NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
36
6
2:20, Arena4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Rohadt eletbe, most megint kezdeni fog az egesz tornan.
több mint 3 éve
Pont a leggyengébb lancszem lovi, ezert szep a foci
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Csoro Jack ülhet vissza a padra 😀
több mint 3 éve
Yesss
több mint 3 éve
Sterling csak belőtte
több mint 3 éve
mekkora mák, hogy nem mondjuk Bakuban (tudom, Bakiban) volt a meccs, mert akkor most nem biztos, hogy lenne EriksenDenmark’s team doctor Morten Boesen has confirmed Christian Eriksen suffered cardiac arrest and that ”he was gone” before he was resuscitated.
— Mattias Karén (@MattiasKaren) June 13, 2021
Boesen says ”we got him back after one defib. That’s quite fast. ... How close were we? I don't know.” #EURO2020
empty taxi
több mint 3 éve
Én meg a többit!Látom mindenki nagyon ért az angol focihoz! 🤣Én tök nyíltan vállalom, hogy nem, az Eminemfejűt én most látom először.
steelwolf
Kampman
Megnèztem eredmenyek.com-on h ki hova valósi! Érdekes h milyen sok csapatból tevődik össze a kezdő!
Hopp 1-0!
több mint 3 éve
Duff
3 133
Kajak azt hittem h elbotlik loves elott 😀
több mint 3 éve
Willie Parker
15 382
Nyehehehe
több mint 3 éve
Amugy az h gaz volt b gy reszerol h ahh mar intett jol van.ezt nem is tudom értelmezni, de gondolom azóta változtatták a vonatkozó protokollt.
Puerta besetalt anno az oltozobe es ott is rosszul lett....
Annyira kiszamithatatlan ilyenkor minden es bakker nem ismerem eriksent de tvben latni egy elo ember kvazi halaltusajat megrazo....es ez nem ugyanaz mint mikor olvasol egy hirt h gazabab meghalt x ember robbantas miatt.
YoungZeeZee
ha valaki összeesik, pláne ha újra kell éleszteni, az mentős-kórházas történet, nincs semmi sétálgatás.
több mint 3 éve
Kampman
28 323
Látom mindenki nagyon ért az angol focihoz! 🤣Én tök nyíltan vállalom, hogy nem, az Eminemfejűt én most látom először.
steelwolf
több mint 3 éve
Látom mindenki nagyon ért az angol focihoz! 🤣
több mint 3 éve
Lassan tenyleg azt hiszem, hogy az Southgate nem akar ma nyerni, mert Anglia jobban jar, ha masodikkent megy tovabb a csoportbol.
több mint 3 éve
Kampman
28 323
Ülj le nyugodtan, vegyél nagy levegőt, nincsen semmi baj.Kurva jó arcok vagytok. Az egyik azt gondolja hogy egy demenciás öregember vagyok a másik meg Pochettinot akarja kirúgatni a Tottenham éléről.pochettinot kirúgták?Olaszországra szeretnék egy plusz voksot tenni. Köszi.Kezd ez kicsit olyan lenni, mint amikor az ezredforduló környékén a méltán megboldogult Danubiusba telefonálgatott egy szegény papa, hogy szeretne kérni egy Máté Péter számot.
Coolearie
Kampman
Negritis
Coolearie
Küldünk mindjárt nővért 😉
több mint 3 éve
Fura, hogy Southgate nem akar változtatni, jó neki amit az első félidőben látott.
több mint 3 éve
Kurva jó arcok vagytok. Az egyik azt gondolja hogy egy demenciás öregember vagyok a másik meg Pochettinot akarja kirúgatni a Tottenham éléről.pochettinot kirúgták?Olaszországra szeretnék egy plusz voksot tenni. Köszi.Kezd ez kicsit olyan lenni, mint amikor az ezredforduló környékén a méltán megboldogult Danubiusba telefonálgatott egy szegény papa, hogy szeretne kérni egy Máté Péter számot.
Coolearie
Kampman
Negritis
több mint 3 éve
Denmark’s team doctor Morten Boesen has confirmed Christian Eriksen suffered cardiac arrest and that ”he was gone” before he was resuscitated.
— Mattias Karén (@MattiasKaren) June 13, 2021
Boesen says ”we got him back after one defib. That’s quite fast. ... How close were we? I don't know.” #EURO2020
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Na igen. Ott is van a padon ket megbizhato kapus, mennyire gaz lenne mar, ha nem a fafejut valasztanak harmadikkent, hatha elmegy rajta is egy meccs.Szeretem, hogy Pickford ott van a kapuban, barmikor hatrajatsszak a labdat, garantalt az agyfasz, hogy mikor esik el a labdaban es ad az ellenfelnek egy golpasszt. Ezt sem ertem, miert nem Henderson vagy Johnstone ved, mindketten nagyon jok.Ha az angoloknál egy állandóan megbízható kapus fog védeni, akkor a régi tradíciók utolsó megmaradt kis darabját is lehúzhatjuk a budin 😕
Stez
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 323
Szeretem, hogy Pickford ott van a kapuban, barmikor hatrajatsszak a labdat, garantalt az agyfasz, hogy mikor esik el a labdaban es ad az ellenfelnek egy golpasszt. Ezt sem ertem, miert nem Henderson vagy Johnstone ved, mindketten nagyon jok.Ha az angoloknál egy állandóan megbízható kapus fog védeni, akkor a régi tradíciók utolsó megmaradt kis darabját is lehúzhatjuk a budin 😕
Stez
több mint 3 éve
Willie Parker
15 382
Eminem lövésén kìvül nem sok m8nden történt
több mint 3 éve
Szeretem, hogy Pickford ott van a kapuban, barmikor hatrajatsszak a labdat, garantalt az agyfasz, hogy mikor esik el a labdaban es ad az ellenfelnek egy golpasszt. Ezt sem ertem, miert nem Henderson vagy Johnstone ved, mindketten nagyon jok.
több mint 3 éve
Kampman
28 323
A közhelyek alapján ezt a meccset tényleg a horvátoknak kellene nyerniük most már.
több mint 3 éve
Lampard ezt bekúrta volna, nem értem, h miért nincs a keretbeneric dier is, mondjuk azt megértem ő miért nincs itt
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 382
Lampard ezt bekúrta volna, nem értem, h miért nincs a keretben