Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
az egy hordó fos, kerestem streamet, csak az meg nem megy tabletrőlés faszom a telekom tv-go nem megy mostmediaklikk
nem tudok belépni hogy rohadjon meg ...
Negritis
Bazzani
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Kampman
28 323
és faszom a telekom tv-go nem megy mostNővéremék pár hete megpróbálták beköttetni, de másfél hét alatt nem sikerült megoldani a szerelőiknek, hogy működjön. Ugyanígy szarakodott a tévé a belépéssel meg ilyenek. Végül visszamentek az UPC-hez kedvezőbb feltételekkel. 😀 😀
Negritis
több mint 3 éve
és faszom a telekom tv-go nem megy mostmediaklikk
Negritis
több mint 3 éve
és faszom a telekom tv-go nem megy mostnem tudok belépni hogy rohadjon meg ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Kampman
28 323
A bírókat az utóbbi néhány torna előtt már kifejezetten arra biztatja a FIFA/UEFA, hogy ne nagyon szórják a lapokat.Meg néhány piros lapHát mi lesz itt még a második félidőben?Osztrák fölény meg macedón kontrák szerintem
Sixo
Kampman
empty taxi
több mint 3 éve
Meg néhány piros lapHát mi lesz itt még a második félidőben?Osztrák fölény meg macedón kontrák szerintem
Sixo
Kampman
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Toto21
5 953
Hát mi lesz itt még a második félidőben?2-1 min, de 3-1 is elképzelhető
Sixo
több mint 3 éve
Kampman
28 323
Hát mi lesz itt még a második félidőben?Osztrák fölény meg macedón kontrák szerintem
Sixo
több mint 3 éve
HBI beszólt a csapatodnak Stez!
több mint 3 éve
Zavaróan én lettem a téma az utóbbi percekben.szünet van, jöhet rólad egy csöcsös kép 😊
Kampman
több mint 3 éve
az az utca neve ahol lakik, látod mondom én, hogy tőle loptálKampmannek LIDL-je van? 😮A két meccs között voltam el feltölteni a készleteimet, szóval emiatt se kell félnie.hát ez az, hogy pont kampmantől töltötted fel
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 3 éve
Kampman
28 323
Szerintem eddig még a legjobb, persze elég alacsony a lécZavaróan én lettem a téma az utóbbi percekben.Nagyon "izgi" a meccs...
Kampman
iktriad
több mint 3 éve
Zavaróan én lettem a téma az utóbbi percekben.Nagyon "izgi" a meccs...
Kampman
több mint 3 éve
Zavaróan én lettem a téma az utóbbi percekben.Zavarobb szamodra, hogy egy vonat kozepere kerultel iktriaddal es Rodgersszel.
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 323
Zavaróan én lettem a téma az utóbbi percekben.
több mint 3 éve
Kampmannek LIDL-je van? 😮A két meccs között voltam el feltölteni a készleteimet, szóval emiatt se kell félnie.hát ez az, hogy pont kampmantől töltötted fel
iktriad
Sixo
több mint 3 éve
hát ez az, hogy pont kampmantől töltötted felA két meccs között voltam el feltölteni a készleteimet, szóval emiatt se kell félnie.szerintem csak a kóláját féltiszép dolog a férfiszerelem...ijedten nézek a hátam mögé 😮jah én is pont írni akartam, hogy ott van Kampmannál iktriad 😊ez nagyon iktraidos letthát ez mehet a humorosba 😊majd ha Egyenlítői-Guinea kijut a vb-re
szilveszterre megvan a műsor 😊
NB2
Kampman
Sixo
NB2
Kampman
NB2
Sixo
iktriad
több mint 3 éve
A két meccs között voltam el feltölteni a készleteimet, szóval emiatt se kell félnie.szerintem csak a kóláját féltiszép dolog a férfiszerelem...ijedten nézek a hátam mögé 😮jah én is pont írni akartam, hogy ott van Kampmannál iktriad 😊ez nagyon iktraidos letthát ez mehet a humorosba 😊majd ha Egyenlítői-Guinea kijut a vb-re
NB2
Kampman
Sixo
NB2
Kampman
NB2
Sixo
több mint 3 éve
Atyaeg, de rohadt jok a macedonok. Brutal eros csapat ez.
több mint 3 éve
Pont a rohadt genoa-s.hát ez mi volt? 😊Macedón gól.
NB2
iktriad
több mint 3 éve
szerintem csak a kóláját féltiszép dolog a férfiszerelem...ijedten nézek a hátam mögé 😮jah én is pont írni akartam, hogy ott van Kampmannál iktriad 😊ez nagyon iktraidos letthát ez mehet a humorosba 😊majd ha Egyenlítői-Guinea kijut a vb-re
NB2
Kampman
Sixo
NB2
Kampman
NB2
Sixo
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
ijedten nézek a hátam mögé 😮Aaron Rodgers szokott ott feltűnni (állítólag), bár mindkettőnknek körszakáll szerűsége van, azért nehéz összekeverni minket.
Kampman
szép dolog a férfiszerelem...Pride Month idején ilyet írni, ejnye-bejnye.
NB2
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Kampman
28 323
ásványvizes vagyokszerintem csak a kóláját féltiszép dolog a férfiszerelem...ijedten nézek a hátam mögé 😮jah én is pont írni akartam, hogy ott van Kampmannál iktriad 😊ez nagyon iktraidos letthát ez mehet a humorosba 😊majd ha Egyenlítői-Guinea kijut a vb-re
NB2
Kampman
Sixo
NB2
Kampman
NB2
Sixo
több mint 3 éve
szerintem csak a kóláját féltiszép dolog a férfiszerelem...ijedten nézek a hátam mögé 😮jah én is pont írni akartam, hogy ott van Kampmannál iktriad 😊ez nagyon iktraidos letthát ez mehet a humorosba 😊majd ha Egyenlítői-Guinea kijut a vb-re
NB2
Kampman
Sixo
NB2
Kampman
NB2