NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
138
15
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
71
12
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
57
13
Soccer EB 2021
Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
Na akkori holnapi tippek :Sztem is az első normal körülmények közötti meglepetés (ezt a finn győzelmet én nem sorolom be inkább sehova, ez így értékelhetetlen volt) az a macedón pontszerzés lesz. (0-1 vagy 1-1)
Angol-horvát - jó kezdés a napnak, nem várok sok gólt, de izgalmas lesz, 1 gólos angol győzelemmel.
Osztrák-macedón : alabaek nagyon chokerek ahogy 16-ban ellenünk is láthattuk, szar formában, macedónok egy okos kontrával meglepést okozhatnak
Holland-ukrán : talentből a hollandok behúzzák, de jók ezek az ukránok, ha de Boer taktikailag nagyon gyenge itt is jöhet meglepetés
Heisman
Az angol meccsbe benne van az x de otthon inkább nyerni tudnak. (2-1 vagy 2-0)
A hollandoktól én viszonylag sima győzelmet várok (2-0tól akár a 4-0/1-ig bármi).
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
hagyjuk már, konkrétan a személyiségi jogait sértették meg azzal, amikor az újraélesztését mutatták.The director responsible for selecting the shots during & after Christian Eriksen's collapse, Jean-Jacques Amsellem, has spoken with L'Équipe:
— Get French Football News (@GFFN) June 12, 2021
"We also saw unity in this moment of great anxiety, it had to be transmitted. I wouldn't call it voyeurism." https://t.co/VRp4v2cQpj
Tony Adams
choose life
The director responsible for selecting the shots during & after Christian Eriksen's collapse, Jean-Jacques Amsellem, has spoken with L'Équipe:
— Get French Football News (@GFFN) June 12, 2021
"We also saw unity in this moment of great anxiety, it had to be transmitted. I wouldn't call it voyeurism." https://t.co/VRp4v2cQpj
Na akkori holnapi tippek :Angolokat nem tartom túl sokra, nálam ez egy 1-1
Angol-horvát - jó kezdés a napnak, nem várok sok gólt, de izgalmas lesz, 1 gólos angol győzelemmel.
Osztrák-macedón : alabaek nagyon chokerek ahogy 16-ban ellenünk is láthattuk, szar formában, macedónok egy okos kontrával meglepést okozhatnak
Holland-ukrán : talentből a hollandok behúzzák, de jók ezek az ukránok, ha de Boer taktikailag nagyon gyenge itt is jöhet meglepetés
Heisman
Osztrákok balfaszok, de a macedónok se nagy spílerek, 1-1 ez is.
Hollandok szerintem nyernek, de szűken, mondjuk 2-1
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Ha akarod...De szar meccs lett ez is a második félidőre...nem volt itt, ha visszajön tuti meg fogja
Csodálkozom hogy Sobri még nem védte be Gyuri bácsit 😁
warr_b
Sixo
Se a meccset nem láttam, se Bognárt nem hallottam, csak elolvastam a történtekről írtakat.
A szakértő dolga a szakértés, hogy elmondja a saját egyéni véleményét.
Nem az ő felelőssége, ha hülyeséget mond, ha etikátlan, erkölcstelen faszságot hord össze, vagy teljesen torz nézőpontból elemez, véleményez, kommentál, esetleg téved, hibás adatot, információt közöl.
Őt megilleti a szabad vélemélnynyílvánítás joga.
Amit azt jelenti, hogy bármit szabadon elmondhat, amit gondol, de nem azt jelenti, hogy ennek ne lenne következménye.
Egy kultúrországban egy ilyen verbális ámokfutás, egy ilyen tapintatlan fröcsögés után kiírná magát a közbeszédből.
Nem azért, mert tilos, hogy szabadon véleménytnyilvánítson, hanem azért, mert az ilyen kellemetlenül kínos, penetráns véleményere senki nem kiváncsi, semelyik médium nem akar vele azonosulni, pláne nem még fizetni is érte.
Egy ideális világban olyan szakértőt választanak, aki megbízható, a médium érdekeit ismeri, azok szellemében kommunikál, olyan főszerkesztőt, aki megfelelően briefeli a képernyőn megszólalókat az esetleges váratlan helyzetekre, sőt, aki extrém helyzetekre is ellátja útmutatással (mit mondj, ha villám csap a pályába, és meghal 2 játékos, vagy mit mondj, ha ketten összefejelnek, és elgurul az egyik szemgolyója, stb.), és olyan adásrendezőt, aki tudja, hogy mit tegyen, ha mégsem a fentieknek megfelelően történnek a dolgok, akármilyen okból kifolyólag is.
Az M4-nél egyik se jött össze, nálam az övék a felelősség, Bognár csak egy pöcs, akinek hagyták, hogy mindent összehugyozzon.
Atya ég 🤮Mi volt ez az 1 órás Bognár Gyuri förtelem?telex.hu/velemeny/2021/06/12/christian-eriksen-bognar-gyorgy-m4sport-kozmedia-erzeketlenseg-empatia
Én teljesen lemaradtam az uccsó 2 meccsről, Eriksenről persze tudok.
De azt látom, hogy twitteren az összes sporttal foglalkozó, és nem kormány médiánál dolgozó kiakadt...
Mit mondott ez a mókus Eriksen esete után?
Chargers LT
hvg.hu/elet/20210612_Bognar_Gyorgy_szakkomentatornak_nem_szabadna_visszaulnie_tobbet_a_studioba
Nem hiszem el, hogy ez így elhangzott...
— Bíró Dávid (@RapGolTerapeuta) June 12, 2021
Remélem soha többet nem engedik mikrofon és kamera elé... Szégyen... pic.twitter.com/BsAoLD7JSc
Sixo
Nem gyenge, hogy mindez elhangzott tőle és az MTV is újabb mélységbe került
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
Úgy esetnek ki ha az oroszok megverik őket, dánok verik az oroszokat és X-elnek a belgákkal, különben a körbeveréses gólkülönbség számít, tehát a dánok 2-0-ra nyernek, és az oroszok 3-mal verik a finneket.várjuk meg mit tolnak a másik 2 meccsen, lehet szereznek még 1 pontot onnantól meg nem nagyon kérdésTe értetted jólszerintem arra gondolt, hogy nevetséges belegondolni abba, hogy a finnek továbbmentek, és nem arra, hogy az nevetséges, hogy 1 győzelemmel miért menne tovább valaki, de lehet én értem félre2016-ban az északírek is 3 ponttal jutottak így továbbegy győzelemmel amúgy jó esély van a 4 legjobb 3. hely valamelyikéreFinnek amúgy így szinte biztos hogy tovább mennekBocs ha vki szurkol nekik de ez nevetséges
Heisman
davemayer
Negritis
Kampman
Sixo
davemayer
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Inter CEO Marotta: “Christian Eriksen just sent a message on Inter whatsapp chat, it was few minutes ago. We’re optimistic about Christian conditions, Denmark staff told us that the situation is under control”, he told Rai Sport. 🇩🇰 #Eriksen
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 12, 2021
Mi volt ez az 1 órás Bognár Gyuri förtelem?telex.hu/velemeny/2021/06/12/christian-eriksen-bognar-gyorgy-m4sport-kozmedia-erzeketlenseg-empatia
De azt látom, hogy twitteren az összes sporttal foglalkozó, és nem kormány médiánál dolgozó kiakadt...
Chargers LT
hvg.hu/elet/20210612_Bognar_Gyorgy_szakkomentatornak_nem_szabadna_visszaulnie_tobbet_a_studioba
Nem hiszem el, hogy ez így elhangzott...
— Bíró Dávid (@RapGolTerapeuta) June 12, 2021
Remélem soha többet nem engedik mikrofon és kamera elé... Szégyen... pic.twitter.com/BsAoLD7JSc
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
várjuk meg mit tolnak a másik 2 meccsen, lehet szereznek még 1 pontot onnantól meg nem nagyon kérdésTe értetted jólszerintem arra gondolt, hogy nevetséges belegondolni abba, hogy a finnek továbbmentek, és nem arra, hogy az nevetséges, hogy 1 győzelemmel miért menne tovább valaki, de lehet én értem félre2016-ban az északírek is 3 ponttal jutottak így továbbegy győzelemmel amúgy jó esély van a 4 legjobb 3. hely valamelyikéreFinnek amúgy így szinte biztos hogy tovább mennekBocs ha vki szurkol nekik de ez nevetséges
Heisman
davemayer
Negritis
Kampman
Sixo
davemayer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Te értetted jólszerintem arra gondolt, hogy nevetséges belegondolni abba, hogy a finnek továbbmentek, és nem arra, hogy az nevetséges, hogy 1 győzelemmel miért menne tovább valaki, de lehet én értem félre2016-ban az északírek is 3 ponttal jutottak így továbbegy győzelemmel amúgy jó esély van a 4 legjobb 3. hely valamelyikéreFinnek amúgy így szinte biztos hogy tovább mennekBocs ha vki szurkol nekik de ez nevetséges
Heisman
davemayer
Negritis
Kampman
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
lehet a signót csináltaTudom, de mégis mi fontosabb dolga lehetett? 🙄😁De szar meccs lett ez is a második félidőre...nem volt itt, ha visszajön tuti meg fogja
warr_b
Sixo
warr_b
Tudom, de mégis mi fontosabb dolga lehetett? 🙄😁De szar meccs lett ez is a második félidőre...nem volt itt, ha visszajön tuti meg fogja
warr_b
Sixo
De szar meccs lett ez is a második félidőre...nem volt itt, ha visszajön tuti meg fogja
warr_b
szerintem arra gondolt, hogy nevetséges belegondolni abba, hogy a finnek továbbmentek, és nem arra, hogy az nevetséges, hogy 1 győzelemmel miért menne tovább valaki, de lehet én értem félre2016-ban az északírek is 3 ponttal jutottak így továbbegy győzelemmel amúgy jó esély van a 4 legjobb 3. hely valamelyikéreFinnek amúgy így szinte biztos hogy tovább mennekBocs ha vki szurkol nekik de ez nevetséges
Heisman
davemayer
Negritis
Kampman
After Lukaku, Hakimi has also dedicated his goal to Eriksen. pic.twitter.com/ITYIbQei5j
— FedeNerazzurra 🍋 (@FNerazzurra1908) June 12, 2021
choose life
az az dél-korea - olaszország nyolcaddöntő minden idők legszégyenletesebb bírói tevékenysége a juventus-fior utánamikor Juvés rinyál a bírói tevékenység miatt...
Sixo
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
2016-ban az északírek is 3 ponttal jutottak így továbbegy győzelemmel amúgy jó esély van a 4 legjobb 3. hely valamelyikéreFinnek amúgy így szinte biztos hogy tovább mennekBocs ha vki szurkol nekik de ez nevetséges
Heisman
davemayer
Negritis
egy győzelemmel amúgy jó esély van a 4 legjobb 3. hely valamelyikéreFinnek amúgy így szinte biztos hogy tovább mennekBocs ha vki szurkol nekik de ez nevetséges
Heisman
davemayer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Finnek amúgy így szinte biztos hogy tovább mennekBocs ha vki szurkol nekik de ez nevetséges
Heisman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal