Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
A magyar Trump.
több mint 1 éve
nincs az fele, csak vannak 10en akik nonstop spammelnekMarci top tier, MP meg mentálisan borítható.kommentelők pont fordítva érzékelik. Fele kb leiratkozik azt írja 😀
Kenny
okés, h nem csak alákérdezni akar Marci, de sztem átesett a ló túloldalára.
Pep71
én csak belehallgattam most majd holnap lesz egészben
de sztem Marci csak a szokásosat hozza
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Marci top tier, MP meg mentálisan borítható.kommentelők pont fordítva érzékelik. Fele kb leiratkozik azt írja 😀
Kenny
okés, h nem csak alákérdezni akar Marci, de sztem átesett a ló túloldalára.
több mint 1 éve
én is ezt csinálom kb 10 éveNo name, Rossmann, de arra utaltam, hogy az ötlet mennyire régi, a készüléket már párszor lecseréltem.Elég jól bírja. Tán miele?Én 20 éve.Én vettem magamnak egy nullásgépet 16.000-ért tavaly ilyenkor. Azóta magamnak nyírom hetente. Már rég megtérült az ára.Nem kell elképzelni, ebben élünk... 6 év alatt pl kétszeresére drágult a fodrászom, 2019-ben 1690 volt, most meg 3390Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…És akkor most képzeljük el, mennyi lehet az infláció a valóságban, ha a KSH-nál ennyi.
www.portfolio.hu/gazdasag/20250211/oriasi-meglepetes-a-magyar-inflacioban-740501
Klaci79
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
Amadeus the Young
De te nem is vagy szép.
Őszentsége Sobri Jóska
gordon
Őszentsége Sobri Jóska
de leginkább azért mert "elfogyott" a hajam
több mint 1 éve
No name, Rossmann, de arra utaltam, hogy az ötlet mennyire régi, a készüléket már párszor lecseréltem.Elég jól bírja. Tán miele?Én 20 éve.Én vettem magamnak egy nullásgépet 16.000-ért tavaly ilyenkor. Azóta magamnak nyírom hetente. Már rég megtérült az ára.Nem kell elképzelni, ebben élünk... 6 év alatt pl kétszeresére drágult a fodrászom, 2019-ben 1690 volt, most meg 3390Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…És akkor most képzeljük el, mennyi lehet az infláció a valóságban, ha a KSH-nál ennyi.
www.portfolio.hu/gazdasag/20250211/oriasi-meglepetes-a-magyar-inflacioban-740501
Klaci79
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
Amadeus the Young
De te nem is vagy szép.
Őszentsége Sobri Jóska
gordon
több mint 1 éve
Elég jól bírja. Tán miele?Én 20 éve.Én vettem magamnak egy nullásgépet 16.000-ért tavaly ilyenkor. Azóta magamnak nyírom hetente. Már rég megtérült az ára.Nem kell elképzelni, ebben élünk... 6 év alatt pl kétszeresére drágult a fodrászom, 2019-ben 1690 volt, most meg 3390Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…És akkor most képzeljük el, mennyi lehet az infláció a valóságban, ha a KSH-nál ennyi.
Klaci79
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
Amadeus the Young
De te nem is vagy szép.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Én 20 éve.Én vettem magamnak egy nullásgépet 16.000-ért tavaly ilyenkor. Azóta magamnak nyírom hetente. Már rég megtérült az ára.Nem kell elképzelni, ebben élünk... 6 év alatt pl kétszeresére drágult a fodrászom, 2019-ben 1690 volt, most meg 3390Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…És akkor most képzeljük el, mennyi lehet az infláció a valóságban, ha a KSH-nál ennyi.
Klaci79
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
Amadeus the Young
De te nem is vagy szép.
több mint 1 éve
Máltán olcsóbb a borbelyom mint bki a harmadik kerületbenInkább nem mondom meg, hogy barber shop mennyibe kerül, még úgyis, hogy 30%-os törzsvásárlói kedvezményem van. Sajnos képtelen vagyok elfogadható szakállat vágni magamnak, anélkül meg a gyerekeim is elsírják magukat3390!!!Nem kell elképzelni, ebben élünk... 6 év alatt pl kétszeresére drágult a fodrászom, 2019-ben 1690 volt, most meg 3390Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…És akkor most képzeljük el, mennyi lehet az infláció a valóságban, ha a KSH-nál ennyi.
Klaci79
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
Hol az a fodrász? Én pesten 4000-t fizetek, itt Monoron 5000 a minimum...
Klaci79
Gyurma Pappa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Inkább nem mondom meg, hogy barber shop mennyibe kerül, még úgyis, hogy 30%-os törzsvásárlói kedvezményem van. Sajnos képtelen vagyok elfogadható szakállat vágni magamnak, anélkül meg a gyerekeim is elsírják magukat3390!!!Nem kell elképzelni, ebben élünk... 6 év alatt pl kétszeresére drágult a fodrászom, 2019-ben 1690 volt, most meg 3390Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…És akkor most képzeljük el, mennyi lehet az infláció a valóságban, ha a KSH-nál ennyi.
Klaci79
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
Klaci79
Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 1 éve
3390!!!CsakVágás
Klaci79

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
3390!!!Nem kell elképzelni, ebben élünk... 6 év alatt pl kétszeresére drágult a fodrászom, 2019-ben 1690 volt, most meg 3390Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…És akkor most képzeljük el, mennyi lehet az infláció a valóságban, ha a KSH-nál ennyi.
Klaci79
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
több mint 1 éve
Nézem ezeket a díszzsarukat akiket kiraknak bocsánatot kérni, mert nemcsak hogy hozzá nem értésből dícséretes 5-re vizsgáztak az V. kerületi rendőrök, de még valami jópofa faszjankó hülyeségeket is írogatott fészbukon a japán nő meggyilkolásával kapcsolatban...nyilván ez nem direkt politika, de valami elképesztő felháborító, hogy egy kérdésre nem hajlandóak válaszolni és az embernek fogalma sincs, hogy valójában van e valami következménye, hogy ilyen emberek dolgoznak a rendőrségen...igazi banánköztársaság
több mint 1 éve
Én vettem magamnak egy nullásgépet 16.000-ért tavaly ilyenkor. Azóta magamnak nyírom hetente. Már rég megtérült az ára.Nem kell elképzelni, ebben élünk... 6 év alatt pl kétszeresére drágult a fodrászom, 2019-ben 1690 volt, most meg 3390Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…És akkor most képzeljük el, mennyi lehet az infláció a valóságban, ha a KSH-nál ennyi.
Klaci79
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
több mint 1 éve
Röhögnék rajta, ha nem ő lenne a gazdasági miniszter, nála is abszolút nem értem, hogy mi tartja a posztján, miért nincs a feláldozhatók közöttMi tartja a posztján: a bátyja régóta jogi képviselője a főnök bátyja és apja cégeinek. Tudtommal a mai napig. Azért tudott felfelé bukni.
r.baggio
több mint 1 éve
Nem kell elképzelni, ebben élünk... 6 év alatt pl kétszeresére drágult a fodrászom, 2019-ben 1690 volt, most meg 3390Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…És akkor most képzeljük el, mennyi lehet az infláció a valóságban, ha a KSH-nál ennyi.
Klaci79
nagylaza, főpohárnok

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…És akkor most képzeljük el, mennyi lehet az infláció a valóságban, ha a KSH-nál ennyi.
Klaci79
több mint 1 éve
győztünk...Nehogy komolyan vedd! Segítek:
hvg.hu/gazdasag/20250211_Transparency-International-korrupcio-erzekeles-korrupt-magyarorszag-ebx
Sorozatban a harmadik évben az EU legkorruptabb helye Magyarország
NB2
nezopont.hu/hu/tevekenysegeink/sajtokozlemenyek/nezopont-intezet-kozlemeny-hiteltelen-a-transparency-korrupcios-indexe
több mint 1 éve
Röhögnék rajta, ha nem ő lenne a gazdasági miniszter, nála is abszolút nem értem, hogy mi tartja a posztján, miért nincs a feláldozhatók közöttOrbán nem ért semmit a gazdasághoz, ezért beleszerelmesedik mindig valakibe, aki nagyokat tud neki ígérni.
r.baggio
több mint 1 éve
Röhögnék rajta, ha nem ő lenne a gazdasági miniszter, nála is abszolút nem értem, hogy mi tartja a posztján, miért nincs a feláldozhatók között

---
több mint 1 éve
ezt az embert el kellene vinnünk kaszínózni, "mondj egy számot ami szerinted biztos nem pörög ki..."Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…hvg.hu/gazdasag/20250211_Nagy-Marton-szarnyat-szegne-a-repulorajtot-vett-inflacionak-Toporzekol-berendel-es-uszitja-a-fogyasztovedelmet
Klaci79
Negritis, a vajda
www.youtube.com/watch?v=x09c9t8OWtI
több mint 1 éve
Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…hvg.hu/gazdasag/20250211_Nagy-Marton-szarnyat-szegne-a-repulorajtot-vett-inflacionak-Toporzekol-berendel-es-uszitja-a-fogyasztovedelmet
Klaci79
több mint 1 éve
Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…Jó de ez már a békeinfláció, ez más.
Klaci79
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
győztünk...hvg.hu/gazdasag/20250211_Transparency-International-korrupcio-erzekeles-korrupt-magyarorszag-ebx
Sorozatban a harmadik évben az EU legkorruptabb helye Magyarország