Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Ránézve az árfolyamokra, az eladósodásra, a bolti árak növekedésére a fizetések függvényében, most egyéb szolgáltatásokról már nem is beszélek aminek nem kéne luxusnak számítania, szerintem az utolsókat rúgja az ország.Szerencsére a rendszerváltás óta kizárólag sorsdöntő választásaink és utolsó esélyeink voltak.Nekem is van echte baloldali barátom, aki rühelli MP-t, amit képvisel, amit mond, ahogy mondja, de jövőre leszavaz rá - kivéve, ha lenne egy normális baloldali párt.Van más opciója bárkinek? Nem szeretem az ilyen nyomásgeneráló hangzatos mondatokat, de aki nem mp-re szavaz, az megágyaz az ország visszafordíthatatlan rombolásának. Jelen szituáció is csak évtizedes projekt formájában orvosolható, nem lesz itt semmilyen európa szintű átlagfizu 5-10 éven belül. Ez a 26-os választás már kb az a szitu, ami egy fidesz győzelemmel az ország utolsó lehetőségét is elveszi a változásra, és ugrunk egy fejest a tarthatatlan elinflálódásba, a forint totális elértéktelenedésébe.
MC12
Cruyffista
Kampman
több mint 1 éve
Szerencsére a rendszerváltás óta kizárólag sorsdöntő választásaink és utolsó esélyeink voltak.Nekem is van echte baloldali barátom, aki rühelli MP-t, amit képvisel, amit mond, ahogy mondja, de jövőre leszavaz rá - kivéve, ha lenne egy normális baloldali párt.Van más opciója bárkinek? Nem szeretem az ilyen nyomásgeneráló hangzatos mondatokat, de aki nem mp-re szavaz, az megágyaz az ország visszafordíthatatlan rombolásának. Jelen szituáció is csak évtizedes projekt formájában orvosolható, nem lesz itt semmilyen európa szintű átlagfizu 5-10 éven belül. Ez a 26-os választás már kb az a szitu, ami egy fidesz győzelemmel az ország utolsó lehetőségét is elveszi a változásra, és ugrunk egy fejest a tarthatatlan elinflálódásba, a forint totális elértéktelenedésébe.
MC12
Cruyffista
Szerkesztette: Kampman
több mint 1 éve
És Deák Dani barátunk a Csattban már le van szarva? Tegnap erős estém volt, a Partizán után ATV. Ha valaki szeretné megtudni, milyen lehetett az őskáosz, mindenképpen nézze vissza.
több mint 1 éve
Az MKKP akkor is elhasalt az országos választásokon (parlamenti, EP), amikor előzőleg bejutásra állt. Most viszont már a választás előtt is távol áll a bejutástól. Erre mondják azt, hogy elvesztegetett szavazat. Sajnos. Ha lenne esélyük, akkor könnyen lehet, hogy most először listán őket ikszelném be. De nincs.kivéve, ha lenne egy normális baloldali párt.Aki nem akar
MC12
A. Sokadik neres kétharmadot
B. Orbán- Toroczkai koalíciót
C. Fidesz Lightot MP előadásában
az listán válassza a Kutyákat. Normálisak, balosak, értelmesen elkaristolnak a Tizenkettőben is, a Városházán is.
Dzsokijuing
több mint 1 éve
24.hu/kultura/2025/02/12/skrabski-fruzsina-nemzeti-filmintezet-tamogatas-dokumentumfilm/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Azért ne tegyünk úgy h ez magyar sajátosság lenne. Egyszerűen erre van kereslet és ezért nem a Toroczkai a hibás meg a társai. Hanem azok akik nem adnak válaszokat a kihívásokra.Jó, ilyen nyomasztó dolgokba ne menjünk bele, hogy 2025-ben egy náci párt hogyan lehet még releváns...Csakhogy Orbánnak ott a Mi Hazánk politikai tartaléknak.Nekem is van echte baloldali barátom, aki rühelli MP-t, amit képvisel, amit mond, ahogy mondja, de jövőre leszavaz rá - kivéve, ha lenne egy normális baloldali párt.Van más opciója bárkinek? Nem szeretem az ilyen nyomásgeneráló hangzatos mondatokat, de aki nem mp-re szavaz, az megágyaz az ország visszafordíthatatlan rombolásának. Jelen szituáció is csak évtizedes projekt formájában orvosolható, nem lesz itt semmilyen európa szintű átlagfizu 5-10 éven belül. Ez a 26-os választás már kb az a szitu, ami egy fidesz győzelemmel az ország utolsó lehetőségét is elveszi a változásra, és ugrunk egy fejest a tarthatatlan elinflálódásba, a forint totális elértéktelenedésébe.
MC12
Cruyffista
Könnyen előállhat egy fordított 2002: a Tisza a legnépszerűbb párt, mégis Orbán alakíthat koalíciós kormányt, amit a Sándor-palotai Báb persze egyből aláír.
Dzsokijuing
Cruyffista
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Nekem is van echte baloldali barátom, aki rühelli MP-t, amit képvisel, amit mond, ahogy mondja, de jövőre leszavaz rá - kivéve, ha lenne egy normális baloldali párt.MC12Épp a minap beszélgettem apámmal erről, és mondtam neki hogy majd miután leszavaztam Magyarra, és kijöttem a szavazóhelyiségből, felköpök és aláállok. Na de ha ez az ára annak, hogy Orbán ne nyerjen, akkor legyen, beáldozom magam.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Jó, ilyen nyomasztó dolgokba ne menjünk bele, hogy 2025-ben egy náci párt hogyan lehet még releváns...Csakhogy Orbánnak ott a Mi Hazánk politikai tartaléknak.Nekem is van echte baloldali barátom, aki rühelli MP-t, amit képvisel, amit mond, ahogy mondja, de jövőre leszavaz rá - kivéve, ha lenne egy normális baloldali párt.Van más opciója bárkinek? Nem szeretem az ilyen nyomásgeneráló hangzatos mondatokat, de aki nem mp-re szavaz, az megágyaz az ország visszafordíthatatlan rombolásának. Jelen szituáció is csak évtizedes projekt formájában orvosolható, nem lesz itt semmilyen európa szintű átlagfizu 5-10 éven belül. Ez a 26-os választás már kb az a szitu, ami egy fidesz győzelemmel az ország utolsó lehetőségét is elveszi a változásra, és ugrunk egy fejest a tarthatatlan elinflálódásba, a forint totális elértéktelenedésébe.
MC12
Cruyffista
Könnyen előállhat egy fordított 2002: a Tisza a legnépszerűbb párt, mégis Orbán alakíthat koalíciós kormányt, amit a Sándor-palotai Báb persze egyből aláír.
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Csakhogy Orbánnak ott a Mi Hazánk politikai tartaléknak.Nekem is van echte baloldali barátom, aki rühelli MP-t, amit képvisel, amit mond, ahogy mondja, de jövőre leszavaz rá - kivéve, ha lenne egy normális baloldali párt.Van más opciója bárkinek? Nem szeretem az ilyen nyomásgeneráló hangzatos mondatokat, de aki nem mp-re szavaz, az megágyaz az ország visszafordíthatatlan rombolásának. Jelen szituáció is csak évtizedes projekt formájában orvosolható, nem lesz itt semmilyen európa szintű átlagfizu 5-10 éven belül. Ez a 26-os választás már kb az a szitu, ami egy fidesz győzelemmel az ország utolsó lehetőségét is elveszi a változásra, és ugrunk egy fejest a tarthatatlan elinflálódásba, a forint totális elértéktelenedésébe.
MC12
Cruyffista
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Nekem is van echte baloldali barátom, aki rühelli MP-t, amit képvisel, amit mond, ahogy mondja, de jövőre leszavaz rá - kivéve, ha lenne egy normális baloldali párt.Van más opciója bárkinek? Nem szeretem az ilyen nyomásgeneráló hangzatos mondatokat, de aki nem mp-re szavaz, az megágyaz az ország visszafordíthatatlan rombolásának. Jelen szituáció is csak évtizedes projekt formájában orvosolható, nem lesz itt semmilyen európa szintű átlagfizu 5-10 éven belül. Ez a 26-os választás már kb az a szitu, ami egy fidesz győzelemmel az ország utolsó lehetőségét is elveszi a változásra, és ugrunk egy fejest a tarthatatlan elinflálódásba, a forint totális elértéktelenedésébe.
MC12
több mint 1 éve
kivéve, ha lenne egy normális baloldali párt.Aki nem akar
MC12
A. Sokadik neres kétharmadot
B. Orbán- Toroczkai koalíciót
C. Fidesz Lightot MP előadásában
az listán válassza a Kutyákat. Normálisak, balosak, értelmesen elkaristolnak a Tizenkettőben is, a Városházán is.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
kontroll.hu/cikk/velemeny/2025/02/12/padlassoepres-az-oenkormanyzatoknalitt meg a 33. oldaltól megtekinthető, hogy mennyit is kell fizetni
magyarkozlony.hu/dokumentumok/3ed9ae925b6e92068652c0d8d19765fe5c52b4a7/megtekintes
több mint 1 éve
Majd a szikra!nem Magyar Péter a szocdem megváltó.most egy vilag omlott ossze bennem 😀
Gyurma Pappa
csebi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
ahogy a lakota közmondasis tartya - vanaza rubeldollár, ami rákacsint a jüanra - avagy eredetiben: prérifarkasnak mindegy kiből lóg a bél...Nekem is van echte baloldali barátom, aki rühelli MP-t, amit képvisel, amit mond, ahogy mondja, de jövőre leszavaz rá - kivéve, ha lenne egy normális baloldali párt.nade ezt bizalmas informaciokent mondtam neked. nagyot csalodtam benned, hogy igy kiteregeted a szennyesem 😊
MC12
csebi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Így. (Részvételtől függően az összes leadott szavazat 5-10%a körül valahol, ez 300 és 600 ezer szavazat környéke, ami szerintem teljesen reális)en ugy ertelmeztem, hogy MP szavazoibol vesz le 10-15%t, ami osszesegeben kb 5-7 % lehet.DK-Mszp-MoMo 15%?MP-nek az se lenne jó, ha Feriék összeállnának egy pakkba. Neki az a tökéletes, ami ma van, élettelen, különálló pártok, némi látszattevékenységgel. Ha mondjuk lenne egy DK-MSZP-Párbeszéd hármas, meg egy Momentum központú egyéb (nagy kérdés, hogy a Kutyák 3-5%-a hova megy..), és ezek a pénz kilopása helyett azt kampányra fordítanák, az le tudna egy választáson kb, 10-15%-ot szedni MP-ről (DK-tömb 5-10%között, Momentum tömb 1-5% között). Ez pont elég is lenne valszeg egy újabb 2/3-hoz, de a Fidesz győzelem kb. biztos lenne.Nekem is van echte baloldali barátom, aki rühelli MP-t, amit képvisel, amit mond, ahogy mondja, de jövőre leszavaz rá - kivéve, ha lenne egy normális baloldali párt.Szerencsére ennek kialkulását tökéletesen akadályozza Feri és a romok (MSZP, Párbeszéd és hasonlók), meg a sok vén túlélő döglégy, akik azonnal rárepülnének bármire, ami kis pénzzel meg 5 perc figyelemmel kecsegtet és össze is kennék sz*rral.
MC12
somoskovig
MC12
Ó te, még csak fél egy van. Ne igyál.
Amadeus the Young
csebi
Szerkesztette: MC12
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Ömm, ezt mintha már próbálták volna, nem? 😊MP-nek az se lenne jó, ha Feriék összeállnának egy pakkba. Neki az a tökéletes, ami ma van, élettelen, különálló pártok, némi látszattevékenységgel. Ha mondjuk lenne egy DK-MSZP-Párbeszéd hármas, meg egy Momentum központú egyéb (nagy kérdés, hogy a Kutyák 3-5%-a hova megy..), és ezek a pénz kilopása helyett azt kampányra fordítanák, az le tudna egy választáson kb, 10-15%-ot szedni MP-ről (DK-tömb 5-10%között, Momentum tömb 1-5% között). Ez pont elég is lenne valszeg egy újabb 2/3-hoz, de a Fidesz győzelem kb. biztos lenne.Nekem is van echte baloldali barátom, aki rühelli MP-t, amit képvisel, amit mond, ahogy mondja, de jövőre leszavaz rá - kivéve, ha lenne egy normális baloldali párt.Szerencsére ennek kialkulását tökéletesen akadályozza Feri és a romok (MSZP, Párbeszéd és hasonlók), meg a sok vén túlélő döglégy, akik azonnal rárepülnének bármire, ami kis pénzzel meg 5 perc figyelemmel kecsegtet és össze is kennék sz*rral.
MC12
somoskovig
MC12

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
en ugy ertelmeztem, hogy MP szavazoibol vesz le 10-15%t, ami osszesegeben kb 5-7 % lehet.DK-Mszp-MoMo 15%?MP-nek az se lenne jó, ha Feriék összeállnának egy pakkba. Neki az a tökéletes, ami ma van, élettelen, különálló pártok, némi látszattevékenységgel. Ha mondjuk lenne egy DK-MSZP-Párbeszéd hármas, meg egy Momentum központú egyéb (nagy kérdés, hogy a Kutyák 3-5%-a hova megy..), és ezek a pénz kilopása helyett azt kampányra fordítanák, az le tudna egy választáson kb, 10-15%-ot szedni MP-ről (DK-tömb 5-10%között, Momentum tömb 1-5% között). Ez pont elég is lenne valszeg egy újabb 2/3-hoz, de a Fidesz győzelem kb. biztos lenne.Nekem is van echte baloldali barátom, aki rühelli MP-t, amit képvisel, amit mond, ahogy mondja, de jövőre leszavaz rá - kivéve, ha lenne egy normális baloldali párt.Szerencsére ennek kialkulását tökéletesen akadályozza Feri és a romok (MSZP, Párbeszéd és hasonlók), meg a sok vén túlélő döglégy, akik azonnal rárepülnének bármire, ami kis pénzzel meg 5 perc figyelemmel kecsegtet és össze is kennék sz*rral.
MC12
somoskovig
MC12
Amadeus the Young
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
DK-Mszp-MoMo 15%?MP-nek az se lenne jó, ha Feriék összeállnának egy pakkba. Neki az a tökéletes, ami ma van, élettelen, különálló pártok, némi látszattevékenységgel. Ha mondjuk lenne egy DK-MSZP-Párbeszéd hármas, meg egy Momentum központú egyéb (nagy kérdés, hogy a Kutyák 3-5%-a hova megy..), és ezek a pénz kilopása helyett azt kampányra fordítanák, az le tudna egy választáson kb, 10-15%-ot szedni MP-ről (DK-tömb 5-10%között, Momentum tömb 1-5% között). Ez pont elég is lenne valszeg egy újabb 2/3-hoz, de a Fidesz győzelem kb. biztos lenne.Nekem is van echte baloldali barátom, aki rühelli MP-t, amit képvisel, amit mond, ahogy mondja, de jövőre leszavaz rá - kivéve, ha lenne egy normális baloldali párt.Szerencsére ennek kialkulását tökéletesen akadályozza Feri és a romok (MSZP, Párbeszéd és hasonlók), meg a sok vén túlélő döglégy, akik azonnal rárepülnének bármire, ami kis pénzzel meg 5 perc figyelemmel kecsegtet és össze is kennék sz*rral.
MC12
somoskovig
MC12
több mint 1 éve
MP-nek az se lenne jó, ha Feriék összeállnának egy pakkba. Neki az a tökéletes, ami ma van, élettelen, különálló pártok, némi látszattevékenységgel. Ha mondjuk lenne egy DK-MSZP-Párbeszéd hármas, meg egy Momentum központú egyéb (nagy kérdés, hogy a Kutyák 3-5%-a hova megy..), és ezek a pénz kilopása helyett azt kampányra fordítanák, az le tudna egy választáson kb, 10-15%-ot szedni MP-ről (DK-tömb 5-10%között, Momentum tömb 1-5% között). Ez pont elég is lenne valszeg egy újabb 2/3-hoz, de a Fidesz győzelem kb. biztos lenne.Nekem is van echte baloldali barátom, aki rühelli MP-t, amit képvisel, amit mond, ahogy mondja, de jövőre leszavaz rá - kivéve, ha lenne egy normális baloldali párt.Szerencsére ennek kialkulását tökéletesen akadályozza Feri és a romok (MSZP, Párbeszéd és hasonlók), meg a sok vén túlélő döglégy, akik azonnal rárepülnének bármire, ami kis pénzzel meg 5 perc figyelemmel kecsegtet és össze is kennék sz*rral.
MC12
somoskovig
több mint 1 éve
Nekem is van echte baloldali barátom, aki rühelli MP-t, amit képvisel, amit mond, ahogy mondja, de jövőre leszavaz rá - kivéve, ha lenne egy normális baloldali párt.Szerencsére ennek kialkulását tökéletesen akadályozza Feri és a romok (MSZP, Párbeszéd és hasonlók), meg a sok vén túlélő döglégy, akik azonnal rárepülnének bármire, ami kis pénzzel meg 5 perc figyelemmel kecsegtet és össze is kennék sz*rral.
MC12
több mint 1 éve
Nekem is van echte baloldali barátom, aki rühelli MP-t, amit képvisel, amit mond, ahogy mondja, de jövőre leszavaz rá - kivéve, ha lenne egy normális baloldali párt.nade ezt bizalmas informaciokent mondtam neked. nagyot csalodtam benned, hogy igy kiteregeted a szennyesem 😊
MC12
több mint 1 éve
Nem is értettem a nyíglódást, egyik oldalon se. MP profin lehozta, ahogy azt most kell. Kevés konkrétum, még kevesebb ígéret, rengeteg homály és terelés. Kommunikációs szempontból kb. másfél évig ezt kéne csinálnia, mert minden konkrétum akna. Ahogy kijött az adórendszer kérdéséből, az kifejezetten ügyes volt. Azt a mártírkodást hagytam volna el egyedül, hogy hááátt ki tudja, hogy lesz-e ő miniszterelnök, majd a nem létező tiszás közösség ezt eldönti. Szerintem ez to much nyálasság, de ez legyen a legnagyobb bajuk.Ez így nem igaz. Trump is kiborult az Kamala-s vitán, pont arra játszottak rá, hogy sértődékeny fasz. Ahogy Milei is sokszor őrjöngött a kampány elején, aztán kezelésbe vették.Próbál, de a Trump/Orbán/Milei féle karakterek egyik fontos tulajdonsága, hogy miközben sokszor mondanak sértő, vállalhatatlan, stb. dolgokat, de ezt mindig kalkuláltan teszik, egy teljes interjú vagy beszéd alatt kizökkenés nélkül játsszák a szerepüket. Nem látod rajtuk azt pl., hogy tényleg mérgesek lennének, hogy valamivel tényleg megfogták őket és emiatt elragadnák őket az érzelmeik. Ha egy utána loholó újságíró tényleg kínos kérdést tesz fel Orbánnak, ő jellemzően vagy bambán néz maga elé vagy próbál riposztolni valami gagyi viccel, de én még sosem láttam őrjöngeni.Abszolút, ezen az interjún látszott is, hogy direkt próbál újra-újra betrumposkodni Marcinál.Tökéletesen hozta Trumposkodást.A magyar Trump.Ezt mondom egy éve.
Amadeus the Young
A populista posztmodern kommunikációban csak ez a sikeres stratégia.
Őszentsége Sobri Jóska
Tüzet-tűzzel.
Gyurma Pappa
Amadeus the Young
Kampman
Orbán is vesztette el a türelmét, csak ő meg gyengeséget mutatott még annak idején a Feri ellen, az sokkal rosszabbul sült el.
Nem védeni akarom MP-t, de sokkal jobban lehozta, mint annak idején hasonló helyzetben MZP. Semmi olyan nem mondott, ami problémás lenne. A Partizán törzsközönsége meg persze, hogy puffog a Belépési Küszöb Insta oldalán, mert óriási (nem)meglepetésre, nem Magyar Péter a szocdem megváltó.
Gyurma Pappa
A Tiszások nyígása, hogy kemény volt Marci, elég gáz annak fényében, hogy elvileg MP-ék azért küzdenek (khm...) hogy a politikusoknak be kelljen menni ilyen interjúkra, tehát amikor Marcit szidják az megfelel annak, hogy a riporter legyen mikrofonállvány.
A törzspartizános balos közönség nyígása még viccesebb volt. Ne basszál fel, MP tényleg nem a baloldali értékek megtestesítője? 😀 😀 A csávó tőről metszett, klasszikus populista neoliberális, hogy lenne más, hát az egész életét olyanok között töltötte, akik ebben éltek, eszerint működtek, ezt látta ő is mindenhol, eszerint szocializálódott stb. Nem is értettem, amikor ezeket olvastam, mit nem láttak? És ők a baloldali háj entellektüel közösség.
Side note: továbbra is adom, MP-t, hacsak nem tol egy MZP-t vagy egyéb, más egetrengető hibát nem követ el, nem lehet már leszedni a pályáról, én nem is erre játszanék. MP ezeken kívül egy dologtól tarthat - egy óellenzéki teljes összefogástól és/vagy egy új baloldali tömörüléstől. Mind a kettő komoly százezres tömegeket tudna lecsatolni róla, idehaza mindig van 500 ezer - 1 millió ember, aki tényleg hisz valamiféle baloldali jelszóban, ők leszedhetők MPről, mert a stílusa és megnyilvánulása ott nem megy át. Nekem is van echte baloldali barátom, aki rühelli MP-t, amit képvisel, amit mond, ahogy mondja, de jövőre leszavaz rá - kivéve, ha lenne egy normális baloldali párt.
Szerkesztette: MC12
több mint 1 éve
Gondolom azért puffognak, mert Marci volt aki MZP-t is kinyírta és nem akarnak még egyszer ugyanabba a folyóba belelépni.igen az a Fletos interju sajnos talan Marci alja volt, nekem sem tetszett. szemmel lathatoan le voltak korlatozva a temak, ugy meg en nem mentem volna bele, hogy eppen a legfontosabb dolgokra nem lehet ramenni.
Illetve ma olvastam, hogy Fletóval valamiért nem volt ennyire kekec.
NB2
nem Magyar Péter a szocdem megváltó.most egy vilag omlott ossze bennem 😀
Gyurma Pappa
több mint 1 éve
Szerintem a részvényes dolgon kívül nem kérdezett olyat Marci, amit nem lenne jogos megkérdezni egy rendes újságírónak. Az, hogy a kormánypártiak inkább semmit se kérdeznek tőle direktben, inkább csak trollkodják, az más kérdés persze, de szerintem a párt pénzeiről, a kampányüzemmódról vagy a kiválasztási folyamatról teljesen érthető, hogy kap kérdéseket, mert az embereket inkább ez érdekli egy ilyen interjúban, mint az, hogy milyen sok sziget van már, vagy hogy mennyi fát vagy ajándékot hordtak ki, mert azokról úgyis beszél megától a saját csatornáján...Az meg speciel szar újságírói munka volt. Ha ilyet kérdezel, akkor bassz elé már egy bizonyítékot kérdés közben.
StormST
Ugye ebben az etalon nekem ez az interjúrészlet, amikor egy nem titkoltan aktivista újságíró tényleg sarokba szorít valakit:
youtu.be/tCuIxIJBfCY?t=450

több mint 1 éve
Szerintem a részvényes dolgon kívül nem kérdezett olyat Marci, amit nem lenne jogos megkérdezni egy rendes újságírónak. Az, hogy a kormánypártiak inkább semmit se kérdeznek tőle direktben, inkább csak trollkodják, az más kérdés persze, de szerintem a párt pénzeiről, a kampányüzemmódról vagy a kiválasztási folyamatról teljesen érthető, hogy kap kérdéseket, mert az embereket inkább ez érdekli egy ilyen interjúban, mint az, hogy milyen sok sziget van már, vagy hogy mennyi fát vagy ajándékot hordtak ki, mert azokról úgyis beszél megától a saját csatornáján...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!