Politika

69 feliratkozó

3 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 242 — The Mathematician
Hányinger ez az egész banda...a kommenteket érdemes olvasni, egy támogató komment sincs.

Nagyon reménykedem benne hogy változás lesz áprilisban..

Nomac
Bazz tényleg ők rakták bele a benny hill zenét?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Nomac New England Patriots 4 448 — balazs.t85@gmail.com
Hányinger ez az egész banda...a kommenteket érdemes olvasni, egy támogató komment sincs.

Nagyon reménykedem benne hogy változás lesz áprilisban..

3 hónapja
Cowboykarcsi90 3 553 — …not me…Im in my prime!
Szoval 2026-ban ott tartunk, hogy a magyar miniszterelnok burkoltan kurva anyazik egy nepnek, akik 4 eve orosz invazio alatt allnak.

Hat baszd meg, eskuszom ilyenkor szegyellem, hogy magyar vagyok, es legszivesebben elbujnek a vilag elol.

Ja elnezest megse, mi csak igy allunk kozepen.
Duff
Mindig van lejjebb…

Nekem egy pár nappal ezelőtt verte ki nagyon a biztosítékot, amikor volt pofája azt mondani a tűrhőjének, hogy Zelensky négy éve van haborúba, amit nem tud vagy nem akar befejezni…

A kurva anyád, azt!

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
3 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 502
Szoval 2026-ban ott tartunk, hogy a magyar miniszterelnok burkoltan kurva anyazik egy nepnek, akik 4 eve orosz invazio alatt allnak.

Hat baszd meg, eskuszom ilyenkor szegyellem, hogy magyar vagyok, es legszivesebben elbujnek a vilag elol.

Ja elnezest megse, mi csak igy allunk kozepen.
3 hónapja
Toro nem akar koalíciót, és a másik 2 párt térdelt ők még erősödnek
És persze a mérleg nyelve akar lenni
 youtu.be/5R47KJ-cjbs?si=pLLOozMzpnG4WpyT

3 hónapja
StormST Denver Broncos 12 887 — SB 50 Champion @ Grund
 hvg.hu/itthon/20260128_karacsony-gergely-pride-vademeles-ebx

Jól időzítették közgyűlési napra...

A közgyűlés el is indult közben, a fidesz már a hideg miatt a háborúról akart beszélni, aztán amikor levetették velük, akkor kisGulyás elkezdett személyeskedni. Szép lesz ez a mai is... 😀
StormST
Tökéletes időzítés...
A kerületi ügyészség indítványozta, hogy a vádlottal szemben a bíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetést szabjon ki.
Negritis, a vajda
Origo, M1, Mandiner 1 nappal utána: Elítélt bűnöző vezeti Budapestet

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
3 hónapja

A közgyűlés el is indult közben, a fidesz már a hideg miatt a háborúról akart beszélni, aztán amikor levetették velük, akkor kisGulyás elkezdett személyeskedni. Szép lesz ez a mai is... 😀
StormST
Tökéletes időzítés...
A kerületi ügyészség indítványozta, hogy a vádlottal szemben a bíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetést szabjon ki.

3 hónapja
StormST Denver Broncos 12 887 — SB 50 Champion @ Grund

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
3 hónapja
NB2 New England Patriots 28 562 — nabege2@yahoo.com
lehet a Gasztro-s topikba kellett volna? 😊
 www.portfolio.hu/gazdasag/20260128/orosz-pizzerialanc-jon-magyarorszagra-813880
3 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 739
szerintem jó volna ha lenne 🤷
peach
Amúgy most is lehetsz katona, ha akarsz.
somoskovig
azt értem, de az se baj, hogy ha ég a ház és éppen olyan hon atya van a kormány élén aki nem pucsít be azonnal az agresszornak akkor kovács józsi el tud dobni egy gránátot vagy felismer egy ak47-est.
másrészt társadalmilag se volna éppen probléma a katonasággal járó egységesség megtapasztalása, milyen az ha nem csak és kizárólag az egyén számít. lehet demagóg és utópisztikus, sőt szinte tuti az, de a tiktokon nem hiszem, hogy ezt tanulják a kölykök egymastól.
peach
Te voltál sorkatona?
Mert az sokmindenről szól, erről pont nem.
Kovácsjózsiknak meg ne kelljen gránátot dobálni, arra van a NATO. Mi a tizenhúszezres állományunkkal ne gondoljuk komolyan, hogy majd leállunk lövöldözni.
Őszentsége Sobri Jóska
még mindig emlékszem a fegyverem számára! Bm40533 Semper Fi, meg a sok elbaszott időre, a cigi+kávé addikcióm kialakulására, és a piszoárban kévő kulabácsi eltávolítására, DE VÉGIG ÉREZTEM H A NÉPEM VÉDEM
Josszi
Milyen Semper Fi, tengerészgyalogos voltál? Mikor volt az a szolgálat, XX. század elején? 😛
slowmotion
ugyan, csak ptsd jön ki belőlem ha sorkatonaságot olvasok 😀

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
3 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 784 — Saturday Night Lights
 hvg.hu/itthon/20260127_mkkp-kampany-lista-egyeni-nagy-david?fbclid=IwY2xjawPl6eRleHRuA2FlbQIxMABicmlkETBlUVROZkxuZVFmeU9LbUNJc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHgQM-HYYTJj3-UcvM2I4flkGm4qnZiYmH9DNeujCuSy0mCqzFKogCYrNrwxc_aem_LEbvvXtHAxbrlKwR2J4rNw

ne már, most akkor kéne még vagy 80-100e szavazó, de kérlek ne szavazzatok ránk, húzzátok a listára, de az emberre ne, aki elmagyarázza nekem hogy mit kéne tenni, ami annyi, hogy ne szavazzak rá, de szavazzak rá.

nem teljesen értem, hogy ki most a célcsoport
Gyurma Pappa
Majd jön az egyik helyi jelölt ezzel a szöveggel...

www.facebook.com/61557953930932/posts/pfbid0vFd6u1adBxpELcWpA14Yp31DoCYkyHL4WziMwGQHy12iM9gV6akSqiKRAAc43Nksl/?app=fbl

Basszus egy napig nem tudták legalább ugyanazt a hülyeséget konzekvensen szajkózni, hát gratulálok
r.baggio
Amatőr, nem érti a politikát, ennyi.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 585 — Vikings fan
 telex.hu/belfold/2026/01/27/jakab-peter-demokratikus-koalicio-miskolc-valasztas-indulas-ellenzek-interju

Zsák a foltját. Ez sz interjú megmutatja miért volt 2/3-a a Fidesznek az elmúlt időben.
Ez a komoly mert viccnek durva lenne kategória.
3 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 784 — Saturday Night Lights
 hvg.hu/itthon/20260127_mkkp-kampany-lista-egyeni-nagy-david?fbclid=IwY2xjawPl6eRleHRuA2FlbQIxMABicmlkETBlUVROZkxuZVFmeU9LbUNJc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHgQM-HYYTJj3-UcvM2I4flkGm4qnZiYmH9DNeujCuSy0mCqzFKogCYrNrwxc_aem_LEbvvXtHAxbrlKwR2J4rNw

ne már, most akkor kéne még vagy 80-100e szavazó, de kérlek ne szavazzatok ránk, húzzátok a listára, de az emberre ne, aki elmagyarázza nekem hogy mit kéne tenni, ami annyi, hogy ne szavazzak rá, de szavazzak rá.

Gyurma Pappa

Őszentsége Sobri Jóska
Erre kapsz egy lájkot, de basszus, elmagyaráztam, hogy nem bármi áron és az ellenzéki szavazatmaximalizálás miatt, mindegy.
Igen, a Kutyák pörgetik a cringe-et, mert ráfeszültek arra a hiányzó 100 ezerre, de megvan 200 és az menni fog a kukába, szomorú.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
SBL Green Bay Packers 2 898

Gyurma Pappa

www.facebook.com/61557953930932/posts/pfbid0vFd6u1adBxpELcWpA14Yp31DoCYkyHL4WziMwGQHy12iM9gV6akSqiKRAAc43Nksl/?app=fbl

Basszus egy napig nem tudták legalább ugyanazt a hülyeséget konzekvensen szajkózni, hát gratulálok
r.baggio
Tényleg egy vicc párt.
3 hónapja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante

Gyurma Pappa

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/623006685_122231930414265131_8027871476090190507_n.jpg?stp=cp6_dst-jpg_tt6&cstp=mx1536x2048&ctp=p600x600&_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=295ae4&_nc_ohc=6GFTHSciP4kQ7kNvwFFelPU&_nc_oc=AdrK9N4G1LPqrPLsnp4Z-hWdXSeFaQT7wGbSiSba68oDCID_XIoJ626Kx5G_XuibYPI&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=9u-F0vsJP7o0tkkAGTM_OQ&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af5veborWPptbVmW4oAPpS1ZhFrtNHe7KJeBvW72qFm8LQ&oe=6A025DC6
Oláh János MKKP
Mindenféle híreszteléssel ellentétben nyugodtan szavazz rám egyéni jelöltként is, mert bejutásunk esetén az egyéni töredékszavazatok hozzáadódnak a listásokhoz, és annál több képviselővel leszünk...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
peach Atlanta Falcons 15 888 — a new hope (again)
Te voltál sorkatona?
Kovácsjózsiknak meg ne kelljen gránátot dobálni, arra van a NATO. Mi a tizenhúszezres állományunkkal ne gondoljuk komolyan, hogy majd leállunk lövöldözni.
Őszentsége Sobri Jóska
nade a sorkatonaságnak sem kellene úgy kinéznie, mint ahogy azt a magyar népköztársaságban meg lehetett tapasztalni. azért van rá példa, hogy menne ez másképp is. úgy egyéni szinten is lenne esély, hogy tevékenyen, értelmesen teljen el a kiképzéssel töltött idő és az aktív pártízres hadseregnek nagyon nem mindegy még birodalmi gondolatokkal terhelt atomország szomszédjaként sem, ha több milliós értelmezhető tartalékja van mindenre
fake.id
köszi, +1

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
3 hónapja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 416 — Packers Suicide Squad
peach
somoskovig
azt értem, de az se baj, hogy ha ég a ház és éppen olyan hon atya van a kormány élén aki nem pucsít be azonnal az agresszornak akkor kovács józsi el tud dobni egy gránátot vagy felismer egy ak47-est.
másrészt társadalmilag se volna éppen probléma a katonasággal járó egységesség megtapasztalása, milyen az ha nem csak és kizárólag az egyén számít. lehet demagóg és utópisztikus, sőt szinte tuti az, de a tiktokon nem hiszem, hogy ezt tanulják a kölykök egymastól.
peach
Te voltál sorkatona?
Őszentsége Sobri Jóska
még mindig emlékszem a fegyverem számára! Bm40533 Semper Fi, meg a sok elbaszott időre, a cigi+kávé addikcióm kialakulására, és a piszoárban kévő kulabácsi eltávolítására, DE VÉGIG ÉREZTEM H A NÉPEM VÉDEM
Josszi
Hazámat szolgálom volt az, nem? 😁
warr_b
Apám szerint ez "A dolgozó népet szolgálom!" volt. (Márpedig ő "kabinpatkányként" nem hazudik, ezt keresztapám is megerősítheti, aki "kannibál" volt)

Eszembe jut egy régi vicc:
Sorakozót rendel el a százados. Egyszer csak megszólal:
- Ki mozog?
- A föld! - válaszol valaki.
- Ki mondta?
- Galilei! - szólal meg ismét a hang.
- Galilei honvéd, lépjen ki!

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
3 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 724 — Cowboys fan
 444.hu/2026/01/27/jakab-peter-felajanlottam-az-osszefogast-magyar-petertol-egy-rohogo-emojit-kaptam

nem is értem mit várt
resistance is futile
Most olvastam a telexes interjúját, minden szava instant aranyköpés egy szilveszteri kabaréban, de ezt külön kiemelném:

(DK-Nép Pártján) Közös listáról volt szó?
Azért nem lehet közös lista, mert akkor 10 százalék lenne a bejutási küszöb. Nem szeretnénk egy esetleges 9 százalékos DK–Nép Pártján-eredményt kidobni a kukába.
somoskovig
ez hatalmas
resistance is futile
Lehet valamivel fel volt ütve a párizsi
3 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 724 — Cowboys fan
peach
somoskovig
peach
Te voltál sorkatona?
Őszentsége Sobri Jóska
Josszi
Milyen Semper Fi, tengerészgyalogos voltál? Mikor volt az a szolgálat, XX. század elején? 😛
3 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 949 — #NoStress

Gyurma Pappa

3 hónapja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 486 — #neverpunt

Gyurma Pappa
A még indulni akaró pártok kezdenek egyre kínosabbak lenni ahogy összeszorított foggal próbálják elmagyarázni hogy miért is fontosabb az ő bejutásuk mint a kormányváltás.

3 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 875 — zászló zászló szív

3 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 666 — beers & Packers
Lemaradtam szülővárosom legnagyobb politikai eseményéről

24.hu/belfold/2026/01/27/dk-dobrev-klara-valasztas2026-forum/

(Ez kb fixen egy olyan oevk lesz - Veszprém 04 -, amit a dk miatt hoz majd a fidesz a Tisza helyett)
r.baggio
A mi alpolgink is pápai. (Terézváros, Győrffy Máté, Momentum.)
3 hónapja
peach
somoskovig
peach
Amugy a genz genalfa épp egészség tudatosabb, ezért is aggódik az alkohol ipar
Negritis, a vajda
Jah, a pia helyett a kokót meg a mindenféle szintetikus szart tolják, sokkal jobb...
warr_b
a kokó az nagyon boomer
jó lesz az aderall meg xanax
mondjuk a szüleinknek meg ott volt az Oxycontin és hasonló ópiátok
szintetikus szarból meg a protein porok a menők, azt meg döntse el mindenki hogy mennyire gáz

3 hónapja
fake.id 1 871 — sixseveeeeeen
Én már azt se tudom elképzelni, hogy valamilyen támadás éri Magyarországot az EU-ban 2026-ban.
Azt pláne nem, hogy random hülyék lövöldöznek a globalizált, automatizált, technikailag fejlett 21.században.
Őszentsége Sobri Jóska
Pedig a globalizált és technikailag fejlett USÁ-nak volt a 21. század elején néhány demokráciaexportja, ami részben a random lövöldöző hülyék miatt ment gallyra.
Kampman
a világ egyik legfontosabb kereskedelmi úzvonalát gumipapucsos random lövöldöző hülyék tartják sakk alatt kisebb-nagyobb eredménnyel már évtizedek óta