Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Szerintem a részvényes dolgon kívül nem kérdezett olyat Marci, amit nem lenne jogos megkérdezni egy rendes újságírónak. Az, hogy a kormánypártiak inkább semmit se kérdeznek tőle direktben, inkább csak trollkodják, az más kérdés persze, de szerintem a párt pénzeiről, a kampányüzemmódról vagy a kiválasztási folyamatról teljesen érthető, hogy kap kérdéseket, mert az embereket inkább ez érdekli egy ilyen interjúban, mint az, hogy milyen sok sziget van már, vagy hogy mennyi fát vagy ajándékot hordtak ki, mert azokról úgyis beszél megától a saját csatornáján...Az meg speciel szar újságírói munka volt. Ha ilyet kérdezel, akkor bassz elé már egy bizonyítékot kérdés közben.
StormST
Ugye ebben az etalon nekem ez az interjúrészlet, amikor egy nem titkoltan aktivista újságíró tényleg sarokba szorít valakit:
youtu.be/tCuIxIJBfCY?t=450

több mint 1 éve
Szerintem a részvényes dolgon kívül nem kérdezett olyat Marci, amit nem lenne jogos megkérdezni egy rendes újságírónak. Az, hogy a kormánypártiak inkább semmit se kérdeznek tőle direktben, inkább csak trollkodják, az más kérdés persze, de szerintem a párt pénzeiről, a kampányüzemmódról vagy a kiválasztási folyamatról teljesen érthető, hogy kap kérdéseket, mert az embereket inkább ez érdekli egy ilyen interjúban, mint az, hogy milyen sok sziget van már, vagy hogy mennyi fát vagy ajándékot hordtak ki, mert azokról úgyis beszél megától a saját csatornáján...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Ez így nem igaz. Trump is kiborult az Kamala-s vitán, pont arra játszottak rá, hogy sértődékeny fasz. Ahogy Milei is sokszor őrjöngött a kampány elején, aztán kezelésbe vették.Próbál, de a Trump/Orbán/Milei féle karakterek egyik fontos tulajdonsága, hogy miközben sokszor mondanak sértő, vállalhatatlan, stb. dolgokat, de ezt mindig kalkuláltan teszik, egy teljes interjú vagy beszéd alatt kizökkenés nélkül játsszák a szerepüket. Nem látod rajtuk azt pl., hogy tényleg mérgesek lennének, hogy valamivel tényleg megfogták őket és emiatt elragadnák őket az érzelmeik. Ha egy utána loholó újságíró tényleg kínos kérdést tesz fel Orbánnak, ő jellemzően vagy bambán néz maga elé vagy próbál riposztolni valami gagyi viccel, de én még sosem láttam őrjöngeni.Abszolút, ezen az interjún látszott is, hogy direkt próbál újra-újra betrumposkodni Marcinál.Tökéletesen hozta Trumposkodást.A magyar Trump.Ezt mondom egy éve.
Amadeus the Young
A populista posztmodern kommunikációban csak ez a sikeres stratégia.
Őszentsége Sobri Jóska
Tüzet-tűzzel.
Gyurma Pappa
Amadeus the Young
Kampman
Orbán is vesztette el a türelmét, csak ő meg gyengeséget mutatott még annak idején a Feri ellen, az sokkal rosszabbul sült el.
Nem védeni akarom MP-t, de sokkal jobban lehozta, mint annak idején hasonló helyzetben MZP. Semmi olyan nem mondott, ami problémás lenne. A Partizán törzsközönsége meg persze, hogy puffog a Belépési Küszöb Insta oldalán, mert óriási (nem)meglepetésre, nem Magyar Péter a szocdem megváltó.

több mint 1 éve
Ezen mondjuk nem csodálkozom, MP ezt hozza ki az emberből, rendkívül irritatív.Tőlem nem kell megvédened, én csípem 😊 Viszont most rengetegszer vágott bele az interjúalany válaszába és a stílusa is agresszív volt.Lehet csak én szoktam el az olyan interjúktól, ahol nem csak alákérdezés van, de szerintem most Marci többször volt kekec, mint érdeklődő. Alapvetően azért örülök, hogy ilyet is látni.Általában kekec
Szokol
Csak mikor Ágnes vagy fegyor van ott akkor ez nem zavar senkit
Vagy mikor megkérdezi hogy mi értelme a pártjának
Negritis, a vajda
Szokol
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Tőlem nem kell megvédened, én csípem 😊 Viszont most rengetegszer vágott bele az interjúalany válaszába és a stílusa is agresszív volt.Lehet csak én szoktam el az olyan interjúktól, ahol nem csak alákérdezés van, de szerintem most Marci többször volt kekec, mint érdeklődő. Alapvetően azért örülök, hogy ilyet is látni.Általában kekec
Szokol
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Lehet csak én szoktam el az olyan interjúktól, ahol nem csak alákérdezés van, de szerintem most Marci többször volt kekec, mint érdeklődő. Alapvetően azért örülök, hogy ilyet is látni.Általában kekec
Szokol
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Lehet csak én szoktam el az olyan interjúktól, ahol nem csak alákérdezés van, de szerintem most Marci többször volt kekec, mint érdeklődő. Alapvetően azért örülök, hogy ilyet is látni.
több mint 1 éve
Ferihegyi Liszt Ferenc repülőtér újratöltve, tényleg mi tanítjuk a Nagy Testvért.444.hu/2025/02/12/trumpnak-nem-tetszett-hogy-mexikoi-obolnek-hivtak-az-mexikoi-oblot-ugyhogy-kitiltotta-az-egyik-legolvasottabb-hirugynokseg-ujsagirojat-az-ovalis-irodabol
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Borotva.A fejformája mindenkinek oké, a kérdés, hogy áll rajta a haj 😊szerencses vagyok a fejem formaja ok, a szakallamat letolom havonta egyszer nullassal.same mondjuk nálam szerencsére nem panaszkodnak gyerekekInkább nem mondom meg, hogy barber shop mennyibe kerül, még úgyis, hogy 30%-os törzsvásárlói kedvezményem van. Sajnos képtelen vagyok elfogadható szakállat vágni magamnak, anélkül meg a gyerekeim is elsírják magukat3390!!!Nem kell elképzelni, ebben élünk... 6 év alatt pl kétszeresére drágult a fodrászom, 2019-ben 1690 volt, most meg 3390Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…És akkor most képzeljük el, mennyi lehet az infláció a valóságban, ha a KSH-nál ennyi.
www.portfolio.hu/gazdasag/20250211/oriasi-meglepetes-a-magyar-inflacioban-740501
Klaci79
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
Hol az a fodrász? Én pesten 4000-t fizetek, itt Monoron 5000 a minimum...
Klaci79
Gyurma Pappa
Kúrfürst briareos
kb 20-25 eve egy forintot nem fizettem fodrasznak.
igaz nincs is fancy hajam, mondjuk soha nem is volt
YoungZeeZee
| Amíg van. |
Dzsokijuing
Se haj, se fodrász, semmi úri huncutság.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Én 3200-at fizetek érte kb. Nógrád megyében, so Pesten a 3390 big ajándék3390!!!CsakVágás
Klaci79
r.baggio
10 perc kb.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
A fejformája mindenkinek oké, a kérdés, hogy áll rajta a haj 😊szerencses vagyok a fejem formaja ok, a szakallamat letolom havonta egyszer nullassal.same mondjuk nálam szerencsére nem panaszkodnak gyerekekInkább nem mondom meg, hogy barber shop mennyibe kerül, még úgyis, hogy 30%-os törzsvásárlói kedvezményem van. Sajnos képtelen vagyok elfogadható szakállat vágni magamnak, anélkül meg a gyerekeim is elsírják magukat3390!!!Nem kell elképzelni, ebben élünk... 6 év alatt pl kétszeresére drágult a fodrászom, 2019-ben 1690 volt, most meg 3390Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…És akkor most képzeljük el, mennyi lehet az infláció a valóságban, ha a KSH-nál ennyi.
www.portfolio.hu/gazdasag/20250211/oriasi-meglepetes-a-magyar-inflacioban-740501
Klaci79
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
Klaci79
Gyurma Pappa
Kúrfürst briareos
YoungZeeZee
| Amíg van. |
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 520
szerencses vagyok a fejem formaja ok, a szakallamat letolom havonta egyszer nullassal.same mondjuk nálam szerencsére nem panaszkodnak gyerekekInkább nem mondom meg, hogy barber shop mennyibe kerül, még úgyis, hogy 30%-os törzsvásárlói kedvezményem van. Sajnos képtelen vagyok elfogadható szakállat vágni magamnak, anélkül meg a gyerekeim is elsírják magukat3390!!!Nem kell elképzelni, ebben élünk... 6 év alatt pl kétszeresére drágult a fodrászom, 2019-ben 1690 volt, most meg 3390Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…És akkor most képzeljük el, mennyi lehet az infláció a valóságban, ha a KSH-nál ennyi.
Klaci79
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
Klaci79
Gyurma Pappa
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Próbál, de a Trump/Orbán/Milei féle karakterek egyik fontos tulajdonsága, hogy miközben sokszor mondanak sértő, vállalhatatlan, stb. dolgokat, de ezt mindig kalkuláltan teszik, egy teljes interjú vagy beszéd alatt kizökkenés nélkül játsszák a szerepüket. Nem látod rajtuk azt pl., hogy tényleg mérgesek lennének, hogy valamivel tényleg megfogták őket és emiatt elragadnák őket az érzelmeik. Ha egy utána loholó újságíró tényleg kínos kérdést tesz fel Orbánnak, ő jellemzően vagy bambán néz maga elé vagy próbál riposztolni valami gagyi viccel, de én még sosem láttam őrjöngeni.Abszolút, ezen az interjún látszott is, hogy direkt próbál újra-újra betrumposkodni Marcinál.Tökéletesen hozta Trumposkodást.A magyar Trump.Ezt mondom egy éve.
Amadeus the Young
Őszentsége Sobri Jóska
Tüzet-tűzzel.
Gyurma Pappa
Amadeus the Young
több mint 1 éve
same mondjuk nálam szerencsére nem panaszkodnak gyerekekInkább nem mondom meg, hogy barber shop mennyibe kerül, még úgyis, hogy 30%-os törzsvásárlói kedvezményem van. Sajnos képtelen vagyok elfogadható szakállat vágni magamnak, anélkül meg a gyerekeim is elsírják magukat3390!!!Nem kell elképzelni, ebben élünk... 6 év alatt pl kétszeresére drágult a fodrászom, 2019-ben 1690 volt, most meg 3390Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…És akkor most képzeljük el, mennyi lehet az infláció a valóságban, ha a KSH-nál ennyi.
Klaci79
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
Klaci79
Gyurma Pappa
több mint 1 éve
Sztem is olcsó, Belvárosban 5.3390!!!Nem kell elképzelni, ebben élünk... 6 év alatt pl kétszeresére drágult a fodrászom, 2019-ben 1690 volt, most meg 3390Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…És akkor most képzeljük el, mennyi lehet az infláció a valóságban, ha a KSH-nál ennyi.
Klaci79
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
Klaci79
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Kivételesen eléggé szenvedősre sikeredett ez a két óra MP-vel, furcsa módon elsősorban Gulyás Marci miatt. Nem kemény, hanem kínosan kekeckedő kérdések, fölösleges visszakérdezések és közbevágások, agresszív stílus... Nem ezért szeretjük a Partizánt.
több mint 1 éve
Milyen jó hogy gyermeked csecsemőkori játszótèr pajtásának èdesanyja fodrász😉😏 🤪hármunknak 6000 hajfestèssel együtt (nyilván az oldalbordának a festès 😎) másnak valóban egy ff hajvágas kb ennyi3390!!!CsakVágás
Klaci79
r.baggio
több mint 1 éve
Abszolút, ezen az interjún látszott is, hogy direkt próbál újra-újra betrumposkodni Marcinál.Tökéletesen hozta Trumposkodást.A magyar Trump.Ezt mondom egy éve.
Amadeus the Young
Őszentsége Sobri Jóska
Tüzet-tűzzel.
Gyurma Pappa
Azért annak van egy diszkért bája, hogy OV nem veszi észre azt, hogy a Trump vs régi elit magyar verziójában ő a régi elit.
több mint 1 éve
Belvárosban 2021-ben kezdtem járni az egyik helyre kb. 2500 körül kezdtem. Most járunk 6000-nél. 😀3390!!!Nem kell elképzelni, ebben élünk... 6 év alatt pl kétszeresére drágult a fodrászom, 2019-ben 1690 volt, most meg 3390Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…És akkor most képzeljük el, mennyi lehet az infláció a valóságban, ha a KSH-nál ennyi.
Klaci79
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
Klaci79
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2025/02/11/karacsony-gergely-lazar-janos-rakosrendezo-szemet-szerzodes-mav/Ezek odafent am tisztaban vannak h milyen szerzodest irtak ala? Ugy olvastam h kozgyulesben is egettek VD-ek a narancs barmokat.
több mint 1 éve
Tökéletesen hozta Trumposkodást.A magyar Trump.Ezt mondom egy éve.
Amadeus the Young
Őszentsége Sobri Jóska
Tüzet-tűzzel.

több mint 1 éve
igen MP a hülye, mert nem arról akar beszélni, h az exe miket mondott a hangfelvételeken, arról, h milyen részvényei vannak, hanem arról, h pár ember kilopta az országot az emberek alól, az oktatás kuka, az eügy magánba lett kitolva, lakhatás és infláció az egekbe. Hát igen, az Evelines rész fontosabb a magyaroknak, pletykálni lehessen, a többi le van szarva 😀nincs az fele, csak vannak 10en akik nonstop spammelnekMarci top tier, MP meg mentálisan borítható.kommentelők pont fordítva érzékelik. Fele kb leiratkozik azt írja 😀
Kenny
okés, h nem csak alákérdezni akar Marci, de sztem átesett a ló túloldalára.
Pep71
én csak belehallgattam most majd holnap lesz egészben
de sztem Marci csak a szokásosat hozza
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
A magyar Trump.Ezt mondom egy éve.
Amadeus the Young
több mint 1 éve
A magyar Trump.Pontos.
Amadeus the Young
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”