Darts
19 feliratkozó
20 napja
Ki nyeri?#1 Luke Humphries: Jughead, peach, szaba, Toca, yooker
#2 Michael Smith: gabokocka
#3 Michael van Gerwen: Eazzy, Heisman, nagir, petey, Stoki, ThunderNFL
#4 Luke Littler: Bálesz, bergerdani, bogjosi, Bruschi85, Gorcsev, Kampman, kishaszi, Löfli, Matthew99, Padrinaggio, Pep71, Sobri Jóska, warr_b, Willie Parker, zacknorb
#6 Dave Chisnall: dande
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: Fattyu
#14 Gary Anderson: gaben
#17 Peter Wright: Mikey
Wessel Nijman: kristof
Ki nyerje?
#1 Luke Humphries: Toca
#2 Michael Smith: gabokocka, Willie Parker
#3 Michael van Gerwen: bogjosi, Jughead, nagir
#4 Luke Littler: Matthew99, Sobri Jóska. ThunderNFL
#7 Jonny Clayton: Pep71
#8 Stephen Bunting: Bálesz
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: bergerdani, Heisman, Kampman, yooker
#14 Gary Anderson: gaben, kishaszi, szaba
#17 Peter Wright: Gorcsev, Mikey, warr_b
#20 Ryan Searle: Bruschi85, Fattyu
#21 Andrew Gilding: zacknorb
#22 Martin Schindler: Padrinaggio
#23 Joe Cullen: Eazzy, peach, petey
#28 Gian van Veen: Löfli
#29 Raymond van Barneveld: dande, Stoki
Wessel Nijman: kristof
Menetrend:
Kedd este:
1. meccs : Jim Williams vs Paolo Nebrida
2. meccs : Madars Razma vs Christian Kist
3. meccs : Ricky Evans vs Gordon Mathers
4. meccs : #12 Nathan Aspinall vs Leonard Gates
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 11 éve
Nem lennék Taylor helyében a bevonulásakor.Ettől függetlenül minden Taylor mellet szól.Taylorra toltam a fogadást,de jobban örülnék ha Gerwen nyerne😀
több mint 11 éve
Én imádom Taylort mert a valaha volt legjobb és emberileg sincs vele gond, de sztem azért is fontolgatja a visszavonulást, mert úgy érzi hogy a versenyhelyzet ezt hozza ki belőle és nem akarja tovább csinálni.Egy erős kézfogás miatt balhézni is elég nagy hülyeség, ha tényleg azért volt.BMGaz kemény: www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/phil-taylor-a-ma-esti-lesz-az-utolso-tanc-2203845NewmanSajnálnám, ha így lenne. Hülyeségnek érzem, mert Lewis is mindenkinek beugatott már kétszeres világbajnokként (az igaz hogy rühelli is a fél világ), de hogy emiatt visszavonulni...berger90
több mint 11 éve
bmg
2 683
Egy erős kézfogás miatt balhézni is elég nagy hülyeség, ha tényleg azért volt.az kemény: www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/phil-taylor-a-ma-esti-lesz-az-utolso-tanc-2203845NewmanSajnálnám, ha így lenne. Hülyeségnek érzem, mert Lewis is mindenkinek beugatott már kétszeres világbajnokként (az igaz hogy rühelli is a fél világ), de hogy emiatt visszavonulni...berger90
több mint 11 éve
bergerdani
4 918
az kemény: www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/phil-taylor-a-ma-esti-lesz-az-utolso-tanc-2203845NewmanSajnálnám, ha így lenne. Hülyeségnek érzem, mert Lewis is mindenkinek beugatott már kétszeres világbajnokként (az igaz hogy rühelli is a fél világ), de hogy emiatt visszavonulni...
Mindig jövőre
több mint 11 éve
az kemény: www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/phil-taylor-a-ma-esti-lesz-az-utolso-tanc-2203845
több mint 11 éve
Hm.... sportgeza.hu/sport/2012/12/31/hozongessel_valaszolt_a_vesztes_gratulaciojara/
Mivel Barneyt nagyon bírom ( igaz, Taylorral sincs bajom ) remélem van Gerven behúzza a döntőt. Hatalmas formában van, Taylor szerintem csak a rookie mistakben bízhat.
több mint 11 éve
szerintem az ilyenek miatt rohanok el holnap délelőtt a teszkóba egy Darts tábláért.shawnkaRemélem voltál, mert pont akciósan van Harrows. Itt a váciban majdnem féláron adták. 4990,-
több mint 11 éve
Fél órára van tőlem, de lehet benézek 😀túl van tárgyalva. január 3. 19:00 Noiret! 😀shawnkaÁmen.Irány a kocsma!Kennynem véletlenül durrantottam be tegnap az ingyen házibajnokság lehetőségét 😀 jó móka lenne, és még sör is fogyna!shawnkaLelki szemeim előtt látom, hogy ebben a topikban alakul meg a következő nagy darts generáció. 😀NewmanNekünk itt a kerületben kb 5 utcára van,lehet lenézek megnézem milyenKennyÉn még azon is gondolkoztam, hogy elkezdek dartsozni, csak az a baj, hogy Debrecenben nem igazán tudok semmilyen profi egyesületről. (shawnkanak kivételes kutatási módszerei lehetnek, ha megtalált face-en 😀 )Newmankét pillanat és adom a klubhelyek listáját 😀
itt is van: magyardarts.hu/index.php?option=com_wrapper&Itemid=72shawnka
több mint 11 éve
kaszo találta, nem leszek semmi jónak az elrontója 😊sport.vatera.hu/jateksportok/darts/dart_tabla_unicorn_eclipse_pro_1692748934.html
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=z24vPWKr9XUItt van magyarul is. (bár a következő kör nincs benne sajnos)
gyönyörKenny
több mint 11 éve
akkor már ha táblaválasztás előtt álltok 😀lehet, hogy alap, de azért jótanács: csövitáblák helyett tessék szizál alapút (sisal kender) venni, az nem lesz tele lyukakkal 10 parti után. nekem Winmau Blade 3 van, ezek az "újabb" technikák annyiból jobbak, hogy a mezőket elválasztó drótháló ki van élezve rajta, és így sokkal kevésbé pattan ki a nyíl belőle, még ha azt is találod el, sokszor bevezeti a táblába (azért nyilván így is van kipattanás). van már újabb változat is, a 4-es most kerül annyiba, mint amennyiért én vettem anno a 3-ast (~12k), kicsit többért vannak még vékonyabbak, Unicorn pl., de biztos a többi gyártónál is, csak azokat nem ismerem 😀
nyilam nekem 21 grammos Harrows Club Steeltip van, beugró nyílnak ajánlom, aztán meg ha játszogattok többfélvel idővel, úgyis kialakul mindenkinek egyénileg, hogy könnyebb vagy nehezebb nyilakkal érzi jobban a táblát, meg hogy milyen toll illik a stílusához, szerintem ez kezdőknek elég jó alapot nyújt, nem is drága.
több mint 11 éve
Kár h Barney későn ébredt, de így is nagy meccs volt. A döntőben hajrá MvG!
több mint 11 éve
Behúzta az öreg, de ez a balhé ez gáz.
több mint 11 éve
Vége, de nagy meccs lett belőle.Taylor-van Gerwen, másnaposan, durva lesz... 😀
több mint 11 éve
Taylor haragszik a 3 bull miatt látszik rajta.Mit fog kapni a hollandoktól a döntőben.
GYERÜNK KOPASZ.
több mint 11 éve
Taylor nagyon elgerwenezi a kiszállóit.Milyen hangulat lenne egy holand házidöntőn..
előtte Taylornak drukkoltam, de Barney annyira szimpatikusan játszik, hogy mindkettőnek örülnék már 😊shawnka
több mint 11 éve
Taylor nagyon elgerwenezi a kiszállóit.előtte Taylornak drukkoltam, de Barney annyira szimpatikusan játszik, hogy mindkettőnek örülnék már 😊
több mint 11 éve
bergerdani
4 918
Esküszöm mint 2007-ben, ott szarakodtak ennyit éppen ők. 😀 Beszarás
Mindig jövőre
több mint 11 éve
kezdenek beindulni a srácok, így tovább 😀