NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
4
4
2:20, Arena4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Azt hogy hozták ki az angolok h Stones Walker jobbján játszik?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
az a fura, hogy de vangondolom az m4 oldalán ahol már nem lehet adblockerrel néznicsak nekem jönnek be reklám blokkok a meccs közben?, 5 perc alatt 2 ishol nézed?
Sixo
Kampman
Negritis
több mint 3 éve
Kampman
28 323
én tudokgondolom az m4 oldalán ahol már nem lehet adblockerrel néznicsak nekem jönnek be reklám blokkok a meccs közben?, 5 perc alatt 2 ishol nézed?
Sixo
Kampman
Negritis
több mint 3 éve
gondolom az m4 oldalán ahol már nem lehet adblockerrel néznicsak nekem jönnek be reklám blokkok a meccs közben?, 5 perc alatt 2 ishol nézed?
Sixo
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
mediaklikkcsak nekem jönnek be reklám blokkok a meccs közben?, 5 perc alatt 2 ishol nézed?
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
Sterling eseteben a labda is fifti fifti altalabanMajdnem meglepodtem, h Sterling elszurtaazért a labdát csak el találhatná, a kapu nem elvárás
Stez
Sixo
több mint 3 éve
Kampman
28 323
csak nekem jönnek be reklám blokkok a meccs közben?, 5 perc alatt 2 ishol nézed?
Sixo
több mint 3 éve
Majdnem meglepodtem, h Sterling elszurtaazért a labdát csak el találhatná, a kapu nem elvárás
Stez
több mint 3 éve
csak nekem jönnek be reklám blokkok a meccs közben?, 5 perc alatt 2 isNalam is, nem ertem...
Sixo
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
csak nekem jönnek be reklám blokkok a meccs közben?, 5 perc alatt 2 is
több mint 3 éve
Majdnem meglepodtem, h Sterling elszurta
több mint 3 éve
Hat hogyneneked kéne néha pár villa meccset nézted, szarabb középhátvédje nincs az angoloknakokés, hogy nincs Maguire, de mégis miért pont MIngs-et, nem volt eléggé szar egész évben ?Ha szerinted Mings szar volt, akkor azert neha majd nezz is PL-t, ne a fifara hagyatkozz.
Sixo
Stez
Sixo
több mint 3 éve
neked kéne néha pár villa meccset nézted, szarabb középhátvédje nincs az angoloknakokés, hogy nincs Maguire, de mégis miért pont MIngs-et, nem volt eléggé szar egész évben ?Ha szerinted Mings szar volt, akkor azert neha majd nezz is PL-t, ne a fifara hagyatkozz.
Sixo
Stez
több mint 3 éve
okés, hogy nincs Maguire, de mégis miért pont MIngs-et, nem volt eléggé szar egész évben ?Ha szerinted Mings szar volt, akkor azert neha majd nezz is PL-t, ne a fifara hagyatkozz.
Sixo
több mint 3 éve
buzi bíró
több mint 3 éve
okés, hogy nincs Maguire, de mégis miért pont MIngs-et, nem volt eléggé szar egész évben ?
több mint 3 éve
Willie Parker
15 382
A mai tippjeim:Az angolok szoros meccsen behúzzák, vmi klasszis megmozdulás dönt 2-1
Az osztrákok szenvedni fognak a szervezetten védekező macedónok ellen, de egy állított helyzet fog dönteni, mert a macik kb helyzetig sem jutnak 1-0
A hollandok otthon bedarálják az ukikat, de a végén dekoncentrálttá válnak és gólt kapnak 3-1
több mint 3 éve
- JC6
6 981
Hát ez milyen terdeles volt? 🤣🤣🤣
több mint 3 éve
Hol van Gary Neville?
több mint 3 éve
A lelátón jócsajt keresni a horvát után az angol himnusznál nagy operatőri munka.😁
több mint 3 éve
Sterling szelso, Bamford befejezo csatar. Mas poszt. Csatarkent ha hoz harmadikat, akkor Watkinsot kellett volna. Mas kerdes, h Sterling elhozatala nevetseges. De irtam masfel hete, hogy ugy is keptelen lesz elfelejteni Southgate a kis szerelmet, es ezen fognak elmenni meccsek, hogy Sterling jatszik majd Grealish helyett.Sterlingnél nem volt szarabb 😁Bamford rossz volt az elmult honapokban. Watkinsnak kene itt lennie.Valaki tanitsa meg Southgate-et, hogy mukodnek a taktikak... Es szoljon neki, hogy amikor Chilwell vagy shaw ott van a keretben, akkor bazdmeg nem egy jobbhatvedet raksz be arra a szelre.Legalább Phillips kezdő 😊
Es emlitse meg neki, hogy felkoncoljak, ha nem huzza ki a nyelvet vegre a szar Sterling hatsojabol. Szanalmas kezdocsapat. Remelem, kiraknak a fenebe at Eb utan... Vicc csavo.
Stez
Bamfordot igazán behívhatta volna.
warr_b
Ez a kezdo nevetseges.
Stez
warr_b