NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Politika
65 feliratkozó
9 hónapja
444.hu/2025/03/21/orbanos-pride-os-poloban-hekkelte-meg-egy-ferfi-az-m1-elo-adasatakkor remelem a kozmediat meg is buntetik a gyerekek vedelme neveben 😀
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Ha MNB elnök a kezes... 😊csak egyszer lenne olyan hitelem, mint ezeknek a jo arcoknak.Hitelből ment Monacoba, na, mint minden rendes magyar, előbb költ, aztán megkeresi.mondjuk a 127 milliardos befektetes, kesobb tortent mint a monacoi kiruccanas szoval logikai lancolat nem tudom, hogy all fenn amugy.telex.hu/gazdasag/2025/03/20/allami-szamvevoszek-neumann-janos-egyetemert-alapitvany-matolcsy-mnb-padmeDehogyis, a srác milyen jól érezte már magát pl Monaco-ban, ennyit bőven megért az egész!
azért ez se semmi, 127 milliárd csak úgy kidobva az ablakon
Löfli
r.baggio
csebi
somoskovig
csebi
9 hónapja
csak egyszer lenne olyan hitelem, mint ezeknek a jo arcoknak.Hitelből ment Monacoba, na, mint minden rendes magyar, előbb költ, aztán megkeresi.mondjuk a 127 milliardos befektetes, kesobb tortent mint a monacoi kiruccanas szoval logikai lancolat nem tudom, hogy all fenn amugy.telex.hu/gazdasag/2025/03/20/allami-szamvevoszek-neumann-janos-egyetemert-alapitvany-matolcsy-mnb-padmeDehogyis, a srác milyen jól érezte már magát pl Monaco-ban, ennyit bőven megért az egész!
Löfli
r.baggio
csebi
somoskovig
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Hitelből ment Monacoba, na, mint minden rendes magyar, előbb költ, aztán megkeresi.mondjuk a 127 milliardos befektetes, kesobb tortent mint a monacoi kiruccanas szoval logikai lancolat nem tudom, hogy all fenn amugy.telex.hu/gazdasag/2025/03/20/allami-szamvevoszek-neumann-janos-egyetemert-alapitvany-matolcsy-mnb-padmeDehogyis, a srác milyen jól érezte már magát pl Monaco-ban, ennyit bőven megért az egész!
Löfli
r.baggio
csebi
9 hónapja
A tejszínhab alá itt a máz:telex.hu/gazdasag/2025/03/20/allami-szamvevoszek-neumann-janos-egyetemert-alapitvany-matolcsy-mnb-padmeDehogyis, a srác milyen jól érezte már magát pl Monaco-ban, ennyit bőven megért az egész!
Löfli
r.baggio
telex.hu/gazdasag/2025/03/21/asz-mnb-jelentes-padme-alapitvany-neumann-janos-vagyon
Sajnos a "tortát" sohasem fogjuk érteni és látni, legfőképp meg visszakapni.
| A végén meg majd - választási üzenetnek- meg lehet mondani itt senki sem lophat következmények nélkül. |
Szerkesztette: kijo
9 hónapja
mondjuk a 127 milliardos befektetes, kesobb tortent mint a monacoi kiruccanas szoval logikai lancolat nem tudom, hogy all fenn amugy.telex.hu/gazdasag/2025/03/20/allami-szamvevoszek-neumann-janos-egyetemert-alapitvany-matolcsy-mnb-padmeDehogyis, a srác milyen jól érezte már magát pl Monaco-ban, ennyit bőven megért az egész!
Löfli
r.baggio
9 hónapja
telex.hu/gazdasag/2025/03/20/allami-szamvevoszek-neumann-janos-egyetemert-alapitvany-matolcsy-mnb-padmeDehogyis, a srác milyen jól érezte már magát pl Monaco-ban, ennyit bőven megért az egész!
Löfli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
9 hónapja
Tudom, de kiváncsiságból meg szoktam nézni.Mikor fog kijönni kb a jövő évire a voksmonitor, vokskabin?sok ertelme nem lesz.
warr_b
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
telex.hu/gazdasag/2025/03/20/allami-szamvevoszek-neumann-janos-egyetemert-alapitvany-matolcsy-mnb-padmeazért ez se semmi, 127 milliárd csak úgy kidobva az ablakon

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
A Momentum politikusai összesen 70 473 744 forintos büntetést kaptak, tételesen így néz ez ki:24.hu/belfold/2025/03/21/momentum-parlament-kover-laszlo-buntetes/Amúgy ez a kitiltás, amit sok helyen írnak, az mit takar?
NB2
Hadházynál leírják hogy 10 ülés, de a Momentumosoknál?
zacknorb
– Bedő Dávid: 24 025 140 forint (kitiltás 12 ülésnapról, hathavi tiszteletdíj mínusz)
- Lőcsei Lajos: 14 415 084 forint (kitiltás 12 ülésnapról, hathavi tiszteletdíj mínusz)
- Gelencsér Ferenc: 9 610 056 forint (kitiltás 6 ülésnapról, négyhavi tiszteletdíj mínusz)
- Sebők Éva: 11 211 732 forint (kitiltás 6 ülésnapról, négyhavi tiszteletdíj mínusz)
- Tóth Endre: 11 211 732 forint (kitiltás 6 ülésnapról, négyhavi tiszteletdíj mínusz)
9 hónapja
Mikor fog kijönni kb a jövő évire a voksmonitor, vokskabin?sok ertelme nem lesz.
warr_b
9 hónapja
Ezt inkább ide, mert ez most erős lett youtu.be/L_4gcZMHnYc?si=aOsdEGkDV-YQuU9E
9 hónapja
24.hu/belfold/2025/03/21/momentum-parlament-kover-laszlo-buntetes/Amúgy ez a kitiltás, amit sok helyen írnak, az mit takar?
NB2
Hadházynál leírják hogy 10 ülés, de a Momentumosoknál?
Poloska vagyok.
9 hónapja
Mikor fog kijönni kb a jövő évire a voksmonitor, vokskabin?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
tok logikusan gondolkozik, meg ha ideologia szempontjabol Baranyi mellett vagyok (amugy nem tudom, hogy ez megbeszelt dolog volt a kutyakkal, de ha igen piros pacsi neki. mert ez egy tok jo csapda lett volna a Tiszanak, hogy ezt meglovagolva a kutyak szerezzenek jo par %t jovo evre.)Csak egy megjegyzés: Karácsony Gergőék azzal, hogy levették a Pride-ot a Közgyűlés témái közül nagy szívességet tettek a Tisza-nak, pedig Baranyi megpróbálta a ráerőltetni a Tisza-ra hogy foglaljon állást ebben a gumicsont kérdésben.Korábban valahol említettem, hogy Karácsony a magyar politika legnagyobb opportunistája. Ezért is ő az egyik kedvencem, nyilván Deutsch Tamás és Kósa Lajos után, természetesen, őket senki nem előzheti meg soha a szívemben.
Jughead
De komolyan: Karácsonyra sok mindent lehet mondani, de hogy nem értené a politikának a politics részét, azt nem. A policykkel nagyobb gondjai vannak, és főpolgiként ez nem feltétlenül előnyös.
Gyurma Pappa
lehet, hogy iden ezzel elveszit par % szavazot, de 2029 messze van. ha eppen ilyenek miatt nyer vegul a Tisza akkor neki az jelentheti azt, hogy tobb eselye lesz 2029ben.
9 hónapja
Tényleg tök felesleges egy pártnak programot pontokba szedve meghirdetni, mert a szavazókat láthatóan nem érdekli, vagy nem értik miről szól. A Tisza visszaadná az önkorik hatalmának jó részét ahol erre igény és képesség van, nem csak az iskolák, egészségügy stb.Egy EVK szavazás azért is lenne fontos, hogy ne csak 1 fát tudjon majd pár év múlva ültetni egy helyi politikus.
Ezek az üzenetek láthatóan nem mennek át, se Zuglóban, sem bivalybasznád alsón, ezért maradnak a zászlólengetéses populista egyszerű üzenetek, hogy meglegyen a megfelelő szavazatszám az aktuális elemzői belső mérések alapján.
Szerkesztette: ozibozi
9 hónapja
Es van rengeteg nem elvakult fideszszavazo is, akit lehet fordítani.Mondjuk én ebben nem hiszek, nyilván buborék, de én egy ilyet sem ismerek. 😀
Wester
Én a természetben hiszek, a matematika alapján havonta 3000-rel kevesebb fidesz szavazónk van, hála a lezüllesztett egészségügy és a természet közös munkájának.
Illetve bízom hogy a fiatalokat sikerül szavazásra bírni, ez az "én fiatal vagyok még, nem érdekel a politika" szerintem nem vezet sehova. Meg kell győzni a fiatalokat.
ja de akkor az is kijön hogy szó nincs itt tisza szektáról, mert a szektában mindenki egyetért mindenben, ez meg a narancsosokra jellemző inkább1 év alatt pontosan ugyan ott tart MP. Annyit tud felmutatni, hogy ő nem OV. Nincsen pártja, nincsen programja, nincsen ideológiája.alakul a programja,más kérdés hogy azért véleményes
Tarsi
de amúgy neki az csak baj ha ténylegesen képvisel valamit, mert onnantól kijönnek a gondok hogy mennyire nincs egyetértés a "táborban"
Negritis, a vajda
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
Csak egy megjegyzés: Karácsony Gergőék azzal, hogy levették a Pride-ot a Közgyűlés témái közül nagy szívességet tettek a Tisza-nak, pedig Baranyi megpróbálta a ráerőltetni a Tisza-ra hogy foglaljon állást ebben a gumicsont kérdésben.Korábban valahol említettem, hogy Karácsony a magyar politika legnagyobb opportunistája. Ezért is ő az egyik kedvencem, nyilván Deutsch Tamás és Kósa Lajos után, természetesen, őket senki nem előzheti meg soha a szívemben.
Jughead
De komolyan: Karácsonyra sok mindent lehet mondani, de hogy nem értené a politikának a politics részét, azt nem. A policykkel nagyobb gondjai vannak, és főpolgiként ez nem feltétlenül előnyös.

9 hónapja
Látom direkt nem akarod érteni, aki biztos ellenzéki még nem azt jelenti, hogy biztos MP...Ez a legnagyobb baj. Szerintem. Bár a kutya nem kérdezte, de soha nem szavaztam se a fideszre se a baloldalra, mindig a jobbikra, majd most legutóbb a matek miatt a kutyapártra, ami lássuk be fölöslegesen elfüstölt szavazat volt, mivel még be sem jutottak, többször ezt a hibát biztos nem követem el. Szóval az itthoni felfogás szerint szélsőjobbos vagyok gyárilag, ami nyilván finomodott az évek alatt, évek óta ha be kellene skatulyázni inkább konzervatívnak mondanám magam, elvek mentén jelenleg Vona Gábor politikájával értek egyet leginkább, de ha a Gyurcsányra kéne szavazni, mert ő lenne a legesélyesebb, akkor orrbefogás nélkül is tudnék rá szavazni. Még mindig Jakab Petya szavaival tudok a leginkább azonosulni, pontosan nem tudom idézni sajna, de valami olyasmi, hogy "ha a nyakadon a kés akkor azon vagy hogy az onnan lekerüljön, ha lekerült majd elkezdhetünk más problémákkal is foglalkozni"
Tarsi
De hogy egy klasszikust idézzek, “valakinek ezt a tetves mocskos geci rendszert meg kell döntenie”
Egyszerűen nincs más választás. Mondjuk mivel edzett magyar ember vagyok, nekem alapból nincsenek nagy elvárásaim, ha ugyanazt csinálná mint Vitya, csak cserében nem fúrná az EU-t állandóan, + végre csatlakozna az ügyészséghez nekem már bőven elégséges lenne első lépésnek.
Azt tudjuk hogy ami eddig van az egy kalap szar. Sokan gondolják hogy MP még szarabb lenne, igen ez is benne van a pakliban, de ez csak feltételezés, azt hogy az Orbán rendszer szar az viszont tény. De hogy több mint 50% lenne rá az esély hogy MP még rosszabb lenne azért azt remélem nem gondolja senki, én tuti nem. Ráadásul ha csakgyan átbaszna mindenkit, könnyebb lenne elzavarni 4 év után, mint Orbánt 20 után...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
jajj, szóval az van, hogyFidesz vagy Tisza.
Ha másra szavazol, akkor is ez marad a lényeg.
Óellenzék, meg kisfaszom
9 hónapja
Csak egy megjegyzés: Karácsony Gergőék azzal, hogy levették a Pride-ot a Közgyűlés témái közül nagy szívességet tettek a Tisza-nak, pedig Baranyi megpróbálta a ráerőltetni a Tisza-ra hogy foglaljon állást ebben a gumicsont kérdésben.
9 hónapja
Ez egy nagyon, nagyon, nagyon régi vita, amit most - meg általában - a Fidesz felhasznál.igen, eddig mukodott ez, az teny. most: hat majd meglatjuk. azert nalam nehez olyan embert talalni, aki mondjuk fontosnak tart ilyen kerdeseket, mint a Pride, de en kiestem ebbol a 2-3szazezer emberbol, aki egy ilyen miatt nem fog leszavazni MP-re, akar tanulva 2022bol is.
Elvszerűség vs. pragmatizmus. Meddig tarthatok ki az elveim mellett, mikor kell felülírni az elveimet, és akkor azok valóban az én elveim voltak-e, vagy csak látszatból, külsőségek miatt voltak velem, és amikor valóban fontos, már nem olyan fontos vs. mindent felülír-e egyetlen vezérlő gondolat, és annak alárendelek minden egyebet, hidegen, racionálisan.
Jelen esetben a pesti értelmiség “ajvékolása” annak szól, hogy arra kellene szavazniuk, aki az alapfundamentumaikkal megy szembe, egy “magyarkodó”, ex fideszes káder, akinek minden receptora a populista jobbhoz van bekötve, fideszesen beszél (első OV féle módon), fideszesen gondolkodik, fideszes kampánytechnikát visz, kvázi tüzet tűzzel akar legyőzni, és akkor még a Pride mellet se képes kiállni, amikor itt deklaràlt jogfosztás történik. Ez egy disszonáns helyzet nekik, hiszen kvázi egy Fidesz lightra kell szavazniuk hogy ne a Fidesz hard nyerjen. De ezzel a Fidesz mégiscsak arra kényszerít sokakat, hogy dobják sutba az elveiket a pragmatizmus oltárán. És a Fidesz tudja, hogy az emberek egyáltalán nem könnyen írnak felül ilyen kódokat. Mégegyszer: ha könnyű lenne, ez a rendszer már nem lenne.
Van 2-300 ezer ember, akinek ez az ügy ezért, azért de fontos, és fontos neki az is, hogy a választott vezetőjének fontos legyen. Egyszerűen a választói értékkészletükben nekik ez igenis számít. Lehet ezt szidni, meg idiótázni őket, de akkor is így lesz. Nem véletlen, hogy Karácsony és a Momo úgy repültek a témára mint gyöngytyúk az ismertre.
MC12
miert is? mert pontosan az tortenik, amit itt 2015ben a forumon is megjosoltam. megpedig, hogy amint elindul a Fidesz ezen az uton, ahol kulfoldi emberek csoportjait elkezdunk uldozni az egy olyan csuszos lejto, amin nincs megallas a tortenelmi tapasztalatok alapjan, es elobb-utobb jonnek majd a honfitarsaink is ebbe a korbe. sokan itt a forumon is legyintettek, hogy hulye vagyok (lehet te is), de sajnos megint nekem lett igazam.
marpedig ezen felul sok dolgot nem merek allitani, de par dolog biztos:
1: az 'oellenzek' nem fog nyerni a NERben. ennek szamtalan oka van, nem kell ebbe belemenni sztem.
2: mar pedig, ha az oellenzek nem fog nyerni akkor ket fo lehetoseg lathato:
2A: ez a par szazezer ember megosztja a szavazatat, bejut a DK meg lehet a MoMo/Kutyapart is, MP szerez 10-20 egyenit, listan eler egy 20%+t de a Fidesz nyer, lesz kb 115 kepviselojuk, es megy minden tovabb.
2B: ez a par szaz ember nem szedul el, es legalabb egyeniben leszavaz a Tiszara, igy MP-nek lesz egy minimalis tobbsege. egyuttal johet a valtozas lehetosege is.
ebbol a 2 szcenariobol mki eldontheti, hogy vajon melyik lesz jobb. (most nem szamoltam azzal a lehetoseggel, hogy senki sem eri a 100 kepviselot, jelenleg az is benne van amugy. de akkor sztem jonne egy jo kis Mi Hazank koalicio, ahol 2029re eljutnank oda, hogy egy Pride szintu rendezvenybe belelovetne a rendorseg mert Novak Belugyminiszter ur arra adott parancsot, mikozben egy utcaval arrebb meg hazasitanak ki a termekeny 15 eves lanyokat a 60+ eves egyhazi szemelyeknek Duro csaladugyi miniszterasszony rendelete alapjan.
Pàr hónapja már leírtam, de tartom, Pesten MP alábecsüli az óellnezéket és azt hiszi, azért mert Pest ellenzéki, akkor az az övé. Pedig nagyon nem. Itt véres harcok fognak menni minden egy vk-ban, egyet sem fog adni ingyen a régi struktúra. És ha most elidegeníti magától a fentebbi szavazóréteget, az fájdalmas, mandátumban kifejezhető veszteség lesz.ebben elkepesztoen egyetertunk, es sztem ez a problema ala van becsulve MP-nel (legalabbis kommunikacio szintjen). BP-n sztem azert van jo par olyan korzet, ahol alapvetoen egesz jol beagyazott ellenzeki jelolt van. ld az itteni forumot is Zugloban ugy tamogatjak Hadhazyt, hogy sztem a csavo 2022 ota meg csak at sem utazott a keruleten nem, hogy legalabb egy fat elultetett volna. de ilyen sztem Szabo Timea korzete, Jambore, es meg van 1-2 masik belso korzet is, ahol nagyon tudatos ellenzeki valaszto van, elvek menten el igy par rossz kommunikacio morzsa utan nem fog leszavazni a Tiszara. marpedig, ha dontetlen koruli vagy nem tul nagy Tisza vezetes van orszagos szinten akkor BPen fogja a Fidesz megnyerni 2026t, hasson ez bmien furcsanak.
MC12
irom mindezt, hogy tovabbra is tartom, hogy valasztason OV-t nem lehet levaltani. megdonthetetlen velelemkent kezelem ezt az allitasomat.
Szerkesztette: csebi
9 hónapja
Na pont ezért nem lesz itt semmilyen változás és Tisza győzelem se.Én zuglói vagyok, én tiszta lelkiismerettel leszavazok Hadházyra, ha ő újra elindul, ha ennyire érdekel, amennyiben nem tesz ide a Tisza valaki olyat, akinél azt érzem, hogy nem csak egy báb lesz, hanem tényleg képviselő lesz. Lehet vitatkozni Hadházy hasznosságán nyilván, én személy úgy érzem, hogy ő megérdemelne még egy ciklust a parlamentben, még ha akár függetlenként is.Ezt értem, de ezzel nem válaszoltál a kérdésemre: nem fog tetszeni a jelölt, leszavazol a Kutyákra, és nyeri a körzetet a Fidesz. Ez a terv?Semmi szimpatikus nincs Magyar Péterben. Abszolút semmi. Kivéve, hogy a pollok szerint van esélye leváltani a Fideszt (tegyük fel, hogy egy választási győzelem = kormányváltás, ez egy másik beszélgetés, szóval ezt most tegyük fel, magyarázat nélkül).Részemről ezzel megvárom, hogy milyen versenyek is lesznek az EVK-kban, mert erre jelenleg még csak tippelni lehet, amíg nincsenek meg a Tiszának az egyéni jelöltjei és a stratégiája azokra a helyekre, ahol eddig ellenzéki képviselők voltak...
Őszintén szeretném megérteni a "mi-nem-ezt-a-lovat-akartuk" klub tagjait, mi lesz 2026-ban? Elmentek szavazni, lelkiismereti okokból leszavaztok az aktuális liberális szavazatgyűjtőre, Budapestet megnyeri a Fidesz, ezzel a választásokat is, és marad minden.
Ez egy reális forgatókönyv. Kérlek, tényleg magyarázzátok el, hogy én, az embertelen pragmatikus megértsem. Végigolvastam minden "nem akarunk rendszer cserét" hozzászólást, és nem értem
Gyurma Pappa
StormST
Gyurma Pappa
Hülye vagyok? Lehet, de én azzal nem tudok azonosulni a tiszánál, hogy eddig minden és mindenki szar volt. Azt mondják, hogy a fidesz elcsalta a választásokat, de azokat az embereket (képviselőket és a szavazóikat egyaránt) mégse ismerik el, akik a fidesz felé elcsalt választásokon mégis tudtak EVK-kat nyerni, és próbáltak ellenzékiként politizálni. Igen, nagy baj, hogy a fidesznél van a "mi és ők", de nem érzem jobbnak az "ők és mi"-t se, márpedig a "csak a Tisza az ellenzék" pont ez lenne...
StormST
Lokális minimumra törekszünk ( Zuglóban Hadházy lesz ami jó Zuglónak), globális maximumot meg leszarjuk ( Fidesz nyer emiatt és globálisan az élet, sőt még Zuglói lét is amúgy rosszabb lesz mintha egy “Tiszás báb” nyert volna Zuglóban).
Zugló itt most csak egy példa lehetne Göd is a pelda mondjuk.
Ezt látja OV, ezért ha nem tudja összeellenkézizni/ Gyurcsányozni a Tiszát, akkor jön majd a próbálkozás, hogy éket verjen.
9 hónapja
Ebben a rendszerben csak "mi és ők" van, választási rendszer erre lett kitalálva. Fidesznek van egy bázisa, aki akkor is rájuk szavaz ha gyerekeket erőszakolnak a parlament előtt. Nem azért nyer egy Fideszes ellen valaki EVK-t mert olyan munkát tesz bele, hanem a választók nem látnak más alternatívát.Én zuglói vagyok, én tiszta lelkiismerettel leszavazok Hadházyra, ha ő újra elindul, ha ennyire érdekel, amennyiben nem tesz ide a Tisza valaki olyat, akinél azt érzem, hogy nem csak egy báb lesz, hanem tényleg képviselő lesz. Lehet vitatkozni Hadházy hasznosságán nyilván, én személy úgy érzem, hogy ő megérdemelne még egy ciklust a parlamentben, még ha akár függetlenként is.Ezt értem, de ezzel nem válaszoltál a kérdésemre: nem fog tetszeni a jelölt, leszavazol a Kutyákra, és nyeri a körzetet a Fidesz. Ez a terv?Semmi szimpatikus nincs Magyar Péterben. Abszolút semmi. Kivéve, hogy a pollok szerint van esélye leváltani a Fideszt (tegyük fel, hogy egy választási győzelem = kormányváltás, ez egy másik beszélgetés, szóval ezt most tegyük fel, magyarázat nélkül).Részemről ezzel megvárom, hogy milyen versenyek is lesznek az EVK-kban, mert erre jelenleg még csak tippelni lehet, amíg nincsenek meg a Tiszának az egyéni jelöltjei és a stratégiája azokra a helyekre, ahol eddig ellenzéki képviselők voltak...
Őszintén szeretném megérteni a "mi-nem-ezt-a-lovat-akartuk" klub tagjait, mi lesz 2026-ban? Elmentek szavazni, lelkiismereti okokból leszavaztok az aktuális liberális szavazatgyűjtőre, Budapestet megnyeri a Fidesz, ezzel a választásokat is, és marad minden.
Ez egy reális forgatókönyv. Kérlek, tényleg magyarázzátok el, hogy én, az embertelen pragmatikus megértsem. Végigolvastam minden "nem akarunk rendszer cserét" hozzászólást, és nem értem
Gyurma Pappa
StormST
Gyurma Pappa
Hülye vagyok? Lehet, de én azzal nem tudok azonosulni a tiszánál, hogy eddig minden és mindenki szar volt. Azt mondják, hogy a fidesz elcsalta a választásokat, de azokat az embereket (képviselőket és a szavazóikat egyaránt) mégse ismerik el, akik a fidesz felé elcsalt választásokon mégis tudtak EVK-kat nyerni, és próbáltak ellenzékiként politizálni. Igen, nagy baj, hogy a fidesznél van a "mi és ők", de nem érzem jobbnak az "ők és mi"-t se, márpedig a "csak a Tisza az ellenzék" pont ez lenne...
StormST
EV képviselő csak egy báb. Szabó Timi van a mi körzetünkben, mit csinált az elmúlt két ciklusban? Semmit..megosztja a szokásos Orbán utaló bejegyzéseket, néha felhoz pár helyi dolgot de semmi hasznát nem látom. Hadházy ugyanez, semmi érdemi dolgot nem tud tenni, neki nem kell képviselőnek lenni ahhoz hogy csinálja amit eddig csinált.
Fidesz létrehozott egy olyan rendszert ahol a győztes mindent visz, a vesztesnek semmi beleszólása a dologba. Mi lesz ha nyer a Tisza? Megkapják ez a tejhatalmat, jó lesz? Nem, de nem tudok vele mit tenni, ezt is megköszönhetjük a Fidesznek.