NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
20
7
19:00
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
9
7
RedZone week 12
9
5
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
8
5
Chicago Bears - Minnesota Vikings
6
4
Houston Texans - Tennessee Titans
4
3
Indianapolis Colts - Detroit Lions
3
3
Washington Commanders - Dallas Cowboys
2
2
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Az oroszoknak erős offenzívába kell lendülniük. Abban jók!
több mint 3 éve
Félidőben is cserelhetnek az nem számít.azért az kemény, hogy még félidő sincs, de már 3 csere voltÉrdekes, mert ezt az oroszok két különböző alkalommal lőtték el.
Sixo
A szabály pedig elvileg úgy szól, hogy ugyan lehet 5-öt cserélni, de ezért max. 3 alkalommal lehet megszakítani a meccset. Azaz a következő cseréjüknek hármasnak kell lennie.
Kampman
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
amióta nem kokszolhatnak nyugodtan már ők sem bírják úgy a tempót, mint előtteOroszok nem igen tudják milyen rendezvényen vannak.Pedig ők rendezik. De ez ott nem újdonság.
Kenny
Willie Parker
több mint 3 éve
Marad a novicsok a belgaknak félidőben.Oroszok nem igen tudják milyen rendezvényen vannak.Pedig ők rendezik. De ez ott nem újdonság.
Kenny
Willie Parker
több mint 3 éve
te vagy a tésztaBiztos sok volt a tészta a meccs előtt.Bevallom, szenvedosebb belga valogatottra szamitottam.Ez az orosz csapat a bűnösen szar eddig.
Vrij6
Hanni
iktriad
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Oroszok nem igen tudják milyen rendezvényen vannak.Pedig ők rendezik. De ez ott nem újdonság.
Kenny
több mint 3 éve
Biztos sok volt a tészta a meccs előtt.Bevallom, szenvedosebb belga valogatottra szamitottam.Ez az orosz csapat a bűnösen szar eddig.
Vrij6
Hanni
több mint 3 éve
vagy félidőben ha jól tudom, bár a roma pl nem tudott többet cserélni a united ellen miután 3at kényszerből cseréltek az első félidőbenazért az kemény, hogy még félidő sincs, de már 3 csere voltÉrdekes, mert ezt az oroszok két különböző alkalommal lőtték el.
Sixo
A szabály pedig elvileg úgy szól, hogy ugyan lehet 5-öt cserélni, de ezért max. 3 alkalommal lehet megszakítani a meccset. Azaz a következő cseréjüknek hármasnak kell lennie.
Kampman
több mint 3 éve
azért az kemény, hogy még félidő sincs, de már 3 csere voltSerules miatt volt ketto elvileg.
Sixo
több mint 3 éve
Oroszok nem igen tudják milyen rendezvényen vannak.
több mint 3 éve
Bevallom, szenvedosebb belga valogatottra szamitottam.A szbornaja is...
Vrij6
több mint 3 éve
Berkesi kérne bocsánatot, hogy kihívóan viselkedett, ha meg akarna maradni az agitprop tv-nel.Reméljük ez a gyors váltás alkalmat adott, hogy másik szagértő jön és kaszinós nemkap több szót....haló, hol éltél az elmúlt 20-30-40 évben?
dande
itthon ha élő adásban ringyózná le egy ner-lovag Berkesit, akkor is max egy bocsánatkéréssel megúszná, mert hogy nem is úgy gondolta, ahogy
r.baggio
több mint 3 éve
Bevallom, szenvedosebb belga valogatottra szamitottam.Ez az orosz csapat a bűnösen szar eddig.
Vrij6
több mint 3 éve
Bevallom, szenvedosebb belga valogatottra szamitottam.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Kampman
28 315
azért az kemény, hogy még félidő sincs, de már 3 csere voltÉrdekes, mert ezt az oroszok két különböző alkalommal lőtték el.
Sixo
több mint 3 éve
azért az kemény, hogy még félidő sincs, de már 3 csere volt
több mint 3 éve
afc southban sem túl nehéz, mégis mennyi átlaggyőzelmet hozott az elmúlt 10 évben a jagsnek ?Jó San Marino és a Vatikán ellen könnyű. 😊27 veretlen meccs után jött a 28.Az olaszokat akartam, de most véletlenül sikerült nyerniük egy meccset.Az oroszok úgy teljesítenek eddig, mint a hasonló színekben tündöklő Haas F1-es csapata idén...azt hittem a jagset fogod példaként felhozni
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 3 éve
Kampman
28 315
Jó San Marino és a Vatikán ellen könnyű. 😊27 veretlen meccs után jött a 28.Az olaszokat akartam, de most véletlenül sikerült nyerniük egy meccset.Az oroszok úgy teljesítenek eddig, mint a hasonló színekben tündöklő Haas F1-es csapata idén...azt hittem a jagset fogod példaként felhozni
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 3 éve
Jó San Marino és a Vatikán ellen könnyű. 😊27 veretlen meccs után jött a 28.Az olaszokat akartam, de most véletlenül sikerült nyerniük egy meccset.Az oroszok úgy teljesítenek eddig, mint a hasonló színekben tündöklő Haas F1-es csapata idén...azt hittem a jagset fogod példaként felhozni
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 3 éve
Azt nem hiszem, de az oroszokat talán. Mondjuk nem rájuk gondoltam elsősorban az újabb upsettel kapcsolatban.Reméljük nem ez lesz az utolsó finnugor upset az EB-n. 😊gondolod megverik a belgákat is?
iktriad
deyell
több mint 3 éve
27 veretlen meccs után jött a 28.Az olaszokat akartam, de most véletlenül sikerült nyerniük egy meccset.Az oroszok úgy teljesítenek eddig, mint a hasonló színekben tündöklő Haas F1-es csapata idén...azt hittem a jagset fogod példaként felhozni
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 3 éve
Csak a mai napra gondoltam mert gondolom annak is megvannak a maga "emberei" a többi napot majd meglátjuk.Reméljük ez a gyors váltás alkalmat adott, hogy másik szagértő jön és kaszinós nemkap több szót....haló, hol éltél az elmúlt 20-30-40 évben?
dande
itthon ha élő adásban ringyózná le egy ner-lovag Berkesit, akkor is max egy bocsánatkéréssel megúszná, mert hogy nem is úgy gondolta, ahogy
r.baggio
több mint 3 éve
Az olaszokat akartam, de most véletlenül sikerült nyerniük egy meccset.Az oroszok úgy teljesítenek eddig, mint a hasonló színekben tündöklő Haas F1-es csapata idén...azt hittem a jagset fogod példaként felhozni
iktriad
Sixo
több mint 3 éve
deyell
11 702
Reméljük nem ez lesz az utolsó finnugor upset az EB-n. 😊gondolod megverik a belgákat is?
iktriad
choose life
több mint 3 éve
Reméljük ez a gyors váltás alkalmat adott, hogy másik szagértő jön és kaszinós nemkap több szót....haló, hol éltél az elmúlt 20-30-40 évben?
dande
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal