NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
152
13
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
75
9
RedZone week 12
71
12
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
62
14
Washington Commanders - Dallas Cowboys
42
9
Chicago Bears - Minnesota Vikings
21
8
Houston Texans - Tennessee Titans
16
6
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Az igazán elcsalt a korea-spanyol volt. Ha jól emlékszem, két szabályos gólt nem adtak meg.Igen, igazatok van, ugy emlekeztem, hogy az e-koreai szereples is 18 eve volt a koreai-japan kozos rendezesun, amin a fent emlitett, elcsalt korea-olasz is volt.az az dél-korea - olaszország nyolcaddöntő minden idők legszégyenletesebb bírói tevékenysége a juventus-fior utánLehet en ertem felre, de nem mosod itt veletlen ossze Eszak-Korea 2010-es szerepleset es Del-Korea 2002-es szerepleset amikor valoban a bronzmeccsig fujtak oket?Ha jol emlekszem, volt valami fiatal jatekosuk aki elsirta magat meccs kozben. Lehet, hogy mar a munkatabor lebegett a szemei elott.Emlekszik meg valaki arra, amikor E-Korea a VB-re ugy kuldte ki a csapatat, hogy elotte honapokig egyutt edzettek? 😀Utána meg együtt dolgoztak...
Lehet, hogy az oroszoknak is ez kellett volna.
undisputedly
Willie Parker
Szerintem itt sokan tul fiatalok es nem emlekeznek, pedig az a VB volt valami. Soha eletemben annyira nyilt csalast nem lattam se elotte, se azota.
undisputedly
Vito
Sixo
Igazatok van, elneztem az eveket 😊
undisputedly
több mint 3 éve
nah dagi a pályán (mondom én aki még kövérebb vagyok 😀)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
december végén az ideig szezonban, a bíró 5 egyértelmű 11est/piros lapot felejtett el megadni, ami egy darab kihagyása is orbitális bíró tévedésnek számítana, az, hogy 5 történt és a serie a-ról beszélünk már inkább bundára utalMikor volt az a Juv-Fio meccs, és mi történt?az az dél-korea - olaszország nyolcaddöntő minden idők legszégyenletesebb bírói tevékenysége a juventus-fior utánLehet en ertem felre, de nem mosod itt veletlen ossze Eszak-Korea 2010-es szerepleset es Del-Korea 2002-es szerepleset amikor valoban a bronzmeccsig fujtak oket?Ha jol emlekszem, volt valami fiatal jatekosuk aki elsirta magat meccs kozben. Lehet, hogy mar a munkatabor lebegett a szemei elott.Emlekszik meg valaki arra, amikor E-Korea a VB-re ugy kuldte ki a csapatat, hogy elotte honapokig egyutt edzettek? 😀Utána meg együtt dolgoztak...
undisputedly
Willie Parker
Szerintem itt sokan tul fiatalok es nem emlekeznek, pedig az a VB volt valami. Soha eletemben annyira nyilt csalast nem lattam se elotte, se azota.
undisputedly
Vito
Sixo
steelwolf
több mint 3 éve
Mikor volt az a Juv-Fio meccs, és mi történt?az az dél-korea - olaszország nyolcaddöntő minden idők legszégyenletesebb bírói tevékenysége a juventus-fior utánLehet en ertem felre, de nem mosod itt veletlen ossze Eszak-Korea 2010-es szerepleset es Del-Korea 2002-es szerepleset amikor valoban a bronzmeccsig fujtak oket?Ha jol emlekszem, volt valami fiatal jatekosuk aki elsirta magat meccs kozben. Lehet, hogy mar a munkatabor lebegett a szemei elott.Emlekszik meg valaki arra, amikor E-Korea a VB-re ugy kuldte ki a csapatat, hogy elotte honapokig egyutt edzettek? 😀Utána meg együtt dolgoztak...
undisputedly
Willie Parker
undisputedly
Vito
Sixo
több mint 3 éve
Kampman
28 315
Az oroszok a 2016-os EB formájukat hozzák.Más kérdés, hogy még így is simán meglehet a továbbjutás, játszanak még a finnekkel (akiknél még mindig esélyesebbnek fognak számítani) és a ki tudja, hogy milyen állapotban lévő dánokkal.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 382
Elindulnak a belga kapu felé, de félúton feladják, h messze van SztálingrádAz oroszok south-west tìpusú játékra álltak átAzaz?
Minfig visszafordulnak
Willie Parker
Kampman
több mint 3 éve
Willie Parker
15 382
Ő az a tìpusú ember, aki mindig R beszélgetést kérnem ért annyit a szerencsejátékhoz. a Matáv Sopron pénzét is eljátszotta a kaszinóban...Gyuri milyen kibaszott vidámMondom, megrakta a finneket a 2. félidőre Tippmix Pro-n.
Willie Parker
iktriad
deyell
több mint 3 éve
Kampman
28 315
Az oroszok south-west tìpusú játékra álltak átAzaz?
Minfig visszafordulnak
Willie Parker
több mint 3 éve
Igen, igazatok van, ugy emlekeztem, hogy az e-koreai szereples is 18 eve volt a koreai-japan kozos rendezesun, amin a fent emlitett, elcsalt korea-olasz is volt.az az dél-korea - olaszország nyolcaddöntő minden idők legszégyenletesebb bírói tevékenysége a juventus-fior utánLehet en ertem felre, de nem mosod itt veletlen ossze Eszak-Korea 2010-es szerepleset es Del-Korea 2002-es szerepleset amikor valoban a bronzmeccsig fujtak oket?Ha jol emlekszem, volt valami fiatal jatekosuk aki elsirta magat meccs kozben. Lehet, hogy mar a munkatabor lebegett a szemei elott.Emlekszik meg valaki arra, amikor E-Korea a VB-re ugy kuldte ki a csapatat, hogy elotte honapokig egyutt edzettek? 😀Utána meg együtt dolgoztak...
undisputedly
Willie Parker
undisputedly
Vito
Sixo
Igazatok van, elneztem az eveket 😊
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Willie Parker
15 382
Tehát miatta lett a Telekom...nem ért annyit a szerencsejátékhoz. a Matáv Sopron pénzét is eljátszotta a kaszinóban...Gyuri milyen kibaszott vidámMondom, megrakta a finneket a 2. félidőre Tippmix Pro-n.
Willie Parker
iktriad
deyell
több mint 3 éve
Willie Parker
15 382
Az oroszok south-west tìpusú játékra álltak átMinfig visszafordulnak
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
az az dél-korea - olaszország nyolcaddöntő minden idők legszégyenletesebb bírói tevékenysége a juventus-fior utánLehet en ertem felre, de nem mosod itt veletlen ossze Eszak-Korea 2010-es szerepleset es Del-Korea 2002-es szerepleset amikor valoban a bronzmeccsig fujtak oket?Ha jol emlekszem, volt valami fiatal jatekosuk aki elsirta magat meccs kozben. Lehet, hogy mar a munkatabor lebegett a szemei elott.Emlekszik meg valaki arra, amikor E-Korea a VB-re ugy kuldte ki a csapatat, hogy elotte honapokig egyutt edzettek? 😀Utána meg együtt dolgoztak...
undisputedly
Willie Parker
undisputedly
Vito
Szerkesztette: Sixo
több mint 3 éve
deyell
11 702
nem ért annyit a szerencsejátékhoz. a Matáv Sopron pénzét is eljátszotta a kaszinóban...Gyuri milyen kibaszott vidámMondom, megrakta a finneket a 2. félidőre Tippmix Pro-n.
Willie Parker
iktriad
choose life
több mint 3 éve
Willie Parker
15 382
Jaja, csak nem vele nevetünk, hanem rajta!Annak örül, hogy az egész ország róla beszél.Gyuri milyen kibaszott vidámMondom, megrakta a finneket a 2. félidőre Tippmix Pro-n.
Willie Parker
iktriad
nagylaza
több mint 3 éve
Willie Parker
15 382
A vuvuzela a hibásLehet en ertem felre, de nem mosod itt veletlen ossze Eszak-Korea 2010-es szerepleset es Del-Korea 2002-es szerepleset amikor valoban a bronzmeccsig fujtak oket?Ha jol emlekszem, volt valami fiatal jatekosuk aki elsirta magat meccs kozben. Lehet, hogy mar a munkatabor lebegett a szemei elott.Emlekszik meg valaki arra, amikor E-Korea a VB-re ugy kuldte ki a csapatat, hogy elotte honapokig egyutt edzettek? 😀Utána meg együtt dolgoztak...
undisputedly
Willie Parker
undisputedly
Vito
több mint 3 éve
Annak örül, hogy az egész ország róla beszél.Gyuri milyen kibaszott vidámMondom, megrakta a finneket a 2. félidőre Tippmix Pro-n.
Willie Parker
iktriad
több mint 3 éve
Lehet en ertem felre, de nem mosod itt veletlen ossze Eszak-Korea 2010-es szerepleset es Del-Korea 2002-es szerepleset amikor valoban a bronzmeccsig fujtak oket?Ha jol emlekszem, volt valami fiatal jatekosuk aki elsirta magat meccs kozben. Lehet, hogy mar a munkatabor lebegett a szemei elott.Emlekszik meg valaki arra, amikor E-Korea a VB-re ugy kuldte ki a csapatat, hogy elotte honapokig egyutt edzettek? 😀Utána meg együtt dolgoztak...
undisputedly
Willie Parker
undisputedly
több mint 3 éve
Willie Parker
15 382
Elnézést kérünk, azonban nyereményét nem áll módunkban kifizetni, mivel Ön - etikailag súlyosan elítélhető módon - nyilvános formában PARASZT módon viselkedett!Gyuri milyen kibaszott vidámMondom, megrakta a finneket a 2. félidőre Tippmix Pro-n.
Willie Parker
iktriad
Cégünk etikai kódexével ellentétes bárminemű PARASZTKODÁS!
Nyereményét paraszttanításra fordítjuk!
Jó szerencsét!
több mint 3 éve
Kampman
28 315
csak 11Emlekszik meg valaki arra, amikor E-Korea a VB-re ugy kuldte ki a csapatat, hogy elotte honapokig egyutt edzettek? 😀Rakerestem, 18 eve volt, jo eg 😀
undisputedly
undisputedly
több mint 3 éve
Willie Parker
15 382
Arra gondolt, hogy milyen könnyű lehet kubainak lenni, csak úszni kell tudni.Ha jol emlekszem, volt valami fiatal jatekosuk aki elsirta magat meccs kozben. Lehet, hogy mar a munkatabor lebegett a szemei elott.Emlekszik meg valaki arra, amikor E-Korea a VB-re ugy kuldte ki a csapatat, hogy elotte honapokig egyutt edzettek? 😀Utána meg együtt dolgoztak...
undisputedly
Willie Parker
undisputedly
több mint 3 éve
Ha jol emlekszem, volt valami fiatal jatekosuk aki elsirta magat meccs kozben. Lehet, hogy mar a munkatabor lebegett a szemei elott.Emlekszik meg valaki arra, amikor E-Korea a VB-re ugy kuldte ki a csapatat, hogy elotte honapokig egyutt edzettek? 😀Utána meg együtt dolgoztak...
undisputedly
Willie Parker
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
streamet amit linkeltem sikerült találni?Saint Kitts és Nevis - El Salvador meccshez kinek van streamje?na már vezet is El Salvador 😕
Löfli
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Saint Kitts és Nevis - El Salvador meccshez kinek van streamje?na már vezet is El Salvador 😕
Löfli
több mint 3 éve
Elsőre úgy olvastam, hogy Bolgár György.Dehogynem.Kíváncsi vagyok hogy az M4 fog-e vmilyen közleményt kiadni Bognár Gyurival kapcsolatban, mert konkrétan mindenki róla cikkez már.Nem
Coolearie
Kampman
“A balliberális sajtó aljas támadásai ellenére kitartunk a kiváló szakmai és emberi színvonalat képviselő Bognár György mellett, aki már számos alkalommal bizonyította, hogy értékrendje összhangban van a közmédia elvárásaival. Gyurcsány, Soros, migránsok!
somoskovig
több mint 3 éve
Gyuri milyen kibaszott vidámMondom, megrakta a finneket a 2. félidőre Tippmix Pro-n.
Willie Parker