Politika

65 feliratkozó

10 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 822 — Lucas Scott
Bár nem MC vagyok de Amúgy alapvetően sztem ez mindenkori magyar kormány feladat kell h legyen. Feltérképezni a környező, nem szövetséges országok katonai erejét főleg a határmenti régióban.
Ez sztem nem gond. De úgy tűnik h lehet itt a fiúk picit túl motiváltak lehettek. De enélkül meg nincs soron kívüli eloleptetes szóval nehéz dilemma h mit is csináljan a kolléga …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
bogjosi New England Patriots 2 039
Vajon a potrohos ezt is elintézi annyival, hogy ez a kormány hivatalos álláspontja?
Bálesz
Ukrán propaganda
Wester
talált, süllyedt! 😀 😀 (mondjuk nem volt nehéz dolgod)

telex.hu/belfold/2025/05/09/szijjarto-peter-kulgazdasagi-es-kulugyminiszter-reakcio-ukrajna-ukran-biztonsagi-szolgalat-kemkedes

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
10 hónapja
ozibozi New York Giants 21 022
Azért a videó megnézése sokat elárul a színvonalról, ahogy az a balek kinyitja a száját, ahogy beszél nyilvánvaló hogy egy egyszerű falusi tahó, akinek kb még a telefonhasználat is nagy kihívás.
Simán lehet magyar szint ennek a megszervezése, annyira gagyinak tűnik elsőre.

censor.net/en/news/3551249/hungarian-intelligence-agents-spied-in-zakarpattia-details-from-the-ssu

Szerkesztette: ozibozi
10 hónapja
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Ez talán már eléri a Kollár Kinga botrány szintjét? 😊
Egyébként ebbe simán bele is bukhatnak, normál esetben nem is lenne kérdés..
10 hónapja
dankodavid San Francisco 49ers 2 543
Lepkefing! - valoszinuleg MC12.

Pulvis et umbra sumus.
10 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 549
Ez most így sokkal durvább, mint első gondoljuk. Ugye az egy dolog, hogy az országok nem állnak konfliktusban, de ugye ez nyílt felhívás keringőre, és tök mindegy mennyire nézi le Bayer Zsolti az ukránokat, az ottani titkosszolgálatot a KGB módszereivel képezték ki, és nem áll tőlük távol a terrorszerű beavatkozás.

Ezt nem igazán gondolták végig, akárkik is találták ki. Ahogy a cégnél szoktam mondani egy-egy meredekebb ötletnél: hogy nem pont erre gondoltam, amikor kiváló ötleteket kerestem.
Gyurma Pappa
és mindezt Kárpátaljáért
10 hónapja
Cowboykarcsi90 3 521 — …not me…Im in my prime!
Nagyon remélem hogy MPék ezt fogják nyomati innentől orrba szájba seggbe, minden testnyílásba.

Aztan hátha felfogja már a birka magyarság, hogy mire megy ki a játék…

Utolsó utáni utáni lehetőségünk ez. Talán már most is késő…

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
10 hónapja
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 054 — Jó ötletnek tűnt!
Vajon a potrohos ezt is elintézi annyival, hogy ez a kormány hivatalos álláspontja?
Bálesz
Ukrán propaganda

Lesz ez még így se!
10 hónapja
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 125 — Illegális gyakorló

10 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 606 — zászló zászló szív
Ez most így sokkal durvább, mint első gondoljuk. Ugye az egy dolog, hogy az országok nem állnak konfliktusban, de ugye ez nyílt felhívás keringőre, és tök mindegy mennyire nézi le Bayer Zsolti az ukránokat, az ottani titkosszolgálatot a KGB módszereivel képezték ki, és nem áll tőlük távol a terrorszerű beavatkozás.

Ezt nem igazán gondolták végig, akárkik is találták ki. Ahogy a cégnél szoktam mondani egy-egy meredekebb ötletnél: hogy nem pont erre gondoltam, amikor kiváló ötleteket kerestem.

10 hónapja
Cowboykarcsi90 3 521 — …not me…Im in my prime!
 telex.hu/kulfold/2025/05/09/ukrajna-kemkedes-magyar-allampolgar-letartoztatas-nato

„A feladat az volt, hogy információkat gyűjtsenek Kárpátalja katonai biztonságáról, sebezhető pontokat keressenek a régió szárazföldi és légi védelméről, valamint tanulmányozzák a helyi lakosok társadalmi-politikai nézeteit: különösen a viselkedésükre vonatkozó forgatókönyveket, ha magyar csapatok lépnek be a régióba” – írja az SZBU.
bogjosi
Itt kurva nagy bajok lesznek

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
10 hónapja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 101 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Békemalacunk csak küldene akkor magyar katonákat Ukrajnába meghalni, csak épp az oroszok oldalán.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 766 — The Mathematician
 telex.hu/kulfold/2025/05/09/ukrajna-kemkedes-magyar-allampolgar-letartoztatas-nato

„A feladat az volt, hogy információkat gyűjtsenek Kárpátalja katonai biztonságáról, sebezhető pontokat keressenek a régió szárazföldi és légi védelméről, valamint tanulmányozzák a helyi lakosok társadalmi-politikai nézeteit: különösen a viselkedésükre vonatkozó forgatókönyveket, ha magyar csapatok lépnek be a régióba” – írja az SZBU.
bogjosi
ez a tegnapival együtt üt kurva nagyot
NB2
tudjuk milyen háborúra "készülünk"

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
NB2 New England Patriots 28 232 — nabege2@yahoo.com

bogjosi
ez a tegnapival együtt üt kurva nagyot
10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 766 — The Mathematician
Teex meg tarsai amugy elmennek a pcsaba tegnap este megneztem es konkretan nem talaltam mar a feedben a hangfelveteles hirt. Hol van ilyenkor a dollarmedia?
JéBé
Feriig az volt kint mindenhol, aztán más
utána meg gondolom pápa

elég kemény nap volt tegnap, szal el tudom képzelni hogy kifusson a feedből

Nálam ezt dobja fel most, mint kiemelt főcikk..szóval működik az! 😀
 telex.hu/belfold/2025/05/09/magyar-honvedseg-szalay-bobrovniczky-kristof-fiatalitas-haderofejlesztes-ruszin-szendi-romolusz-magyar-peter
bogjosi
nekem is ott van most néztem rá

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
focilap 59
A tegnapi hangfelvétel után ez a mai nagyot szólhat, ha sikerül jól meglovagolni.
10 hónapja

Szerkesztette: bogjosi

10 hónapja
JéBé Green Bay Packers 7 912
 telex.hu/belfold/2025/05/09/laponyi-zsolt-adomanygyujtes-fegyelmi-eljaras-retvari-bence-kdnp
Újabb valami, amit meg lehetne lovagolni. Rohadt undorító szarházi férgek, remélem a sors elveri őket rendesen.
Beki
Az mindig jo jel ha mar a rendorseg is megosztodik es diakokat tiltanak le dolgokrol. Abbol meg sok jo nem sult ki a mindenkori hatalom szempontjabol.
10 hónapja
Teex meg tarsai amugy elmennek a pcsaba tegnap este megneztem es konkretan nem talaltam mar a feedben a hangfelveteles hirt. Hol van ilyenkor a dollarmedia?
JéBé
Nálam ezt dobja fel most, mint kiemelt főcikk..szóval működik az! 😀
 telex.hu/belfold/2025/05/09/magyar-honvedseg-szalay-bobrovniczky-kristof-fiatalitas-haderofejlesztes-ruszin-szendi-romolusz-magyar-peter

10 hónapja
dawyd728 4 128
Orbán szerint a pápa nem észak-amerikai, mert Peruból jött.

😀😀😀
Mikey
???
Nulla háttérinformációm volt róla a tegnapi partizán műsorig. Ott pont azt emelték ki, h nem lehet egyértelműen ilyennek vagy olyannak tekinteni. Leginkább Amerikai kontinenst képviselő pápa.
Elvileg 2015 óta perui állampolgár is. Azt majd egy okosabb megmondja, hogy az elmúlt cirka 40 évből mennyit élt Peruban és mennyit az USÁ-ban, de igazából bárhol is többet, de mindkét időszak közel azonos nagyságrendet tesz ki.
10 hónapja
JéBé Green Bay Packers 7 912
10 hónapja
Beki New York Jets 2 431
 telex.hu/belfold/2025/05/09/laponyi-zsolt-adomanygyujtes-fegyelmi-eljaras-retvari-bence-kdnp
Újabb valami, amit meg lehetne lovagolni. Rohadt undorító szarházi férgek, remélem a sors elveri őket rendesen.
10 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 231
Orbán szerint a pápa nem észak-amerikai, mert Peruból jött.

😀😀😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 330 — Saturday Night Lights
Hende és Polt alkotmánybírósági jelölését is ma sikerült bejelenteni, vagy valami nagyobb bombát vártak és már nem tudták visszalőni a bejelentéseket, vagy jobban félnek a Bobó-szöveg erejétől, mint ami elsőre érezhető...
StormST
Szerintem fogalma sincs senkinek éppen arról, hogy mikor mit kéne csinálni. Ésik túlzott optimizmusát nem osztom arról, hogy a Fidesz óriási időzavarban lenne, de tény és való, hogy igencsak nehéz megmondani, hogy mi a fasz is történik éppen a magyar közéletben.
Gyurma Pappa
Nekem nagyon 2009 feelingem van.

Érzed, hogy jön valami, de kurvára nem tudod, hogy mi. Csak azt, hogy valami más.
Amadeus the Young
2009-ben lehetett tudni, hogy 2010-ben Fidesz henger lesz.
Kampman
Amennyiben tovább nyílik az olló, nincs az a választási rendszerinnováció, ami megmentené őket a bukástól.
De ezt látni fogjuk, nem jövő áprilisban kezdenek csomagolni.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
fake.id 1 723 — tush push aficionado
Hende és Polt alkotmánybírósági jelölését is ma sikerült bejelenteni, vagy valami nagyobb bombát vártak és már nem tudták visszalőni a bejelentéseket, vagy jobban félnek a Bobó-szöveg erejétől, mint ami elsőre érezhető...
StormST
Szerintem fogalma sincs senkinek éppen arról, hogy mikor mit kéne csinálni. Ésik túlzott optimizmusát nem osztom arról, hogy a Fidesz óriási időzavarban lenne, de tény és való, hogy igencsak nehéz megmondani, hogy mi a fasz is történik éppen a magyar közéletben.
Gyurma Pappa
Nekem nagyon 2009 feelingem van.

Érzed, hogy jön valami, de kurvára nem tudod, hogy mi. Csak azt, hogy valami más.
Amadeus the Young
2009-ben lehetett tudni, hogy 2010-ben Fidesz henger lesz.
Kampman
csak rá kellett nézni a 06os önkormányzati választás térképére