Politika
52 feliratkozó
5 hónapja
Ez a Pöcs János interjú tényleg annyira szórakoztatóan szar, mint a random spanjaim állítják?nekem ez már túl cringe
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Ez a Pöcs János interjú tényleg annyira szórakoztatóan szar, mint a random spanjaim állítják?5 percet bírtam
zacknorb
5 hónapja
Mondjuk rogán is megér egy misét.
5 hónapja
köcsögfaszparaszt némethbalázs +1 nálam isengem a bayerzsóti vagy a baloghzoltán-félék jobban irritáltak. ja meg a némethbazsi nyilvánkéne egy poll, hogy melyik fideszes fasz fog a legkevésbé hiányozni 😀a mindig, minden körülmények között szorulást imitáló gulyásgeri?
Löfli
shagi0206
Löfli
5 hónapja
Ez a Pöcs János interjú tényleg annyira szórakoztatóan szar, mint a random spanjaim állítják?
5 hónapja
Bede Zsolti a legnagyobb faszkalap toronymagasan, utána nálam a két erdélyi seggnyaló következik Lizike és Veres Zsolti, ha csak a politikusok számítanak akkor Radics Béla és Németh Bazsi bukása volt számomra a legüdítőbb.kéne egy poll, hogy melyik fideszes fasz fog a legkevésbé hiányozni 😀Bayer Zsótti egyértelműen, a legnagyobb tetű mindközül.
Löfli
Beki
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
5 hónapja
kéne egy poll, hogy melyik fideszes fasz fog a legkevésbé hiányozni 😀Bayer Zsótti egyértelműen, a legnagyobb tetű mindközül.
Löfli
5 hónapja
kocsis máté elég elől van nálamengem a bayerzsóti vagy a baloghzoltán-félék jobban irritáltak. ja meg a némethbazsi nyilvánkéne egy poll, hogy melyik fideszes fasz fog a legkevésbé hiányozni 😀a mindig, minden körülmények között szorulást imitáló gulyásgeri?
Löfli
shagi0206
Löfli
5 hónapja
engem a bayerzsóti vagy a baloghzoltán-félék jobban irritáltak. ja meg a némethbazsi nyilvánkéne egy poll, hogy melyik fideszes fasz fog a legkevésbé hiányozni 😀a mindig, minden körülmények között szorulást imitáló gulyásgeri?
Löfli
shagi0206

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
kéne egy poll, hogy melyik fideszes fasz fog a legkevésbé hiányozni 😀a mindig, minden körülmények között szorulást imitáló gulyásgeri?
Löfli
5 hónapja
csak itt vagyunk 10en, akik simán megcuccolnánkNem is a hír a fontos, viszont a képtől elindulhat a képzelet a következő állásra vonatkozóan:ezt a nőt behajítanám 1 olyan szobába, ahol 10 erőszaktevő néger van, és a legkisebb dákóval megáldott tag is 22 centis
www.facebook.com/share/p/18JzHTiNLj/
Matthew99
shagi0206
5 hónapja
kéne egy poll, hogy melyik fideszes fasz fog a legkevésbé hiányozni 😀

Don't blink!
5 hónapja
nekem muszaj megdugnom a SzanditNem is a hír a fontos, viszont a képtől elindulhat a képzelet a következő állásra vonatkozóan:ezt a nőt behajítanám 1 olyan szobába, ahol 10 erőszaktevő néger van, és a legkisebb dákóval megáldott tag is 22 centis
Matthew99
shagi0206
5 hónapja
5 hónapja
Az mondjuk egy új szint amikor már az MP által beletett melót sem ismeri el valaki😀azt se tudják mi az a munka. Persze hogy nem ismerik (f)el.
esanders10
5 hónapja
akkor én dupla pénzt kapok, mert pirosbetűs ünnepnapon dolgoztam tegnap?

Don't blink!
5 hónapja
Az mondjuk egy új szint amikor már az MP által beletett melót sem ismeri el valaki😀
5 hónapja
sztem reggelire megenné őketNem is a hír a fontos, viszont a képtől elindulhat a képzelet a következő állásra vonatkozóan:ezt a nőt behajítanám 1 olyan szobába, ahol 10 erőszaktevő néger van, és a legkisebb dákóval megáldott tag is 22 centis
Matthew99
shagi0206
5 hónapja
Nem is a hír a fontos, viszont a képtől elindulhat a képzelet a következő állásra vonatkozóan:ezt a nőt behajítanám 1 olyan szobába, ahol 10 erőszaktevő néger van, és a legkisebb dákóval megáldott tag is 22 centis
Matthew99
5 hónapja
Láttam videót ma, menczerről volt bejátszás, amikor petiről beszél, hogy "ez az ember akkor lesz miniszterelnök, amikor én pápa" - majd jött a váltás, valaki beöltöztette menczert pápa ruhába 😀Trump úgyis minjá lebombázza Leot mer csúnyákat mond
shagi0206
5 hónapja
Láttam videót ma, menczerről volt bejátszás, amikor petiről beszél, hogy "ez az ember akkor lesz miniszterelnök, amikor én pápa" - majd jött a váltás, valaki beöltöztette menczert pápa ruhába 😀
5 hónapja
Nem is a hír a fontos, viszont a képtől elindulhat a képzelet a következő állásra vonatkozóan:
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
5 hónapja
volt egy rövid bejátszás a szavazás alatt kósáról is, nem is mondott most faszságot 😀 A magas részvételi arány volt a téma, pontosan már nem tudom mit mondott, de meglepett, hogy semmi idiotizmust nem tapasztaltunk.amúgy igen, ha már kósalali lelép, kell egy numero uno bohócBazmeg ez a Pócs, hát erre szavak nincsenek...Maradjon a fidesz kiválasztott embere. Minél tovább. Lécci, lécci.
Vitézlő Titoknok tomz
peterk2005 udvari bolond
Löfli
Szerkesztette: shagi0206
5 hónapja
– Magyar Petert nem lehet lenezni.– Neked azert sikerult.
– Igen.
5 hónapja
amúgy igen, ha már kósalali lelép, kell egy numero uno bohócBazmeg ez a Pócs, hát erre szavak nincsenek...Maradjon a fidesz kiválasztott embere. Minél tovább. Lécci, lécci.
Vitézlő Titoknok tomz
peterk2005 udvari bolond

Don't blink!