Politika

65 feliratkozó

9 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
ez a kettős állampolgár kiutasítósdi annyira szurreál, még a fidesztől is
Amadeus the Young
nem kettos allampolgarsag lesz ez mar hanem masodrengu allampolgarsag. raadasul ez nem olyan egyszeru nem eleg errol torvenyt hozni hanem Alaptorvenyt is modositani kell, kitorolni ezt az alkotmanyos jogot.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
cartman023 Indianapolis Colts 976
 index.hu/belfold/2025/03/09/orban-viktor-akcio-harcosok-klubja-menczer-tamas-fidesz-kormany/

Reméljük az egyenruhájuk fő eleme a barna ing lesz.
9 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
ez a kettős állampolgár kiutasítósdi annyira szurreál, még a fidesztől is
9 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 974 — The Mathematician
 24.hu/belfold/2025/03/09/ragados-szaj-es-koromfajas-1000-tonnanyi-allattetem-megsemmisiteset-rendelte-el-a-nebih/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 www.facebook.com/100069854983963/posts/956908143314343/?rdid=LiIxQlRYwnDqtj9L#
Negritis, a vajda
Rég elengedtem én is és egyébként a családom is ezt a trágyalé egyházat azzal a f**z Baloghal az élen, hiába vagyunk hivatalosan mind reformátusok. Konkrétan már az invizícióhoz mérhető az a rombolás amit véghezvisznek....

9 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 974 — The Mathematician
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/494538906_1241458947984158_867490136852905277_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx1340x807&ctp=p600x600&_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=cae128&_nc_ohc=ZuCrB8QynLsQ7kNvwHoWUTN&_nc_oc=AdmA94d0LnjhIhMemMLYBVQlsu-AhQtqGE_QP9-rMNefiSojygdoU4WuFlnAonqtyME&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=kpSWMibKGT4KevZ5yVUgvQ&oh=00_Afkgo1OPK-EWXs9ICPSoW0--QbkglrjXFpczaDLYkY3tyw&oe=694BA0A2
Diétás Magyar Múzsa
Akinek esetleg nem lett volna teljesen világos, hogy a magyar református egyház a NER segge vége...

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 660
 www.facebook.com/reel/1180848083382760/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

Nalam a nap videoja, kimaxoltak masfel percben amit lehet😀
JéBé
és a végre jött a szekunder szégyenérzet...😕
9 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 275 — Ajmo Vatreni
Teljes szja-mentességet kapnak a 30 alatti anyák

"...eddig az átlagbérig kaptak szja-mentességet ezek a nők, ezt a korlátot eltörlik január 1-től, ráadásul nem csak azokra vonatkozik, akiknek az elmúlt két évben született gyerekük, hanem mindenkire."

Nagyot mennek továbbra is.
Mikey
Biztos jók a számok így egy évvel a választás előtt
9 hónapja
Beki New York Jets 2 071
 www.economx.hu/gazdasag/nagy-marton-elelmiszer-inflacio.805589.html
Meglepetes-inflacio... nem vezeto inflacio az EUban... nincs ebben semmi meglepetes, kokler senkihaziak...
9 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Teljes szja-mentességet kapnak a 30 alatti anyák

"...eddig az átlagbérig kaptak szja-mentességet ezek a nők, ezt a korlátot eltörlik január 1-től, ráadásul nem csak azokra vonatkozik, akiknek az elmúlt két évben született gyerekük, hanem mindenkire."

Nagyot mennek továbbra is.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 275 — Ajmo Vatreni
 www.facebook.com/reel/1180848083382760/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

JéBé
Aztakurva, de cringe
9 hónapja
ozibozi New York Giants 20 212
Ki volt az a marha aki szerint a Hunyadi komoly sorozat???
20.30-21.25.-ig néztem és nem értem mi ez a szar?
Kb Félrészegen komolyabb párbeszédeket hozunk össze agyhalott idiótákkal😕 .
Az a csaj pedig aki Fuck Nerezet, inkább adja vissza a munkakönyvét, mert ha ehhez bármi köze is volt valaha szakmailag az überciki.l
‘Mindezt mind 21.20- kor
Nők napján.
ozibozi
Mondjuk az hogy ez a politika csoportban van vitatva nem a sorozatokban sokat elarul a fogadtatas korulmenyeirol.
JéBé
Politikailag a Kurzusék kimentek büszkélkedni a díszbemutatója, és ők csináltak belőle politikát. Utána a tüntetés ellenük?
Szakmailag meg Egy Temus aquamen csajozik és titkos ösvényeken megy a Kárpátok között.
Ami érthetetlen, hogy nekem komolyan jegyzett emberek azt mondták, hogy ez szerintük jó lesz./igaz ők még nem láthatták a végeredményt /hónapokkal ezelőtt/
De ez tényleg egy kalap fos, nem kell politikai elkötelezettség és nem tudom mi az átlag, de ez tényleg gáz /szvsz/

Szerkesztette: ozibozi
9 hónapja
JéBé Green Bay Packers 7 723
Az a csaj pedig aki Fuck Nerezet, inkább adja vissza a munkakönyvét, mert ha ehhez bármi köze is volt valaha szakmailag az überciki.l
‘Mindezt mind 21.20- kor
Nők napján.
ozibozi
Mondjuk az hogy ez a politika topicban van vitatva nem a sorozatokban sokat elarul a fogadtatas korulmenyeirol.

Szerkesztette: JéBé
9 hónapja
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 559 — Bowl Winner
‘Mindezt mind 21.20- kor
Nők napján.
ozibozi
Középszer. Átlag szintet megüti, sajna nekem dögunalom, és nincs benne semmi, amiben kiemelkedne a történelmi sorik mezőnyéből.

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
9 hónapja
JéBé Green Bay Packers 7 723
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/482368284_615577617965471_677316214721179628_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=596eb7&_nc_ohc=YT4XcrHWuZgQ7kNvwFYZGi_&_nc_oc=AdmV17uIkTvLGuFPL7T50H7EydIPaaRjvaNfABKmCZU_ZRYYsyAX8RuzT5PfHNA2CE0&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=DXLVsDepzOQPHXxyq0tbdQ&oh=00_AfmwEMsF0xV7uokWHq_tqB_TmmW4hHKhxmMnbcRrY1J6Yg&oe=69433A40
953.426 Aufrufe · 20.776 Reaktionen | Boldog nőnapot, hajrá, Luca! | Orbán Viktor
Boldog nőnapot, hajrá, Luca!

9 hónapja
ozibozi New York Giants 20 212
‘Mindezt mind 21.20- kor
Nők napján.

Szerkesztette: ozibozi
9 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Hát b@zmeg, ez a pali vagy teljesen hülye, vagy teljesen hülyének néz mindenkit!
Klaci79
Sajnos az előbbi van közel a valósághoz.
szaba
én biztos vagyok benne hogy előbbi

24.hu/belfold/2025/03/08/gazdasagi-evnyito-orban-viktor-nagy-marton-varga-mihaly-nagy-elek/

Nagy Márton: A szegények jártak a legjobban
Negritis, a vajda
Miért ne lehetne igaz mind a kettő?
nagylaza, főpohárnok
Szerintem mind a kettő igaz, amúgy.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
StormST Denver Broncos 12 425 — SB 50 Champion @ Grund
 m.hvg.hu/itthon/20250308_reformatus-egyhaz-ingatlan-budapest-mkkp-kovacs-gergely
r.baggio
Isten (se) fizesse meg…

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
9 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 889
Hát b@zmeg, ez a pali vagy teljesen hülye, vagy teljesen hülyének néz mindenkit!
Klaci79
szaba

24.hu/belfold/2025/03/08/gazdasagi-evnyito-orban-viktor-nagy-marton-varga-mihaly-nagy-elek/

Negritis, a vajda
nagylaza, főpohárnok
Mert előbbi kizárja utóbbi lehetőségét.
9 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 521 — Chiefs GM
 m.hvg.hu/itthon/20250308_reformatus-egyhaz-ingatlan-budapest-mkkp-kovacs-gergely
r.baggio
Pedig igazán építhettek volna oda egy gyerekotthont is.

9 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 300 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
9 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 651 — beers & Packers
Klaci79
szaba

Negritis, a vajda
9 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 651 — beers & Packers
Nem, vidékre se mentek le, ezért van még mindig Orbán.
ender1112
ez továbbra is bullshit, de sebaj
nem az a kérdés hogy lemész-e hanem hogy hogyan
Negritis, a vajda
Ha "lemennek", akkor mindegy.
Jelen kellene lenni.
Kampman
Ez a lényeg.
9 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
Nem foglalkozunk ezzel eleget, pedig külpoltikai szinten legalább akkora botrány, mint a kegyelmi ügy volt

m.hvg.hu/itthon/20250307_magyar-eufor-erok-kivonasa-kerelem-bosznia-europai-tanacs
r.baggio
Nem hiszem, hogy akkora hullámokat ver, mint a kegyelmi ügy, de teljesen jogos: hatalmas botrány. Mindennel szembemegy, amit a fideszes propaganda hirdet. A kérdés az, hogy OV miért akar egy ilyen tűzfészekben kavarni. Nekem nincs magyarázatom erre. (Ami van, az már olyan konteó, amit magam se szeretnék elhinni.)
nagylaza, főpohárnok
Ez sokkal nagyobb ügy, Orbán kiküldött egy hivatalos magyar alakulatot, hogy fegyveres akciót hajtsanak végre egy másik európai állam hivatalos testülete ellen. Mikor volt erre példa utoljára? 2022-ben, amikor Putyin megtámadta újra Ukrajnát. Vagy tud valaki más hasonló ügyről?
Orbánnak teljesen elment az esze? Fegyveres összecsapás Boszniával?
ender1112
Szöktetés lett volna inkább szerintem, nem összecsapás.
Skorzenynek gondolta magát.
Először kiment a TEK, majd honvédségi gépen tárgyalni küldte a külügyi államtitkárt. Jó ötletnek tűnt, csak épp a repülőt nem engedték leszállni Boszniában.
Így Dodik és a TEK is ottmaradt.
De lehet túl sok akciófilmet néztem mostanában.
kittli
Szöktetéshez csak akkor kell 70 fegyveres ember, ha összecsapásra számítanak, és be is vállalják. Különben elég pár diplomata/kém.
ender1112
De most volt itt Pesten Dodik. (Február 17.)
Elég lett volna ha tovább marad egy picit, vagy újra jön jövőhéten. Minek a TEK meg a szöktetés?
Őszentsége Sobri Jóska
Mert nem maradt itt, hanem visszament, hátha a bosnyák bíróság nem ítéli el. De ha elítéli, majd a TEK kihozza bármi áron. Gondolom ezt tárgyalták le Orbánnal 17-én.
ender1112
De miért nem várta ki itt azt az egy hetet?
Nem az előretervezés nagymestere...
Őszentsége Sobri Jóska
Vagy éppen előreterveztek arra az esetre, ha bedőlne a puccs.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
9 hónapja
ender1112 Kansas City Chiefs 2 604 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
Nem foglalkozunk ezzel eleget, pedig külpoltikai szinten legalább akkora botrány, mint a kegyelmi ügy volt

m.hvg.hu/itthon/20250307_magyar-eufor-erok-kivonasa-kerelem-bosznia-europai-tanacs
r.baggio
Nem hiszem, hogy akkora hullámokat ver, mint a kegyelmi ügy, de teljesen jogos: hatalmas botrány. Mindennel szembemegy, amit a fideszes propaganda hirdet. A kérdés az, hogy OV miért akar egy ilyen tűzfészekben kavarni. Nekem nincs magyarázatom erre. (Ami van, az már olyan konteó, amit magam se szeretnék elhinni.)
nagylaza, főpohárnok
Ez sokkal nagyobb ügy, Orbán kiküldött egy hivatalos magyar alakulatot, hogy fegyveres akciót hajtsanak végre egy másik európai állam hivatalos testülete ellen. Mikor volt erre példa utoljára? 2022-ben, amikor Putyin megtámadta újra Ukrajnát. Vagy tud valaki más hasonló ügyről?
Orbánnak teljesen elment az esze? Fegyveres összecsapás Boszniával?
ender1112
Szöktetés lett volna inkább szerintem, nem összecsapás.
Skorzenynek gondolta magát.
Először kiment a TEK, majd honvédségi gépen tárgyalni küldte a külügyi államtitkárt. Jó ötletnek tűnt, csak épp a repülőt nem engedték leszállni Boszniában.
Így Dodik és a TEK is ottmaradt.
De lehet túl sok akciófilmet néztem mostanában.
kittli
Szöktetéshez csak akkor kell 70 fegyveres ember, ha összecsapásra számítanak, és be is vállalják. Különben elég pár diplomata/kém.
ender1112
De most volt itt Pesten Dodik. (Február 17.)
Elég lett volna ha tovább marad egy picit, vagy újra jön jövőhéten. Minek a TEK meg a szöktetés?
Őszentsége Sobri Jóska
Mert nem maradt itt, hanem visszament, hátha a bosnyák bíróság nem ítéli el. De ha elítéli, majd a TEK kihozza bármi áron. Gondolom ezt tárgyalták le Orbánnal 17-én.
ender1112
De miért nem várta ki itt azt az egy hetet?
Nem az előretervezés nagymestere...
Őszentsége Sobri Jóska
Vagy csak eszkalálni akarta a helyzetet, és Orbán partner volt ebben?
 24.hu/kulfold/2025/03/07/bosznia-krizis/

Szerkesztette: ender1112