Politika
52 feliratkozó
5 hónapja
www.youtube.com/watch?v=1XMgKxWfhLgebbe kár volt belenéznem, pillanatok alatt felfutott szerintem a vérnyomásom a nem normális intervallumba.
Az a baj, hogy a hülye sosincs tisztában azzal, hogy mennyire hülye. Ezek meg a legjobbak a degeneráltságban.
5 hónapja
Már csak 136 Tisza mandátum remélem nem csökken tovább.....ugye most a levélszavazatok számolódnak ez főleg fideszes és szombaton lesz az átjelentkezettek számolása ami főleg Tiszás. Javítsatok ki ha tévedek
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Lesz ez még így se!
5 hónapja
Most csak 136 mandátumot írnak a Tiszának, mi történt? Hol van még újraszámolás, vagy átfordult valahol suttyomban?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
5 hónapja
Már csak 136 Tisza mandátum remélem nem csökken tovább.....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Pár komment a Hírtv-s adásról, a kataklizmikus ~20 óra utáni események után:Nagyjából Szabó László próbálta csak felfogni, megérteni az eseményeket (rejtőzködő proteszt szavazatok, fiatalok helye az online térben stb.)
Zanzásítva a magvas gondolatok:
- Magyar Bálintról, korábbi MSZP kétharmadokról próbáltak beszélni, onnan levezetni a folyamatokat. Többet beszéltek a múltról mint a jelen helyzetről.
- Külső beavatkozás a választásokba (kémek)
- Jobb oldali újságírók megfenyegetése, vegzálása
- Gajdics & Boros-Bánk nagyjából végig vállalhatatlan volt
- A kedvezményezettek elfordultak a fidesztől, érzelemvezérelten
- "Netflix sorozatokban politikát látó" réteg irányítása jön 😀
- Vályi Pista friss videóját nem tudták bejátszani élőben (hang problémák voltak) utána pedig Alekosz "fenyegetését" tolták be.
- A korábbi baloldali, balliberális pártok mintha "csettinttésre" tűntek volna el korábban, és ez egy bizonyos terv része volt, miután az MZP-s projekt befuccsolt.
5 hónapja
zsótibácsi meg lölő is biztosan 😀Mondjuk rogán is megér egy misét.Ahogy nézem megkönnyebbült ő is
shagi0206
resistance is futile
5 hónapja
Közben szépen megy tovább az árfolyam, EUR 362,2, USD 309,3, csebi mehetne lassan a híd alá, ha lenne Máltán híd. Lassan kéne rendelni valami cuccost külföldről 😀

5 hónapja
Mondjuk rogán is megér egy misét.Ahogy nézem megkönnyebbült ő is
shagi0206
5 hónapja
Úgy lett definiálva az őrültség fogalma, hogy ha mindig ugyanazt és ugyanazt csinálod, de más eredményre számítasz 😀pócs azért most bedobta hogy az ország olyan helyzetbe van hogy mp-nek max 2 éve van és meglincselik 😀Épp most hallgattam egy jó beszélgetést a Partizánon, hogy amíg nem lesz bennük semmi önreflexió, amíg nem néznek szembe azzal, hogy miért lett elege belőlük 3M embernek, addig esély sincs a visszatérésükre.
Negritis, a vajda
Ez kb olyan, mint amikor 2010 utan az ellenzék egymás után háromszor nekiment a választásnak ugyanazzal a stratégiával, ugyanazzal az attitűddel, és háromszor ugyanazt az eredményt érték el vele.
Ha a fidesz kommunikációs meg minden szinten stabilan kitart annál, ami miatt elfordult tőlük egy rakás szavazó, akkor valszeg pont ugyanígy fognak járni.
Jan
5 hónapja
lali!Legyen nehezebb, mondjatok olyat aki hiányozni fog 😀uhh, erős triókéne egy poll, hogy melyik fideszes fasz fog a legkevésbé hiányozni 😀Kövér Laci
Löfli
Pinter Sanyi
Kocsis M
Janek
Löfli
warr_b

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
de én azt nem tudom elképzelni, hogy ezt ő el is hiszi, amiket mond. Ha én mondanék efféléket, szerintem bezárnának a zárt osztályra.Nem csapta le a magas labdát Marci sajna😀pócs azért most bedobta hogy az ország olyan helyzetbe van hogy mp-nek max 2 éve van és meglincselik 😀ezzel mondjuk elég nagy öngólt rúgott, vagy csak én gondolom így? 😀
Negritis, a vajda
shagi0206
Na nem mintha számítana, ekkora valóság tagadást még nem láttam
esanders10
5 hónapja
Legyen nehezebb, mondjatok olyat aki hiányozni fog 😀uhh, erős triókéne egy poll, hogy melyik fideszes fasz fog a legkevésbé hiányozni 😀Kövér Laci
Löfli
Pinter Sanyi
Kocsis M
Janek
Löfli

5 hónapja
pócs azért most bedobta hogy az ország olyan helyzetbe van hogy mp-nek max 2 éve van és meglincselik 😀Épp most hallgattam egy jó beszélgetést a Partizánon, hogy amíg nem lesz bennük semmi önreflexió, amíg nem néznek szembe azzal, hogy miért lett elege belőlük 3M embernek, addig esély sincs a visszatérésükre.
Negritis, a vajda
Ez kb olyan, mint amikor 2010 utan az ellenzék egymás után háromszor nekiment a választásnak ugyanazzal a stratégiával, ugyanazzal az attitűddel, és háromszor ugyanazt az eredményt érték el vele.
Ha a fidesz kommunikációs meg minden szinten stabilan kitart annál, ami miatt elfordult tőlük egy rakás szavazó, akkor valszeg pont ugyanígy fognak járni.
5 hónapja
uhh, erős triókéne egy poll, hogy melyik fideszes fasz fog a legkevésbé hiányozni 😀Kövér Laci
Löfli
Pinter Sanyi
Kocsis M
Janek

Don't blink!
5 hónapja
Nem csapta le a magas labdát Marci sajna😀pócs azért most bedobta hogy az ország olyan helyzetbe van hogy mp-nek max 2 éve van és meglincselik 😀ezzel mondjuk elég nagy öngólt rúgott, vagy csak én gondolom így? 😀
Negritis, a vajda
shagi0206
Na nem mintha számítana, ekkora valóság tagadást még nem láttam
5 hónapja
kéne egy poll, hogy melyik fideszes fasz fog a legkevésbé hiányozni 😀Kövér Laci
Löfli
Pinter Sanyi
Kocsis M
5 hónapja
pócs azért most bedobta hogy az ország olyan helyzetbe van hogy mp-nek max 2 éve van és meglincselik 😀ezzel mondjuk elég nagy öngólt rúgott, vagy csak én gondolom így? 😀
Negritis, a vajda
5 hónapja
pócs azért most bedobta hogy az ország olyan helyzetbe van hogy mp-nek max 2 éve van és meglincselik 😀De ha megkérdezed, ennek mi az oka, szerintem zsigerből Gyurcsányt mond.
Negritis, a vajda
5 hónapja
az kéne ide, hogy több párt is érdemben tudja magát képviseltetni a parlamentben, nem csak ez a 2párt rendszer, ami már van isten tudja mióta.Én tudom, pont egy napja.
shagi0206
5 hónapja
pócs azért most bedobta hogy az ország olyan helyzetbe van hogy mp-nek max 2 éve van és meglincselik 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Hajnali órák óta még nem olvastam vissza a mai adagot a topicban, így lehet valaki már tett jóslást.Azért gondolják az emberek, hogy pikk pakk visszajöhet a Fidesz, mert egyrészt Orbán 2002 után visszajött 2010-ben. illetve a komcsik 1994-ben. Igenám, de 1994 teljesen más volt. A gulyáskommunizmussal nem volt baja a társadalomnak, Kádár temetésén annyian voltak, hogy a Nagy Imre újratemetésen alig voltak többen.
Bold: Eddig is ezt gondoltam, de a 2/3-nak és a Fidesz megújulásának a képtelensége miatt, 2030ban, közelebb lesznek a 20%-hoz mint a 30%-hoz.
Propaganda alapból - 10% kapásból, plusz a szavazó korfa eloszlás további jó pár százalék.
Nem is értem a félelmet a visszatéréstől.
esanders10
2010-el meg az a helyzet, hogy Orbán visszatéréséhez kellett egy Gyurcsány is. Csakhogy most már Orbán játssza a Gyurcsány szerepet, nem övé az Orbáni szerep. A Gyurcsányságból úgy látszik nálunk nincs visszaút.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
5 hónapja
csakis a Futó Bogi.csak itt vagyunk 10en, akik simán megcuccolnánkNem is a hír a fontos, viszont a képtől elindulhat a képzelet a következő állásra vonatkozóan:ezt a nőt behajítanám 1 olyan szobába, ahol 10 erőszaktevő néger van, és a legkisebb dákóval megáldott tag is 22 centis
www.facebook.com/share/p/18JzHTiNLj/
Matthew99
shagi0206
zacknorb
na jó, Meszes Bogi is jöhet egy hármasba
5 hónapja
Ez a Pöcs János interjú tényleg annyira szórakoztatóan szar, mint a random spanjaim állítják?azt mondod, esti cigi mellé tökéletes program?
zacknorb

Don't blink!
5 hónapja
this.kocsis máté elég elől van nálamengem a bayerzsóti vagy a baloghzoltán-félék jobban irritáltak. ja meg a némethbazsi nyilvánkéne egy poll, hogy melyik fideszes fasz fog a legkevésbé hiányozni 😀a mindig, minden körülmények között szorulást imitáló gulyásgeri?
Löfli
shagi0206
Löfli
Negritis, a vajda
gyanúsan abbamaradtak pár hónapja a "Peti, x nap és felkenődsz a falra" kommentjei 😀
5 hónapja
Bayer a legkártékonyabb az elmúlt 16 évből, nem kérdés.kéne egy poll, hogy melyik fideszes fasz fog a legkevésbé hiányozni 😀Bayer Zsótti egyértelműen, a legnagyobb tetű mindközül.
Löfli
Beki
Toplistás még Lázár, Menczer, Kocsis, Németh Bala,
Bár tulajdonképpen, nekem egyik sem fog hiányozni... 😊