Soccer EB 2021
Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
Kattintással provokált a néző.terheléses támadás20:59-kor elindítottam a mediaklikket, most már betöltötte a playert, a dán meccset...Évi 100 milliárdból ez sikerült,
Willie Parker
ozibozi
Negritis
terheléses támadás20:59-kor elindítottam a mediaklikket, most már betöltötte a playert, a dán meccset...Évi 100 milliárdból ez sikerült,
Willie Parker
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
20:59-kor elindítottam a mediaklikket, most már betöltötte a playert, a dán meccset...Évi 100 milliárdból ez sikerült,
Willie Parker
A szivmasszast is o kezdte el Eriksennel allitolag. Oriasi hos. Buszke vagyok ra, hogy Milan-mezt visel. Kapitany. ❤️Massive respect to Simon Kjær, he made sure that Eriksen didn't swallow his tongue when he was unconscious, made sure he was in the right position, got the squad to surround Eriksen so the media didn't continue filming him and made sure Eriksen's wife was comforted.
— FutbolBible (@FutbolBible) June 12, 2021
Hero. 🙏🏻🇩🇰❤ pic.twitter.com/QzsyLsnpdC
Matthew99
Kjaer milyen allapotban volt, mikor lecsereltek? Nem neztem, de azt irtak, hogy mentalisan nagyon nem volt rendben.Ezért nem a játékosoknak kell erről dönteniük …
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Massive respect to Simon Kjær, he made sure that Eriksen didn't swallow his tongue when he was unconscious, made sure he was in the right position, got the squad to surround Eriksen so the media didn't continue filming him and made sure Eriksen's wife was comforted.
— FutbolBible (@FutbolBible) June 12, 2021
Hero. 🙏🏻🇩🇰❤ pic.twitter.com/QzsyLsnpdC
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
ClassyBravo, bravo!
Lukaku scores and dedicates his goal to Christian Eriksen in the camera:#EURO2020 #BEL
— Lukas Weese (@Weesesports) June 12, 2021
pic.twitter.com/gsB6mqx0FY
iktriad
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
Ebben az esetben legalább egyértelmű a válasz: igen, várható volt.amúgy az várható volt hogy Gini nem kezd a belgáknál?ha wejnaldumra gondolsz ő holland
Negritis
Sixo
Wijnaldum. Nekem is eltartott mire megfejtetettem 😛amúgy az várható volt hogy Gini nem kezd a belgáknál?Ki?
Negritis
Stez
teljesen szétestem 😕amúgy az várható volt hogy Gini nem kezd a belgáknál?ha wejnaldumra gondolsz ő holland
Negritis
Sixo
my mistakeamúgy az várható volt hogy Gini nem kezd a belgáknál?Ki?
Negritis
Stez
Lukaku scores and dedicates his goal to Christian Eriksen in the camera:#EURO2020 #BEL
— Lukas Weese (@Weesesports) June 12, 2021
pic.twitter.com/gsB6mqx0FY
amúgy az várható volt hogy Gini nem kezd a belgáknál?ha wejnaldumra gondolsz ő holland
Negritis
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
amúgy az várható volt hogy Gini nem kezd a belgáknál?Ki?
Negritis
Beleszólhat ha úgy látja h nincs kontakt. Így értettem.Miert volt kamu?elvitte a labat.teny labon tudott volna talqn maradni de akkor is.ez mekkora kamu, de gondolom ebbe a videó bíró nem szólhat beleDe beleszólhat
Sixo
csebi
YoungZeeZee
Sztem is fujhato vokt, bár ritka buta dolog volt a vedotol
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Szar volt ez a dán csapat az első félidőben is. Valljuk beSztem nem, sok helyzetük volt, vegig irányítottak.
ozibozi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Igen sztem is fujhato volt és gondolom a var ezért nem szólhat bele. De beleszólhat h ha úgy látja h nincs kontakt.De volt kontakt, nem volt miért szóljonez mekkora kamu, de gondolom ebbe a videó bíró nem szólhat beleDe beleszólhat
Sixo
csebi
davemayer
Szegeny danok...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
A 11sre gondolt, hogy egyébként elmozdult a kapus.De volt kontakt, nem volt miért szóljonez mekkora kamu, de gondolom ebbe a videó bíró nem szólhat beleDe beleszólhat
Sixo
csebi
davemayer