NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Kampman
28 323
Megint elvesztettem a fonalat...Lejöttem a kocsmába. Aszongya a törzsvendég hogy ő az ukránoknak drukkol. Mondom a 8-1 miatt. Aszongya a faszt, Ukrajna Magyarországhoz tartozik. Aztán elkezdte kifejteni.Akkor biztos szomorú volt, mert a magyarok kikaptak az angoloktól.
Tactful Cactus
Toto21
több mint 3 éve
Kampman
28 323
Petry szerint meglepetés, hogy egy stabil kezdőkapus kezd egy cserekapus helyett az osztrákoknál.A kaszinós után igazán már senkinek nem kell tartania attól, hogy komolyan leégeti magát.
Bazzani
több mint 3 éve
Toto21
5 952
Lejöttem a kocsmába. Aszongya a törzsvendég hogy ő az ukránoknak drukkol. Mondom a 8-1 miatt. Aszongya a faszt, Ukrajna Magyarországhoz tartozik. Aztán elkezdte kifejteni.Akkor biztos szomorú volt, mert a magyarok kikaptak az angoloktól.
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 878
Lejöttem a kocsmába. Aszongya a törzsvendég hogy ő az ukránoknak drukkol. Mondom a 8-1 miatt. Aszongya a faszt, Ukrajna Magyarországhoz tartozik. Aztán elkezdte kifejteni.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Toto21
5 952
Vezetem a tippjatekot, gyaaaa. Innen kezdjuk meg akkor a szep ereszkedest. 😀oh my bad épp beírtam, hogy vezetsz. Gratula idaig
Vrij6
több mint 3 éve
Toto21
5 952
Vrij az első jelen pillanatban. 😀
több mint 3 éve
Petry szerint meglepetés, hogy egy stabil kezdőkapus kezd egy cserekapus helyett az osztrákoknál.
több mint 3 éve
Kampman
28 323
Bukarestben szép idő van, de ahogy nézem, ott kb. ez várható az egész EB-re.
több mint 3 éve
Nem sokat vártam a Horvátoktól de ez így is nagy csalódás egyelőre. Még úgy is, hogy az Angolok nálam a legjobb csapat az EB-n.Az angolok évtizedek óta minden nagy torna előtt a legjobbak. Aztán...
alatriste
több mint 3 éve
Vezetem a tippjatekot, gyaaaa. Innen kezdjuk meg akkor a szep ereszkedest. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Szerintem kirúgják meccs után.Nyilvan elso meccsbol sok mindent nem lehet levonni, de nem nagyon ajultam el az angoloktol. Az elso 20-25 perc fasza volt, azon kivul sztem langyosfos.mit vártál? még mindig Southgate a kapitány...
Duff
slowmotion
Ilyen gyenge kezdésre senki nem számított.
több mint 3 éve
Nyilvan elso meccsbol sok mindent nem lehet levonni, de nem nagyon ajultam el az angoloktol. Az elso 20-25 perc fasza volt, azon kivul sztem langyosfos.mit vártál? még mindig Southgate a kapitány...
Duff
több mint 3 éve
Kampman
28 323
Nyilvan elso meccsbol sok mindent nem lehet levonni, de nem nagyon ajultam el az angoloktol. Az elso 20-25 perc fasza volt, azon kivul sztem langyosfos.Megvan az az előnyük, hogy a negyeddöntőt leszámítva akár minden meccset a Wembley-ben játszhatnak. Erre lehet építeni, de ez a mai tényleg eléggé halvány volt.
Duff
Persze akkor a horvátokra mit mondjak.
Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
Duff
3 133
Nyilvan elso meccsbol sok mindent nem lehet levonni, de nem nagyon ajultam el az angoloktol. Az elso 20-25 perc fasza volt, azon kivul sztem langyosfos.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 382
Felzárkózom lassan az EurovízióraZavaróan kevés tiktokos reklámtábla volt egész meccsen
Kampman
Heisman
több mint 3 éve
Kampman
28 323
Balkáni lédigagaZavaróan kevés tiktokos reklámtábla volt egész meccsen
Kampman
Heisman
több mint 3 éve
Telibe ezt is!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Zavaróan kevés tiktokos reklámtábla volt egész meccsen
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Zavaróan kevés tiktokos reklámtábla volt egész meccsenRendesen kezd zavarni?
Kampman
több mint 3 éve
Nem sokat vártam a Horvátoktól de ez így is nagy csalódás egyelőre. Még úgy is, hogy az Angolok nálam a legjobb csapat az EB-n.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Kampman
28 323
Zavaróan kevés tiktokos reklámtábla volt egész meccsen
több mint 3 éve
Az oke, de ne olyat hozz mar be, aki a felpalyat nem lepi at, mert befejezo csatar, neked meg 3 percet ki kell huznod meg.DCL? Minek?A 90.percben?
Stez
Szerintem de én nem értek hozzá időhúzó csere.
Bazzani
több mint 3 éve
Az majd a csehek ellen. 😀Eddig jon az 1-0s tippem...3-1 már nem lesz 😀
Vrij6
Negritis
több mint 3 éve
DCL? Minek?A 90.percben?
Stez
Szerintem de én nem értek hozzá időhúzó csere.