Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Politika

63 feliratkozó

2 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 279 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Kapsz egy tízest ha a fideszre szavazol
atapapa
át lehet még jelentkezni?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
SBL Green Bay Packers 2 900
 www.facebook.com/reel/4234861603493834
atapapa
Tűkön ülve várom az AB határozatát, ami kimondja, hogy Nagy Ervin a hangfelvétel nyilvánosságra hozásával megsértette Orbán Viktor jogát a csaláshoz.
2 hónapja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 506 — #neverpunt
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/662877142_2074170816845507_42830109513103642_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=w3UTU2lGZfQQ7kNvwEHjG2r&_nc_oc=AdogtVBQJEsEU3PLafZm9kPfK5vsV8KMwsyAWsDGkjy5-ObCl9ki6FDws_DbD34CvLA&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=hyrhWs0nUax9quqky2VSIw&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af_GPUoIcJKSWqTTgGg11O642kVHIBrkttuVHYpecMXQkQ&oe=6A408C92
1,7 Mio. Aufrufe · 34.341 Reaktionen | A Fidesz választási bűncselekményt követ el, erről megdönthetetlen bizonyítékunk van. Mészáros Lajos dunaújvárosi fideszes képviselő emberei a fiatalok szavazatait 10 ezer forintért akarják megvásárolni. Ne legyenek illúzióink: ez országos szinten zajlik. Ez bűncselekmény. A feljelentést megtesszük! A szavazat nem eladó. Magyarország jövője nem megvásárolható.🇭🇺 Ha hasonlót tapasztalsz, azonnal értesítsd a hatóságokat! Oszd meg te is, hogy az ország minden pontjára eljusson: a Fidesz milyen tisztességtelen eszközökkel él. | Nagy Ervin
A Fidesz választási bűncselekményt követ el, erről megdönthetetlen bizonyítékunk van. Mészáros Lajos dunaújvárosi fideszes képviselő emberei a fiatalok szavazatait 10 ezer forintért akarják...

2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 738 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
2 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 502 — #NoStress
Ezt a nemzetiségi listára átkerülést nem igazán értem.
Mi alapján kerülhetne át valaki a görög, német, örmény, cigány listára, ha semmi köze ehhez?

Őszentsége Sobri Jóska
Úgy, hogy bemondásra megy, nem kell hozzá semmit igazolni. Ha te azt mondod, hogy teszemazt szerb nemzetiségűnek érzed magad, beadod a kérvényt, és felvesznek a szerb nemzetiségi listára.
warr_b
Pont ezért kérdeztem.
Mert ha valakit random átraknak, akkor az ugyanúgy lehet tiszás is, fideszes is, nem érné meg.
De Negritis válasza logikus, a kiszivargott Tisza appos adatok alapján tudják átrakosgatni a tisza-szavazókat.

2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 738 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Az komoly, a bátonyterenyei polgi, 2 hónapja belépett a KDNPbe, infarktus, visszatérés, Fidesz szidás, KDNPből való kilépés/kibaszás, és ma kitette Facebookra, hogyha nyer a Fidesz, lemond.
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 145 — The Mathematician
 telex.hu/belfold/2026/04/02/alkotmanybirosag-kuria-orban-viktor
🤦🤣😭
dande2
És a Tisza jogait nem sérti? 😉

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Most mondja itt egyik kolléganőm, hogy PetiKém meg homoszexuális és Dzsudzsi a párja?

Ez nekem új, valaki segítene ebben, hogy valóban igazat mond a kolléganőm? Mondjuk mindig láttam az ő róla szóló bejegyzések alatt Dzsudzsák képét feltűnni, de nekem ez tényleg új.
Bruce
Igen, Balázs szereti a fiukat. Linda is csak egy álca volt, de akkor már muszáj volt valakit mutatnia maga mellett.
De a “haverom” szerint nem búza Petya.
JC6 (Mr. Miele)
Az asszony szerint meg, de. Neki pedig mindig igaza van!😊

Az biztos, hogy ha látsz egy közös képet Petiről és nejéről, az első, ami az eszedbe jut, hogy ennek a két embernek érzelmileg még annyi köze sincs egymáshoz, mint két random szobanövénynek.
2 hónapja
Mi alapján kerülhetne át valaki a görög, német, örmény, cigány listára, ha semmi köze ehhez?

Őszentsége Sobri Jóska
Úgy, hogy bemondásra megy, nem kell hozzá semmit igazolni. Ha te azt mondod, hogy teszemazt szerb nemzetiségűnek érzed magad, beadod a kérvényt, és felvesznek a szerb nemzetiségi listára.
warr_b
Emiatt virágzik az etnobiznisz. Igaz annak nem most van az ideje, hanem az hely.hat. választásokkor.
Olvastam olyanról, aki már 10 nemzetiségi névjegyzéket is megjárt, attól függően melyik zászló alatt volt esély a haverokkal és rokonokkal helyi nemzetiségi önkormányzatot alapítani és nyakára hágni kapott 1-2 millának.
2 hónapja
(azt még nem tudom, hogy melyik a jobb ötlet, hogy mindenki írhasson bele, vagy én másolgassam a kommentekből)
Löfli
A kommentek elvesznek, so vagy írhassa mindenki, vagy küldjön neked pm-et
2 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 279 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
(azt még nem tudom, hogy melyik a jobb ötlet, hogy mindenki írhasson bele, vagy én másolgassam a kommentekből)

Don't blink!
2 hónapja
Bowl.hu választási tippelde 2026
 docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing

Vasárnap esti hírtv + mandiner bestof
 youtu.be/tE8vv44nsuk?is=nPvpmyZxuzxMryO-

MP m1 interjú bestof
 www.youtube.com/watch?v=L58M9SXOH74

Szerkesztette: Löfli

Don't blink!
2 hónapja
warr_b Washington Commanders 30 471 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Őszentsége Sobri Jóska

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 331 — Így remélem megfelelek nektek.....
 telex.hu/belfold/2026/04/02/alkotmanybirosag-kuria-orban-viktor
🤦🤣😭

Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 145 — The Mathematician
Vagyis miért pont ő?
Mert ha szándékos, akkor az "elkövetők" azt előre nem tudhatják, hogy ki kire akarna szavazni, és akkor egy echte fidesz-szavazó is a szlovén vagy a ruszin listán találhatja magát pikk-pakk, nem csak egy ellenzéki. Abban meg mi a haszon?
Nem lehet, hogy volt valami hibahatáron belüli, bürokratikus, adminisztratív hiba, ami érintett mondjuk 20 embert, de ez is úgy felhangosoott, mintha valami nagy akció vagy összeesküvés része lenne?
Őszentsége Sobri Jóska
elvileg a tisza app lista az alapja

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 502 — #NoStress
Vagyis miért pont ő?
Mert ha szándékos, akkor az "elkövetők" azt előre nem tudhatják, hogy ki kire akarna szavazni, és akkor egy echte fidesz-szavazó is a szlovén vagy a ruszin listán találhatja magát pikk-pakk, nem csak egy ellenzéki. Abban meg mi a haszon?
Nem lehet, hogy volt valami hibahatáron belüli, bürokratikus, adminisztratív hiba, ami érintett mondjuk 20 embert, de ez is úgy felhangosoott, mintha valami nagy akció vagy összeesküvés része lenne?

2 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 720
Pletyka Némethonból:
ismerősök írják, hogy egyszercsak görög meg német nemzetiségűek lettek, így csak arra a listára szavazhatnának.
Kérvényezni kellett a törlését és az ügyintéző nem tudta megmondani, ki és mikor változtatta meg.

Azért ez elég aljas húzás, ha tömegesen igaz.
Dzsokijuing
Nekem küldött értesítést a tisza app, hogy csekkoljam.

Btw, sikerült nekik? Vagy a bürokráció olyan gyors lesz véletlen, hogy április 13-ra sikerül?
dugo93
Challenge accepted, level 1 completed.
Dzsokijuing
ezt egyébként ügyfélkapu híján (lövésem sincs a jelszavamról) hogy tudom ellenőrizni? már múlt héten hallottam erről a rettenetesen kreatív mókáról
fake.id
kérsz egy jelszóemlékeztetőt és hipp-hopp máris be tudsz lépni
NB2
fizikailag hol tudok ennek az internet nélkül utána tájékozódni? kormányablak vagy csak a helyi választási iroda névjegyzéke lesz jó?
fake.id
Most nincs előttem, de sztem a postán kiküldött választói értesítőn szerepel.
Dzsokijuing
És a levél után nem derülhetett ki valakiről, hogy görög???!?!?!

2 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 102 — Saturday Night Lights
Pletyka Némethonból:
ismerősök írják, hogy egyszercsak görög meg német nemzetiségűek lettek, így csak arra a listára szavazhatnának.
Kérvényezni kellett a törlését és az ügyintéző nem tudta megmondani, ki és mikor változtatta meg.

Dzsokijuing

Btw, sikerült nekik? Vagy a bürokráció olyan gyors lesz véletlen, hogy április 13-ra sikerül?
dugo93
Dzsokijuing
ezt egyébként ügyfélkapu híján (lövésem sincs a jelszavamról) hogy tudom ellenőrizni? már múlt héten hallottam erről a rettenetesen kreatív mókáról
fake.id
NB2
fizikailag hol tudok ennek az internet nélkül utána tájékozódni? kormányablak vagy csak a helyi választási iroda névjegyzéke lesz jó?
fake.id
Most nincs előttem, de sztem a postán kiküldött választói értesítőn szerepel.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
fake.id 1 951 — sixseveeeeeen
Pletyka Némethonból:

Dzsokijuing

dugo93
Dzsokijuing
fake.id
NB2

what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
2 hónapja
NB2 New England Patriots 29 115 — nabege2@yahoo.com
Pletyka Némethonból:

Dzsokijuing

dugo93
Dzsokijuing
fake.id
2 hónapja
Pletyka Némethonból:

Dzsokijuing

dugo93
Dzsokijuing

2 hónapja
Pletyka Némethonból:

Dzsokijuing

dugo93

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 hónapja
ma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀
Josszi
egy fideszes férfi a nemiszervét ajánlotta fel étkezésre?
fake.id
idösebbek pl bemennek a spar-ba ami elött vagyunk
Josszi
Dunyov utcai Spar? 😀
Duff
az az 😀
Josszi
Nice, épp jöttem ki onnan, amikor te vagy a kollegad próbálta magyarázni a fideszt valami felkegyelmunek. Csak elismeroen biccentettem 🫡.

Amugy az a spar kegyetlen, de sajna csak ez van itt a környéken. 😀
Duff
A Spar pedig ellenzéki, a fideszesek CBA-ba járnak 😊

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 539
Josszi
fake.id
Josszi
Dunyov utcai Spar? 😀
Duff
az az 😀
Josszi
Nice, épp jöttem ki onnan, amikor te vagy a kollegad próbálta magyarázni a fideszt valami felkegyelmunek. Csak elismeroen biccentettem 🫡.

Duff
1 sarokra ott van a másik. mondjuk részemről minden spar vállalhatatlan, de néha a szükség törvényt bont. 2 sarokra van még egy manna, 4re pedig penny markec (mondjuk az sem jobb sokkal, de legalább nem rabolnak ki)
josszi választásig ott leszel? aránylag sűrűn járok arra, csak rád köszönnék, ha úgy adja ki
fake.id
Hulyen fogalmaztam kicsit, igen van meg egy spar, de spar-spar, ugyanolyan szar 😀.

A Manna kurvadraga, oda csak akkor megyek, ha minden mas zarva. Penny meg azert kicsit arrebb van, annyival meg nem jobb. Ha mar gyalogolni akarok, akkor a Petnehazy ALDI a nyero.
2 hónapja
Josszi
fake.id
Josszi
Dunyov utcai Spar? 😀
Duff
az az 😀
Josszi

Duff
1 sarokra ott van a másik. mondjuk részemről minden spar vállalhatatlan, de néha a szükség törvényt bont. 2 sarokra van még egy manna, 4re pedig penny markec (mondjuk az sem jobb sokkal, de legalább nem rabolnak ki)
josszi választásig ott leszel? aránylag sűrűn járok arra, csak rád köszönnék, ha úgy adja ki