Politika

65 feliratkozó

több mint 1 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 421
17 óra alatt, 700k megtekintés azért nem szar a dynasty videóra yt-n. ☺️
esanders10
Nem volt benne semmi, amit eddig ne tudtam volna.
Amadeus the Young
15 év ner után mi olyat tudna mutatni bárki, amit ne tudna egyébként mindenki? Mi lesz a következő leleplező videó? Lölő yachtozik? Valami helyi kiskirály felesége túlárazott szerződéseket köt? Ezeken már rég túlment az emberek ingerküszöbe. Az elit kártyázik, kurvázik meg partyzik luxus helyeken. Fene se gondolta volna.

A komment falra rànézve valóban olyasmi lett, amit Storm irt: sikítsatok lipsik vs. mocskos tolvaj banda. De ez a mozi megy már pár éve.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 4 279 — balazs.t85@gmail.com
 hang.hu/belfold/vitalyos-eszter-a-fico-elleni-merenylethez-hasonlitotta-a-direkt36-filmjet-172637?fbclid=IwY2xjawIUB-dleHRuA2FlbQIxMAABHYVBXOiVxs8ii2A0udsB4IXFWRUgdRtNWnAILgF8wuWjRddNMeyJfMjADA_aem_vq5aYUw4yY5DjjKb1DLZOw
több mint 1 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 281 — Bears & Illinois fan
 www.teol.hu/helyi-kozelet/2025/02/horvath-kalman-foispan

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 555
esanders10
Nem volt benne semmi, amit eddig ne tudtam volna.
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 257 — nabege2@yahoo.com
esanders10
Nekem az a bajom vele, hogy nem mondott nekem igazán újat, az ellenzékiek nem nézik meg, a Origo-Megafon és társai meg majd megírják, hogy "telexes meg más hrivnyabérenc lefizetett újságírók hazug fröcsögése", aztán megy tovább minden ugyanúgy...

Persze kellenek ilyen videók, csak én már nem tudok ezektől sokat remélni, ha 1 millióan nézik meg akkor se...
StormST
pont ezt akartam én is írni, hogy picit nagyobb durranást vártam...
arra jó, hogy megint felbassza a vérnyomásom
több mint 1 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 313
Szerintem ez az 1 órás hossz ideális olyan szempontból hogy pont elég infót át tud adni (nyílván nem az itt jelen lévő napi szinten politikát követő embernek készült feltétlen), ugyanakkor széles tömeget is el lehet még érni vele. 2-3 órás anyagokkal sok sikert ezen utóbbihoz.
esanders10
1 óra, mint ideális? Mire?
Az átlagszavazónak még egy tik-tok videó is túl hosszú.
Magyar Péterrel a Partizános interjút eddig 2,7 millióan látták, Majka Csurran cseppen dalát 12 millióan.
Az igazán effektív egy hatékony 6 másodperces videó lenne...
Őszentsége Sobri Jóska
6 mp-be pont beleférne, ahogy kilövik a nagyvadat.
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 306 — #NoStress
Szerintem ez az 1 órás hossz ideális olyan szempontból hogy pont elég infót át tud adni (nyílván nem az itt jelen lévő napi szinten politikát követő embernek készült feltétlen), ugyanakkor széles tömeget is el lehet még érni vele. 2-3 órás anyagokkal sok sikert ezen utóbbihoz.
esanders10
Magyar Péterrel a Partizános interjút eddig 2,7 millióan látták, Majka Csurran cseppen dalát 12 millióan.
Őszentsége Sobri Jóska
Ez on pace van afelé a 2,7 millió felé. Politikai tartalomnal ez szvsz top polc szint. 444 legnezettebb politikai tartalmai, amik 5-10 percesek érték el a cca 1,5 milliót.

Annyit állítok, hogy pozitív ezt látni, hogy sok emberhez eljut és beszed téma. Mást nem.
esanders10
Értem. Én meg annyit, hogy egy ekkora szám csak azokat jelzi, akik 22-ben vagy 18-ban se Orbánra szavaztak, azoknak meg semmi újat nem mond ez a videó.

több mint 1 éve
esanders10 Denver Broncos 869
esanders10
Őszentsége Sobri Jóska
Ez on pace van afelé a 2,7 millió felé. Politikai tartalomnal ez szvsz top polc szint. 444 legnezettebb politikai tartalmai, amik 5-10 percesek érték el a cca 1,5 milliót.

Annyit állítok, hogy pozitív ezt látni, hogy sok emberhez eljut és beszed téma. Mást nem.
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 306 — #NoStress
esanders10

több mint 1 éve

Szerkesztette: esanders10
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 866 — The Mathematician
esanders10
Nekem az a bajom vele, hogy nem mondott nekem igazán újat, az ellenzékiek nem nézik meg, a Origo-Megafon és társai meg majd megírják, hogy "telexes meg más hrivnyabérenc lefizetett újságírók hazug fröcsögése", aztán megy tovább minden ugyanúgy...

Persze kellenek ilyen videók, csak én már nem tudok ezektől sokat remélni, ha 1 millióan nézik meg akkor se...
StormST
én is azért nem siettem vele mert a partizán deep divek után nemtom 56 perc mire elég

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 12 735 — SB 50 Champion @ Grund
esanders10

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 848 — Steelers fan

Negritis, a vajda
"Van egy egyértelmű népakarat, hogy menjünk"
Ez ütött a végén. 😀

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve

több mint 1 éve
„A dinasztia” – itt a Direkt36 filmje az Orbán család gazdasági birodalmáról

youtu.be/bZ4SXv9qJHM
NB2
Egészen ijesztő, hogy a fidesz pontosan tudta, hogy mikor jön ki ez az adás és már előre felépítette rá a reakciót. Nem véletlenül most jöttek elő az ukrán pénzből támadni fogják OV-t történettel.
Tarsi
sztem ezt atvettek Magyar Petertol. nem lattam meg, de feltetelezem, hogy megkerestek a szereploket, hogy kivannak-e vmit hozzafuzni a dologhoz. ugye nem szoktak, de most kitalaltak ezt a megoldast (amit Magyar is alkalmaz), hogy ok keretezik az egeszet.
csebi
musk "right shift" is így történt

több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 555
Bár eddig mindenki hülyének gondolt Rákosrendezővel kapcsolatban, mikor mondtam, hogy nem lesz itt semmi… de, talán most mondhatom, hogy naugye 🤪
Felkészül a Ferihegyi gyorsvasút, a V0, Paks II, Trieszti kikötő (hacsak nem változtatják yacht kikötővé - több értelme lenne), stb.
vpi
Én kb 10+ éve tartom, hogy Paks 2. nem lesz.
szaba
Szintén zenész.
több mint 1 éve
cartman023 Indianapolis Colts 996
Bár eddig mindenki hülyének gondolt Rákosrendezővel kapcsolatban, mikor mondtam, hogy nem lesz itt semmi… de, talán most mondhatom, hogy naugye 🤪
Felkészül a Ferihegyi gyorsvasút, a V0, Paks II, Trieszti kikötő (hacsak nem változtatják yacht kikötővé - több értelme lenne), stb.
vpi
szaba
 www.portfolio.hu/gazdasag/20250207/azonnali-hatallyal-leallitotta-paks-ii-epiteset-az-atomenergia-hivatal-a-beomlott-godorfalnal-739977

Egy szép gödrünk már van. Igaz beomlik ,de van. Pedig Petike milyen büszke volt rá.
több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 267 — Keep pounding
Nem véletlenül most jöttek elő az ukrán pénzből támadni fogják OV-t történettel.
Tarsi
Ezzel nem ők jöttek elő, most ezt tolja az orosz propaganda
r.baggio
Az ugyanaz...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 380 — beers & Packers
vpi
Nem vagyok mindenki.🙂
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 257 — nabege2@yahoo.com
 444.hu/2025/02/07/rejtett-kameras-felvetelen-arultak-el-tiborcz-klubjaban-hogy-vannak-illegalis-szerencsejatek-estjeik-es-maffia-tematikaju-bulik-is
most már nem hogy minden napra, minden órára jut valami lassan 😊
több mint 1 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 907 — no es importante
Szerintem ez az igazán szomorú amúgy
 m.hvg.hu/vilag/20250207_szijjarto-peter-andrej-babis-talalkozo-csehorszag-petr-fiala

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 313
vpi
több mint 1 éve
Pep71 Green Bay Packers 3 556
„A dinasztia” – itt a Direkt36 filmje az Orbán család gazdasági birodalmáról

youtu.be/bZ4SXv9qJHM
NB2
Az Elios-os lámpabiznisz bmeg mèg mindig felb.sz. Inkább nem kérik az EU-s pénzeket, mert kiderult a vizsgálatból, h szervezett bűnözés, ezért kifizetik adópénzből. A világítás amúgy meg sokkal szarabb lett, konkrétan este alig látni itt(itt is Elios meló volt a városban) és a zebrák környékén vissza is rakták a régi lámpákat sok helyen ; mert még a városvezetés is belátta, h ez tényleg veszélyes is. Ezen meggazdagodott ez a hülyegyerek, most meg már ő a nagy bizniszman 🤣🤣 a magyar átlagember meg örül ha 10-20 év alatt tud venni egy lakást, ami már le van lakva(a fidesz szavazók nagy része, még ennyit sem) és mégis tétlenül nézi.
több mint 1 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 907 — no es importante
Nem véletlenül most jöttek elő az ukrán pénzből támadni fogják OV-t történettel.
Tarsi
Ezzel nem ők jöttek elő, most ezt tolja az orosz propaganda

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal