NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
36
8
19:00
RedZone week 12
19
7
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
16
7
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
14
8
Chicago Bears - Minnesota Vikings
12
6
Houston Texans - Tennessee Titans
4
3
Indianapolis Colts - Detroit Lions
4
4
Washington Commanders - Dallas Cowboys
4
2
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Emlekszik meg valaki arra, amikor E-Korea a VB-re ugy kuldte ki a csapatat, hogy elotte honapokig egyutt edzettek? 😀Rakerestem, 18 eve volt, jo eg 😀
Lehet, hogy az oroszoknak is ez kellett volna.
undisputedly
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Emlekszik meg valaki arra, amikor E-Korea a VB-re ugy kuldte ki a csapatat, hogy elotte honapokig egyutt edzettek? 😀Utána meg együtt dolgoztak...
Lehet, hogy az oroszoknak is ez kellett volna.
undisputedly
több mint 3 éve
Emlekszik meg valaki arra, amikor E-Korea a VB-re ugy kuldte ki a csapatat, hogy elotte honapokig egyutt edzettek? 😀Lehet, hogy az oroszoknak is ez kellett volna.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Gyuri milyen kibaszott vidám
több mint 3 éve
reddt1.soccerstreams.net/tournament/copa-america-live-stream/386félidő van, most nem lesz gól 😕 amúgy meg állandóan dolgozom, nincs időm meccset nézni 😕Saint Kitts és Nevis - El Salvador meccshez kinek van streamje?Ne arcoskodj, emésztésed egyébként hogy áll?
Löfli
Kampman
Löfli
reddt1.soccerstreams.net/event/st.-kitts-and-nevis-el-salvador-live-stream/660131
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Szóval szorulásod vanfélidő van, most nem lesz gól 😕 amúgy meg állandóan dolgozom, nincs időm meccset nézni 😕Saint Kitts és Nevis - El Salvador meccshez kinek van streamje?Ne arcoskodj, emésztésed egyébként hogy áll?
Löfli
Kampman
Löfli
több mint 3 éve
Szex közben ne ide irkálj.Erikáról írokNem tudok bocsi, csak kaputelefonom van.Screenshot plz 🤣Az oroszoknak erős offenzívába kell lendülniük. Abban jók!Lófaszt.2,08 volt a belgák oddsa, ingyen pénz 😀
Willie Parker
akarom mondani 2 ezer eurót tettem rá.
Kenny
warr_b
Kenny
Willie Parker
több mint 3 éve
félidő van, most nem lesz gól 😕 amúgy meg állandóan dolgozom, nincs időm meccset nézni 😕Saint Kitts és Nevis - El Salvador meccshez kinek van streamje?Ne arcoskodj, emésztésed egyébként hogy áll?
Löfli
Kampman
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Erikáról írokNem tudok bocsi, csak kaputelefonom van.Screenshot plz 🤣Az oroszoknak erős offenzívába kell lendülniük. Abban jók!Lófaszt.2,08 volt a belgák oddsa, ingyen pénz 😀
Willie Parker
Kenny
warr_b
Kenny
több mint 3 éve
Kampman
28 315
Saint Kitts és Nevis - El Salvador meccshez kinek van streamje?Ne arcoskodj, emésztésed egyébként hogy áll?
Löfli
több mint 3 éve
Saint Kitts és Nevis - El Salvador meccshez kinek van streamje?Kim Collinsnak.
Löfli
több mint 3 éve
Saint Kitts és Nevis - El Salvador meccshez kinek van streamje?
több mint 3 éve
Nem tudok bocsi, csak kaputelefonom van.Screenshot plz 🤣Az oroszoknak erős offenzívába kell lendülniük. Abban jók!Lófaszt.2,08 volt a belgák oddsa, ingyen pénz 😀
Willie Parker
Kenny
warr_b
több mint 3 éve
A S/PintérKíváncsi vagyok hogy az M4 fog-e vmilyen közleményt kiadni Bognár Gyurival kapcsolatban, mert konkrétan mindenki róla cikkez már.BGY nem a mi kutyánk kölyke, hanem csak egy kóborállat, már hívtunk sintért...
Coolearie
Willie Parker
több mint 3 éve
Dehogynem.Kíváncsi vagyok hogy az M4 fog-e vmilyen közleményt kiadni Bognár Gyurival kapcsolatban, mert konkrétan mindenki róla cikkez már.Nem
Coolearie
Kampman
“A balliberális sajtó aljas támadásai ellenére kitartunk a kiváló szakmai és emberi színvonalat képviselő Bognár György mellett, aki már számos alkalommal bizonyította, hogy értékrendje összhangban van a közmédia elvárásaival. Gyurcsány, Soros, migránsok!
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Kíváncsi vagyok hogy az M4 fog-e vmilyen közleményt kiadni Bognár Gyurival kapcsolatban, mert konkrétan mindenki róla cikkez már.BGY nem a mi kutyánk kölyke, hanem csak egy kóborállat, már hívtunk sintért...
Coolearie
több mint 3 éve
Inkább küld némi teát a házi készletéből. 😉Ha ég a Kreml, Putyin leballag az öltözőbe?A hazai vb-t leszámítva korábban is inkább csak égtek. (kivéve még 2008).amióta nem kokszolhatnak nyugodtan már ők sem bírják úgy a tempót, mint előtteOroszok nem igen tudják milyen rendezvényen vannak.Pedig ők rendezik. De ez ott nem újdonság.
Kenny
Willie Parker
Sixo
Kampman
Willie Parker
több mint 3 éve
Screenshot plz 🤣Az oroszoknak erős offenzívába kell lendülniük. Abban jók!Lófaszt.2,08 volt a belgák oddsa, ingyen pénz 😀
Willie Parker
Kenny
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Kampman
28 315
Kíváncsi vagyok hogy az M4 fog-e vmilyen közleményt kiadni Bognár Gyurival kapcsolatban, mert konkrétan mindenki róla cikkez már.Nem
Coolearie
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Ha ég a Kreml, Putyin leballag az öltözőbe?A hazai vb-t leszámítva korábban is inkább csak égtek. (kivéve még 2008).amióta nem kokszolhatnak nyugodtan már ők sem bírják úgy a tempót, mint előtteOroszok nem igen tudják milyen rendezvényen vannak.Pedig ők rendezik. De ez ott nem újdonság.
Kenny
Willie Parker
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
Totál rottyon vannak, már a 40. percben úgy néztek ki, mintha 120 perce játszanának... a seggükön veszik a levegőt kb. Mondtam hogy szarok, hízelgő volt a 3-1-es tippem...amióta nem kokszolhatnak nyugodtan már ők sem bírják úgy a tempót, mint előtteOroszok nem igen tudják milyen rendezvényen vannak.Pedig ők rendezik. De ez ott nem újdonság.
Kenny
Willie Parker
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Kíváncsi vagyok hogy az M4 fog-e vmilyen közleményt kiadni Bognár Gyurival kapcsolatban, mert konkrétan mindenki róla cikkez már.
több mint 3 éve
deyell
11 702
én arra fogadtam hogy a belgák nyerik a csoportot. arra sem volt rossz az odds.Az oroszoknak erős offenzívába kell lendülniük. Abban jók!Lófaszt.2,08 volt a belgák oddsa, ingyen pénz 😀
Willie Parker
Kenny
choose life
több mint 3 éve
Kampman
28 315
A hazai vb-t leszámítva korábban is inkább csak égtek. (kivéve még 2008).amióta nem kokszolhatnak nyugodtan már ők sem bírják úgy a tempót, mint előtteOroszok nem igen tudják milyen rendezvényen vannak.Pedig ők rendezik. De ez ott nem újdonság.
Kenny
Willie Parker
Sixo