Politika
65 feliratkozó
9 hónapja
Tènyleg rosszak lehetnek a számok ha kèpesek voltak visszakozni 😏telex.hu/belfold/2025/03/11/belugyminiszterium-kompetenciameres-osztalyozas-pinter-sandor
9 hónapja
az is giccsparádé lett volna ha a megmozdulásaikból vágják össze erre a "dal"raBárcsak annyi lenne vele a gond.Gecc, nehéz lett volna legalább egy olyan valakit találni, aki mondjuk egy kicsit azért tud énekelni? 😊Ez a kampánydal ezzel a klippel…jóisten gyerele. Hány ilyen szarnak kell közröhej tárgyának lenni, hogy befejezzék a magyar kampánycsapatok, ez a műfaj egyszerűen nem megy, el kell engedni.Pár perce néztem meg. Szar.
Ha már, akkor legyen kőkemény, vállalt trash, mint a piros lesz a paradicsom. De ez kb. a Demjénes kampánydal színvonala, ami kurva mélyen van (MP ha akarná, se tudná letagadni, hol szocializálódott, giccses magyarkodás, lassított lovaglás, kamu díszmagyar, katonai induló)
Ha a Fidesz nem hoz ki dalt, akkor ezt a részét 1:0-ra megnyerték a kampánynak😀
MC12
Azoknak, akik még nem látták:
www.youtube.com/watch?v=SJhZdcrob_I&t=1s
Ui: A kommentelők viszont olvadoznak a gyönyörűségtől. Úgy látszik, nem én vagyok a célközönség.
nagylaza, főpohárnok
warr_b
MC jól összefoglalta.
Ez a lovakkal giccsben vágtatunk nemzeti öntudattal nem tudom kire lőnek.
Árad a tisza, nép, nagy tömegek vándorlása a tisza rendezvényeken / hídon, MP kiállása. Erre kellett volna felfűzni egy klippet és egy rövidebb indulót ( amit később lehet hosszabra huzni ha igény van rá).
Toca
de instant élhetőbb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Bárcsak annyi lenne vele a gond.Gecc, nehéz lett volna legalább egy olyan valakit találni, aki mondjuk egy kicsit azért tud énekelni? 😊Ez a kampánydal ezzel a klippel…jóisten gyerele. Hány ilyen szarnak kell közröhej tárgyának lenni, hogy befejezzék a magyar kampánycsapatok, ez a műfaj egyszerűen nem megy, el kell engedni.Pár perce néztem meg. Szar.
Ha már, akkor legyen kőkemény, vállalt trash, mint a piros lesz a paradicsom. De ez kb. a Demjénes kampánydal színvonala, ami kurva mélyen van (MP ha akarná, se tudná letagadni, hol szocializálódott, giccses magyarkodás, lassított lovaglás, kamu díszmagyar, katonai induló)
MC12
Ui: A kommentelők viszont olvadoznak a gyönyörűségtől. Úgy látszik, nem én vagyok a célközönség.
nagylaza, főpohárnok
warr_b
MC jól összefoglalta.
Ez a lovakkal giccsben vágtatunk nemzeti öntudattal nem tudom kire lőnek.
Árad a tisza, nép, nagy tömegek vándorlása a tisza rendezvényeken / hídon, MP kiállása. Erre kellett volna felfűzni egy klippet és egy rövidebb indulót ( amit később lehet hosszabra huzni ha igény van rá).
9 hónapja
Nekik nem az a céljuk, hogy valós eredményt elérjenek.hogy a f@szba lehet egy országnak ennyire közgazdaságtanhoz nem értő, ostoba kormánya??? Jah, ez indent elmond sajnos a választókról 😕Egyrészt igen. Másrészt meg okos lánc innentől "kér" egy áremelést az átadási árban a beszállítótól, és a konkrét termékhez nem kötődően egy "kis" utólagos marketing támogatást. Így mindenki pénzénél marad, a hülye vezérkarunk meg pisloghat, hogy megint nem értik a piaci folyamatokat.telex.hu/gazdasag/2025/03/11/orban-viktor-arres-korlatozas-kereskedelem-elelmiszerNagyon jó, mert ez sok alapvető élelmiszernél áremelkedés
NB2
Gyurma Pappa
somoskovig
Klaci79
Nekik az a céljuk, hogy kiplakátolhassák, hogy megállították a tojás inflációját.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
9 hónapja
egy kicsit ő is tud 😀Gecc, nehéz lett volna legalább egy olyan valakit találni, aki mondjuk egy kicsit azért tud énekelni? 😊Ez a kampánydal ezzel a klippel…jóisten gyerele. Hány ilyen szarnak kell közröhej tárgyának lenni, hogy befejezzék a magyar kampánycsapatok, ez a műfaj egyszerűen nem megy, el kell engedni.Pár perce néztem meg. Szar.
MC12
nagylaza, főpohárnok
warr_b
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
eleg lenne csak ezt visszarakni hatalyba, ahogy Csire is megirta:telex.hu/gazdasag/2025/03/11/orban-viktor-arres-korlatozas-kereskedelem-elelmiszerNagyon jó, mert ez sok alapvető élelmiszernél áremelkedés
NB2
Gyurma Pappa
jogkodex.hu/jsz/1946_8800_me_rendelet_4629077
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
2015-2019.kormany.hu/hu/miniszterelnokseg/az-uldozott-keresztenyek-megsegiteseert-es-a-hungary-helps-program-megvalositasaert-felelos-allamtitkar/hirek/megalakult-a-hungary-helps-ugynoksegez nehéz diplomáciai munka, de 2018 decemberében sikerült együttműködési megállapodást kötniük az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Ügynökségével (USAID), illetve folyamatosan keresik az európai partnereket is. Terveik szerint a Hungary Helps-ből idővel V4 helps, sőt akár EU helps is lehet majd. A lengyel-magyar együttműködés már meg is valósult, a két ország közöse
9 hónapja
Azért Jelinekék ott is sok mindenre rá szerették volna tenni a kezüket, ami nagy nemtetszést váltott ki.szlovenia radar alatt van kb a vilagonAzt hittem azok haverok voltak, hát az örök barátsági szerződés már smafu?Jugok azok is/sSzlovéniával mia baj?Igen sajnos nálunk alapból nagy az ukrán gyűlölet így olyan nehéz dolguk nem volt zorbanèknak, ès nem azt nèzik hogy ember támad ember ellen ès akár mi is lehetnènk ezek...eddig nem jutnak el....Nem csak ukrán
dande2
Minden szomszedunkat utaljuk
Negritis, a vajda
warr_b
Negritis, a vajda
warr_b
Magyar vonatkoztas:
A muravidek, foleg lendvatol dobronakig a hivatalos nyelv a magyar IS. ergo tablak, hivatalok, ujsagok stb, mind magyar/beszelnek magyarul / tobb ovoda es suli is ket nyelvu ott. Szloven - Magyar.
nincs is balhezas ott emiatt. prsze aki szloven szloven az nem biztos h tanulni akar magyarul, de kb ennyi.
elvan mindenki. nincs eroszak, mint ujvideken, felvideken vagy romaniaban
csendesen elvan mindenki.
A magyar allam teljesen fedezi a tnaultatast ha szloven allando lakos magyar suliba iratja a pulyat.
jatszok stb magyar tamogatassal -is-epultek.
van allando 1 mandatuma a magyaroknak a parlamentben.
ja amugy szlovenia nyugati resze, foleg a tengerpart, ott meg ugyanez van pepitaban csak az olasz a masodik hivatalos nyelv.
YoungZeeZee

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
9 hónapja
Telex․hu - Vietnámi futárokkal forgattunk, aztán hirtelen eltűntek az utcákról. Megkerestük őketwww.youtube.com/watch?v=C_WWpK5KFKA
9 hónapja
Ezt a szintet a választónak nem kell értenie. A kormánynak kellene, ha nem kontraszelektált hülyékből állna, akik sose dolgoztak versenyszférában, de ugye ez nem elvárás, a lojalitás fontosabb.hogy a f@szba lehet egy országnak ennyire közgazdaságtanhoz nem értő, ostoba kormánya??? Jah, ez indent elmond sajnos a választókról 😕Egyrészt igen. Másrészt meg okos lánc innentől "kér" egy áremelést az átadási árban a beszállítótól, és a konkrét termékhez nem kötődően egy "kis" utólagos marketing támogatást. Így mindenki pénzénél marad, a hülye vezérkarunk meg pisloghat, hogy megint nem értik a piaci folyamatokat.telex.hu/gazdasag/2025/03/11/orban-viktor-arres-korlatozas-kereskedelem-elelmiszerNagyon jó, mert ez sok alapvető élelmiszernél áremelkedés
NB2
Gyurma Pappa
somoskovig
Klaci79
9 hónapja
hogy a f@szba lehet egy országnak ennyire közgazdaságtanhoz nem értő, ostoba kormánya??? Jah, ez indent elmond sajnos a választókról 😕Egyrészt igen. Másrészt meg okos lánc innentől "kér" egy áremelést az átadási árban a beszállítótól, és a konkrét termékhez nem kötődően egy "kis" utólagos marketing támogatást. Így mindenki pénzénél marad, a hülye vezérkarunk meg pisloghat, hogy megint nem értik a piaci folyamatokat.telex.hu/gazdasag/2025/03/11/orban-viktor-arres-korlatozas-kereskedelem-elelmiszerNagyon jó, mert ez sok alapvető élelmiszernél áremelkedés
NB2
Gyurma Pappa
somoskovig
9 hónapja
Egyrészt igen. Másrészt meg okos lánc innentől "kér" egy áremelést az átadási árban a beszállítótól, és a konkrét termékhez nem kötődően egy "kis" utólagos marketing támogatást. Így mindenki pénzénél marad, a hülye vezérkarunk meg pisloghat, hogy megint nem értik a piaci folyamatokat.telex.hu/gazdasag/2025/03/11/orban-viktor-arres-korlatozas-kereskedelem-elelmiszerNagyon jó, mert ez sok alapvető élelmiszernél áremelkedés
NB2
Gyurma Pappa
9 hónapja
mikor véletlen adót csökkentenek ritkán jár árcsökkenéssel isMert ez egyszerűbb, minthogy mondjuk az áfat vinnék lejjebb. Gratulálok a dagadtnak.telex.hu/gazdasag/2025/03/11/orban-viktor-arres-korlatozas-kereskedelem-elelmiszerNagyon jó, mert ez sok alapvető élelmiszernél áremelkedés
NB2
Gyurma Pappa
KB23
9 hónapja
telex.hu/gazdasag/2025/03/11/orban-viktor-arres-korlatozas-kereskedelem-elelmiszerCsak addig faszkodnak, amíg a cégek megunják a basztatást és kivonulnak a picsába, nekünk meg marad majd a csodálatos CBA másfélszeres áron...
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
Mert ez egyszerűbb, minthogy mondjuk az áfat vinnék lejjebb. Gratulálok a dagadtnak.telex.hu/gazdasag/2025/03/11/orban-viktor-arres-korlatozas-kereskedelem-elelmiszerNagyon jó, mert ez sok alapvető élelmiszernél áremelkedés
NB2
Gyurma Pappa
9 hónapja
telex.hu/gazdasag/2025/03/11/orban-viktor-arres-korlatozas-kereskedelem-elelmiszerNagyon jó, mert ez sok alapvető élelmiszernél áremelkedés
NB2

9 hónapja
"Viktorék meg Tóth Gabit, meg táncosai fogják bevetni, hátha kiveszik a szelet a Tisza vitorlájából."Gecc, nehéz lett volna legalább egy olyan valakit találni, aki mondjuk egy kicsit azért tud énekelni? 😊Ez a kampánydal ezzel a klippel…jóisten gyerele. Hány ilyen szarnak kell közröhej tárgyának lenni, hogy befejezzék a magyar kampánycsapatok, ez a műfaj egyszerűen nem megy, el kell engedni.Pár perce néztem meg. Szar.
MC12
nagylaza, főpohárnok
warr_b
mondjuk tóth gabinál jobb
de amúgy borzalmas
olyan érzésem van mintha egy indiai filmet néznék aminél a főszereplő tol egy random zenés-táncos jelenetet a semmiből
www.youtube.com/watch?v=M3KqzpP6Ej0
www.youtube.com/watch?v=_KhQT-LGb-4
Szerkesztette: Negritis, a vajda
9 hónapja
aztan ezutan kepesek voltak a harom nem mellett kampanyolni a nepszavazason ...GOATEgyszerűen csak: Best ever.Ez a kampánydal ezzel a klippel…jóisten gyerele. Hány ilyen szarnak kell közröhej tárgyának lenni, hogy befejezzék a magyar kampánycsapatok, ez a műfaj egyszerűen nem megy, el kell engedni.www.youtube.com/watch?v=GkLNN2yaAbw
MC12
továbbra is
Amadeus the Young
MC12
vpi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Gecc, nehéz lett volna legalább egy olyan valakit találni, aki mondjuk egy kicsit azért tud énekelni? 😊Ez a kampánydal ezzel a klippel…jóisten gyerele. Hány ilyen szarnak kell közröhej tárgyának lenni, hogy befejezzék a magyar kampánycsapatok, ez a műfaj egyszerűen nem megy, el kell engedni.Pár perce néztem meg. Szar.
MC12
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
GOATEgyszerűen csak: Best ever.Ez a kampánydal ezzel a klippel…jóisten gyerele. Hány ilyen szarnak kell közröhej tárgyának lenni, hogy befejezzék a magyar kampánycsapatok, ez a műfaj egyszerűen nem megy, el kell engedni.www.youtube.com/watch?v=GkLNN2yaAbw
MC12
továbbra is
Amadeus the Young
MC12
9 hónapja
zsenialis video, kavicsbanya mellett kezdunk lepukkadt rakospatak. 3 modernizalt noi horthy vezeti a faklyas menetet. Lead fel cigo kicsit tul aurelio kepu de lehet ez szandekos. a cgi oroszlannal azert nyeltem egy nagyotEz a kampánydal ezzel a klippel…jóisten gyerele. Hány ilyen szarnak kell közröhej tárgyának lenni, hogy befejezzék a magyar kampánycsapatok, ez a műfaj egyszerűen nem megy, el kell engedni.Pár perce néztem meg. Szar.
MC12
nagylaza, főpohárnok
ahelyett h Központi Hatalommal feldolgoztatnak az elmult honapok torteneseit valami jo kis animalt klippel, bar az nyilvan kevesbe szalonkepes
9 hónapja
Mellesleg a ‘Cabaret kisember hát itt a vége’ milyen jó szám volt, oszt’ szart sem értOlyannyira, hogy a Cabaret zenekar (korábbi Solarisosok, Napoleon BLD-sek zenei projektje) egyetlen albumán szerepelt, amit még 1992-ben adtak ki. Elég jó album.
| Lehet megelőzte a korát |
ozibozi
9 hónapja
Egyszerűen csak: Best ever.Ez a kampánydal ezzel a klippel…jóisten gyerele. Hány ilyen szarnak kell közröhej tárgyának lenni, hogy befejezzék a magyar kampánycsapatok, ez a műfaj egyszerűen nem megy, el kell engedni.www.youtube.com/watch?v=GkLNN2yaAbw
MC12
továbbra is
Amadeus the Young
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
9 hónapja
Ez a kampánydal ezzel a klippel…jóisten gyerele. Hány ilyen szarnak kell közröhej tárgyának lenni, hogy befejezzék a magyar kampánycsapatok, ez a műfaj egyszerűen nem megy, el kell engedni.www.youtube.com/watch?v=GkLNN2yaAbw
MC12
továbbra is