Politika
63 feliratkozó
3 hónapja
Nem kéne 12-én valami eredménykövető?Aztán jöhetnének a nagy csöcsök meg hogy a bíró elcsalja.szerintem ez a topik lesz az eredménykövető, igyekszem addig megnövelni a tárhelyet, hogy ne fagyjunk le 😀
Porsan

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Már csak azért is le kell váltani ezt a kormányt, mert nem akarom azt olvasni egy év múlva, hogy Pityinger megkapta a Kossuth-díjat.index.hu/belfold/2026/03/14/dopeman-podcast-orban-viktor-tisza-part-valasztas-2026/Jó hát a Pityinger azelőtt sem volt éles kés, hogy beütött a siker, és jött volna a hóesés
Ez a szutyok nagy igazolás volt a dagadtól bárki is ajánlotta neki...
Lehet Tóni mérni sem meri ezt...
gyurczi
slowmotion
3 hónapja
ha (mondom ha) nem jön össze a fidesz bukta, azok a óellenzéki szereplők akik nem léptek vissza és rajtuk fog múlni az adott körzetben a mandátum sora, hogyan fognak tükörbe nézni? egyszerúen nem értem, tudják érzik hogy semmi esélyük de csak ragaszkodnak az induláshoz , DK-s , ex mszps mitomén mindenféle arcok, egyszerűen nem értem őketAmikor a bankszámlán a pénz csillingelni fog, pont leszarják. A tükörket pedig már rég levették a falról.
Josszi
3 hónapja
Nem kéne 12-én valami eredménykövető?Aztán jöhetnének a nagy csöcsök meg hogy a bíró elcsalja.Mikor van félidő?
Porsan
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
Nem kéne 12-én valami eredménykövető?Aztán jöhetnének a nagy csöcsök meg hogy a bíró elcsalja.
3 hónapja
Nemcsák...A friss Kossuth-díjas.
na most.
EZMIAFASZ?
petey
Pataky Attis mellett.
3 hónapja
Állítása szerint ha Magyar Péter nyerne, „lesz egy jó estéd, amíg örülsz”, de másnap szerinte ugyanúgy folytatódna minden.index.hu/belfold/2026/03/14/dopeman-podcast-orban-viktor-tisza-part-valasztas-2026/Jó hát a Pityinger azelőtt sem volt éles kés, hogy beütött a siker, és jött volna a hóesés
gyurczi
slowmotion
Most akkor Sobri leszek:
Ha két lehetőség közül az A) van egy jó estém, aztán ugyanolyan utána, B) van egy rossz estém aztán ugyanolyan utána.
Akkor ebből logikailag nem az A következik, tehát aki tiszás, az a TISZA pártra szavazzon?
/A két kimenetel különbsége egy estében mérhető./
3 hónapja
Amikor a Nemzeti Választási Iroda közzétette az országos listát állító szervezetek nevét, a Tiszánál a Tisztelet és Szabadság Párt elnevezés szerepelt, a rövidített verzió viszont nem.hol?Ez nem volt pszichózis, így jelent meg eredetileg, riszpekt end frídom.nem kell érteni, mindenkinek joga van saját pszichózishoz 😀Feleslegesen aggódtam, TISZA lesz a szavazólapon.Ezt már az eredeti kommentedben sem értettem. Mióta világ a világ minden alkalommal GIGANTIKUS pártlogó, aztán közepes méretű rövidítés és alattuk hangyafasznyi teljes név a felállás.
Dzsokijuing
Hanni
Josszi
Dzsokijuing
Josszi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
Ide teszem ezt inkább, mert ennek több köze van a politikához mint a zenéhez. Legújabb:www.youtube.com/watch?v=nn-hfzUZQkY&list=RDnn-hfzUZQkY&start_radio=1
Illetve most tette be utána, ez is néhány napos:
www.youtube.com/watch?v=VlqJc4k5P6Q&list=RDnn-hfzUZQkY&index=2
Illetve illetve ha valaki nem pank, akkor ez a szám is naposcsibe:
www.youtube.com/watch?v=NMcET6pCY68&list=RDnn-hfzUZQkY&index=3
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
3 hónapja
index.hu/belfold/2026/03/14/dopeman-podcast-orban-viktor-tisza-part-valasztas-2026/Jó hát a Pityinger azelőtt sem volt éles kés, hogy beütött a siker, és jött volna a hóesés
gyurczi
3 hónapja
ha (mondom ha) nem jön össze a fidesz bukta, azok a óellenzéki szereplők akik nem léptek vissza és rajtuk fog múlni az adott körzetben a mandátum sora, hogyan fognak tükörbe nézni? egyszerúen nem értem, tudják érzik hogy semmi esélyük de csak ragaszkodnak az induláshoz , DK-s , ex mszps mitomén mindenféle arcok, egyszerűen nem értem őket
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
3 hónapja
hvg.hu/itthon/20260314_omelcsenko-video-fenyegetes-orban-putyin-beszervezes-racz-andrasMeglepetés... Ja, nem...
r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 hónapja
hvg.hu/itthon/20260314_omelcsenko-video-fenyegetes-orban-putyin-beszervezes-racz-andrasZseniális.
r.baggio
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
3 hónapja
hvg.hu/itthon/20260314_omelcsenko-video-fenyegetes-orban-putyin-beszervezes-racz-andrasEmellett az info mellett eddig mindenki elment…
r.baggio
3 hónapja
hvg.hu/itthon/20260314_omelcsenko-video-fenyegetes-orban-putyin-beszervezes-racz-andras

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
hol?Ez nem volt pszichózis, így jelent meg eredetileg, riszpekt end frídom.nem kell érteni, mindenkinek joga van saját pszichózishoz 😀Feleslegesen aggódtam, TISZA lesz a szavazólapon.Ezt már az eredeti kommentedben sem értettem. Mióta világ a világ minden alkalommal GIGANTIKUS pártlogó, aztán közepes méretű rövidítés és alattuk hangyafasznyi teljes név a felállás.
Dzsokijuing
Hanni
Josszi
Dzsokijuing
3 hónapja
index.hu/belfold/2026/03/14/dopeman-podcast-orban-viktor-tisza-part-valasztas-2026/Ezek melyik univerzumban hoznak szavazatot?
gyurczi
3 hónapja
index.hu/belfold/2026/03/14/dopeman-podcast-orban-viktor-tisza-part-valasztas-2026/Ez a szutyok nagy igazolás volt a dagadtól bárki is ajánlotta neki...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
3 hónapja
Ez nem volt pszichózis, így jelent meg eredetileg, riszpekt end frídom.nem kell érteni, mindenkinek joga van saját pszichózishoz 😀Feleslegesen aggódtam, TISZA lesz a szavazólapon.Ezt már az eredeti kommentedben sem értettem. Mióta világ a világ minden alkalommal GIGANTIKUS pártlogó, aztán közepes méretű rövidítés és alattuk hangyafasznyi teljes név a felállás.
Dzsokijuing
Hanni
Josszi
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
3 hónapja
nem kell érteni, mindenkinek joga van saját pszichózishoz 😀Feleslegesen aggódtam, TISZA lesz a szavazólapon.Ezt már az eredeti kommentedben sem értettem. Mióta világ a világ minden alkalommal GIGANTIKUS pártlogó, aztán közepes méretű rövidítés és alattuk hangyafasznyi teljes név a felállás.
Dzsokijuing
Hanni
3 hónapja
Feleslegesen aggódtam, TISZA lesz a szavazólapon.Ezt már az eredeti kommentedben sem értettem. Mióta világ a világ minden alkalommal GIGANTIKUS pártlogó, aztán közepes méretű rövidítés és alattuk hangyafasznyi teljes név a felállás.
Dzsokijuing
3 hónapja
Új átlátszó film, stróman néven? Elkeserítő…nem tudom hogy fognak itt hagyni kormányváltást…
3 hónapja
Feleslegesen aggódtam, TISZA lesz a szavazólapon.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.