Politika
65 feliratkozó
10 hónapja
Az m4 sporton most már meccs közben is nyomatják a kibaszott propagandájukat. Nem sül le pofájukról a bőr...Valószínű ez miatt.
nagylaza, főpohárnok
444.hu/2025/05/16/kubatov-gabor-a-lopasok-miatt-keri-azonnali-beavatkozasra-a-kormanyt
10 hónapja
Én lejöttem facebookrol, mert már a magánéletem ment rá nagyon durván. De amíg fent voltam egyedül Orbán nem tiltott le. De érdekes csak lezernek és habzó szájú menczernek írtam, de utána már se homi Máténak,se pacal képű Szilárdnak se tudtam kommentelniAzért az mennyire beszédes, hogy a fidess próbálja uralni újra a közhangulatot és a közbeszédet, de csak a negatív hangvételű események azok, amik pörögnek a még független médiában. Szuvi hivatal, "átláthatóság" törvény meg hasonlók, de az hogy lézer Jani bedobta, hogy nemzetbiztonsági bizottságban majd lesznek olyan mondások, hogy csak lesunk, de csak a hang van mögötte, igazából senkit nem érdekelnek ( legalábbis engem nem), vagy hogy hogyan próbálják negatív színben beállítani MP-t miközben folyamatosan lukra futnak, mert az internet nem felejt és azt, vagy még rosszabbat ők is megtettek hasonló helyzetben. Kész kabaré. Eskü annyira kíváncsi lennék egy kormány infó előtti megbeszélésére.a hívek csak egy oldalról tájékozódnak, olvashattad, hogy beindult a tiltás fb-n és mindenhol
KB23
én is próbálok nekik osztani észt, lássák a másik oldalt és égjenek be... addig amíg le nem tiltanak (igaz nem az eredeti fb-vel csinálom 😊 )
NB2
10 hónapja
Az m4 sporton most már meccs közben is nyomatják a kibaszott propagandájukat. Nem sül le pofájukról a bőr...
10 hónapja
Azért az mennyire beszédes, hogy a fidess próbálja uralni újra a közhangulatot és a közbeszédet, de csak a negatív hangvételű események azok, amik pörögnek a még független médiában. Szuvi hivatal, "átláthatóság" törvény meg hasonlók, de az hogy lézer Jani bedobta, hogy nemzetbiztonsági bizottságban majd lesznek olyan mondások, hogy csak lesunk, de csak a hang van mögötte, igazából senkit nem érdekelnek ( legalábbis engem nem), vagy hogy hogyan próbálják negatív színben beállítani MP-t miközben folyamatosan lukra futnak, mert az internet nem felejt és azt, vagy még rosszabbat ők is megtettek hasonló helyzetben. Kész kabaré. Eskü annyira kíváncsi lennék egy kormány infó előtti megbeszélésére.a hívek csak egy oldalról tájékozódnak, olvashattad, hogy beindult a tiltás fb-n és mindenhol
KB23
én is próbálok nekik osztani észt, lássák a másik oldalt és égjenek be... addig amíg le nem tiltanak (igaz nem az eredeti fb-vel csinálom 😊 )
10 hónapja
#nottheonioniho.hu/hirek/az-elfustolt-piritoskenyer-okozta-a-fennakadast-a-100-as-vonal-kozlekedeseben
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Belefutottam ma 5 perc hiradóba +hir tvMaximum a tokeik, de szerintem azt is már OV tartja a markában az övét pedig Lévai Anikó.
Romolus már sokat hibázott es ukrán kém a tisza meg befogadta.
Ez 3 hirben ment.
Meg nem nato ország megkémkedett minket de majd OV számonkér.
Van bármi a kezükben?
Janek
10 hónapja
Belefutottam ma 5 perc hiradóba +hir tvRomolus már sokat hibázott es ukrán kém a tisza meg befogadta.
Ez 3 hirben ment.
Meg nem nato ország megkémkedett minket de majd OV számonkér.
Van bármi a kezükben?
10 hónapja
Nem tudják uralni a közbeszédet, mikor a gazdaság a földbe állt, gyurcsányra nem lehet többé mutogatni, és amúgy a poloskázással rég átlépték már a Rubicont. Március 15. után nincs visszaút, a biztos szavazótábort tudják csak folyamatosan hergelni, aki mindezek után bizonytalan szavazó, az meg jövő áprilisig úgyse foglalkozik a politikával.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
Azért az mennyire beszédes, hogy a fidess próbálja uralni újra a közhangulatot és a közbeszédet, de csak a negatív hangvételű események azok, amik pörögnek a még független médiában. Szuvi hivatal, "átláthatóság" törvény meg hasonlók, de az hogy lézer Jani bedobta, hogy nemzetbiztonsági bizottságban majd lesznek olyan mondások, hogy csak lesunk, de csak a hang van mögötte, igazából senkit nem érdekelnek ( legalábbis engem nem), vagy hogy hogyan próbálják negatív színben beállítani MP-t miközben folyamatosan lukra futnak, mert az internet nem felejt és azt, vagy még rosszabbat ők is megtettek hasonló helyzetben. Kész kabaré. Eskü annyira kíváncsi lennék egy kormány infó előtti megbeszélésére.
Szerkesztette: KB23
10 hónapja
És már itt is van a magyarázkodás. Ezt nagyon benéztek, újra 24.hu/belfold/2025/05/16/magyar-levente-magyar-peter-ceber-roland-reakcio/
10 hónapja
Azért na, Ceausescu utolsó beszéde, attól a mondattól igazán érdekes ami akár ma is elhangozhatott bármelyik fideszes politikus szájából... (01:31-től)youtu.be/3muDjmU2ozQ?si=OZQyTtP7aGgT9pPS
Végtelenül elkeserítő, de egyben rettentően tanulságos (bár Gollam példájából se okul láthatóan senki)
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
Amíg van MPnel muníció, és most is volt a külgazdasági államtitkárral is kezel az ukrán és erről hivatalos kép is van addig ezzel megint luftot rúgtak. Nagyon nem megy ez a figyesznek. Tényleg kapkodnak és kapaszkodnak minden szalmaszalba.Ez is Lényegtelen, a hívők vallásháborúk folytatnak.Ezt csak úgy itt hagyomMondom én, hogy fog még nagyon rosszul kinézni MP tizenegy hónapos kijelentése…
24.hu/belfold/2025/05/16/magyar-peter-tseber-roland-nemzetbiztonsag/
KB23
Cowboykarcsi90
Itt csak a nyomik meg a mocsár a lényeges a szavazás szempontjából mindkét oldalnak.
Legyen ciki, a hangulat a hit a lényeg, az kb elég, és ez nem a nyomorult ukránokhoz való viszony dönti majd el egy év múlva😉
E z csak egy lépcsőfok.
ozibozi
10 hónapja
Ez is Lényegtelen, a hívők vallásháborúk folytatnak.Ezt csak úgy itt hagyomMondom én, hogy fog még nagyon rosszul kinézni MP tizenegy hónapos kijelentése…
KB23
Cowboykarcsi90
Itt csak a nyomik meg a mocsár a lényeges a szavazás szempontjából mindkét oldalnak.
Legyen ciki, a hangulat a hit a lényeg, az kb elég, és ez nem a nyomorult ukránokhoz való viszony dönti majd el egy év múlva😉
E z csak egy lépcsőfok.
Szerkesztette: ozibozi
10 hónapja
Ezt csak úgy itt hagyomMondom én, hogy fog még nagyon rosszul kinézni MP tizenegy hónapos kijelentése…
KB23
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
10 hónapja
500 milliárd csak a malolcsis buliban hobbiként eltűnik, azok nem lehettek igazi nagy kutyák. Az olaj kicsit komolyabb bolt😉Hat epp ezaz hogy meg csak nevek sincsenek. Eltunt vagy 500 milliard 90-es evekbeli forint az olajozassal es egy nevet nem tudunk ki volt benne, pedig allami szinten ment ez. De elkanyarodtunk a tematol, bar biztos van osszefugges az alvilag feltokesitese es az ilyen gyilkossagok kozott.Nagykutya MSzpés az ki? Aki nagy kutyának is számít és nem pedig a háttérben maradt?Fenyo is geci volt. Gyarfas szvsz jol jart hogy leelhetett egy premium eletet. Azota mar gyakorilatilag mindenki vagy a fold alatt vagy bortonben van aki Portikkal kokettalt barmilyen szinten kiveve persze a nagy kutya MSZP-s arcokat akik sosem kerultek az elszamoltatas kozelebe, pedig ugye roluk is vannak kompromittalo hanganyagok.Kecskemétre szállítják,76 évesen szerintem nem ez az üdülés deffiníciója.
az meg üdülés kategória,
Fun fact:
az ország nagy része rosszabb körülmények között él, mint ami ott van.
Gyárfás egy geci, de vicc hogy amiatt ítélték el amit nem is tudtak bizonyítani.
ozibozi
Illetve az, hogy valaki geci, még nem jogalap semmiféle ítéletre.
Őszentsége Sobri Jóska
JéBé
ozibozi
JéBé
10 hónapja
Én akkor csekkoltam be a lufthansa szöuli járatára (azt hiszem ott ment épp a vizes vb), mikor itthon már elfogatóparancs volt ellene, az rri-től meg is kérdeztem, hogy most mi is a helyzet, de akkor azt mondták, tudnak róla, majd visszajön) 😊Az egész ügyön utólag még nevetni is lehet, ami viszont jelenleg folyik, azon kevésbé. A magyar kormány színt vallott, végleg elköteleződtek az oroszok pártján, és egyben kvázi hadat üzentek Ukrajnának. Ov-nak tényleg az (volt) a terve, hogy visszaszerzi Kárpátalját (és a balkáni sz@rkeverés se a véletlen műve).

---
10 hónapja
Nekem egyébként volt alkalmam beszélgetni Gyárfással kb 2 percet, és az a megdöbbentő, hogy amilyen kimért és hidegvérű ember, valamiért mégis egyfajta vonzereje van. Az, hogy ilyen módon ítélnek el valaki, a bizonyítékok teljes hiányában, az a koncepciós perek szintjét idézi amúgy. Látszik, hogy politikai indíttatású az egész.Kecskemétre szállítják,76 évesen szerintem nem ez az üdülés deffiníciója.
az meg üdülés kategória,
Fun fact:
Gyárfás egy geci, de vicc hogy amiatt ítélték el amit nem is tudtak bizonyítani.
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
10 hónapja
Hat epp ezaz hogy meg csak nevek sincsenek. Eltunt vagy 500 milliard 90-es evekbeli forint az olajozassal es egy nevet nem tudunk ki volt benne, pedig allami szinten ment ez. De elkanyarodtunk a tematol, bar biztos van osszefugges az alvilag feltokesitese es az ilyen gyilkossagok kozott.Nagykutya MSzpés az ki? Aki nagy kutyának is számít és nem pedig a háttérben maradt?Fenyo is geci volt. Gyarfas szvsz jol jart hogy leelhetett egy premium eletet. Azota mar gyakorilatilag mindenki vagy a fold alatt vagy bortonben van aki Portikkal kokettalt barmilyen szinten kiveve persze a nagy kutya MSZP-s arcokat akik sosem kerultek az elszamoltatas kozelebe, pedig ugye roluk is vannak kompromittalo hanganyagok.Kecskemétre szállítják,76 évesen szerintem nem ez az üdülés deffiníciója.
az meg üdülés kategória,
Fun fact:
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
JéBé
ozibozi
10 hónapja
Ezt csak úgy itt hagyom24.hu/belfold/2025/05/16/magyar-peter-tseber-roland-nemzetbiztonsag/
10 hónapja
Nagykutya MSzpés az ki? Aki nagy kutyának is számít és nem pedig a háttérben maradt?Fenyo is geci volt. Gyarfas szvsz jol jart hogy leelhetett egy premium eletet. Azota mar gyakorilatilag mindenki vagy a fold alatt vagy bortonben van aki Portikkal kokettalt barmilyen szinten kiveve persze a nagy kutya MSZP-s arcokat akik sosem kerultek az elszamoltatas kozelebe, pedig ugye roluk is vannak kompromittalo hanganyagok.Kecskemétre szállítják,76 évesen szerintem nem ez az üdülés deffiníciója.
az meg üdülés kategória,
Fun fact:
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
JéBé
10 hónapja
Fenyo is geci volt. Gyarfas szvsz jol jart hogy leelhetett egy premium eletet. Azota mar gyakorilatilag mindenki vagy a fold alatt vagy bortonben van aki Portikkal kokettalt barmilyen szinten kiveve persze a nagy kutya MSZP-s arcokat akik sosem kerultek az elszamoltatas kozelebe, pedig ugye roluk is vannak kompromittalo hanganyagok.Kecskemétre szállítják,76 évesen szerintem nem ez az üdülés deffiníciója.
az meg üdülés kategória,
Fun fact:
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
10 hónapja
Ezt mondtam én is. A | Hajdúandis időszakban is geci volt |Kecskemétre szállítják,76 évesen szerintem nem ez az üdülés deffiníciója.
az meg üdülés kategória,
Fun fact:
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
Az üdülés egy elítéltre vonatkozik. Nagyon sok pénzébe került ezt elintézni, hogy biztos legyen ez. Nem mindenki akarta hogy ilyen könnyű legyen neki a vége.
Szerkesztette: ozibozi
10 hónapja
Kecskemétre szállítják,76 évesen szerintem nem ez az üdülés deffiníciója.
az meg üdülés kategória,
Fun fact:
ozibozi
10 hónapja
Kecskemétre szállítják, az meg üdülés kategória,
Fun fact:
10 hónapja
csak azt akartam közölni, hogy ez nem olyan meglepő, mint ahogy beállítod, mert nem egy példa volt már arra, hogy enyhén szólva nem sikerült a bűnösséget kétséget kizáróan alátámasztani, mégis marasztaló ítélet született, főleg azzal szemben, aki Orbánnal vagy Pintérrel szemben állt. a fidesz közeli maffiózók meg szabadulnak elnöki kegyelemmel, mint Radnai László.Nem azt mondom, hogy meglepő, -itt élek ezer éve-, hanem azt, hogy nonszensz.
deyell
Ennyi az állításom. Nem látom, hogy ellentmondanánk egymásnak, legfeljebb a ténycsomag más elemére fókuszálunk, világítunk rá.