Politika
69 feliratkozó
2 hónapja
ettől parázok én is, most járjak ki swechatba tankolni? 😀Jól van, megint 20 literenként lehet majd tankolniHa lehet! Ezt pont jól fog beütni, a választások előtt fog elfogyni a nafta.
Gyurma Pappa
Nomac
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
2 hónapja
Asszony kérdezte is másfél órával ezelőtt, hogy nem megyek-e tankolni, mondtam hogy megy a f*szom 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Meg is van az árstopMert a pannon puma szárnyalásának 16. évében nincs havi 5000 forintja az átlag parasztnak, hogy kibírja... Ez az igazi sikersztori, mint a januári rezsikompenzáció, mert a szavazópó'gár nem bír kiköhögni egyszeri 30.000 forintot, annyira jól él.
Janek
2 hónapja
Az első olajválságnál a 70-es években simán feltöltötték a fürdőkádat cuccal, nem volt kérdés.kolléganőm már +8 forintnál rohant 😊mondjuk ezt sose értettem. egy átlag kocsinak kb 60 l a tankja. ha drágul 20 ft-ot az üzemanyag az akkor is 1200 ft+ egy full telerakásnál. értem én, hogy az is lóvé, meg ha amúgy is tankolni kell akkor miért ne, de, hogy ezért rohanni a kútra az nonszensz számomra...www.portfolio.hu/gazdasag/20260309/megjott-a-dontes-igy-valtozik-holnap-a-benzin-ara-823030#Mivel ez + meg a nyomorékok is üléseznek és bármihez hozzányúlnának ink tankoltam is...
Fincsi, holnap +10 Ft a benya, +20 a gázolaj
warr_b
Beki
peach
hiába mondtam neki, hogy vazze egy nagyobb gázfröccnél elhasználod a különbséget, de hát szarrágó a lelkem 😊
NB2
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Eljen a popularizmus. Hihetetlen amugy hogy mekkora szerencseje van a dagadtnak megint ezzel ahogy a vilag all. Normalis esetben nem nagyon lenne mar mirol beszelni.Chill the f out man. Nem holmi értelmezhetetlen jobbik, mszp, momentum, dk massza az ellenfél.
JéBé
2 hónapja
kolléganőm már +8 forintnál rohant 😊mondjuk ezt sose értettem. egy átlag kocsinak kb 60 l a tankja. ha drágul 20 ft-ot az üzemanyag az akkor is 1200 ft+ egy full telerakásnál. értem én, hogy az is lóvé, meg ha amúgy is tankolni kell akkor miért ne, de, hogy ezért rohanni a kútra az nonszensz számomra...www.portfolio.hu/gazdasag/20260309/megjott-a-dontes-igy-valtozik-holnap-a-benzin-ara-823030#Mivel ez + meg a nyomorékok is üléseznek és bármihez hozzányúlnának ink tankoltam is...
warr_b
Beki
peach
hiába mondtam neki, hogy vazze egy nagyobb gázfröccnél elhasználod a különbséget, de hát szarrágó a lelkem 😊
2 hónapja
Jól van, megint 20 literenként lehet majd tankolniPont ma délelőtt elmélkedtünk a benzinkutas sráccal arról hogy lassan eljön az ideje megint ennek a csodának. Ráéreztünk.
Gyurma Pappa
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
2 hónapja
Eljen a popularizmus. Hihetetlen amugy hogy mekkora szerencseje van a dagadtnak megint ezzel ahogy a vilag all. Normalis esetben nem nagyon lenne mar mirol beszelni.
2 hónapja
Arstoppot az ukran lefoglalt penzbol fizetjuk ki!
2 hónapja
Gondolom majd be is zar nehany kut, megint.Jól van, megint 20 literenként lehet majd tankolniHa lehet! Ezt pont jól fog beütni, a választások előtt fog elfogyni a nafta.
Gyurma Pappa
Nomac
2 hónapja
Jól van, megint 20 literenként lehet majd tankolniHa lehet! Ezt pont jól fog beütni, a választások előtt fog elfogyni a nafta.
Gyurma Pappa
2 hónapja
Jól van, megint 20 literenként lehet majd tankolniMP meg a gaz ukránok miatt!
Gyurma Pappa

2 hónapja
Jól van, megint 20 literenként lehet majd tankolni

2 hónapja
Azért érdemes legalább ezért belenézni MP yt országjárásába. Most épp Tamási és meg kell mondjam baromi sokan vannak. Különösen ahhoz képest mekkora települések ezek. Előbb valami 2000 település volt is ott is néhány százan.Hulk megtámadta az országot! Ez veszélyes! 😀Kicsit azért van egy Erdogan feelingem, amikor a teljes nemzetközi sajtó + influencerek elkönyvelik, hogy vége, éljen a demokrácia és a nép, de jó a magas részvétel, majd jön a pofáraesés, mert kiderül, hogy jóval több a sötét, agyhalott fanatikus, mint bárki el tudta volna képzelni..
444.hu/2026/03/09/mark-ruffalonak-tetszett-a-tomeg-magyar-peter-orszagjarasanak-pecsi-allomasan
KB23
vpi
2 hónapja
Finomkodunk, elpolitizálgatunk a kis buborékunkban, a kormány közben fényes nappal ellop egy tömött pénzszállítót, majd törvényt módosít, hogy "legálisan" náluk is maradhasson:Bennem csak egy kérdés maradt: az EU miért nem balhézik emiatt?
www.facebook.com/share/1CxnBzLXsj/
Az a hülye, aki itt észérvekkel akár még meggyőzni bárkit is, hogy miért elviselhetetlen a jelenlegi rendszer.
r.baggio
Vagy csak velem nem jött szembe egy hír sem?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
2 hónapja
mondjuk ezt sose értettem. egy átlag kocsinak kb 60 l a tankja. ha drágul 20 ft-ot az üzemanyag az akkor is 1200 ft+ egy full telerakásnál. értem én, hogy az is lóvé, meg ha amúgy is tankolni kell akkor miért ne, de, hogy ezért rohanni a kútra az nonszensz számomra...www.portfolio.hu/gazdasag/20260309/megjott-a-dontes-igy-valtozik-holnap-a-benzin-ara-823030#Mivel ez + meg a nyomorékok is üléseznek és bármihez hozzányúlnának ink tankoltam is...
warr_b
Beki
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 hónapja
én már tegnap teletankoltam 😀 úgy gondoltam ma tuti káosz lesz a kutakonwww.portfolio.hu/gazdasag/20260309/megjott-a-dontes-igy-valtozik-holnap-a-benzin-ara-823030#Mivel ez + meg a nyomorékok is üléseznek és bármihez hozzányúlnának ink tankoltam is...
warr_b
Beki
2 hónapja
Finomkodunk, elpolitizálgatunk a kis buborékunkban, a kormány közben fényes nappal ellop egy tömött pénzszállítót, majd törvényt módosít, hogy "legálisan" náluk is maradhasson:nem lennek most a NAV helyeben bar ugye ez a 60 napos hatarido. egesz jo.
www.facebook.com/share/1CxnBzLXsj/
Az a hülye, aki itt észérvekkel akár még meggyőzni bárkit is, hogy miért elviselhetetlen a jelenlegi rendszer.
r.baggio
amugy en esku hoznek egy torvenyt, hogy amig nem derul ki, hogy ezt a penzt nem Magyar Peter kampanyara akartak adni addig ne lehessen valasztast tartani. vegulis a penz az utvonal alapjan elegge a Tiszahoz tartott.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
szia Uram! 481 lett, maradhat? 😀Magyar Petya kiírta múlthéten facebookra a 480-as benzint (nem véletlenül xD), így most ez az opció nem játszik 😀Aztán majd jól visszavezetik a 480-as hatósági árat gyorsan 😂www.portfolio.hu/gazdasag/20260309/megjott-a-dontes-igy-valtozik-holnap-a-benzin-ara-823030#Mivel ez + meg a nyomorékok is üléseznek és bármihez hozzányúlnának ink tankoltam is...
warr_b
Beki
warr_b
eaglesmcnabb
2 hónapja
Magyar Petya kiírta múlthéten facebookra a 480-as benzint (nem véletlenül xD), így most ez az opció nem játszik 😀Aztán majd jól visszavezetik a 480-as hatósági árat gyorsan 😂www.portfolio.hu/gazdasag/20260309/megjott-a-dontes-igy-valtozik-holnap-a-benzin-ara-823030#Mivel ez + meg a nyomorékok is üléseznek és bármihez hozzányúlnának ink tankoltam is...
warr_b
Beki
warr_b
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Jah, a levegőminőséget lehet javítani fogja, mikor egyre több kút fog inkább bezárni és nem lesz mit tankolni 😊ettől félek, meg ami ezzel jön... mert szerintük ez javító intézkedés...Aztán majd jól visszavezetik a 480-as hatósági árat gyorsan 😂www.portfolio.hu/gazdasag/20260309/megjott-a-dontes-igy-valtozik-holnap-a-benzin-ara-823030#Mivel ez + meg a nyomorékok is üléseznek és bármihez hozzányúlnának ink tankoltam is...
warr_b
Beki
warr_b
Beki

2 hónapja
Ja és persze ilyenkor majd megint előjönnek a mit kell itt izgulni, én úgyis mindig ötezeré' tankolok okosok 😆

2 hónapja
ettől félek, meg ami ezzel jön... mert szerintük ez javító intézkedés...Aztán majd jól visszavezetik a 480-as hatósági árat gyorsan 😂www.portfolio.hu/gazdasag/20260309/megjott-a-dontes-igy-valtozik-holnap-a-benzin-ara-823030#Mivel ez + meg a nyomorékok is üléseznek és bármihez hozzányúlnának ink tankoltam is...
warr_b
Beki
warr_b
2 hónapja
Aztán majd jól visszavezetik a 480-as hatósági árat gyorsan 😂www.portfolio.hu/gazdasag/20260309/megjott-a-dontes-igy-valtozik-holnap-a-benzin-ara-823030#Mivel ez + meg a nyomorékok is üléseznek és bármihez hozzányúlnának ink tankoltam is...
warr_b
Beki