NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Toto21
5 952
Nagyon ötlettelen az osztrák válogatott. A macedónok meg nagyon pontatlanok. Unalmas 0-0?
több mint 3 éve
Eddig ketelkedtem, hogy nyerek es Eszak-Macedonia lesz a bajnok, az eddogi 11 oerc alatt nyugodtta valtam, mar biztos, hogy Bardi Europa-bajnok lesz.
több mint 3 éve
vagy fikusz kukiszNem tesz hozzá a közvetítés minőségéhez?A Foda pedig portugálul kéjsóvárt jelent, ezt ma tanultam Hajdú Népnevelő Istvántól!Én inkább osztrákoknak szurkolok. Fradi új edzője is osztrák. 😀Hajrá Észak-Macedónia, hajrá Enis Bardhi és Kire Ristevski!!!!!Musliu?
Bazzani
iktriad
Toto21
Willie Parker
Gondolj bele, ha egy magyar edzőt úgy hívnának, hogy Kanos János!
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 323
Nem tesz hozzá a közvetítés minőségéhez?A Foda pedig portugálul kéjsóvárt jelent, ezt ma tanultam Hajdú Népnevelő Istvántól!Én inkább osztrákoknak szurkolok. Fradi új edzője is osztrák. 😀Hajrá Észak-Macedónia, hajrá Enis Bardhi és Kire Ristevski!!!!!Musliu?
Bazzani
iktriad
Toto21
Willie Parker
Gondolj bele, ha egy magyar edzőt úgy hívnának, hogy Kanos János!
több mint 3 éve
Nikolov?Dehogy.Hajrá Észak-Macedónia, hajrá Enis Bardhi és Kire Ristevski!!!!!Musliu?
Bazzani
iktriad
Spirovski sem.
Bazzani
több mint 3 éve
Willie Parker
15 382
A Foda pedig portugálul kéjsóvárt jelent, ezt ma tanultam Hajdú Népnevelő Istvántól!Én inkább osztrákoknak szurkolok. Fradi új edzője is osztrák. 😀Hajrá Észak-Macedónia, hajrá Enis Bardhi és Kire Ristevski!!!!!Musliu?
Bazzani
iktriad
Toto21
több mint 3 éve
Dehogy.Hajrá Észak-Macedónia, hajrá Enis Bardhi és Kire Ristevski!!!!!Musliu?
Bazzani
iktriad
Spirovski sem.
több mint 3 éve
Toto21
5 952
Én inkább osztrákoknak szurkolok. Fradi új edzője is osztrák. 😀Hajrá Észak-Macedónia, hajrá Enis Bardhi és Kire Ristevski!!!!!Musliu?
Bazzani
iktriad
több mint 3 éve
Hajrá Észak-Macedónia, hajrá Enis Bardhi és Kire Ristevski!!!!!Musliu?
Bazzani
több mint 3 éve
Alaba totál úgy néz ki, mint egy 30 évvel és kilóval kevesebb, jószemű Forest Whitaker
több mint 3 éve
Bold prediction Hinteregger szerzi az első góltMax ha öngól.
Toto21
Bardhi góljával indul a henger.
több mint 3 éve
Toto21
5 952
Bold prediction Hinteregger szerzi az első gólt
több mint 3 éve
Kampman
28 323
Csóri osztrákokat senki sem vállalta fejlécben? 😔Számomra még nagyobb meglepetés, hogy Szlovákiát sem 😕
Hanni
több mint 3 éve
Kampman
28 323
ahaOsztrák térdelésre és macedón nem térdelésre tippeleklesz-e nézői fütyülés?
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
Csóri osztrákokat senki sem vállalta fejlécben? 😔
több mint 3 éve
Osztrák térdelésre és macedón nem térdelésre tippeleklesz-e nézői fütyülés?
Kampman
több mint 3 éve
hajrá Bardhi 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Kampman
28 323
Osztrák térdelésre és macedón nem térdelésre tippelek
több mint 3 éve
Hajrá Észak-Macedónia, hajrá Enis Bardhi és Kire Ristevski!!!!!
több mint 3 éve
LOL JAKO mez!!! 😂
több mint 3 éve
Nem tudom miért, de ettől a meccstől én jó meccset várok.Hajrá Macik
több mint 3 éve
Toto21
5 952
Angoloknál szerintem nincs sebesség a csapatban. Ha most Rashford kezdene centerben, Sterling és Sancho pedig a két szélen, akkor sokkal jobban tudnák mozgatni a védelmeket.Nyilvan elso meccsbol sok mindent nem lehet levonni, de nem nagyon ajultam el az angoloktol. Az elso 20-25 perc fasza volt, azon kivul sztem langyosfos.De ott is csak 2 távoli lövés aztán ennyi, nem igazán volt 1 kidolgozott támadás sem. Asszem 2 kaput eltaláló lövés volt egész meccsen, nem valami veretes
Duff
kapitnono
több mint 3 éve
Nyilvan elso meccsbol sok mindent nem lehet levonni, de nem nagyon ajultam el az angoloktol. Az elso 20-25 perc fasza volt, azon kivul sztem langyosfos.De ott is csak 2 távoli lövés aztán ennyi, nem igazán volt 1 kidolgozott támadás sem. Asszem 2 kaput eltaláló lövés volt egész meccsen, nem valami veretes
Duff
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 878
Ő csak észak-kelet felé revizionista.Lejöttem a kocsmába. Aszongya a törzsvendég hogy ő az ukránoknak drukkol. Mondom a 8-1 miatt. Aszongya a faszt, Ukrajna Magyarországhoz tartozik. Aztán elkezdte kifejteni.Akkor biztos szomorú volt, mert a magyarok kikaptak az angoloktól.
Tactful Cactus
Toto21
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!