Politika
69 feliratkozó
2 hónapja
Egy alternatív világban szívesen megnézném, hogy a fidesz nyer, majd Lázár szétcsapja a lidlt es társait, Marcika meg bezárat pár bankot.Abban az alternatív világban, ahol a CBA-ban meg a COOP-ban lehet csak rohadt drágán szart vásárolni készpénzért?
cartman023
2 hónapja
ha az lesz a politikai hatása, hogy ezzel szavazókat veszít a Tisza, méghozzá annyit, hogy százalékban érezhető, akkor sajnos nem.Szerinted nem?😀 😀Biztos?
Szánalmas ez az erőlködés
warr_b
csebi
warr_b
built for this shit
2 hónapja
Egy alternatív világban szívesen megnézném, hogy a fidesz nyer, majd Lázár szétcsapja a lidlt es társait, Marcika meg bezárat pár bankot.
2 hónapja
😀 😀azon gondolkozom, vajon mi lesz rajta. a közelmúltbeli fidesz-videokból kiindulva bemegy egy felismerhetetlen valaki, akinek a nyakára rámontírozzák MP fejét.
warr_b
2 hónapja
Szerinted nem?😀 😀Biztos?
warr_b
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Frissült a Radnai 😃Fidesz nem érti, hogy ez már so múltheti 😀
JC6 (Mr. Miele)
Lesz ez még így se!
2 hónapja
Vagy a sport világából a "győztünk!" vs "a magyar csapat vereséget szenvedett""Vesztettem..." remélem április 12 este is ezt mondja majdAkármi is lesz április 12-én este, ezt a szót E/1-ben ragozva soha nem fogod hallani OV-tól.
Löfli
Nem tudom kinek ismerős a munka világából a "MegcsinálTAM vs ElbaszTUK." közti különbség.
bobi0092
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
2 hónapja
😀 😀Biztos?
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
😀 😀 Szánalmas ez az erőlködés

2 hónapja
Frissült a Radnai 😃
2 hónapja
ElbaszTÁTOK és nem tudtam kijavítani. 😀"Vesztettem..." remélem április 12 este is ezt mondja majdAkármi is lesz április 12-én este, ezt a szót E/1-ben ragozva soha nem fogod hallani OV-tól.
Löfli
Nem tudom kinek ismerős a munka világából a "MegcsinálTAM vs ElbaszTUK." közti különbség.
bobi0092
2 hónapja
"Vesztettem..." remélem április 12 este is ezt mondja majdAkármi is lesz április 12-én este, ezt a szót E/1-ben ragozva soha nem fogod hallani OV-tól.
Löfli
2 hónapja
"Vesztettem..." remélem április 12 este is ezt mondja majd
https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
A dróg róósz, étem?vagy Ő Buga, a póni 😀magamat reklámozomKommandós vagy drogkészítő vagy? 😊
Löfli
somoskovig
bogjosi
tökéletesen illik rám a karakter leírása 😊
Löfli

2 hónapja
vagy Ő Buga, a póni 😀magamat reklámozomKommandós vagy drogkészítő vagy? 😊
Löfli
somoskovig
bogjosi
tökéletesen illik rám a karakter leírása 😊

Don't blink!
2 hónapja
vagy Ő Buga, a póni 😀magamat reklámozomKommandós vagy drogkészítő vagy? 😊
Löfli
somoskovig
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
2 hónapja
444.hu/2026/02/17/tiz-evvel-ezelott-juhasz-peter-palnak-haromszor-is-buknia-kellett-volna-de-mindent-meguszott
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Menj el személyesen kovegyre vagy docra 😊youtu.be/XRTu6DHeTgk?si=gey8TfZinUasMftnSzándékosan Nógrád megye, mindig, de tényleg???
Negritis, a vajda
Nincs esetleg video egy eldugott Szeged melletti faluból?😃😃😃
JC6 (Mr. Miele)
Kubeken pl csak 40%ot kapott a fidesz, de 25 a mihasznak
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
mondjuk ez is kemény, akkor vagy igazi magyar, ha 500 kokárdát elkészítesz!telex.hu/belfold/2026/02/17/kokarda-varras-nemzeti-muvelodesi-intezet-szakkor-iskolak-500-darab

Don't blink!
2 hónapja
magamat reklámozomKommandós vagy drogkészítő vagy? 😊
"Vegyvédelmi ruhás kommandósok számoltak fel egy droglabort Budakeszin" - itt komolyabb a védőfelszerelés, mint Gödön
— Buga, a póni (@lofli.bsky.social) 2026. február 17. 13:52
[image or embed]
Löfli
2 hónapja
magamat reklámozom"Vegyvédelmi ruhás kommandósok számoltak fel egy droglabort Budakeszin" - itt komolyabb a védőfelszerelés, mint Gödön
— Buga, a póni (@lofli.bsky.social) 2026. február 17. 13:52
[image or embed]

Don't blink!
2 hónapja
youtu.be/XRTu6DHeTgk?si=gey8TfZinUasMftnSzándékosan Nógrád megye, mindig, de tényleg???
Negritis, a vajda
Nincs esetleg video egy eldugott Szeged melletti faluból?😃😃😃
2 hónapja
akkor csak le kell úsztatni a dunán egy kolompotErre aztán nagyon szükség van 😕A CÖF még gyorsan összehoz egy Birkamenetet, mielőtt a dagi betiltja az álcivil szervezeteket.
telex.hu/belfold/2026/02/17/marcius-15-en-bekemenetet-tart-a-cof
dande2
SBL
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
2 hónapja
Én amikor ez szembejön mindig odakommentelem, hogy a TISZA a nemzeti oldal, a Fidesz meg a háborús agresszor és az ázsiai multik támogatója.Erre aztán nagyon szükség van 😕Én már ettől a "nemzeti oldal" kifejezéstől alapból hányok, a Békemenet igazán vonulhatna az orosz nagykövetséghez és követelhetné ott a békét...
dande2
StormST
2 hónapja
Erre aztán nagyon szükség van 😕A CÖF még gyorsan összehoz egy Birkamenetet, mielőtt a dagi betiltja az álcivil szervezeteket.
dande2