Politika

64 feliratkozó

8 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 562 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
"Soha ilyen alacsonyan nem állt még a Tisza" - egyszer azt mondják, hogy ők állnak a legjobban, most meg ezt, hát nem tudom kinek higgyek!

|  telex.hu/techtud/2025/07/03/tisza-apadas-greenpeace-aszaly-folyo bocs |

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
ender1112 Kansas City Chiefs 2 693 — Víí veeer dö cseempjönsz.
Nekem az a véleményem hogy Tisza=Fidesz.
Tarsi
Ez azért nem semmi bold statement, legalább ha azt írtad volna, hogy a tisza a 98-as fidesz, még lehetne is rajta polemizálni, de ennél jobban nehezen égetheted magad egyetlen mondattal.
r.baggio
Szerintem meg az a bold statement, hogy ha azt várod egy NER-ben nevelkedő, ott meggazdagodó, NER rendszer álltal kitartott embertől, hogy most hirtelen megvilágosult és majd nem úgy fog viselkedni ahogy egész eddigi életében.
Tarsi
Érdekes, hogy pont erre reagáltál és nem mondjuk Gyurma kérdésére.
Jughead
Mert azt már megválaszoltam számtalanszor, hogy senkiben nem hiszek, hogy 26ban bárminemű pozitív változást tudna hozni.
Tarsi
De mi veszíteni való van? Most a te nezopontodbol mi lehet a legrosszabb forgatókönyv? Hogy ugyan olyan szar marad?

Komolyan nem értem, h mi olyat hozhatna egy Tisza kormány, amitől annyira felni kell, h inkább maradjon a Fidesz.
rob3r7o
Hangsúlyozom, amit már írtam is, és ez azóta nem változott, hogy még mindig nem értek Tarsival egyet, de megértem.

Személy szerint én azt mondtam mindig hogy a lőtéri kutyára is hamarabb mint a Vityára. Aztán ha legutóbb mégis úgy alakult volna, hogy Dobrev nyerte volna az előválasztásokat, lehet hogy az utolsó pillanatban inkább a kutyákra szavaztam volna, vagy akár Toroczkaira... Mert nekem valamiért DK személye hatszor visszataszítóbb mint Gyurcsány bármikor volt. (Nyilván csak felvetés, sohasem tudjuk már meg hogy mi lett volna ha, de remélem érthető a szitu...)
Szóval el tudom képzelni, hogy valaki annyira antipatikus legyen hogy úgy járjak el mint Tarsi. De ez nem jövőre lesz abban biztos vagyok.
eaglesmcnabb
Jaja, majd mindenki itt veri a billentyűzetet, hogy bárkire, aki nem OV, aztán kicsit belekérdezel, oszt máris jönnek a kivételek, pl Gyurcsánynál szvsz a fele társaság nyomban visszakozna, hogy annyira azért mégsem bárki; vagy lehetne Vona, Schiffer stb.
8 hónapja
Nemes samu09 Houston Texans 4 556 — I like the Texans, I like who we are
(Egyetlen egyszer mondta valaki, hogy Jakab Péter, minden más alkalommal csak a bárkizás ment.)
Őszentsége Sobri Jóska
Azigen még emlékszel rá. Annyira kilátástalan volt az egész hogy ő is szóba jöhetett nálam.
8 hónapja
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 133 — je suis poloska
Tarsi
Ez azért nem semmi bold statement, legalább ha azt írtad volna, hogy a tisza a 98-as fidesz, még lehetne is rajta polemizálni, de ennél jobban nehezen égetheted magad egyetlen mondattal.
r.baggio
Szerintem meg az a bold statement, hogy ha azt várod egy NER-ben nevelkedő, ott meggazdagodó, NER rendszer álltal kitartott embertől, hogy most hirtelen megvilágosult és majd nem úgy fog viselkedni ahogy egész eddigi életében.
Tarsi
Jughead
Mert azt már megválaszoltam számtalanszor, hogy senkiben nem hiszek, hogy 26ban bárminemű pozitív változást tudna hozni.
Tarsi
De mi veszíteni való van? Most a te nezopontodbol mi lehet a legrosszabb forgatókönyv? Hogy ugyan olyan szar marad?

Komolyan nem értem, h mi olyat hozhatna egy Tisza kormány, amitől annyira felni kell, h inkább maradjon a Fidesz.
rob3r7o
Hangsúlyozom, amit már írtam is, és ez azóta nem változott, hogy még mindig nem értek Tarsival egyet, de megértem.

Személy szerint én azt mondtam mindig hogy a lőtéri kutyára is hamarabb mint a Vityára. Aztán ha legutóbb mégis úgy alakult volna, hogy Dobrev nyerte volna az előválasztásokat, lehet hogy az utolsó pillanatban inkább a kutyákra szavaztam volna, vagy akár Toroczkaira... Mert nekem valamiért DK személye hatszor visszataszítóbb mint Gyurcsány bármikor volt. (Nyilván csak felvetés, sohasem tudjuk már meg hogy mi lett volna ha, de remélem érthető a szitu...)
Szóval el tudom képzelni, hogy valaki annyira antipatikus legyen hogy úgy járjak el mint Tarsi. De ez nem jövőre lesz abban biztos vagyok.

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
8 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 314 — Saturday Night Lights
Magyar Péter nevű képződmény
Amadeus az áttelelt poloska
A gyerekeik vajon mit szólnak ehhez?
Anya megborult az asztalosságban, apa készül a Karmelitába.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
8 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547
Magyar Péter nevű képződmény
8 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 228 — #NoStress
Tarsi
r.baggio
Tarsi
Jughead
Tarsi

8 hónapja
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 932
Tarsi
r.baggio
Tarsi
Jughead
Tarsi

„History is a set of lies agreed upon.”

“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
8 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 795 — Lucas Scott
Kozben gyori vasutvonalon heten harmadjara vannak jelentos kesesek.
Beki
Négy nap alatt nem is rossz, volt egy sikeres nap.
gabokocka
nehez sikerkent elkonyvelnem, hogy az alapveto elvarast teljesiti vki ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
8 hónapja
Tarsi San Francisco 49ers 1 724
Tarsi
r.baggio
Tarsi
Jughead
8 hónapja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 400 — #neverpunt
Egyébként az elmúlt ~35 évben melyik kb. 3-4 éves ciklust tartjátok a legjobb időszaknak összességében? Kíváncsi vagyok néhány nézőpontra. Légyszi ne csináljátok piramist, mert előző kérdésem után is két oldalon keresztül azt olvastam, Jay Cutler koma mekkora tróger volt.
szaba
Első Orbán-kormány.
Dzsokijuing
+1

8 hónapja
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)
Egyébként az elmúlt ~35 évben melyik kb. 3-4 éves ciklust tartjátok a legjobb időszaknak összességében? Kíváncsi vagyok néhány nézőpontra. Légyszi ne csináljátok piramist, mert előző kérdésem után is két oldalon keresztül azt olvastam, Jay Cutler koma mekkora tróger volt.
szaba
2002-2006

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
8 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 314 — Saturday Night Lights
szaba
Első Orbán-kormány.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
8 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 368
Tarsi
r.baggio
Tarsi
8 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 295
8 hónapja
Tarsi
r.baggio
Tarsi
Eléggé régimódi gondolkodás, hogy az ember nem képes belátásra, változásra.
Valóban, nem gyakori, de traumák, felismerések, belső késztetések, stb., hatására képes lehet rá. Végülis erről szól a pszichológia, mint olyan. Oké, Saul regen volt, de én napjainkban is ismerek pl. nemegy olyan alkoholistát, szerhasználót, aki 20-25 év használat után elérvén a mélypontot, megtanulta kezelni a betegségét, és józan életet élni. Olyat is, aki a bűnöző életmódból tudott kikecmeregni, megváltozni, és még JC6 is el tudta engedni a gyerekkora óta ráerőltetett, és a személyisége részévé vált bigott vallásosságot, hitgyülit.
Szóval számomra erősen érzelemvezérelt, buta, ostoba általánosításnak tűnik amit írsz. De persze ha ez a véleményed, akkor asszertív jogaidat tiszteletben tartva nyilván ugyanúgy jogod van hozzá, mint bárki másnak.
De ha megosztod, akkor a vélemény véleményezése is ugyanúgy legitim.

8 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 253 — Keep pounding
Ez abból szempontból faszság, mert ezt pont azt erősíti hogy ha én bárkire is szavaztam azon nem kérhetem számon azt amit csinál, mert hát rászavaztam igyam meg a levét. Tökéletes módja annak hogy beszorítsd az adott embert abba a táborba ahová szavazott, szépmunka
Wester
1. Szerencsere nem vagyok sem politikus, sem politikai kommunikacios szakember, sem propagandista szargalacsin, hogy engem a szavazatmaximalizalas barmennyire is erdekeljen.
2. Ez akkor lehetne valamennyire ervenyes, ha egy frissen, uj erokent hatalomba kerulo partrol beszelunk. Az bocsanatos, hogy valaki 10-ben leszavazott a fideszre, de akinel legkesobb a manyup-vagyon einstandolasa (tessek szepen visszaemlekezni a fenyegetesekre, igeretekre, nev szerinti nyugdijszamla azota megvan mindenkinek?😊 ) nem tette be a kaput vegleg, menthetetlen bohoc reszemrol.
3. Egy senki vagyok ahhoz, hogy barkit beszoritsak barhova, legalabbis oszinten remelem, hogy vannak annal erosebb, fontosabb szempontok az eletben, mint, hogy egy arctalan, arrogans fasz mit irogat a szabadidejeben.
4. JC-t meg most sem a rendszer autoriter jellege zavarja, nem az ujsagirok titkosszolgalati modszerekkel torteno lehallgatasa, a jogbiztonsag teljes hianya vagy a keleti csicskasag, a nyugati szovetsegesektol valo teljes elidegenules es a munkavallaloi jogok alban szintre alacsonyitasa zavarja, tovabbra is csak a kis nyomorult zsebe. Ezt hadd lehessen mar kritizalni, ha neki 2022-ben lehetett mindenkit teli pofaval kirohogni.
dankodavid
Annyira vicces látni, hogy JC-n számonkéritek, hogy nem sokallt be előbb, ettől meg attól. De közben mindenki egy olyan MP mellett kampányol aki nem hogy nem sokallt be ezektől hanem ettől sokkal többtől sem.
Egy szavazón számonkéritek, hogy miért nem ébredt fel előbb, de a megváltó messiáson nem.
Tarsi
A megváltó messiást csak Te szereted hangoztatni, ilyet senkitől nem láttál leírva. Nagyjából abban mindenki egyetért, hogy egy kertitörpére is leszavazna, ha az leváltaná a jelenlegi rendszert.

De egyedül Te (illetve még van pár társad), aki viszont képtelen felelőséget vállani azért, hogy dönteni tudjon, hogy szeretné-e a jelenlegi rendszert, vagy szeretne egy kormányváltást. Mert azt az egod képtelen lenne elviselni, hogy leszavazol a jelenlegi potens kihívóra és adott esetben kiderül, hogy ők sem jobbak. Ezért keresel egy alternatív megoldást, amivel azt hiszed nem lőhetsz mellé, hiszen a Kutyapártnak úgysincs esélye kormányt váltani, róluk nem derülhet ki, hogy alkalmatlanok, jobb esetben még az 5%-os küszöböt sem ugorják meg.

Csak azt felejted el, hogy ezzel, a jelenlegi rendszert akarod hatalmon tartani, de semmi gond, mert legalább elmondhatod magadról, hogy Te nem a Fideszre szavaztál (és ha szar lesz egy esetleges Tisza kormány, akkor arra sem). A lényeg, hogy ne kelljen felelőséget vállalnod.
ervinator
Egy kertitörpére én is. Egy ugyan olyan szardarabra mint amit most le akarunk váltani nem. Az nem megoldás.
Tarsi
szeretném hallani akkor a megoldást amit a magunk fajta balfaszok nem képesek észrevenni.
peach
DK az ellenzéki összefogás élére áll, és Klára 2/3-dal nyer.
gabokocka
sobri leszek: ez vágy vezérelt gondolkodás, semmi több 😊
peach
Picsába, egy világ omlott össze bennem....

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
8 hónapja
Tarsi San Francisco 49ers 1 724
Tarsi
r.baggio
8 hónapja
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)
Ez abból szempontból faszság, mert ezt pont azt erősíti hogy ha én bárkire is szavaztam azon nem kérhetem számon azt amit csinál, mert hát rászavaztam igyam meg a levét. Tökéletes módja annak hogy beszorítsd az adott embert abba a táborba ahová szavazott, szépmunka
Wester
1. Szerencsere nem vagyok sem politikus, sem politikai kommunikacios szakember, sem propagandista szargalacsin, hogy engem a szavazatmaximalizalas barmennyire is erdekeljen.
2. Ez akkor lehetne valamennyire ervenyes, ha egy frissen, uj erokent hatalomba kerulo partrol beszelunk. Az bocsanatos, hogy valaki 10-ben leszavazott a fideszre, de akinel legkesobb a manyup-vagyon einstandolasa (tessek szepen visszaemlekezni a fenyegetesekre, igeretekre, nev szerinti nyugdijszamla azota megvan mindenkinek?😊 ) nem tette be a kaput vegleg, menthetetlen bohoc reszemrol.
3. Egy senki vagyok ahhoz, hogy barkit beszoritsak barhova, legalabbis oszinten remelem, hogy vannak annal erosebb, fontosabb szempontok az eletben, mint, hogy egy arctalan, arrogans fasz mit irogat a szabadidejeben.
4. JC-t meg most sem a rendszer autoriter jellege zavarja, nem az ujsagirok titkosszolgalati modszerekkel torteno lehallgatasa, a jogbiztonsag teljes hianya vagy a keleti csicskasag, a nyugati szovetsegesektol valo teljes elidegenules es a munkavallaloi jogok alban szintre alacsonyitasa zavarja, tovabbra is csak a kis nyomorult zsebe. Ezt hadd lehessen mar kritizalni, ha neki 2022-ben lehetett mindenkit teli pofaval kirohogni.
dankodavid
Annyira vicces látni, hogy JC-n számonkéritek, hogy nem sokallt be előbb, ettől meg attól. De közben mindenki egy olyan MP mellett kampányol aki nem hogy nem sokallt be ezektől hanem ettől sokkal többtől sem.
Egy szavazón számonkéritek, hogy miért nem ébredt fel előbb, de a megváltó messiáson nem.
Tarsi
A megváltó messiást csak Te szereted hangoztatni, ilyet senkitől nem láttál leírva. Nagyjából abban mindenki egyetért, hogy egy kertitörpére is leszavazna, ha az leváltaná a jelenlegi rendszert.

De egyedül Te (illetve még van pár társad), aki viszont képtelen felelőséget vállani azért, hogy dönteni tudjon, hogy szeretné-e a jelenlegi rendszert, vagy szeretne egy kormányváltást. Mert azt az egod képtelen lenne elviselni, hogy leszavazol a jelenlegi potens kihívóra és adott esetben kiderül, hogy ők sem jobbak. Ezért keresel egy alternatív megoldást, amivel azt hiszed nem lőhetsz mellé, hiszen a Kutyapártnak úgysincs esélye kormányt váltani, róluk nem derülhet ki, hogy alkalmatlanok, jobb esetben még az 5%-os küszöböt sem ugorják meg.

Csak azt felejted el, hogy ezzel, a jelenlegi rendszert akarod hatalmon tartani, de semmi gond, mert legalább elmondhatod magadról, hogy Te nem a Fideszre szavaztál (és ha szar lesz egy esetleges Tisza kormány, akkor arra sem). A lényeg, hogy ne kelljen felelőséget vállalnod.
ervinator
Egy kertitörpére én is. Egy ugyan olyan szardarabra mint amit most le akarunk váltani nem. Az nem megoldás.
Tarsi
szeretném hallani akkor a megoldást amit a magunk fajta balfaszok nem képesek észrevenni.
peach
DK az ellenzéki összefogás élére áll, és Klára 2/3-dal nyer.
gabokocka
sobri leszek: ez vágy vezérelt gondolkodás, semmi több 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
8 hónapja
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
"A 18 és 40 év közötti magyarok 40 százalékának nincs saját lakóingatlana. Őket akarja segíteni az otthon tart-program, de a 40 év fölöttiek is igénybe behetik. Kétéves tb-s jogviszony kell hozzá, más nem. 50 millió forint az összeg maximuma, a futamidő 25 év lehet, az önrész 10 százalék.

Két árkorlát van: az egyik a százmillió forint, a másik a másfél milliós négyzetméterár."

Hát ez Pesten érdekes lesz.
Amadeus az áttelelt poloska
Elmultam 40, de orulok h igenybe vehetem majd.
50 milla pont kell, 25 ev futamido is rendben van, 1,5 millas nm ar Bp-n lesz erdekes, de ez van.
Lúdas Solymi
hülye kérdés de 40 felett felvehetsz 25 évre? Csak mert beleesik a nyugdíjkorhatárba.
8 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 253 — Keep pounding
Beki
Négy nap alatt nem is rossz, volt egy sikeres nap.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
8 hónapja
Beki New York Jets 2 424
8 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 593 — zászló zászló szív
Nekem az a véleményem hogy Tisza=Fidesz. Ti most azt várjátok, hogy majd egy olyan ember fog bármit megváltoztatni akinek még annyira sem nyílt fel a szeme mint JC-nek.
Csak miközben ezt a választóknak a szemére vetitek, az nem zavar, hogy MP pont ugyan úgy ünnepelt 22-ben mint ő, pont ugyan úgy nem azzal van baja, hogy milyen a jogbiztonság, milyenek a munkavállalói jogok. Ugyan úgy nem zavarta az autoriter rendszer, az urizálás amíg ő is a részese volt.
Tarsi
Oké. Akkor mi legyen?
Gyurma Pappa
Na ez az a kérdés, amire sose fogsz választ kapni.
Csak arra, hogy mi NE legyen.
Én 14-18 között feltettem kb. százszor a kérdést, hogy "értem, hogy ne Orbán, de akkor ki?" És a standard válasz: "bárki". (Egyetlen egyszer mondta valaki, hogy Jakab Péter, minden más alkalommal csak a bárkizás ment.)
Na most te lépsz ugyanebbe a folyóba, ha megkérdezed, hogyha nem Orbán és nem MP, akkor mi legyen?
Nem fogsz rá érdemben választ kapni, mert valójában nincs is rá válaszuk, hiszen nem minden érzést, attitűdöt lehet verbálisan szavakba önteni.
Őszentsége Sobri Jóska
Próbálok beszélgetni. Azt tanítom a vezetőknek, hogy próbálják megérteni a másik nézőpontját kérdéseken át.

(Egyébként, ha lehetne kívánságműsor, én azt szeretném, hogy Lyndon B. Johnson vagy Obama szintű kaliberek futkossanak a magyar politikában, de nekünk kínai gatyi Tescos Wishes Temus (haladok a korral) Trump jutott...)

8 hónapja
topin New England Patriots 2 269
Nekem az a véleményem hogy Tisza=Fidesz. Ti most azt várjátok, hogy majd egy olyan ember fog bármit megváltoztatni akinek még annyira sem nyílt fel a szeme mint JC-nek.
Csak miközben ezt a választóknak a szemére vetitek, az nem zavar, hogy MP pont ugyan úgy ünnepelt 22-ben mint ő, pont ugyan úgy nem azzal van baja, hogy milyen a jogbiztonság, milyenek a munkavállalói jogok. Ugyan úgy nem zavarta az autoriter rendszer, az urizálás amíg ő is a részese volt.
Tarsi
Oké. Akkor mi legyen?
Gyurma Pappa
Na ez az a kérdés, amire sose fogsz választ kapni.
Csak arra, hogy mi NE legyen.
Én 14-18 között feltettem kb. százszor a kérdést, hogy "értem, hogy ne Orbán, de akkor ki?" És a standard válasz: "bárki". (Egyetlen egyszer mondta valaki, hogy Jakab Péter, minden más alkalommal csak a bárkizás ment.)
Na most te lépsz ugyanebbe a folyóba, ha megkérdezed, hogyha nem Orbán és nem MP, akkor mi legyen?
Nem fogsz rá érdemben választ kapni, mert valójában nincs is rá válaszuk, hiszen nem minden érzést, attitűdöt lehet verbálisan szavakba önteni.
Őszentsége Sobri Jóska
Ezt nem ugyanabban a kontextusban nézitek. Mármint hogy a bárki nem jó válasz, miközben helyes, csak értelmezhetetlen. Ezért van mindig lefutva ez a kör.

Aki azt írta bárki jobb nála, az így is gondolja, mert az a benyomása, hogy ennél rosszabb nem lehet. Tehát bárki jobb opció. A kérdésre ez egy helyénvaló válasz, akkor is ha nem életképes. Figyelembe kell venni, hogy a válaszadó nem ugyanazt a komplex kontextust használja a kérdéskor, mint aki egynél messzebbre lát.

Ha ugyanis belegondolna, hogy a bárki azért nem valósulhat meg a büdös életben, akkor sem, ha tényleg bárki jobb lenne, mert mindenkinek valaki más a bárki. Ezért egy szavazáson nem reális egyetlen ember ellen felsorakoztatni a sok bárkit, mert esélytelenk. Te már olyan szemüvegen keresztül teszed fel a kérdést és azon a szemcsin át látod a választ is, hogy kinek van esélye. Pontosan tudod, hogy nem bárki, hanem konkrét valaki mögé lehet csak felsorakoztatni kormányváltó erőt. Te megoldásban gondolkodsz, a másik meg vágy vezérelt de ennél tovább nem gondolkodik.

Bárki mögé nem fog beállni a tömeg, de ezt nem nézi aki ennyire egyszerű választ ad a kérdésre. Ő csak azt vizsgálja a válasza pillanatában, hogy jobb/rosszabb, nem azt hogy ez reális-e vagy sem.

A valaki és a bárki között pont az a különbség, hogy orrot befogva, közben hányva is be kell állni mögé, mert ott sokasodik a tömeg. A bárkinél meg lézengés van. De önmagában valszeg bárki jobb lenne az országnak, csak semmi relevanciája nincs egy ilyen válasznak. De attól még helyes, azon a szinten gondolkozva.
8 hónapja
Tarsi
r.baggio
Hont Andrásnak is vannak követői.
Ha senkivel se rezonálna, akkor nem lenne relevanciája a kontentjeinek.
De látod, a "Tisza=Fidesz szubkultúra" is létezik.