Politika
65 feliratkozó
9 hónapja
ez a kettős állampolgár kiutasítósdi annyira szurreál, még a fidesztől isnem kettos allampolgarsag lesz ez mar hanem masodrengu allampolgarsag. raadasul ez nem olyan egyszeru nem eleg errol torvenyt hozni hanem Alaptorvenyt is modositani kell, kitorolni ezt az alkotmanyos jogot.
Amadeus the Young
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
index.hu/belfold/2025/03/09/orban-viktor-akcio-harcosok-klubja-menczer-tamas-fidesz-kormany/Reméljük az egyenruhájuk fő eleme a barna ing lesz.
9 hónapja
ez a kettős állampolgár kiutasítósdi annyira szurreál, még a fidesztől is
9 hónapja
24.hu/belfold/2025/03/09/ragados-szaj-es-koromfajas-1000-tonnanyi-allattetem-megsemmisiteset-rendelte-el-a-nebih/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
www.facebook.com/100069854983963/posts/956908143314343/?rdid=LiIxQlRYwnDqtj9L#Rég elengedtem én is és egyébként a családom is ezt a trágyalé egyházat azzal a f**z Baloghal az élen, hiába vagyunk hivatalosan mind reformátusok. Konkrétan már az invizícióhoz mérhető az a rombolás amit véghezvisznek....
Negritis, a vajda
9 hónapja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
www.facebook.com/reel/1180848083382760/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6vés a végre jött a szekunder szégyenérzet...😕
Nalam a nap videoja, kimaxoltak masfel percben amit lehet😀
JéBé
9 hónapja
Teljes szja-mentességet kapnak a 30 alatti anyákBiztos jók a számok így egy évvel a választás előtt
"...eddig az átlagbérig kaptak szja-mentességet ezek a nők, ezt a korlátot eltörlik január 1-től, ráadásul nem csak azokra vonatkozik, akiknek az elmúlt két évben született gyerekük, hanem mindenkire."
Nagyot mennek továbbra is.
Mikey
9 hónapja
www.economx.hu/gazdasag/nagy-marton-elelmiszer-inflacio.805589.htmlMeglepetes-inflacio... nem vezeto inflacio az EUban... nincs ebben semmi meglepetes, kokler senkihaziak...
9 hónapja
Teljes szja-mentességet kapnak a 30 alatti anyák"...eddig az átlagbérig kaptak szja-mentességet ezek a nők, ezt a korlátot eltörlik január 1-től, ráadásul nem csak azokra vonatkozik, akiknek az elmúlt két évben született gyerekük, hanem mindenkire."
Nagyot mennek továbbra is.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
www.facebook.com/reel/1180848083382760/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6vAztakurva, de cringe
Nalam a nap videoja, kimaxoltak masfel percben amit lehet😀
JéBé
9 hónapja
Politikailag a Kurzusék kimentek büszkélkedni a díszbemutatója, és ők csináltak belőle politikát. Utána a tüntetés ellenük?Ki volt az a marha aki szerint a Hunyadi komoly sorozat???Mondjuk az hogy ez a politika csoportban van vitatva nem a sorozatokban sokat elarul a fogadtatas korulmenyeirol.
20.30-21.25.-ig néztem és nem értem mi ez a szar?
Kb Félrészegen komolyabb párbeszédeket hozunk össze agyhalott idiótákkal😕 .
Az a csaj pedig aki Fuck Nerezet, inkább adja vissza a munkakönyvét, mert ha ehhez bármi köze is volt valaha szakmailag az überciki.l
‘Mindezt mind 21.20- kor
Nők napján.
ozibozi
JéBé
Szakmailag meg Egy Temus aquamen csajozik és titkos ösvényeken megy a Kárpátok között.
Ami érthetetlen, hogy nekem komolyan jegyzett emberek azt mondták, hogy ez szerintük jó lesz./igaz ők még nem láthatták a végeredményt /hónapokkal ezelőtt/
De ez tényleg egy kalap fos, nem kell politikai elkötelezettség és nem tudom mi az átlag, de ez tényleg gáz /szvsz/
Szerkesztette: ozibozi
9 hónapja
Ki volt az a marha aki szerint a Hunyadi komoly sorozat???Mondjuk az hogy ez a politika topicban van vitatva nem a sorozatokban sokat elarul a fogadtatas korulmenyeirol.
Az a csaj pedig aki Fuck Nerezet, inkább adja vissza a munkakönyvét, mert ha ehhez bármi köze is volt valaha szakmailag az überciki.l
‘Mindezt mind 21.20- kor
Nők napján.
ozibozi
Szerkesztette: JéBé
9 hónapja
Ki volt az a marha aki szerint a Hunyadi komoly sorozat???Középszer. Átlag szintet megüti, sajna nekem dögunalom, és nincs benne semmi, amiben kiemelkedne a történelmi sorik mezőnyéből.
‘Mindezt mind 21.20- kor
Nők napján.
ozibozi
9 hónapja
Ki volt az a marha aki szerint a Hunyadi komoly sorozat???20.30-21.25.-ig néztem és nem értem mi ez a szar?
‘Mindezt mind 21.20- kor
Nők napján.
Szerkesztette: ozibozi
9 hónapja
Szerintem mind a kettő igaz, amúgy.Miért ne lehetne igaz mind a kettő?én biztos vagyok benne hogy előbbiHát b@zmeg, ez a pali vagy teljesen hülye, vagy teljesen hülyének néz mindenkit!Sajnos az előbbi van közel a valósághoz.
Klaci79
szaba
24.hu/belfold/2025/03/08/gazdasagi-evnyito-orban-viktor-nagy-marton-varga-mihaly-nagy-elek/
Nagy Márton: A szegények jártak a legjobban
Negritis, a vajda
nagylaza, főpohárnok
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
m.hvg.hu/itthon/20250308_reformatus-egyhaz-ingatlan-budapest-mkkp-kovacs-gergelyIsten (se) fizesse meg…
r.baggio

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
9 hónapja
Mert előbbi kizárja utóbbi lehetőségét.Miért ne lehetne igaz mind a kettő?én biztos vagyok benne hogy előbbiHát b@zmeg, ez a pali vagy teljesen hülye, vagy teljesen hülyének néz mindenkit!Sajnos az előbbi van közel a valósághoz.
Klaci79
szaba
24.hu/belfold/2025/03/08/gazdasagi-evnyito-orban-viktor-nagy-marton-varga-mihaly-nagy-elek/
Negritis, a vajda
nagylaza, főpohárnok
9 hónapja
m.hvg.hu/itthon/20250308_reformatus-egyhaz-ingatlan-budapest-mkkp-kovacs-gergelyPedig igazán építhettek volna oda egy gyerekotthont is.
r.baggio
9 hónapja
m.hvg.hu/itthon/20250308_reformatus-egyhaz-ingatlan-budapest-mkkp-kovacs-gergely

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
9 hónapja
Miért ne lehetne igaz mind a kettő?én biztos vagyok benne hogy előbbiHát b@zmeg, ez a pali vagy teljesen hülye, vagy teljesen hülyének néz mindenkit!Sajnos az előbbi van közel a valósághoz.
Klaci79
szaba
Negritis, a vajda
9 hónapja
Ez a lényeg.Ha "lemennek", akkor mindegy.Nem, vidékre se mentek le, ezért van még mindig Orbán.ez továbbra is bullshit, de sebaj
ender1112
nem az a kérdés hogy lemész-e hanem hogy hogyan
Negritis, a vajda
Jelen kellene lenni.
Kampman
9 hónapja
Vagy éppen előreterveztek arra az esetre, ha bedőlne a puccs.De miért nem várta ki itt azt az egy hetet?Mert nem maradt itt, hanem visszament, hátha a bosnyák bíróság nem ítéli el. De ha elítéli, majd a TEK kihozza bármi áron. Gondolom ezt tárgyalták le Orbánnal 17-én.De most volt itt Pesten Dodik. (Február 17.)Szöktetéshez csak akkor kell 70 fegyveres ember, ha összecsapásra számítanak, és be is vállalják. Különben elég pár diplomata/kém.Szöktetés lett volna inkább szerintem, nem összecsapás.Ez sokkal nagyobb ügy, Orbán kiküldött egy hivatalos magyar alakulatot, hogy fegyveres akciót hajtsanak végre egy másik európai állam hivatalos testülete ellen. Mikor volt erre példa utoljára? 2022-ben, amikor Putyin megtámadta újra Ukrajnát. Vagy tud valaki más hasonló ügyről?Nem foglalkozunk ezzel eleget, pedig külpoltikai szinten legalább akkora botrány, mint a kegyelmi ügy voltNem hiszem, hogy akkora hullámokat ver, mint a kegyelmi ügy, de teljesen jogos: hatalmas botrány. Mindennel szembemegy, amit a fideszes propaganda hirdet. A kérdés az, hogy OV miért akar egy ilyen tűzfészekben kavarni. Nekem nincs magyarázatom erre. (Ami van, az már olyan konteó, amit magam se szeretnék elhinni.)
m.hvg.hu/itthon/20250307_magyar-eufor-erok-kivonasa-kerelem-bosznia-europai-tanacs
r.baggio
nagylaza, főpohárnok
Orbánnak teljesen elment az esze? Fegyveres összecsapás Boszniával?
ender1112
Skorzenynek gondolta magát.
Először kiment a TEK, majd honvédségi gépen tárgyalni küldte a külügyi államtitkárt. Jó ötletnek tűnt, csak épp a repülőt nem engedték leszállni Boszniában.
Így Dodik és a TEK is ottmaradt.
De lehet túl sok akciófilmet néztem mostanában.
kittli
ender1112
Elég lett volna ha tovább marad egy picit, vagy újra jön jövőhéten. Minek a TEK meg a szöktetés?
Őszentsége Sobri Jóska
ender1112
Nem az előretervezés nagymestere...
Őszentsége Sobri Jóska
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
9 hónapja
Vagy csak eszkalálni akarta a helyzetet, és Orbán partner volt ebben?De miért nem várta ki itt azt az egy hetet?Mert nem maradt itt, hanem visszament, hátha a bosnyák bíróság nem ítéli el. De ha elítéli, majd a TEK kihozza bármi áron. Gondolom ezt tárgyalták le Orbánnal 17-én.De most volt itt Pesten Dodik. (Február 17.)Szöktetéshez csak akkor kell 70 fegyveres ember, ha összecsapásra számítanak, és be is vállalják. Különben elég pár diplomata/kém.Szöktetés lett volna inkább szerintem, nem összecsapás.Ez sokkal nagyobb ügy, Orbán kiküldött egy hivatalos magyar alakulatot, hogy fegyveres akciót hajtsanak végre egy másik európai állam hivatalos testülete ellen. Mikor volt erre példa utoljára? 2022-ben, amikor Putyin megtámadta újra Ukrajnát. Vagy tud valaki más hasonló ügyről?Nem foglalkozunk ezzel eleget, pedig külpoltikai szinten legalább akkora botrány, mint a kegyelmi ügy voltNem hiszem, hogy akkora hullámokat ver, mint a kegyelmi ügy, de teljesen jogos: hatalmas botrány. Mindennel szembemegy, amit a fideszes propaganda hirdet. A kérdés az, hogy OV miért akar egy ilyen tűzfészekben kavarni. Nekem nincs magyarázatom erre. (Ami van, az már olyan konteó, amit magam se szeretnék elhinni.)
m.hvg.hu/itthon/20250307_magyar-eufor-erok-kivonasa-kerelem-bosznia-europai-tanacs
r.baggio
nagylaza, főpohárnok
Orbánnak teljesen elment az esze? Fegyveres összecsapás Boszniával?
ender1112
Skorzenynek gondolta magát.
Először kiment a TEK, majd honvédségi gépen tárgyalni küldte a külügyi államtitkárt. Jó ötletnek tűnt, csak épp a repülőt nem engedték leszállni Boszniában.
Így Dodik és a TEK is ottmaradt.
De lehet túl sok akciófilmet néztem mostanában.
kittli
ender1112
Elég lett volna ha tovább marad egy picit, vagy újra jön jövőhéten. Minek a TEK meg a szöktetés?
Őszentsége Sobri Jóska
ender1112
Nem az előretervezés nagymestere...
Őszentsége Sobri Jóska
24.hu/kulfold/2025/03/07/bosznia-krizis/
Szerkesztette: ender1112