Politika

65 feliratkozó

több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 557
Újabb fideszes hipokrita katolikus pap bukott le. 😀

www.valaszonline.hu/2024/09/06/bese-gergo-akta-homoszexualis-ugy/
xrace77
Nahát.
több mint 1 éve
xrace77 Denver Broncos 4 672
Újabb fideszes hipokrita katolikus pap bukott le. 😀

www.valaszonline.hu/2024/09/06/bese-gergo-akta-homoszexualis-ugy/
több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
 444.hu/2024/09/05/juliusban-sem-voltak-hajlandok-koltekezni-a-magyarok
Negritis, a vajda
Az a baj, hogy Lölő külfödön hajókázza el a lóvét. Haza kéne a Balatonra hozni a ladikot.
Matthew99
F@szt, orosz segítséggel leigázni Horvátországot, hogy legyen saját tengere a szittya magyar hazának!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 630 — zászló zászló szív
Pedig én azt hittem Lázár fúrja OV-t és szívesen pályázna a helyére.
NB2
Ugyan. Lázár sokkal kisebb játékos

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 276 — nabege2@yahoo.com
Pedig én azt hittem Lázár fúrja OV-t és szívesen pályázna a helyére.
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 878 — Lucas Scott
De mit tett kakadu hogy száműzik a huaf606-ról kormanyinfoba?
Nemes samu09
Amennyire én hallottam a német ipar márnemtúl finoman közölte Orbánnal, hogy az AfD erősödése miatt a német mainstream rá fog kapcsolni az orosz ellenességre is, és Szijjártó gyakorlatilag a német közvélemény szemében már régen orosz ügynök. Ugye feltűnően nyíltan beszélnek erről az EU-s miniszterek is az elmúlt hetekben, gyakorlatilag selyemzsinórnak tűnik.

De ugye a NER-ben Orbánnál a lojalitás az elsődleges érték, szóval még akár be is vállalhatja, hogy marad Szíjjas. Én most erre egyre kisebb esélyt látok.

Orbán Balázs egyértelmű választás, őt egyébként nyugaton is többen kezelik partnerként. Máskérdés, hogy egy esetleges Trump bukta esetén ki fog üresedni. Trump győzelem esetén pedig könnyen lehet Magyarország az új Lengyelország amerikai szempontból nézve.

Egyébként nem kötelező neki tartania a kormányinfót...
Gyurma Pappa
Az nem visszalépés lenne Szíjjasnak?
Egy mezei kormányinfó, ahol lipsiknek meg bugrisoknak magyarázzon?

Sztem ha lesz is csere, kitalál neki OV valami másik pozíciót, ahol ugyanúgy utazhat Dzsudzsiné intézni a gazdasági kapcsolatokat.
Lúdas Solymi
Lázár is kiült négy évet egy lovardában meg a tenisz szövetségben, ahhoz képest a főnök mellett maradni, és vezetni a minisztériumát nem akkora bukás finoman szólva. Meg köztük más a viszony. Ha OV arra kérné petit, hogy most taktaharkány alsón vezessen csirke telepet, mert azt szeretné, akkor azt csinálná egy szó nélkül. Nem hiszem, hogy van lojàlisabb ember az országban nála OV-hez. Már már apa-fia viszony ez.
MC12
Igen én is úgy tudom sőt testközelből is úgy lattam. Végtelenül lojális és OV teljesen megbízik benne.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 424
Nemes samu09
Amennyire én hallottam a német ipar márnemtúl finoman közölte Orbánnal, hogy az AfD erősödése miatt a német mainstream rá fog kapcsolni az orosz ellenességre is, és Szijjártó gyakorlatilag a német közvélemény szemében már régen orosz ügynök. Ugye feltűnően nyíltan beszélnek erről az EU-s miniszterek is az elmúlt hetekben, gyakorlatilag selyemzsinórnak tűnik.

De ugye a NER-ben Orbánnál a lojalitás az elsődleges érték, szóval még akár be is vállalhatja, hogy marad Szíjjas. Én most erre egyre kisebb esélyt látok.

Orbán Balázs egyértelmű választás, őt egyébként nyugaton is többen kezelik partnerként. Máskérdés, hogy egy esetleges Trump bukta esetén ki fog üresedni. Trump győzelem esetén pedig könnyen lehet Magyarország az új Lengyelország amerikai szempontból nézve.

Gyurma Pappa

Sztem ha lesz is csere, kitalál neki OV valami másik pozíciót, ahol ugyanúgy utazhat Dzsudzsiné intézni a gazdasági kapcsolatokat.
Lúdas Solymi
Lázár is kiült négy évet egy lovardában meg a tenisz szövetségben, ahhoz képest a főnök mellett maradni, és vezetni a minisztériumát nem akkora bukás finoman szólva. Meg köztük más a viszony. Ha OV arra kérné petit, hogy most taktaharkány alsón vezessen csirke telepet, mert azt szeretné, akkor azt csinálná egy szó nélkül. Nem hiszem, hogy van lojàlisabb ember az országban nála OV-hez. Már már apa-fia viszony ez.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 010
Nemes samu09

Gyurma Pappa

több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 380 — Saturday Night Lights
Negritis, a vajda
Bakker, jóhogy, hát ha mindenféle szirszarra elvernénk a lóvét, hogy jönne össze a 23 milla megtakarítás per kopf?
warr_b
“Aktivizálni” kellene ezeket a megtakarítàsokat, “bevonni” a gazdaságba 😊
MC12
Eiiiiiiinstand! 😀
somoskovig
Költekezzek, mikor atomháború lesz?
Örülök, ha befejezem a bunkert!

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 300 — Invisible man
Negritis, a vajda
Az a baj, hogy Lölő külfödön hajókázza el a lóvét. Haza kéne a Balatonra hozni a ladikot.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 217 — Chiefs GM
Negritis, a vajda
Bakker, jóhogy, hát ha mindenféle szirszarra elvernénk a lóvét, hogy jönne össze a 23 milla megtakarítás per kopf?
warr_b
MC12
Eiiiiiiinstand! 😀

több mint 1 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 424
Negritis, a vajda
warr_b

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 308 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 907 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 333
Pintért már többször mondták, hogy nyugdíjba kellene mennie mert egy ős kövület (ami látszik is az oktatás és egészségügy kezelésében)
KB23
pintéren nagyon érződik a kora és a demencia
Negritis, a vajda
Akkor még akár lehetne miniszterelnök is
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 878 — Lucas Scott
Nemes samu09

Gyurma Pappa
hamar felbomlik az All-Stars csapat.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 461 — Így remélem megfelelek nektek.....
Erre kíváncsi leszek mert ebben Balog püsi bá is erősen èrintve kène legyen, ha már belülről nem tudjuk megbuktatni....bár úgyis kimossa magát...🤔

telex.hu/belfold/2024/09/05/farkas-florian-oco-projekt-integritas-hatosag-jelentes
több mint 1 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 630 — zászló zászló szív
Nemes samu09

több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 12 736 — SB 50 Champion @ Grund

deyell
Nemes samu09
Mondjuk az ő arrogáns stílusával a kormányinfón már a saját újságíróik se mernének kérdezni, elő lehet készíteni vele az egész szarnak a kivezetését... 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 907 — The Mathematician
Pintért már többször mondták, hogy nyugdíjba kellene mennie mert egy ős kövület (ami látszik is az oktatás és egészségügy kezelésében)
KB23
pintéren nagyon érződik a kora és a demencia

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 637

deyell
Azt a rohadt! Ezek komoly pletykák. Pintért már többször mondták, hogy nyugdíjba kellene mennie mert egy ős kövület (ami látszik is az oktatás és egészségügy kezelésében), de Szijjártó tényleg mit csinálhatott, hogy szem előtt akarja tartani a köpcös? Riválist lát benne? Gulyás, ha idén nem, de később tuti megy a levesbe, mert látszik rajta a stressz és hát a korábbi MP barátság se tett túl jót az imidzsenek.
több mint 1 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 565 — I like the Texans, I like who we are

deyell
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 436 — Sworn to the Dark

built for this shit

több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 335 — Vikings fan
Látom Matolcsy kedvéért továbbra sem akarnak a srácok Alaptörvényt módosítani.
Amadeus the Young
3(0) éve tévúton jár a gazdaságpoltikánk.
Majdnem helyesen mondta.
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 557
Látom Matolcsy kedvéért továbbra sem akarnak a srácok Alaptörvényt módosítani.