Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 461 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 360
Abban amúgy mi a ráció, hogy vasárnap csak két meccs van 6-tól, hétfőtől meg kettő 6-tól, kettő 9-től?
warr_b
Egyrészt amit Stez is mond.

Másrészt meg kell hagyni a 4 napos pihenőt minden csapatnak. Ha ma 9-kor a B csoport is játszana, a belgáknak és a dánoknak csak 3 napos pihenőjük lenne az előző meccshez képest.
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 311 — Whoops, looks like something went wrong.
Abban amúgy mi a ráció, hogy vasárnap csak két meccs van 6-tól, hétfőtől meg kettő 6-tól, kettő 9-től?
warr_b
Egyenesbe hozzak a csoportokat. Mivel a nyito napon egy meccs volt csak, igy elcsusztak a korok, az utolso forduloban viszont egyazin csoportba ugyanakkor kell jatszani a meccseket, a tovabbjutas szempontjabol.

Gondolj bele, ha nem ugyanabban az idopontban lennenek a meccsek, es csomoan ugy jatszananak, hogy mar tudjak, tovabbjutottak vagy kiestek, tet nelkul. Letojnak, cserek jatszananak, etc.

Fogadas szempontjabol is fontos, hogy parhuzamosan menjenek.

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 233 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
Amellett, hogy hatalmas szalai fun vagyok azt halkan megjegyzem, hogy oké, hogy nikonak esélye sincs az ádi féle szerepkör helyettesítésére viszont a sebességével és mozgásával rendszeresen elvitt két francia védőt, így nyílt területe sallainak és jöhetett létre pár lehetőség és a gól is

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
topin New England Patriots 2 009
Igy van. Szalai kivalasa utan egybol be is nyomtak minket es szinte ki sem tudtunk jonni.

Az o szerepe nelkulozhetetlen egy ilyen csapatban. Megtartja a labdat, beall a vedonek, leosztja, lefejeli vagy fault lesz. Utobbinal jobb opcio keves van nekunk, amikor amugy is tordelni akarjuk a jatekot. Nikolicsra nem lehet igy tamaszkodni, teljesen mas tipusu jatekos. A mi taktikank alapveto eleme Szalai.
topin
Milyen labdát tart meg? Nem sokat számoltam az elmúlt majdnem másfél meccsen.
Magas, hosszú végtagokkal rendelkezik, bántóan lassú és darabos. Technikailag rengeteg hibát vét, amikor meg elkezd cselezni égnek áll az ember haja.
Oké, fejel néha illetve párszor jó döntést hogy vagy megeszik az esését. Söprögetőnek még elmegy, de elől halálra van ítélve.
Én bírom, amit elért, más csak álmodik. Egy rossz szavam sincs rá, főleg nem emberileg, de nem kellene erőltetni.

Nikó is bántóan lassú, fiatal sem lesz már, én azt nem értem, hogyha 50-60 méterre védekezünk a kapunktól, és többnyire ívelésekkel próbálkozunk, akkor miért nem lehet futtatni egy Varga Kevint vagy Varga Rolit? Legalább lenne sebesség.
#JC6
Rengeteg labdat megtart. Mivel lathatoan nem kedveled a jatekstilusat, igy a hibakat felnagyitod. De az is megtartas, ha a felpasszolt labda utan fault jon es ki tudunk jonni a szoritasbol amig elvegezzuk a szabadrugast, fujunk egyet kozben es megtorik az ellenfel ritmusa.

Nem veletlenul esunk-kelunk ezen az EB-n, ez taktikai elem, hogy kontaktnal fekudjunk le mezonyben batran.

Azert nem lehet futtatni a felsoroltakat, mert akkor kb 10 mp mulva megint az ellenfel jonne. Ennel tobbet er 1- 2 perc labdabirtoklas.

A Gulacsis megjegyzesed sem ertettem. Most hogy bravurokat hozott, mar nem baj mit gondol? Fura egy felfogas..

Szerkesztette: topin
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 781 — Így remélem megfelelek nektek.....
Csoportharmadikok 2 kor utan: Portugalia 3 pont, Finnorszag 3 pont, Ausztria 3 pont, Spanyolorszag 2 pont, Svajc 1 pont, Horvatorszag 1 pont
Vrij6
3tvágunk a németeknek és nem lesz kérdés sima liba 😛 😀
több mint 3 éve
YoungZeeZee 8 567
Magyar-francia:
A gyerek vegig elvolt a szobaban.egyszer indult kifele.ahigy kileptem az ajton hallom gooooolll🤣
Ez az 1-1 nem egy alibi baratsagos meccs volt es lehoztak 1-1-re.teny. a franciak sokkal jobbak voltak.nagyobb helyzeteik voltak, szamomra ezert banto a bekapott golunk mert ha jol emlekszem 2-2ben es elnezzuk a puntot.nagy adam hatul mbappevel es minden szemetseget felreteve. Griezman mogott mellett jott fiola aki nem kezd el mutogatni siman megment a goltol minket.
A franciak is szimpatikusak voltak.nem folenyeskedtek nem voltak parasztok es deschampon lehetett latni a meccs elott h felkeszultek, tudtak ki-kicsoda.
(Altalaban ellenunk a hollandok a legpokhendibbek)
A meccs vegen ez a tul meleg volt dolog kicsit nb1 szagu foleg ugy h volt olyan francia aki hosszuban jatszott🤣
A lenyeg a lenyeg ez rohadt nagy eredmeny.
több mint 3 éve
- JC6 Denver Broncos 7 000
Igy van. Szalai kivalasa utan egybol be is nyomtak minket es szinte ki sem tudtunk jonni.

Az o szerepe nelkulozhetetlen egy ilyen csapatban. Megtartja a labdat, beall a vedonek, leosztja, lefejeli vagy fault lesz. Utobbinal jobb opcio keves van nekunk, amikor amugy is tordelni akarjuk a jatekot. Nikolicsra nem lehet igy tamaszkodni, teljesen mas tipusu jatekos. A mi taktikank alapveto eleme Szalai.
topin
Milyen labdát tart meg? Nem sokat számoltam az elmúlt majdnem másfél meccsen.
Magas, hosszú végtagokkal rendelkezik, bántóan lassú és darabos. Technikailag rengeteg hibát vét, amikor meg elkezd cselezni égnek áll az ember haja.
Oké, fejel néha illetve párszor jó döntést hogy vagy megeszik az esését. Söprögetőnek még elmegy, de elől halálra van ítélve.
Én bírom, amit elért, más csak álmodik. Egy rossz szavam sincs rá, főleg nem emberileg, de nem kellene erőltetni.

Nikó is bántóan lassú, fiatal sem lesz már, én azt nem értem, hogyha 50-60 méterre védekezünk a kapunktól, és többnyire ívelésekkel próbálkozunk, akkor miért nem lehet futtatni egy Varga Kevint vagy Varga Rolit? Legalább lenne sebesség.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
megjött az önbizalom:  www.youtube.com/watch?v=ywEaiZf78B4&ab_channel=M4Sport

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
topin New England Patriots 2 009
Szalai korai kiválása remélem megmutatta Rossinak, hogy sajnos egyre nagyobb kerékkötő a srác, akinek egyébként jobbulást kívánok.
#JC6
ezt pontosan hogy mutatta meg? mert a helyére beálló Nikolics még gyengébb volt nála.
deyell
Egyetértek. Nikolicstól igaz nem pattantak el a labdák, nem szerelték le, de mindez amiatt mert a labdát sem lehetett hozzá eljuttatni. Futott becsülettel, de amiután beállt még annyi labdát sem tudtunk feljatszani és fenntartani, mint előtte. Mellette Sallai és Kleini is 10esre játszott, ők hozták a faltokat. Nekem TVből pont azt mutatta ez a meccs, hogy Szalai még mindig kérdés nélkül a legjobb választás a posztra. Sajnos. De ez van.
tüsi91

több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 466 — Слава Україні! Героям слава!
Csoportharmadikok 2 kor utan: Portugalia 3 pont, Finnorszag 3 pont, Ausztria 3 pont, Spanyolorszag 2 pont, Svajc 1 pont, Horvatorszag 1 pont

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Szalai korai kiválása remélem megmutatta Rossinak, hogy sajnos egyre nagyobb kerékkötő a srác, akinek egyébként jobbulást kívánok.
#JC6
ezt pontosan hogy mutatta meg? mert a helyére beálló Nikolics még gyengébb volt nála.
deyell
Egyetértek. Nikolicstól igaz nem pattantak el a labdák, nem szerelték le, de mindez amiatt mert a labdát sem lehetett hozzá eljuttatni. Futott becsülettel, de amiután beállt még annyi labdát sem tudtunk feljatszani és fenntartani, mint előtte. Mellette Sallai és Kleini is 10esre játszott, ők hozták a faltokat. Nekem TVből pont azt mutatta ez a meccs, hogy Szalai még mindig kérdés nélkül a legjobb választás a posztra. Sajnos. De ez van.

Szerkesztette: tüsi91
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 645 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Most értem haza.
Életreszóló élmény volt, sosem felejtem el. Rengett alattunk a stadion a gólnál, soha életemben nem énekkeltem még ennyit egyfolytában.
Az a hangzavar.. amikor 30-40 ezer ember együtt üvölt, kegyetlen akusztika..
Óriási, eszméletlen, csodálatos. Nem tudok mást mondani, mindig erre vágytam.

A meccsről:
Sajnos nem ő a jövő.
Illetve nem tudom mit kérdezzek meg, hogy a Cseri kinek a kicsodája😃 amikor látod hogy mindig félúton van, amikor te már rég vágod, hogy az oldalára fordítanak és ő még a másik irányba néz.. amikor beviszi 4 ember közé és látod a lyukat mögötte, amikor futna, akarna, de nem megy, amikor túl laza, könnyelmű és labdát veszít, majd jön a kontra… a hideg kiráz 🤣🤣🤣

Kleini. Te jó ég, mit játszott. Nem Norvégiában volt élete meccse, hanem ma. Embertelen mit melózott a száraz pályán, 35 fokban, a világbajnokok ellen. Simán benne van egy jó csapat még külföldön…

Gula meg. Írtam neki üzenetet, a csúnya családos kommentemért, elnézést kértem tőle 😃 eszméletlen jó kapusunk van!

Bármi is lesz Münchenben, ez egy csoda.

Off: még mindig nem értem, miért nem lehet egy világbajnok csapatot megtapsolni és miért kell a himnuszuk alatt fütyülni.
A meccs végén a francia szurkolók állva tapsolták a magyar csapatot…

Szeretném, ha eljutna ide ez a közeg. A remény hal meg utoljára!

Hajrá magyarok!
#JC6
Azért egy francia közeg is elég szépen bedobált Gulácsinak!
steelwolf
Hát a franciák azt jól beszoptál, ugyanis pont fölöttük ültünk, és emiatt a magyarok elkezdték dobálni cserébe a franciákat 😀
Mit kaptak ott szegények 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Most értem haza.
Életreszóló élmény volt, sosem felejtem el. Rengett alattunk a stadion a gólnál, soha életemben nem énekkeltem még ennyit egyfolytában.

A meccsről:
Sajnos nem ő a jövő.
Illetve nem tudom mit kérdezzek meg, hogy a Cseri kinek a kicsodája😃 amikor látod hogy mindig félúton van, amikor te már rég vágod, hogy az oldalára fordítanak és ő még a másik irányba néz.. amikor beviszi 4 ember közé és látod a lyukat mögötte, amikor futna, akarna, de nem megy, amikor túl laza, könnyelmű és labdát veszít, majd jön a kontra… a hideg kiráz 🤣🤣🤣

Kleini. Te jó ég, mit játszott. Nem Norvégiában volt élete meccse, hanem ma. Embertelen mit melózott a száraz pályán, 35 fokban, a világbajnokok ellen. Simán benne van egy jó csapat még külföldön…

Gula meg. Írtam neki üzenetet, a csúnya családos kommentemért, elnézést kértem tőle 😃 eszméletlen jó kapusunk van!

Off: még mindig nem értem, miért nem lehet egy világbajnok csapatot megtapsolni és miért kell a himnuszuk alatt fütyülni.

Hajrá magyarok!
#JC6
Azért egy francia közeg is elég szépen bedobált Gulácsinak!
több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
#JC6

choose life
több mint 3 éve
- JC6 Denver Broncos 7 000
Most értem haza.

A meccsről:
Sajnos nem ő a jövő.

Hajrá magyarok!

Szerkesztette: - JC6
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 208 — The Mathematician
 www.youtube.com/watch?v=5ssO8Y8VDRM

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 645 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Szerintem meg tök egyértelmű. A két 6 pontos csapaton kívül senkire nem mondanám, hogy jajjj de jók. Olaszok és belgák tényleg meggyőző teljesítményt nyújtottak, a többieknél voltak hullámvölgyek, nem hiába állnak 4 ponttal.
NB2
Gyenge oroszokat verték, aztán a 2. meccsen De Bruyne fordított egyedül

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 134 — WHO DAT!!!!
Szerintem meg tök egyértelmű. A két 6 pontos csapaton kívül senkire nem mondanám, hogy jajjj de jók. Olaszok és belgák tényleg meggyőző teljesítményt nyújtottak, a többieknél voltak hullámvölgyek, nem hiába állnak 4 ponttal.
NB2
Azért az olaszok egy hulla gyenge Török, Svájc ellen voltak egész jók, én megvárnám hogy egy értelmes csapat ellen is jól játszanának.

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 360
Ha volt már, akkor bocs.

twitter.com/SibsMacd/status/1406124008941264896
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 14 771 — "Grammar maci"
NB2
Az a baj hogy ezt így nem lehet kijelenteni. Igazán az egyenes kieséses szakasz fogja megmutatni hogy a mostani vergődőkből ki az aki tartalékolt. Teszem azt pl ha csak az elso 2 jutna tovabb máshogy álltak volna a mai meccs végéhez a franciák, így meg mondhatták maguknak h "lett 4 pontunk, továbbjutottunk, az egyenes kiesésnél meg mind1 ki jön szembe le kell verni".

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 24 957 — nabege2@yahoo.com
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 24 957 — nabege2@yahoo.com
Egy kis OFF!

Volt 1991-ben egy spanyol-magyar meccs. Emlékszem tök későn volt a meccs, család már aludt én meg totál kész voltam, mert értelmezhetetlen eredmény született. Pedig akkor már masszív lejtmenetben voltunk és mégis nyertünk! Jó nosztalgiázást 😊

www.youtube.com/watch?v=cD92SbDg2tE
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
A spanyolok szomorkasabbak. Teccet volna berugni a kamutizit.

Állat vagyok, ami enni kér...