Politika
63 feliratkozó
2 hónapja
Kapsz egy tízest ha a fideszre szavazolát lehet még jelentkezni?
atapapa

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Kapsz egy tízest ha a fideszre szavazolTűkön ülve várom az AB határozatát, ami kimondja, hogy Nagy Ervin a hangfelvétel nyilvánosságra hozásával megsértette Orbán Viktor jogát a csaláshoz.
www.facebook.com/reel/4234861603493834
atapapa
2 hónapja
Pont ezért kérdeztem.Ezt a nemzetiségi listára átkerülést nem igazán értem.Úgy, hogy bemondásra megy, nem kell hozzá semmit igazolni. Ha te azt mondod, hogy teszemazt szerb nemzetiségűnek érzed magad, beadod a kérvényt, és felvesznek a szerb nemzetiségi listára.
Mi alapján kerülhetne át valaki a görög, német, örmény, cigány listára, ha semmi köze ehhez?
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Mert ha valakit random átraknak, akkor az ugyanúgy lehet tiszás is, fideszes is, nem érné meg.
De Negritis válasza logikus, a kiszivargott Tisza appos adatok alapján tudják átrakosgatni a tisza-szavazókat.
2 hónapja
Az komoly, a bátonyterenyei polgi, 2 hónapja belépett a KDNPbe, infarktus, visszatérés, Fidesz szidás, KDNPből való kilépés/kibaszás, és ma kitette Facebookra, hogyha nyer a Fidesz, lemond.
2 hónapja
telex.hu/belfold/2026/04/02/alkotmanybirosag-kuria-orban-viktorÉs a Tisza jogait nem sérti? 😉
🤦🤣😭
dande2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Az asszony szerint meg, de. Neki pedig mindig igaza van!😊Most mondja itt egyik kolléganőm, hogy PetiKém meg homoszexuális és Dzsudzsi a párja?Igen, Balázs szereti a fiukat. Linda is csak egy álca volt, de akkor már muszáj volt valakit mutatnia maga mellett.
Ez nekem új, valaki segítene ebben, hogy valóban igazat mond a kolléganőm? Mondjuk mindig láttam az ő róla szóló bejegyzések alatt Dzsudzsák képét feltűnni, de nekem ez tényleg új.
Bruce
De a “haverom” szerint nem búza Petya.
JC6 (Mr. Miele)
Az biztos, hogy ha látsz egy közös képet Petiről és nejéről, az első, ami az eszedbe jut, hogy ennek a két embernek érzelmileg még annyi köze sincs egymáshoz, mint két random szobanövénynek.
2 hónapja
Emiatt virágzik az etnobiznisz. Igaz annak nem most van az ideje, hanem az hely.hat. választásokkor.Ezt a nemzetiségi listára átkerülést nem igazán értem.Úgy, hogy bemondásra megy, nem kell hozzá semmit igazolni. Ha te azt mondod, hogy teszemazt szerb nemzetiségűnek érzed magad, beadod a kérvényt, és felvesznek a szerb nemzetiségi listára.
Mi alapján kerülhetne át valaki a görög, német, örmény, cigány listára, ha semmi köze ehhez?
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Olvastam olyanról, aki már 10 nemzetiségi névjegyzéket is megjárt, attól függően melyik zászló alatt volt esély a haverokkal és rokonokkal helyi nemzetiségi önkormányzatot alapítani és nyakára hágni kapott 1-2 millának.
2 hónapja
(azt még nem tudom, hogy melyik a jobb ötlet, hogy mindenki írhasson bele, vagy én másolgassam a kommentekből)A kommentek elvesznek, so vagy írhassa mindenki, vagy küldjön neked pm-et
Löfli
2 hónapja
(azt még nem tudom, hogy melyik a jobb ötlet, hogy mindenki írhasson bele, vagy én másolgassam a kommentekből)

Don't blink!
2 hónapja
Bowl.hu választási tippelde 2026docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing
Vasárnap esti hírtv + mandiner bestof
youtu.be/tE8vv44nsuk?is=nPvpmyZxuzxMryO-
MP m1 interjú bestof
www.youtube.com/watch?v=L58M9SXOH74
Szerkesztette: Löfli

Don't blink!
2 hónapja
Ezt a nemzetiségi listára átkerülést nem igazán értem.Úgy, hogy bemondásra megy, nem kell hozzá semmit igazolni. Ha te azt mondod, hogy teszemazt szerb nemzetiségűnek érzed magad, beadod a kérvényt, és felvesznek a szerb nemzetiségi listára.
Őszentsége Sobri Jóska

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Ezt a nemzetiségi listára átkerülést nem igazán értem.elvileg a tisza app lista az alapja
Vagyis miért pont ő?
Mert ha szándékos, akkor az "elkövetők" azt előre nem tudhatják, hogy ki kire akarna szavazni, és akkor egy echte fidesz-szavazó is a szlovén vagy a ruszin listán találhatja magát pikk-pakk, nem csak egy ellenzéki. Abban meg mi a haszon?
Nem lehet, hogy volt valami hibahatáron belüli, bürokratikus, adminisztratív hiba, ami érintett mondjuk 20 embert, de ez is úgy felhangosoott, mintha valami nagy akció vagy összeesküvés része lenne?
Őszentsége Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Ezt a nemzetiségi listára átkerülést nem igazán értem.Mi alapján kerülhetne át valaki a görög, német, örmény, cigány listára, ha semmi köze ehhez?
Vagyis miért pont ő?
Mert ha szándékos, akkor az "elkövetők" azt előre nem tudhatják, hogy ki kire akarna szavazni, és akkor egy echte fidesz-szavazó is a szlovén vagy a ruszin listán találhatja magát pikk-pakk, nem csak egy ellenzéki. Abban meg mi a haszon?
Nem lehet, hogy volt valami hibahatáron belüli, bürokratikus, adminisztratív hiba, ami érintett mondjuk 20 embert, de ez is úgy felhangosoott, mintha valami nagy akció vagy összeesküvés része lenne?
2 hónapja
És a levél után nem derülhetett ki valakiről, hogy görög???!?!?!Most nincs előttem, de sztem a postán kiküldött választói értesítőn szerepel.fizikailag hol tudok ennek az internet nélkül utána tájékozódni? kormányablak vagy csak a helyi választási iroda névjegyzéke lesz jó?kérsz egy jelszóemlékeztetőt és hipp-hopp máris be tudsz lépniezt egyébként ügyfélkapu híján (lövésem sincs a jelszavamról) hogy tudom ellenőrizni? már múlt héten hallottam erről a rettenetesen kreatív mókárólChallenge accepted, level 1 completed.Pletyka Némethonból:Nekem küldött értesítést a tisza app, hogy csekkoljam.
ismerősök írják, hogy egyszercsak görög meg német nemzetiségűek lettek, így csak arra a listára szavazhatnának.
Kérvényezni kellett a törlését és az ügyintéző nem tudta megmondani, ki és mikor változtatta meg.
Azért ez elég aljas húzás, ha tömegesen igaz.
Dzsokijuing
Btw, sikerült nekik? Vagy a bürokráció olyan gyors lesz véletlen, hogy április 13-ra sikerül?
dugo93
Dzsokijuing
fake.id
NB2
fake.id
Dzsokijuing
2 hónapja
Most nincs előttem, de sztem a postán kiküldött választói értesítőn szerepel.fizikailag hol tudok ennek az internet nélkül utána tájékozódni? kormányablak vagy csak a helyi választási iroda névjegyzéke lesz jó?kérsz egy jelszóemlékeztetőt és hipp-hopp máris be tudsz lépniezt egyébként ügyfélkapu híján (lövésem sincs a jelszavamról) hogy tudom ellenőrizni? már múlt héten hallottam erről a rettenetesen kreatív mókárólChallenge accepted, level 1 completed.Pletyka Némethonból:Nekem küldött értesítést a tisza app, hogy csekkoljam.
ismerősök írják, hogy egyszercsak görög meg német nemzetiségűek lettek, így csak arra a listára szavazhatnának.
Kérvényezni kellett a törlését és az ügyintéző nem tudta megmondani, ki és mikor változtatta meg.
Dzsokijuing
Btw, sikerült nekik? Vagy a bürokráció olyan gyors lesz véletlen, hogy április 13-ra sikerül?
dugo93
Dzsokijuing
fake.id
NB2
fake.id
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
fizikailag hol tudok ennek az internet nélkül utána tájékozódni? kormányablak vagy csak a helyi választási iroda névjegyzéke lesz jó?kérsz egy jelszóemlékeztetőt és hipp-hopp máris be tudsz lépniezt egyébként ügyfélkapu híján (lövésem sincs a jelszavamról) hogy tudom ellenőrizni? már múlt héten hallottam erről a rettenetesen kreatív mókárólChallenge accepted, level 1 completed.Pletyka Némethonból:Nekem küldött értesítést a tisza app, hogy csekkoljam.
Dzsokijuing
dugo93
Dzsokijuing
fake.id
NB2
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
2 hónapja
kérsz egy jelszóemlékeztetőt és hipp-hopp máris be tudsz lépniezt egyébként ügyfélkapu híján (lövésem sincs a jelszavamról) hogy tudom ellenőrizni? már múlt héten hallottam erről a rettenetesen kreatív mókárólChallenge accepted, level 1 completed.Pletyka Némethonból:Nekem küldött értesítést a tisza app, hogy csekkoljam.
Dzsokijuing
dugo93
Dzsokijuing
fake.id
2 hónapja
ezt egyébként ügyfélkapu híján (lövésem sincs a jelszavamról) hogy tudom ellenőrizni? már múlt héten hallottam erről a rettenetesen kreatív mókárólChallenge accepted, level 1 completed.Pletyka Némethonból:Nekem küldött értesítést a tisza app, hogy csekkoljam.
Dzsokijuing
dugo93
Dzsokijuing
2 hónapja
Challenge accepted, level 1 completed.Pletyka Némethonból:Nekem küldött értesítést a tisza app, hogy csekkoljam.
Dzsokijuing
dugo93
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 hónapja
A Spar pedig ellenzéki, a fideszesek CBA-ba járnak 😊Nice, épp jöttem ki onnan, amikor te vagy a kollegad próbálta magyarázni a fideszt valami felkegyelmunek. Csak elismeroen biccentettem 🫡.az az 😀Dunyov utcai Spar? 😀idösebbek pl bemennek a spar-ba ami elött vagyunkma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀egy fideszes férfi a nemiszervét ajánlotta fel étkezésre?
Josszi
fake.id
Josszi
Duff
Josszi
Amugy az a spar kegyetlen, de sajna csak ez van itt a környéken. 😀
Duff
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 hónapja
Hulyen fogalmaztam kicsit, igen van meg egy spar, de spar-spar, ugyanolyan szar 😀.1 sarokra ott van a másik. mondjuk részemről minden spar vállalhatatlan, de néha a szükség törvényt bont. 2 sarokra van még egy manna, 4re pedig penny markec (mondjuk az sem jobb sokkal, de legalább nem rabolnak ki)Nice, épp jöttem ki onnan, amikor te vagy a kollegad próbálta magyarázni a fideszt valami felkegyelmunek. Csak elismeroen biccentettem 🫡.az az 😀Dunyov utcai Spar? 😀idösebbek pl bemennek a spar-ba ami elött vagyunkma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀egy fideszes férfi a nemiszervét ajánlotta fel étkezésre?
Josszi
fake.id
Josszi
Duff
Josszi
Duff
josszi választásig ott leszel? aránylag sűrűn járok arra, csak rád köszönnék, ha úgy adja ki
fake.id
A Manna kurvadraga, oda csak akkor megyek, ha minden mas zarva. Penny meg azert kicsit arrebb van, annyival meg nem jobb. Ha mar gyalogolni akarok, akkor a Petnehazy ALDI a nyero.
2 hónapja
1 sarokra ott van a másik. mondjuk részemről minden spar vállalhatatlan, de néha a szükség törvényt bont. 2 sarokra van még egy manna, 4re pedig penny markec (mondjuk az sem jobb sokkal, de legalább nem rabolnak ki)Nice, épp jöttem ki onnan, amikor te vagy a kollegad próbálta magyarázni a fideszt valami felkegyelmunek. Csak elismeroen biccentettem 🫡.az az 😀Dunyov utcai Spar? 😀idösebbek pl bemennek a spar-ba ami elött vagyunkma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀egy fideszes férfi a nemiszervét ajánlotta fel étkezésre?
Josszi
fake.id
Josszi
Duff
Josszi
Duff
josszi választásig ott leszel? aránylag sűrűn járok arra, csak rád köszönnék, ha úgy adja ki