik az eggyel fölötte lévőtől, ezt kb. Úgy lehet leírni, hogy van különbség a vidéki, Kádár-kockában OV képre kelő-fekvő, 71 éves néni, és a 48 éves, ex-polgári körös, békéscsabai villanyszerelő között, akinek a hűtőjén még ott van a 2002es, 2006os fideszes hűtő mágnes és nézi a Bayer-show-t. (Ez speciel személyes családi/ismerősi példa)

De ennek igazából akkor van jelentősége, ha azt hisszük, hogy MP már ott tart, hogy ebből a rétegből is leszed, egyébként nem sok. Szerintem nem tart itt, de simán lehet máshogy gondolni.
MC12
Így.
És nem hiszem, hogy ebből az 1,6-2 millióból le tudna szedni, de ha a 800 ezerből a saját 1,6-2 millió ellenzéki szavazójához (akiknek szintén több rétegük van a hívő, mindenhova áradatiszát kommentelő vérMP szavazótól a belpesti liberális értelmiségiig) elszed párszázezret, és mégennyinél annyit elér, hogy nem megy el a Fideszre szavazni, akkor listán több szavazata lehet, mint a kormánypártnak.
Hogy ez az egyénikre lebontva, vagy a Fidesz által a kampányt, választást manipulálva, belenyúlva mire lesz elegendő arról meg csak fikcióink lehetnek.
Nekem az az elméletem, hogy Orbán hülye lenne engedni, hogy kikapjon, van aki már MPkormányt vízionál, Puzsér Fehéroroszország 2.0-t, szóval lehet mondani, hogy a vélemények megoszlanak, majd meglátjuk.

9 hónapja
Nem becsülök semmit, tényállítok. A 2,8 millió az a 22-es listás szavazat kerekítve, ahogy azt a legelején írtam is. Eléggé konkrét, nem becsült szám.
Őszentsége Sobri Jóska
Gondolom, érzékelted, hogy nem ezt a számot vitattam, hiszen én is tisztában vagyok azzal, hányan szavaztak 2022-ben a Fideszre. A többire kérdeztem rá, amire viszont nem kaptam választ.
A fix fideszszavazó és a vérfideszes nagyon nem ugyanaz, két különböző kategória. A szektás szavazó az tántoríthatatlan hívő, míg a fix szavazó az nem.
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Van igazsága Jóskának, valóban a hagyma legbelső része, különbözik az eggyel fölötte lévőtől, ezt kb. Úgy lehet leírni, hogy van különbség a vidéki, Kádár-kockában OV képre kelő-fekvő, 71 éves néni, és a 48 éves, ex-polgári körös, békéscsabai villanyszerelő között, akinek a hűtőjén még ott van a 2002es, 2006os fideszes hűtő mágnes és nézi a Bayer-show-t. (Ez speciel személyes családi/ismerősi példa)

De ennek igazából akkor van jelentősége, ha azt hisszük, hogy MP már ott tart, hogy ebből a rétegből is leszed, egyébként nem sok. Szerintem nem tart itt, de simán lehet máshogy gondolni.
MC12
Alapvetően magszavazó van és peremszavazó. Ezen belül lehet cizellálni a rétegeket, de a lényegen nem változtat. MP a magszavazókat egyelőre még csak karistolja. Már az is nagy eredmény, hogy - idézem újra az Iránytű (amúgy nagy mintán, három hónapon át készült) felmérését - a kormánypárti szavazók választási hajlandósága jelenleg csak 82 százalék. Ha létrejön az a tiszás hálózat, amit Tóth Péter szeretne (szavazókörönként három-négy aktivista), akkor lehet kompenzálni a szokásos Kubatov-féle dózert, ha nem, akkor a veszett fejsze nyele. Ezt még nem tudjuk, de azt igen, hogy a Tiszában nagyon komolyan veszik ennek a hálózatnak a kiépítését. Az is biztos, hogy OV-nak 2010 óta nem volt még olyan ellenfele, akit annyira komolyan kell vennie, mint MP-t. Mondom ezt úgy, hogy nem ilyen kihívóról álmodtam.
9 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 303
Őszentsége Sobri Jóska
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
9 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 2 985
MP-ék miatt látok megint egyre több emberen tisza cipőt?
Kúrfürst briareos
Lesz egy limited edition Tisza kollekcio a valasztasok elott Petya alairasaval.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
9 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 303
A 22-ben Fideszre szavazó 2,8 millió emberből (különböző szakmai becslések szerint) kb. 500-750 ezer a vérfideszes, szektás, akinek Orbán az isten, mindegy miként hívjuk. Hát valóban nem rájuk lő most MP, (ők átállíthatatlanok, és ahogy már neki is vannak ilyen hívői, ahogy Gyurcsánynak is, de nem ők döntik el soha a választást), hanem a többi 2 millióra.
Őszentsége Sobri Jóska
Most látom. Honnan veszed ezt az adatot? Mert az nagyon jó lenne, ha csak ennyi lenne.
Kissé nagyvonalúan bánsz a számokkal. Nem lényegtelen, hogy 2,8 millióból 500 vagy 750 ezret vonsz le (neked mindegy, marad 2 millió). Csakhogy az sem tiszta, miért abból indulsz ki, hányan szavaztak 2022-ben a Fideszre. Régen nincs 2,8 millió mo-i támogatója Vityának (a határon túliakkal ne bonyolítsuk), már nem sokkal a 2022-es választás után is több százezren lemorzsolódtak az ún. peremszavazók közül. Azóta - a Tisza megjelenésével - csak rosszabb lett a helyzet(ük). Tehát: egyszerre becsülöd alul és felül a Fidesz táborát.
nagylaza, főpohárnok
Hogy mennyi közel fix szavazója van a Fidesznek, azt kb megmutatta a tavalyi Ep választás (2 fullosan inflációs év, kegyelmi botrány, MP, meg az összes többi szarság után 2 millió). Ha az elmúlt 8 hónap hatására bátrak vagyunk és azt mondjuk, hogy ennek a 20%a is valamiért elveszett, akkor is 1,6 millió az a tömeg, ami ha esik ha fúj, leszavaz a Fideszre. Minden más szám önbecsapás akár pro akár kontra.
MC12
Nagyságrendileg egyetértek, de hogy egy hasracsapás számolás után ilyet leírsz vicces! 😀
Toca
Igaz, javítottam 😊

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
9 hónapja
Kúrfürst briareos
Jó eséllyel: igen.
9 hónapja
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life