Politika

69 feliratkozó

2 hónapja
Porsan Las Vegas Raiders 258
Visszatért a Csatt csak másik platformon más néven.  www.youtube.com/watch?v=y6WORMsE1Dc
2 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 833
 youtu.be/XRTu6DHeTgk?si=gey8TfZinUasMftn
Negritis, a vajda
Hu baszki, kár volt megnéznem és még kávét is ittam mellé. Vérnyomás az egekben.
2 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 850 — The only discipline that lasts, is self discipline
Alekoszt bármelyik trash celebbel vagy futtatott cigóval össze lehetne engedni, simán megbirkózni velük.
ozibozi
Na de jutott-e elég magasra mint Evelinke? Na ugye!
Toca
Mert Alekosz egy lúzer. Ha a jó oldalt választotta volna, már túl lenne két fotópartin a Karmelitákban és haknizhatna a kormánymédiában jó pénzért. Így meg csak ingyen pofázik.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 850 — The only discipline that lasts, is self discipline
Rendes országban:
- államtitkár asszony lemond
- a férj ellen az ügyészség vádat emel nyilvánosság előtti uszítás miatt

Itt: ember és hibázott
StormST
Ilyenkor különösen jól mutatnak az elmúlt évekből az ehhez hasonló esetek. Ha állampógár vagy, akkor megszophatod. Ha államtitkár vagy, akkor esetleg ejnye bejnye, hogy így beszélsz.

hu.euronews.com/2020/05/13/mar-ket-embert-is-elvittek-a-rendorok-facebook-poszt-miatt-a-remhirterjesztesi-torvenyre-h

www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/hatravinni-agyon-loni

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 631 — Lucas Scott

Rendes országban:

StormST
pedig en mondtam anno, hogy tokeletes igazsagugyi miniszter lett volna belole. sokkal mokasabb eletunk lenne, ha ot teszik meg Tuzson helyett.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
StormST Denver Broncos 12 880 — SB 50 Champion @ Grund

Rendes országban:

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 229 — The Mathematician
 youtu.be/XRTu6DHeTgk?si=gey8TfZinUasMftn

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 142
mondjuk egy Tavasz Baktalo, Rubio jobb lett volna, dikk.
petey
Dik
Az tavesz baktalo more
😀
de mit vár egy salgótarjáni egy fehérváritól dicsak
2 hónapja
SBL Green Bay Packers 2 898
hát nem egy szondi utca 😀

Löfli
Nagygygygyon szr.
Dzsokijuing
5 percet bírtam belőle, ez még nekem boomernek sem vicces
Josszi
Én sajnos megnéztem az egészet, mert reménykedtem, hogy lesz valami, amiért érdemes.

Leginkább egy Rákay Filipes " Dobjunk össze valami szart gyorsan, amiért fel lehet nyalni néhány százmillát" produckcióra emlékeztet.
"Nem baj ha ergya csak gyors legyen, mert nem érek rá. Kijött az aranykormányos G Merci."
2 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 631 — Lucas Scott
Viszont franciából perfekt, haverom mesélte
JC6 (Mr. Miele)
"haverom".

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
StormST Denver Broncos 12 880 — SB 50 Champion @ Grund
Szerintem Jani ezt direkt csinálja... ennyire nem ostoba... vagy MP a 3 milkás fizuért ígért neki egy zsíros pozíciót...
gyurczi
Én azt nem értem, hogy ezzel kit akar lejáratni? Mert ha adott neki állást, az pont rá is rossz fényt vet, ha nem, akkor csak Jucira, MP meg max bemondja, hogy "én nem kértem ilyet soha"...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
2 hónapja
gyurczi New York Giants 2 676 — Giants fan
Szerintem Jani ezt direkt csinálja... ennyire nem ostoba... vagy MP a 3 milkás fizuért ígért neki egy zsíros pozíciót...

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
2 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 583 — Vikings fan
Alekoszt bármelyik trash celebbel vagy futtatott cigóval össze lehetne engedni, simán megbirkózni velük.
ozibozi
Na de jutott-e elég magasra mint Evelinke? Na ugye!
2 hónapja
ozibozi New York Giants 21 509
Alekoszt bármelyik trash celebbel vagy futtatott cigóval össze lehetne engedni, simán megbirkózik velük.

Szerkesztette: ozibozi
2 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 739
hát nem egy szondi utca 😀

Löfli
Nagygygygyon szr.
Dzsokijuing
5 percet bírtam belőle, ez még nekem boomernek sem vicces

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
2 hónapja
fake.id 1 868 — sixseveeeeeen
Ha Orbán-Magyar vita nem is lesz, azért egy VV Alekosz-VV Aurélió csörte összejöhetne. 😀
somoskovig
akkor már inkább bélával a híres inges beszédet kéne reprodukálni
 youtu.be/UNRinA22Y_s?si=qsHkr3lkDk5J4ClA
2 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 492 — Chiefs GM
Ha Orbán-Magyar vita nem is lesz, azért egy VV Alekosz-VV Aurélió csörte összejöhetne. 😀

2 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 656 — Csodabogár
Beszarsz. Evelin (éppen ez most a Gáspár) bent ült az amerikai delegációval folytatott tárgyaláson. 😊))
NB2
Tud angolul? 😮
warr_b
magyarul se tud 😀
Negritis, a vajda
csak nézzétek meg az instáját

Welcome to Secretary Rubio in Budapest

bazdmeg
petey
Szánom-bánom, de nem vagyok annyira jó angol nyelvtanból.
Szóval félve kérdem, ez a mondat így mit jelent?

Isten hozta Secretary Rubio in Budapestben? Vagy Üdvözöljük a budapesti Secretary Rubióban? Vagy Rubió miniszterben? Hmm, hmm...
Lúdas Solymi
nyelvtanilag zt mondanám, hogy nagyjából helyes, de a hangsúlyozás rémes és a vonzatos szerkezet fos. így nem beszél egy angol.
petey
Lehet gúnyolódni, de Gyurcsányék óta, ahol az öngyilkos Daróczi kormányszóvivő volt, hány roma került ilyen közel a csúcshoz?
A magyar Obamát leszámítva.
Dzsokijuing
Remélem ez csak megnem értett irónia.
Toca
Ebony and Irony.
Dzsokijuing
mondjuk egy Tavasz Baktalo, Rubio jobb lett volna, dikk.

2 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 780 — Saturday Night Lights
Beszarsz. Evelin (éppen ez most a Gáspár) bent ült az amerikai delegációval folytatott tárgyaláson. 😊))
NB2
Tud angolul? 😮
warr_b
magyarul se tud 😀
Negritis, a vajda

bazdmeg
petey

Isten hozta Secretary Rubio in Budapestben? Vagy Üdvözöljük a budapesti Secretary Rubióban? Vagy Rubió miniszterben? Hmm, hmm...
Lúdas Solymi
nyelvtanilag zt mondanám, hogy nagyjából helyes, de a hangsúlyozás rémes és a vonzatos szerkezet fos. így nem beszél egy angol.
petey
Lehet gúnyolódni, de Gyurcsányék óta, ahol az öngyilkos Daróczi kormányszóvivő volt, hány roma került ilyen közel a csúcshoz?
Dzsokijuing
Toca
Ebony and Irony.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
NB2
Tud angolul? 😮
warr_b
magyarul se tud 😀
Negritis, a vajda

bazdmeg
petey

Lúdas Solymi
petey
Várjál! Megvan! Covfefe!
Lúdas Solymi
ezen mit nem értesz? 😀

2 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 305
NB2
Tud angolul? 😮
warr_b
magyarul se tud 😀
Negritis, a vajda

bazdmeg
petey

Lúdas Solymi
petey
Várjál! Megvan! Covfefe!
2 hónapja
NB2
Tud angolul? 😮
warr_b
magyarul se tud 😀
Negritis, a vajda

bazdmeg
petey

Lúdas Solymi
petey
Dzsokijuing
márminthogy nem a tehetsége, hanem a kapcsolatai miatt?

2 hónapja
NB2
Tud angolul? 😮
warr_b
magyarul se tud 😀
Negritis, a vajda

bazdmeg
petey

Lúdas Solymi
petey
Dzsokijuing
2 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 780 — Saturday Night Lights
NB2
Tud angolul? 😮
warr_b
magyarul se tud 😀
Negritis, a vajda

bazdmeg
petey

Lúdas Solymi
petey

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
“A magyar miniszterelnöknél demokratikusabb politikus nemhogy Európában, a világon nincsen.”

“Én fizettem korábban. Azoknál a vállalatoknál dolgozott, ami hozzám tartozott, a közút, satöbbi, satöbbi. A felesége eljött hozzám, és azt mondta, hogy az ő férjének minimum hárommilliót kell keresnie. Van, aki így élt, és így boldogult. Hogy a felesége kijárta neki a fizető állást. És miután a minisztertársam volt, és miután a kollégám volt, mondhattam volna mást?“

Szenkirályi az 5.helyen a listán.

Nagyot megy ma a Fidesz.