Politika
65 feliratkozó
10 hónapja
Elképesztően boldog vagyok. Konkrétan megkönnyeztem. Végre. Nem hittem, hogy Magyarországon fogok élni, amikor Ferink eltakarodik végre a közéletből, de megéltem, itt vagyok.Gyurcsány élt, él és élni fog.
Köszönünk mindent, rohadj meg, sajnos nem hiszek a túlvilágban, de a hozzád hasonló elv-árulóknak biztosan lenne külön hely a pokolban. Viszlát Feri!
Gyurma Pappa
10 hónapja
mehetne a viccekbe is, de nah 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Reagált a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) arra, hogy Gyurcsány Ferenc lemondott a Demokratikus Koalíció (DK) elnöki posztjáról és minden további posztjáról, a közélettől pedig visszavonult.Hogyne változna, pl. a párt neve DK-ra (Dobrev Klára).
A KTK azt írta a Telexnek, hogy „semmi sem változik! A DK Dobrev Klárával az élen ugyanúgy ukránbarát és Brüsszel utasításait követi, mint a Tisza Párt”. A Fidesz-frakció a Telexnek küldött KTK-s válasz előtt pár perccel ugyanezt a szöveget posztolta a Facebook-oldalára.
😀😀😀
Mikey
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
Elképesztően boldog vagyok. Konkrétan megkönnyeztem. Végre. Nem hittem, hogy Magyarországon fogok élni, amikor Ferink eltakarodik végre a közéletből, de megéltem, itt vagyok.azert remelem Lajos hazat még felhuzza majd.
Köszönünk mindent, rohadj meg, sajnos nem hiszek a túlvilágban, de a hozzád hasonló elv-árulóknak biztosan lenne külön hely a pokolban. Viszlát Feri!
Gyurma Pappa
kb 11 ota nem tudtam semmi hirt olvasni, es most meg sokk alatt vagyok. ma sztem iszom is egyet az egyik jobb whiskeymbol. ami kb a lottogyozelemre van feltreteve.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
Elég egyszerű a megfejtés. MP akkora báb, hogy Feritől teljes embert kíván, hogy minden drótot megfelelően tudjon rángatni. Így, hogy nem látjuk, még ijesztőbb.Persze, adod itt az ötleteket, MC meg buzgón jegyzetel és pörögnek neki a
Sztem órákra vagyunk egy ilyen jellegű írástól a kormánysajtóban.
andree

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 hónapja
Elég egyszerű a megfejtés. MP akkora báb, hogy Feritől teljes embert kíván, hogy minden drótot megfelelően tudjon rángatni. Így, hogy nem látjuk, még ijesztőbb. Sztem órákra vagyunk egy ilyen jellegű írástól a kormánysajtóban.
10 hónapja
Megnéztem. Hát ez a nő nem lett okosabb... Ritka bugyuta szegény.és kijött a puzsér - fruzsina beszélgetés is 😀Puzsér: kimondott random tény.
www.facebook.com/skrabskifruzsina/videos/1948406872565489
Negritis, a vajda
Skrabski: de Robi, de,de, én nem értem.
Zsellér van de Vrij
10 hónapja
Nekem nagyon 2009 feelingem van.Hende és Polt alkotmánybírósági jelölését is ma sikerült bejelenteni, vagy valami nagyobb bombát vártak és már nem tudták visszalőni a bejelentéseket, vagy jobban félnek a Bobó-szöveg erejétől, mint ami elsőre érezhető...Szerintem fogalma sincs senkinek éppen arról, hogy mikor mit kéne csinálni. Ésik túlzott optimizmusát nem osztom arról, hogy a Fidesz óriási időzavarban lenne, de tény és való, hogy igencsak nehéz megmondani, hogy mi a fasz is történik éppen a magyar közéletben.
StormST
Gyurma Pappa
Érzed, hogy jön valami, de kurvára nem tudod, hogy mi. Csak azt, hogy valami más.
10 hónapja
Jó hát nem lesz vastag könyv. Csak ilyen kis pár soros.én már csak azt a kurva jó könyvet várom a magyar baloldalróla miről?
Amadeus the Young
fake.id
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Az lesz majd az atom ha a nyáron orbán elveszi majd dobrevet
10 hónapja
meló utánra tartogatok, bár a tényekkel puzsér is hadilábon szokott állni 😊és kijött a puzsér - fruzsina beszélgetés is 😀Puzsér: kimondott random tény.
Negritis, a vajda
Zsellér van de Vrij
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Hende és Polt alkotmánybírósági jelölését is ma sikerült bejelenteni, vagy valami nagyobb bombát vártak és már nem tudták visszalőni a bejelentéseket, vagy jobban félnek a Bobó-szöveg erejétől, mint ami elsőre érezhető...Szerintem fogalma sincs senkinek éppen arról, hogy mikor mit kéne csinálni. Ésik túlzott optimizmusát nem osztom arról, hogy a Fidesz óriási időzavarban lenne, de tény és való, hogy igencsak nehéz megmondani, hogy mi a fasz is történik éppen a magyar közéletben.
StormST

10 hónapja
én már csak azt a kurva jó könyvet várom a magyar baloldalróla miről?
Amadeus the Young
10 hónapja
és kijött a puzsér - fruzsina beszélgetés is 😀Puzsér: kimondott random tény.
Negritis, a vajda
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
10 hónapja
Hende és Polt alkotmánybírósági jelölését is ma sikerült bejelenteni, vagy valami nagyobb bombát vártak és már nem tudták visszalőni a bejelentéseket, vagy jobban félnek a Bobó-szöveg erejétől, mint ami elsőre érezhető...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
10 hónapja
Pápát választanak és Feri visszavonul, íme a top elmélet.pápai a csávó, véletlen lenne? aligha
zacknorb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Pápát választanak és Feri visszavonul, íme a top elmélet.
Poloska vagyok.
10 hónapja
És ezen a szép napon idézzük fel eme remek számot ismusic.youtube.com/watch?v=s04qpHWQnm0&si=E5dmiuUimwrNDyz2
Poloska vagyok.
10 hónapja
Azert utolso erejevel meg minden fokuszt elvett a hangfelvetelrol😀 Troll vagy kreten nem tudom eldonteni.Le volt zsírozva a fityisszel, Feri meg Vitya nagy haverok, van közös cég is, nem messze egymástól nyaraló is, szép az élet😆 tűpontos időzítés… vajon véletlen lenne?🤔
JéBé
10 hónapja
Reagált a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) arra, hogy Gyurcsány Ferenc lemondott a Demokratikus Koalíció (DK) elnöki posztjáról és minden további posztjáról, a közélettől pedig visszavonult.A KTK azt írta a Telexnek, hogy „semmi sem változik! A DK Dobrev Klárával az élen ugyanúgy ukránbarát és Brüsszel utasításait követi, mint a Tisza Párt”. A Fidesz-frakció a Telexnek küldött KTK-s válasz előtt pár perccel ugyanezt a szöveget posztolta a Facebook-oldalára.
😀😀😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
én már csak azt a kurva jó könyvet várom a magyar baloldalrólazt én is várom. addig viszont érd be ezzel a könyvvel.
Amadeus the Young
built for this shit
10 hónapja
én már csak azt a kurva jó könyvet várom a magyar baloldalról
10 hónapja
Azert utolso erejevel meg minden fokuszt elvett a hangfelvetelrol😀 Troll vagy kreten nem tudom eldonteni.
10 hónapja
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
10 hónapja
Hohó, nagy nap ez a mai.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"