NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 415 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 323
Lejöttem a kocsmába. Aszongya a törzsvendég hogy ő az ukránoknak drukkol. Mondom a 8-1 miatt. Aszongya a faszt, Ukrajna Magyarországhoz tartozik. Aztán elkezdte kifejteni.
Tactful Cactus
Akkor biztos szomorú volt, mert a magyarok kikaptak az angoloktól.
Toto21
Megint elvesztettem a fonalat...
több mint 3 éve
Petry szerint meglepetés, hogy egy stabil kezdőkapus kezd egy cserekapus helyett az osztrákoknál.
Bazzani
A kaszinós után igazán már senkinek nem kell tartania attól, hogy komolyan leégeti magát.
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 5 952
Lejöttem a kocsmába. Aszongya a törzsvendég hogy ő az ukránoknak drukkol. Mondom a 8-1 miatt. Aszongya a faszt, Ukrajna Magyarországhoz tartozik. Aztán elkezdte kifejteni.
Tactful Cactus
Akkor biztos szomorú volt, mert a magyarok kikaptak az angoloktól.
több mint 3 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 13 878

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Vezetem a tippjatekot, gyaaaa. Innen kezdjuk meg akkor a szep ereszkedest. 😀
Vrij6
oh my bad épp beírtam, hogy vezetsz. Gratula idaig
több mint 3 éve
Vrij az első jelen pillanatban. 😀
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 645 — Axel Foley
Petry szerint meglepetés, hogy egy stabil kezdőkapus kezd egy cserekapus helyett az osztrákoknál.

több mint 3 éve
Bukarestben szép idő van, de ahogy nézem, ott kb. ez várható az egész EB-re.
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 282 — beers & Packers
Nem sokat vártam a Horvátoktól de ez így is nagy csalódás egyelőre. Még úgy is, hogy az Angolok nálam a legjobb csapat az EB-n.
alatriste
Az angolok évtizedek óta minden nagy torna előtt a legjobbak. Aztán...
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 459 — Слава Україні! Героям слава!
Vezetem a tippjatekot, gyaaaa. Innen kezdjuk meg akkor a szep ereszkedest. 😀

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Nyilvan elso meccsbol sok mindent nem lehet levonni, de nem nagyon ajultam el az angoloktol. Az elso 20-25 perc fasza volt, azon kivul sztem langyosfos.
Duff
mit vártál? még mindig Southgate a kapitány...
slowmotion
Szerintem kirúgják meccs után.
Ilyen gyenge kezdésre senki nem számított.

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 632 — Cowboys fan
Nyilvan elso meccsbol sok mindent nem lehet levonni, de nem nagyon ajultam el az angoloktol. Az elso 20-25 perc fasza volt, azon kivul sztem langyosfos.
Duff
mit vártál? még mindig Southgate a kapitány...
több mint 3 éve
Duff
Megvan az az előnyük, hogy a negyeddöntőt leszámítva akár minden meccset a Wembley-ben játszhatnak. Erre lehet építeni, de ez a mai tényleg eléggé halvány volt.

Persze akkor a horvátokra mit mondjak.

Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
több mint 3 éve
Felzárkózom lassan az Eurovízióra
Willie Parker
Kicsit elkéstél
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 382
Zavaróan kevés tiktokos reklámtábla volt egész meccsen
Kampman

Heisman
Felzárkózom lassan az Eurovízióra
több mint 3 éve
Kampman

Heisman
Balkáni lédigaga
több mint 3 éve
Telibe ezt is!

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 613 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Kampman

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Kampman
Rendesen kezd zavarni?

több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 305 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Nem sokat vártam a Horvátoktól de ez így is nagy csalódás egyelőre. Még úgy is, hogy az Angolok nálam a legjobb csapat az EB-n.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
DCL? Minek?
Stez
A 90.percben?
Szerintem de én nem értek hozzá időhúzó csere.
Bazzani
Az oke, de ne olyat hozz mar be, aki a felpalyat nem lepi at, mert befejezo csatar, neked meg 3 percet ki kell huznod meg.

több mint 3 éve
Eddig jon az 1-0s tippem...
Vrij6
3-1 már nem lesz 😀
Negritis
Az majd a csehek ellen. 😀

több mint 3 éve
DCL? Minek?
Stez
A 90.percben?
Szerintem de én nem értek hozzá időhúzó csere.