NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
144
12
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
74
9
RedZone week 12
67
12
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
60
13
Washington Commanders - Dallas Cowboys
39
9
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Houston Texans - Tennessee Titans
14
6
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Lukaku-t gólkirállyá akarják tenni, hogy nem jön le pihenni? 😀úgy néz ki😊
Toto21
több mint 3 éve
Willie Parker
15 382
Ez annyiban könnyítette a helyzetet, hogy bármilyen kedvencemet kinyomtathattam a borítóra. Nekem Kluivertes biztos vtEjnye 😛Én nem is emlékezhetek rá, mert crack verzióim voltakNedved szerintem egyiken se volt, de lehet, hogy én emlékszek rosszul.annak volt nedved a borítóján vagy az a 4es volt?Egyébként az egyik legjobb grafikájú és élvezetes FifaVB játékot csinâlták belőle. Az a labda csík ha jól lőtted meg nagyon nagy volt.Eléggé a Fifa 2002-re (az egész sorozat messze legrosszabb játéka) épült a grafikája, kicsit feljavítva. Borzalmasan arcade feelingje volt, pedig szeretni szoktam az ilyet, de az már inkább a nevetséges kategória volt.
dande
A FIFA 2003 ellenben mai napig a legszebb FIFA játék szerintem 😊
Kampman
Sixo
Kampman
Willie Parker
| Nekem is |
Kampman
több mint 3 éve
most kerestem utána, nem volt én emlékeztem rosszul, 3ason edgar davids, 4es del pierro voltNedved szerintem egyiken se volt, de lehet, hogy én emlékszek rosszul.annak volt nedved a borítóján vagy az a 4es volt?Egyébként az egyik legjobb grafikájú és élvezetes FifaVB játékot csinâlták belőle. Az a labda csík ha jól lőtted meg nagyon nagy volt.Eléggé a Fifa 2002-re (az egész sorozat messze legrosszabb játéka) épült a grafikája, kicsit feljavítva. Borzalmasan arcade feelingje volt, pedig szeretni szoktam az ilyet, de az már inkább a nevetséges kategória volt.
dande
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 315
Ejnye 😛Én nem is emlékezhetek rá, mert crack verzióim voltakNedved szerintem egyiken se volt, de lehet, hogy én emlékszek rosszul.annak volt nedved a borítóján vagy az a 4es volt?Egyébként az egyik legjobb grafikájú és élvezetes FifaVB játékot csinâlták belőle. Az a labda csík ha jól lőtted meg nagyon nagy volt.Eléggé a Fifa 2002-re (az egész sorozat messze legrosszabb játéka) épült a grafikája, kicsit feljavítva. Borzalmasan arcade feelingje volt, pedig szeretni szoktam az ilyet, de az már inkább a nevetséges kategória volt.
dande
Kampman
Sixo
Kampman
Willie Parker
| Nekem is |
több mint 3 éve
Willie Parker
15 382
Én nem is emlékezhetek rá, mert crack verzióim voltakNedved szerintem egyiken se volt, de lehet, hogy én emlékszek rosszul.annak volt nedved a borítóján vagy az a 4es volt?Egyébként az egyik legjobb grafikájú és élvezetes FifaVB játékot csinâlták belőle. Az a labda csík ha jól lőtted meg nagyon nagy volt.Eléggé a Fifa 2002-re (az egész sorozat messze legrosszabb játéka) épült a grafikája, kicsit feljavítva. Borzalmasan arcade feelingje volt, pedig szeretni szoktam az ilyet, de az már inkább a nevetséges kategória volt.
dande
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
Elég messze volt az öngóltól.
több mint 3 éve
Kampman
28 315
Nedved szerintem egyiken se volt, de lehet, hogy én emlékszek rosszul.annak volt nedved a borítóján vagy az a 4es volt?Egyébként az egyik legjobb grafikájú és élvezetes FifaVB játékot csinâlták belőle. Az a labda csík ha jól lőtted meg nagyon nagy volt.Eléggé a Fifa 2002-re (az egész sorozat messze legrosszabb játéka) épült a grafikája, kicsit feljavítva. Borzalmasan arcade feelingje volt, pedig szeretni szoktam az ilyet, de az már inkább a nevetséges kategória volt.
dande
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
youtu.be/7dBfrnTushMEgyébként az egyik legjobb grafikájú és élvezetes FifaVB játékot csinâlták belőle. Az a labda csík ha jól lőtted meg nagyon nagy volt.Eléggé a Fifa 2002-re (az egész sorozat messze legrosszabb játéka) épült a grafikája, kicsit feljavítva. Borzalmasan arcade feelingje volt, pedig szeretni szoktam az ilyet, de az már inkább a nevetséges kategória volt.
dande
Kampman
Én szeretten. Maga a 2002 az mmás.
Főleg a stadionokat.
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
annak volt nedved a borítóján vagy az a 4es volt?Egyébként az egyik legjobb grafikájú és élvezetes FifaVB játékot csinâlták belőle. Az a labda csík ha jól lőtted meg nagyon nagy volt.Eléggé a Fifa 2002-re (az egész sorozat messze legrosszabb játéka) épült a grafikája, kicsit feljavítva. Borzalmasan arcade feelingje volt, pedig szeretni szoktam az ilyet, de az már inkább a nevetséges kategória volt.
dande
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 315
Egyébként az egyik legjobb grafikájú és élvezetes FifaVB játékot csinâlták belőle. Az a labda csík ha jól lőtted meg nagyon nagy volt.Eléggé a Fifa 2002-re (az egész sorozat messze legrosszabb játéka) épült a grafikája, kicsit feljavítva. Borzalmasan arcade feelingje volt, pedig szeretni szoktam az ilyet, de az már inkább a nevetséges kategória volt.
dande
több mint 3 éve
Egyébként az egyik legjobb grafikájú és élvezetes FifaVB játékot csinâlták belőle. Az a labda csík ha jól lőtted meg nagyon nagy volt.
több mint 3 éve
Toto21
5 951
Lukaku-t gólkirállyá akarják tenni, hogy nem jön le pihenni? 😀
több mint 3 éve
Kampman
28 315
Abban nem feltétlenül, ez inkább egy jelzésértékű változtatás volt a FIFA részéről szerintem.és ez segít abban, hogy be legyen több bunda a meccseken?Talán annyi volt, hogy onnantól kezdve csak egy országból származó bírói csapatokat jelöltek ki. Azon a vb-n még nemzetköziek voltak. Az olasz-koreai meccsen ecuadori bíró mellett magyar partjelző volt pl.Ha jol emlekszem semmi kovetkezmenye nem lett annak a Vb-ek, pedig mindenki szamara egyertelmu volt, hogy kokemeny bunda, nem csak biroi inkompetencia.A dél korea spanyolról nem is beszélve.... hú akkor de ideges voltamaz az dél-korea - olaszország nyolcaddöntő minden idők legszégyenletesebb bírói tevékenysége a juventus-fior utánLehet en ertem felre, de nem mosod itt veletlen ossze Eszak-Korea 2010-es szerepleset es Del-Korea 2002-es szerepleset amikor valoban a bronzmeccsig fujtak oket?Ha jol emlekszem, volt valami fiatal jatekosuk aki elsirta magat meccs kozben. Lehet, hogy mar a munkatabor lebegett a szemei elott.Emlekszik meg valaki arra, amikor E-Korea a VB-re ugy kuldte ki a csapatat, hogy elotte honapokig egyutt edzettek? 😀Utána meg együtt dolgoztak...
Lehet, hogy az oroszoknak is ez kellett volna.
undisputedly
Willie Parker
Szerintem itt sokan tul fiatalok es nem emlekeznek, pedig az a VB volt valami. Soha eletemben annyira nyilt csalast nem lattam se elotte, se azota.
undisputedly
Vito
Sixo
dande
undisputedly
Kampman
Sixo
De az NFL-ben is volt ilyen. A 2000-es évek első felében volt pl. divat all-star bírói csapatokat küldeni a Super Bowlra, legjobb referee, legjobb umpire, back judge, stb., nem az alapszakaszben megszokott egységes bírói csapatok voltak. Azt is a Seahawks-Steelers döntő után változtatták meg, ami ugye szintén tele volt tévedésekkel.
több mint 3 éve
Soha nem drukkoltam úgy a törököknek, mint a bronzmeccsen Dél-Korea ellen.Mivel "csak" 4. lettek és a brazilok nyertek így elsikkadt a dolog.Ha jol emlekszem semmi kovetkezmenye nem lett annak a Vb-ek, pedig mindenki szamara egyertelmu volt, hogy kokemeny bunda, nem csak biroi inkompetencia.A dél korea spanyolról nem is beszélve.... hú akkor de ideges voltamaz az dél-korea - olaszország nyolcaddöntő minden idők legszégyenletesebb bírói tevékenysége a juventus-fior utánLehet en ertem felre, de nem mosod itt veletlen ossze Eszak-Korea 2010-es szerepleset es Del-Korea 2002-es szerepleset amikor valoban a bronzmeccsig fujtak oket?Ha jol emlekszem, volt valami fiatal jatekosuk aki elsirta magat meccs kozben. Lehet, hogy mar a munkatabor lebegett a szemei elott.Emlekszik meg valaki arra, amikor E-Korea a VB-re ugy kuldte ki a csapatat, hogy elotte honapokig egyutt edzettek? 😀Utána meg együtt dolgoztak...
undisputedly
Willie Parker
Szerintem itt sokan tul fiatalok es nem emlekeznek, pedig az a VB volt valami. Soha eletemben annyira nyilt csalast nem lattam se elotte, se azota.
undisputedly
Vito
Sixo
dande
undisputedly
dande
több mint 3 éve
Willie Parker
15 382
Onnantól több pénz jutott korrupcióraés ez segít abban, hogy be legyen több bunda a meccseken?Talán annyi volt, hogy onnantól kezdve csak egy országból származó bírói csapatokat jelöltek ki. Azon a vb-n még nemzetköziek voltak. Az olasz-koreai meccsen ecuadori bíró mellett magyar partjelző volt pl.Ha jol emlekszem semmi kovetkezmenye nem lett annak a Vb-ek, pedig mindenki szamara egyertelmu volt, hogy kokemeny bunda, nem csak biroi inkompetencia.A dél korea spanyolról nem is beszélve.... hú akkor de ideges voltamaz az dél-korea - olaszország nyolcaddöntő minden idők legszégyenletesebb bírói tevékenysége a juventus-fior utánLehet en ertem felre, de nem mosod itt veletlen ossze Eszak-Korea 2010-es szerepleset es Del-Korea 2002-es szerepleset amikor valoban a bronzmeccsig fujtak oket?Ha jol emlekszem, volt valami fiatal jatekosuk aki elsirta magat meccs kozben. Lehet, hogy mar a munkatabor lebegett a szemei elott.Emlekszik meg valaki arra, amikor E-Korea a VB-re ugy kuldte ki a csapatat, hogy elotte honapokig egyutt edzettek? 😀Utána meg együtt dolgoztak...
undisputedly
Willie Parker
undisputedly
Vito
Sixo
dande
undisputedly
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
és ez segít abban, hogy be legyen több bunda a meccseken?Talán annyi volt, hogy onnantól kezdve csak egy országból származó bírói csapatokat jelöltek ki. Azon a vb-n még nemzetköziek voltak. Az olasz-koreai meccsen ecuadori bíró mellett magyar partjelző volt pl.Ha jol emlekszem semmi kovetkezmenye nem lett annak a Vb-ek, pedig mindenki szamara egyertelmu volt, hogy kokemeny bunda, nem csak biroi inkompetencia.A dél korea spanyolról nem is beszélve.... hú akkor de ideges voltamaz az dél-korea - olaszország nyolcaddöntő minden idők legszégyenletesebb bírói tevékenysége a juventus-fior utánLehet en ertem felre, de nem mosod itt veletlen ossze Eszak-Korea 2010-es szerepleset es Del-Korea 2002-es szerepleset amikor valoban a bronzmeccsig fujtak oket?Ha jol emlekszem, volt valami fiatal jatekosuk aki elsirta magat meccs kozben. Lehet, hogy mar a munkatabor lebegett a szemei elott.Emlekszik meg valaki arra, amikor E-Korea a VB-re ugy kuldte ki a csapatat, hogy elotte honapokig egyutt edzettek? 😀Utána meg együtt dolgoztak...
undisputedly
Willie Parker
undisputedly
Vito
Sixo
dande
undisputedly
Kampman
több mint 3 éve
Mivel "csak" 4. lettek és a brazilok nyertek így elsikkadt a dolog.Ha jol emlekszem semmi kovetkezmenye nem lett annak a Vb-ek, pedig mindenki szamara egyertelmu volt, hogy kokemeny bunda, nem csak biroi inkompetencia.A dél korea spanyolról nem is beszélve.... hú akkor de ideges voltamaz az dél-korea - olaszország nyolcaddöntő minden idők legszégyenletesebb bírói tevékenysége a juventus-fior utánLehet en ertem felre, de nem mosod itt veletlen ossze Eszak-Korea 2010-es szerepleset es Del-Korea 2002-es szerepleset amikor valoban a bronzmeccsig fujtak oket?Ha jol emlekszem, volt valami fiatal jatekosuk aki elsirta magat meccs kozben. Lehet, hogy mar a munkatabor lebegett a szemei elott.Emlekszik meg valaki arra, amikor E-Korea a VB-re ugy kuldte ki a csapatat, hogy elotte honapokig egyutt edzettek? 😀Utána meg együtt dolgoztak...
undisputedly
Willie Parker
undisputedly
Vito
Sixo
dande
undisputedly
több mint 3 éve
Kampman
28 315
Talán annyi volt, hogy onnantól kezdve csak egy országból származó bírói csapatokat jelöltek ki. Azon a vb-n még nemzetköziek voltak. Az olasz-koreai meccsen ecuadori bíró mellett magyar partjelző volt pl.Ha jol emlekszem semmi kovetkezmenye nem lett annak a Vb-ek, pedig mindenki szamara egyertelmu volt, hogy kokemeny bunda, nem csak biroi inkompetencia.A dél korea spanyolról nem is beszélve.... hú akkor de ideges voltamaz az dél-korea - olaszország nyolcaddöntő minden idők legszégyenletesebb bírói tevékenysége a juventus-fior utánLehet en ertem felre, de nem mosod itt veletlen ossze Eszak-Korea 2010-es szerepleset es Del-Korea 2002-es szerepleset amikor valoban a bronzmeccsig fujtak oket?Ha jol emlekszem, volt valami fiatal jatekosuk aki elsirta magat meccs kozben. Lehet, hogy mar a munkatabor lebegett a szemei elott.Emlekszik meg valaki arra, amikor E-Korea a VB-re ugy kuldte ki a csapatat, hogy elotte honapokig egyutt edzettek? 😀Utána meg együtt dolgoztak...
undisputedly
Willie Parker
undisputedly
Vito
Sixo
dande
undisputedly
több mint 3 éve
Most akkor a belgak ennyire jok vagy az oroszok ennyire gyengek?Tartalekolnak a belgak, visszabb vettek eleg latvanyosan.
undisputedly
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Ha jol emlekszem semmi kovetkezmenye nem lett annak a Vb-ek, pedig mindenki szamara egyertelmu volt, hogy kokemeny bunda, nem csak biroi inkompetencia.A dél korea spanyolról nem is beszélve.... hú akkor de ideges voltamaz az dél-korea - olaszország nyolcaddöntő minden idők legszégyenletesebb bírói tevékenysége a juventus-fior utánLehet en ertem felre, de nem mosod itt veletlen ossze Eszak-Korea 2010-es szerepleset es Del-Korea 2002-es szerepleset amikor valoban a bronzmeccsig fujtak oket?Ha jol emlekszem, volt valami fiatal jatekosuk aki elsirta magat meccs kozben. Lehet, hogy mar a munkatabor lebegett a szemei elott.Emlekszik meg valaki arra, amikor E-Korea a VB-re ugy kuldte ki a csapatat, hogy elotte honapokig egyutt edzettek? 😀Utána meg együtt dolgoztak...
undisputedly
Willie Parker
undisputedly
Vito
Sixo
dande
több mint 3 éve
Kampman
28 315
Most akkor a belgak ennyire jok vagy az oroszok ennyire gyengek?szerintem inkább utóbbi.
undisputedly
több mint 3 éve
Kampman
28 315
Igen, az még gázabb volt. Az olasz meccs azért maradt meg még több emberben, mert annak a bíróját később drogterjesztés miatt le is csukták az USÁ-ban.Az igazán elcsalt a korea-spanyol volt. Ha jól emlékszem, két szabályos gólt nem adtak meg.Igen, igazatok van, ugy emlekeztem, hogy az e-koreai szereples is 18 eve volt a koreai-japan kozos rendezesun, amin a fent emlitett, elcsalt korea-olasz is volt.az az dél-korea - olaszország nyolcaddöntő minden idők legszégyenletesebb bírói tevékenysége a juventus-fior utánLehet en ertem felre, de nem mosod itt veletlen ossze Eszak-Korea 2010-es szerepleset es Del-Korea 2002-es szerepleset amikor valoban a bronzmeccsig fujtak oket?Ha jol emlekszem, volt valami fiatal jatekosuk aki elsirta magat meccs kozben. Lehet, hogy mar a munkatabor lebegett a szemei elott.Emlekszik meg valaki arra, amikor E-Korea a VB-re ugy kuldte ki a csapatat, hogy elotte honapokig egyutt edzettek? 😀Utána meg együtt dolgoztak...
undisputedly
Willie Parker
undisputedly
Vito
Sixo
Igazatok van, elneztem az eveket 😊
undisputedly
nagylaza
több mint 3 éve
Willie Parker
15 382
A tv előtt ültem könnyes szemekkel, hogy nem értem a szabályokatAz igazán elcsalt a korea-spanyol volt. Ha jól emlékszem, két szabályos gólt nem adtak meg.Igen, igazatok van, ugy emlekeztem, hogy az e-koreai szereples is 18 eve volt a koreai-japan kozos rendezesun, amin a fent emlitett, elcsalt korea-olasz is volt.az az dél-korea - olaszország nyolcaddöntő minden idők legszégyenletesebb bírói tevékenysége a juventus-fior utánLehet en ertem felre, de nem mosod itt veletlen ossze Eszak-Korea 2010-es szerepleset es Del-Korea 2002-es szerepleset amikor valoban a bronzmeccsig fujtak oket?Ha jol emlekszem, volt valami fiatal jatekosuk aki elsirta magat meccs kozben. Lehet, hogy mar a munkatabor lebegett a szemei elott.Emlekszik meg valaki arra, amikor E-Korea a VB-re ugy kuldte ki a csapatat, hogy elotte honapokig egyutt edzettek? 😀Utána meg együtt dolgoztak...
undisputedly
Willie Parker
undisputedly
Vito
Sixo
Igazatok van, elneztem az eveket 😊
undisputedly
nagylaza
több mint 3 éve
Most akkor a belgak ennyire jok vagy az oroszok ennyire gyengek?
több mint 3 éve
A dél korea spanyolról nem is beszélve.... hú akkor de ideges voltamaz az dél-korea - olaszország nyolcaddöntő minden idők legszégyenletesebb bírói tevékenysége a juventus-fior utánLehet en ertem felre, de nem mosod itt veletlen ossze Eszak-Korea 2010-es szerepleset es Del-Korea 2002-es szerepleset amikor valoban a bronzmeccsig fujtak oket?Ha jol emlekszem, volt valami fiatal jatekosuk aki elsirta magat meccs kozben. Lehet, hogy mar a munkatabor lebegett a szemei elott.Emlekszik meg valaki arra, amikor E-Korea a VB-re ugy kuldte ki a csapatat, hogy elotte honapokig egyutt edzettek? 😀Utána meg együtt dolgoztak...
undisputedly
Willie Parker
undisputedly
Vito
Sixo