Politika

65 feliratkozó

9 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 603 — zászló zászló szív
 444.hu/2025/05/27/zoldlampat-kapott-brusszelben-a-bolgar-euro

meanwhile
Amadeus az áttelelt poloska
na ez az ami igazán arcon basz.
Kenny
jó de Orbánnak nem érdeke az itthoni euró
Löfli
30 éve a leva az akkori német márkához, ma meg az Eurohoz kötve. Így relatív egyszerű ez a része, mivel eladósodni sem tudtak. Várhatóan, ahogy a horvátok is, roham tempóban fogja elhagyni a magyar GDP per capitat.

9 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 575 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

meanwhile
Kenny
jó de Orbánnak nem érdeke az itthoni euró

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 531 — Omar's Coming Yo!

meanwhile

9 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 549

meanwhile
9 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 209 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/kulfold/2025/05/27/eu-europai-unio-tanacsa-safe-hitel-hadiipar

Már megint egyedül a dagadték húzták ki magukat

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
9 hónapja
Nomac New England Patriots 4 278 — balazs.t85@gmail.com
 telex.hu/gazdasag/2025/05/27/orban-kormanyules-banki-csalas-ukrajna
Kik nyúlják le a Mészáros Bank Hungáriánál tartott pénzedet?
Ha ukrán csalók, szív. Ha magyar oligarchák, zászló.
Dzsokijuing
 euroastra.hu/tessek-vigyazni-itt-most-az-ajtok-tenyleg-zarulnak-megdobbento-tenyek-mbh-bank-szamlafeltores-8-resz/?fbclid=IwY2xjawKiq2lleHRuA2FlbQIxMQBicmlkETFQb1BNUklxVXFGOEw3MHRFAR7tYUr7foqURbv6TMb0FAH0iHFILzMZ4NNZyDkWc9iHE5LRmrgGCAl-1O-RHg_aem_CpjIOGXrAP_ZwTxSvizGCg

Szép leírja hogy milyen szinten a bank a felelős ezért..
9 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 321 — Saturday Night Lights
 telex.hu/gazdasag/2025/05/27/orban-kormanyules-banki-csalas-ukrajna
Kik nyúlják le a Mészáros Bank Hungáriánál tartott pénzedet?
Ha ukrán csalók, szív. Ha magyar oligarchák, zászló.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
9 hónapja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 100 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
 www.reddit.com/r/hungary/comments/1kwi1uk/telex_nem_kell_f%C3%A9ltenem_az_egzisztenci%C3%A1mat_l%C3%A1z%C3%A1r/

Lázár nyíltan fenyeget. Szép.

A MÁVnál jön a keksz és a frissítő az ICken, kell is, mert a sok visszatérítés miatt nem lesz kb semmilyen felújítás.
cartman023
Önmagában ez az egy mondat elég kellene lennie ahhoz, hogy eltakarodjon a közéletből. De ez Magyarisztán.

Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
9 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 401 — Sworn to the Dark
 www.reddit.com/r/hungary/comments/1kwi1uk/telex_nem_kell_f%C3%A9ltenem_az_egzisztenci%C3%A1mat_l%C3%A1z%C3%A1r/

A MÁVnál jön a keksz és a frissítő az ICken, kell is, mert a sok visszatérítés miatt nem lesz kb semmilyen felújítás.
cartman023
a visszatérítés csak az IC helyjegyekre fog vonatkozni, nem?

built for this shit

9 hónapja
cartman023 Indianapolis Colts 996

9 hónapja
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)
Nem lehet már várni 1 évet.. 😡
 444.hu/2025/05/26/mar-az-iden-felajanlott-1-szazalekos-adomanyokat-is-elvenne-a-fidesz-a-feketelistara-tett-sze
bogjosi
“ Az eredeti törvényjavaslatban még az állt, hogy ezt a büntetést csak a törvény hatálybalépést követő adóévtől, azaz 2026-tól kell alkalmazni. Ezt a részt most a tervezet szerint elhagyják, és a május 20-i határidőig felajánlott adó 1 százalékos támogatásokat sem utalják ki a szervezeteknek.
A fideszes módosító szerint a felajánlott összeg kiutalását a NAV elutasítja, ha a kedvezményezett szervezet augusztus 1-jén a kormány által kijelölt jegyzékben szerepel. Azt is meghatározták, hogy ezeket a pénzeket a Batthyány-Strattmann László Alapítvány a Gyógyításért kapná meg. Az alapítványt idén januárban hozta létre a kormány azért, hogy elbírálja egyes gyógyszerek és gyógyászati segédeszközök támogatásának egyedi méltányossági kérelmeit.”

Varom MC12 humoros helyzetertekeleset😊
dankodavid
Szopjanak le, nem ezért ajánlottam fel az 1%-om.
Mert a maradék 98-ból mennyit költenek úgy, ahogy te szeretnéd? 😀
StormST
Jogos, de eddig legalább használhattál vazelint is, most meg utólag kiderül, hogy chilis kenőccsel kenték be...
kittli
Nem tudom egyébként, hogy ez most a "meghosszabbítjuk Bicskéig" esete, vagy csak el akarnak lopni még egy pár milliárdot, de erre azért lehet már páran felkapják a fejüket, hogy nem erről volt szó...

Mondjuk engem csak elvi alapon zavar a dolog (úgy persze nagyon), mivel nem sajtónak adtam az 1%-ot idén, az Első Nyúlmentés Alapítvány meg kétlem, hogy a Szuterénvédelmi Hivatal látókörébe fog kerülni, mint közéletet befolyásolni akaró erő... 😀
StormST
hmm. ez ilyen 3/3-as gyanús vélemény 🕵️‍♂️

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
9 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 599
 24.hu/belfold/2025/05/27/kulja-andras-takacs-peter-vita/

Na ez már érdekes lesz. Peter Griffin kiáll vitázni, egyben komikus lesz és szomorú
9 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 321 — Saturday Night Lights
én értem, hogy MP nem akar forradalmat, de ez ad egy évet a Fidesznek, hogy minden geciséget megcsináljanak és ha ez így halad tovább tényleg csak a forradalom marad
ez a mai nap is milyen rohadt durva már, előbb-utóbb muszáj lesz MP-nek lépni, de mondok egy furát, ha nem lép, lehet az szavazat veszteség lesz neki
NB2
Amíg nincs mögötte ténylegesen a tömeg addig ő nem léphet.
Aggreszióra / forradalomra pláne nem szólithat fel.
Neki várnia kell.
Toca
Remélem, több esze lesz, mint Navalnijnak és nem valamilyen mártírpózból akarja megoldani a politikai válságot.
(Navalnijt tisztelem és sajnálom, de beugrani a kráterbe nem volt kifizetődő.)

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
9 hónapja
ozibozi New York Giants 21 020
halkan kérdezem hol van a nyugdíjasoknak beígért áfa visszatérítés? 😊
NB2
Paskievics, Konyev, Tiso, Cordenau zsásslózasszlauSzívlenntartkipufog
sutianap
Tiso meg Paskievic az szép munka, simán

Szerkesztette: ozibozi
9 hónapja
ozibozi New York Giants 21 020
én értem, hogy MP nem akar forradalmat, de ez ad egy évet a Fidesznek, hogy minden geciséget megcsináljanak és ha ez így halad tovább tényleg csak a forradalom marad
ez a mai nap is milyen rohadt durva már, előbb-utóbb muszáj lesz MP-nek lépni, de mondok egy furát, ha nem lép, lehet az szavazat veszteség lesz neki
NB2
Vagy, nem érted!
9 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 314 — Vikings fan
NB2
Amíg nincs mögötte ténylegesen a tömeg addig ő nem léphet.
Aggreszióra / forradalomra pláne nem szólithat fel.
Neki várnia kell.
9 hónapja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 879 — no es importante
 m.hvg.hu/itthon/20250526_gazolas-tolatas-obbagy-csaba-fideszes-kepviselo-ebx

Az fb-s kommentek az igazán tanulságosak, a kognitív disszonancia redukcióra egyszerűen nincs gyógymód.

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
9 hónapja
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
NB2
Paskievics, Konyev, Tiso, Cordenau zsásslózasszlauSzívlenntartkipufog

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
9 hónapja
NB2 New England Patriots 28 226 — nabege2@yahoo.com
9 hónapja
NB2 New England Patriots 28 226 — nabege2@yahoo.com
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 934 — Kinek mit intézett a kormánya
Én kíváncsi leszek az eredményre. Majd tedd már be ide.
Cowboykarcsi90
Jelenleg 10k like 4200-4300 szív

Poloska vagyok.
9 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 599
MP szerint le fogják tartóztatni Ruszin Szendi Romuluszt. Kémkedésért.

Most hozta le két perce.

Na ezzel kezdődik el
Cowboykarcsi90
én kezdek nagyon rosszul lenni gyerekek. mi van itt? mi történik? hol élünk? gyomoridegem van.
petey
Te új vagy itt?
eddig lassan főztek minket, de itt már ránkeresztik a turbó fokozatot, olyan dolgokkal amik tényleg csak ilyen Belorusz, Grúzia, Oroszország szinten ment.
petey
Úgy néz ki a kínai hitel nem jön olyan gyorsan, mint ov szeretne, pedig most azt a 30 ezer nyugger támogatást ki kell gazdálkodni és hát ez az 1% jól jön nekik. És ezt is hagyni fogja a magyar nép, mert birkák vagyunk mert a sajtószabadság a történelmünkben nem sok vizet zavart a köztudatban. Amíg nem látják be, hogy ezzel a törvénnyel akár a mi zsebünkbe is belenyulhat a kormány, addig marad a főző víz és a béka
9 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 274 — Csodabogár

Most hozta le két perce.

Na ezzel kezdődik el
Cowboykarcsi90
én kezdek nagyon rosszul lenni gyerekek. mi van itt? mi történik? hol élünk? gyomoridegem van.
petey
Te új vagy itt?
eddig lassan főztek minket, de itt már ránkeresztik a turbó fokozatot, olyan dolgokkal amik tényleg csak ilyen Belorusz, Grúzia, Oroszország szinten ment.

9 hónapja
StormST Denver Broncos 12 726 — SB 50 Champion @ Grund
Nem lehet már várni 1 évet.. 😡
 444.hu/2025/05/26/mar-az-iden-felajanlott-1-szazalekos-adomanyokat-is-elvenne-a-fidesz-a-feketelistara-tett-sze
bogjosi
“ Az eredeti törvényjavaslatban még az állt, hogy ezt a büntetést csak a törvény hatálybalépést követő adóévtől, azaz 2026-tól kell alkalmazni. Ezt a részt most a tervezet szerint elhagyják, és a május 20-i határidőig felajánlott adó 1 százalékos támogatásokat sem utalják ki a szervezeteknek.
A fideszes módosító szerint a felajánlott összeg kiutalását a NAV elutasítja, ha a kedvezményezett szervezet augusztus 1-jén a kormány által kijelölt jegyzékben szerepel. Azt is meghatározták, hogy ezeket a pénzeket a Batthyány-Strattmann László Alapítvány a Gyógyításért kapná meg. Az alapítványt idén januárban hozta létre a kormány azért, hogy elbírálja egyes gyógyszerek és gyógyászati segédeszközök támogatásának egyedi méltányossági kérelmeit.”

Varom MC12 humoros helyzetertekeleset😊
dankodavid
Szopjanak le, nem ezért ajánlottam fel az 1%-om.
Mert a maradék 98-ból mennyit költenek úgy, ahogy te szeretnéd? 😀
StormST
Jogos, de eddig legalább használhattál vazelint is, most meg utólag kiderül, hogy chilis kenőccsel kenték be...
kittli
Nem tudom egyébként, hogy ez most a "meghosszabbítjuk Bicskéig" esete, vagy csak el akarnak lopni még egy pár milliárdot, de erre azért lehet már páran felkapják a fejüket, hogy nem erről volt szó...

Mondjuk engem csak elvi alapon zavar a dolog (úgy persze nagyon), mivel nem sajtónak adtam az 1%-ot idén, az Első Nyúlmentés Alapítvány meg kétlem, hogy a Szuterénvédelmi Hivatal látókörébe fog kerülni, mint közéletet befolyásolni akaró erő... 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
9 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 549

Most hozta le két perce.

Na ezzel kezdődik el
Cowboykarcsi90
petey
Te új vagy itt?