Politika
52 feliratkozó
5 hónapja
Kétszer megtoszta a patset, háturul szárazon... Őt soha!meg eli manningetcsak az elsőt, na jó még a dallast is.ha mkivel jo viszony lesz akkor kit kell majd utalni?patriotst meg a chiefst as usual 😀
csebi
bogjosi
eaglesmcnabb
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
5 hónapja
mi lesz a propagandával és NER-es médiával, mert sírnak a sajtószabadság miatt, hogy ők mennek a sittre.YES! itt a kérdésem!Melyik volt?
na gyerünk 😀
petey
Bazzani
5 hónapja
uhh, még a középső gyereknél kicsit elgondolkodott, hogy mennyi idős is. Hiába, ez a középső gyerekek sorsa, ismerem az érzést 😀
5 hónapja
meg eli manningetcsak az elsőt, na jó még a dallast is.ha mkivel jo viszony lesz akkor kit kell majd utalni?patriotst meg a chiefst as usual 😀
csebi
bogjosi
eaglesmcnabb
5 hónapja
kapjákepp LinkedInre regisztralnak a sracok.
M1-es arcok most? 😀
petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
ha mkivel jo viszony lesz akkor kit kell majd utalni?Nyíregyházát és a DVSC-t.
csebi
5 hónapja
Nem mindenki a Patset utálta ám. Én csak azt az akkori Pats szurkolói réteget, akik már-már felsőbbrendűnek hitték magukat csak azért, mert épp a dinasztiának szurkolnak.csak az elsőt, na jó még a dallast is.ha mkivel jo viszony lesz akkor kit kell majd utalni?patriotst meg a chiefst as usual 😀
csebi
bogjosi
eaglesmcnabb
5 hónapja
csak az elsőt, na jó még a dallast is.ha mkivel jo viszony lesz akkor kit kell majd utalni?patriotst meg a chiefst as usual 😀
csebi
bogjosi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
5 hónapja
Micsoda párhuzam 😀 "Hazudtak reggel, délben, este". mondja ki az előző kormányra. Ezt valaki megtette saját maga is saját magukra 20 évvel ezelőtt.
5 hónapja
vtr.valasztas.hu/ogy2026/egyeni-valasztokeruletek/20/02?tab=eredmenyekLemaradtam róla és az ukránok ledobták az atomot Keszthelyre?
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
5 hónapja
ha mkivel jo viszony lesz akkor kit kell majd utalni?patriotst meg a chiefst as usual 😀
csebi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
5 hónapja
ha mkivel jo viszony lesz akkor kit kell majd utalni?magunkat, mint mindig 😀
csebi
5 hónapja
ha mkivel jo viszony lesz akkor kit kell majd utalni?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
Szerintem jól megoldotta. Na mennem kell, pedig jó lenne mèg hallgatni.Szépen elbullshitelte, arra voltam kíváncsi, hogy mit standupol rá hirtelen.Ez a Hernádis kérdés nagyon meleg. Kíváncsi vagyok erre a story line-ra.?
Hanni
resistance is futile
Hanni
5 hónapja
Összeségében tetszik, amit mond, bár nem bízom benne, hiszen politkus. Szeretnék pozitívan csalódni, látok is rá esélyt.Az emberek nagy többsége így áll hozzá.
szaba
5 hónapja
Összeségében tetszik, amit mond, bár nem bízom benne, hiszen politkus. Szeretnék pozitívan csalódni, látok is rá esélyt.
5 hónapja
Szépen elbullshitelte, arra voltam kíváncsi, hogy mit standupol rá hirtelen.Ez a Hernádis kérdés nagyon meleg. Kíváncsi vagyok erre a story line-ra.?
Hanni
resistance is futile
5 hónapja
Ez a Hernádis kérdés nagyon meleg. Kíváncsi vagyok erre a story line-ra.?
Hanni
5 hónapja
Most lehet mondani, hogy amig OV sosem volt hajlando kimondani MP vagy a Tisza nevet az elmult ket evben, mert adni akart magarol egy amolyan felsobbrendubb kepet, mig most meg MP minden masodik mondataban kimondja OV nevet, meg szemelyeskedik, odaszurogat, de azert ez meg mindig boven korrekt hataron belul van, raadasul nem aljas, mert azert tenyeket kozol. Ez pontosan OV szavazoinak szol, hogy szepen fokozatosan kapjak az arcukba az informaciokat, amikrol eddig nem feltetlenul tudtak ugye, leven olyan mediumokkal talalkoztak, amik ezeket elhallgattak. Ugyanugy pszichologia, mint amit OV tolt. Lehet ezt rossz szemmel nezni, de szerintem emogott tobb van, mint puszta szemelyeskedes, meg hogy a sertodott kisfiu odaszurogat.en is ugy gondolom, hogy ez tudatos mar.
Stez
5 hónapja
Ez a Hernádis kérdés nagyon meleg. Kíváncsi vagyok erre a story line-ra.
5 hónapja
Most lehet mondani, hogy amig OV sosem volt hajlando kimondani MP vagy a Tisza nevet az elmult ket evben, mert adni akart magarol egy amolyan felsobbrendubb kepet, mig most meg MP minden masodik mondataban kimondja OV nevet, meg szemelyeskedik, odaszurogat, de azert ez meg mindig boven korrekt hataron belul van, raadasul nem aljas, mert azert tenyeket kozol. Ez pontosan OV szavazoinak szol, hogy szepen fokozatosan kapjak az arcukba az informaciokat, amikrol eddig nem feltetlenul tudtak ugye, leven olyan mediumokkal talalkoztak, amik ezeket elhallgattak. Ugyanugy pszichologia, mint amit OV tolt. Lehet ezt rossz szemmel nezni, de szerintem emogott tobb van, mint puszta szemelyeskedes, meg hogy a sertodott kisfiu odaszurogat.