Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
ezt az ordas kamut jesszusom
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
nem látom ki tudná a dán csapatot összerántani, hogy ezt megfordítsák. Sajnos ki fognak esni a tornáról hamar.egy büntető
Toto21
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Toto21
5 951
de pont Eriksen pontrúgásai lehettek volna meccsdöntőekAnnyira szarok ezek a finnek hogy a dánoknak percenként lesz helyzetük, mégsem fognak 1 gólt sem lőni. Na ezért nem lett volna szabad ma lejátszani ezt a meccset.Erikssen kiesése előtt sem volt olyan elképesztő dominancia.
davemayer
Kampman
több mint 3 éve
Bendtner lol, pár hete vonult vissza a dán negyed osztály öreg fiúk csapatából 33 évesen
több mint 3 éve
vajon kihagyják a tizit is?
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Annyira szarok ezek a finnek hogy a dánoknak percenként lesz helyzetük, mégsem fognak 1 gólt sem lőni. Na ezért nem lett volna szabad ma lejátszani ezt a meccset.Erikssen kiesése előtt sem volt olyan elképesztő dominancia.
davemayer
több mint 3 éve
Az edzőtáborban mindenki future HoF.nem látom ki tudná a dán csapatot összerántani, hogy ezt megfordítsák. Sajnos ki fognak esni a tornáról hamar.torna előtt szerintem nagyon jól néztek ki, nem azt mondom, hogy győzelemre esélyesek voltak, de egy 8 közé jutás, vagy egy nagy meglepetés elődöntő bennük volt szerintem
Toto21
Sixo
több mint 3 éve
Annyira szarok ezek a finnek hogy a dánoknak percenként lesz helyzetük, mégsem fognak 1 gólt sem lőni. Na ezért nem lett volna szabad ma lejátszani ezt a meccset.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
nem látom ki tudná a dán csapatot összerántani, hogy ezt megfordítsák. Sajnos ki fognak esni a tornáról hamar.torna előtt szerintem nagyon jól néztek ki, nem azt mondom, hogy győzelemre esélyesek voltak, de egy 8 közé jutás, vagy egy nagy meglepetés elődöntő bennük volt szerintem
Toto21
több mint 3 éve
Ez a lövés nem volt egy nagy Vass ist das.
több mint 3 éve
nem látom ki tudná a dán csapatot összerántani, hogy ezt megfordítsák. Sajnos ki fognak esni a tornáról hamar.Szerintem egyikuket sem erdekli, ha cserebe Eriksen felepul.
Toto21
több mint 3 éve
Toto21
5 951
nem látom ki tudná a dán csapatot összerántani, hogy ezt megfordítsák. Sajnos ki fognak esni a tornáról hamar.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
M4sport +on nem tudom mi megy de nem a belga meccsA honlapon
Lehet tudni hol lehet nézni?
alatriste
több mint 3 éve
M4sport +on nem tudom mi megy de nem a belga meccsm4sport.hu/m4-lelato/cikk/2021/06/12/itt-nezheti-eloben-a-belgium-oroszorszag-eb-csoportmeccset
alatriste
több mint 3 éve
Kampman
28 313
M4sport +on nem tudom mi megy de nem a belga meccsm4sport.hu
alatriste
több mint 3 éve
M4sport +on nem tudom mi megy de nem a belga meccsLehet tudni hol lehet nézni?
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Mit mondot BognárGyuri h máglyán elégetnék?Olvass vissza, többször is le lett Írva+cikket is linkeltek róla.
steelwolf
több mint 3 éve
Mit mondot BognárGyuri h máglyán elégetnék?hvg.hu/elet/20210612_Bognar_Gyorgy_szakkomentatornak_nem_szabadna_visszaulnie_tobbet_a_studioba
steelwolf
telex.hu/velemeny/2021/06/12/christian-eriksen-bognar-gyorgy-m4sport-kozmedia-erzeketlenseg-empatia
több mint 3 éve
Szerintem: fifti-fifti.hatalmas kapushiba szerintem, pont azok után, hogy a kommentátor említette, hogy kilépett a fater árnyékábólRohadt közelről jött erōsen, inkább a védőnek kellett volna észnél lenni
Sixo
dande
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
M4sport.hu-t gondolom most terheléses kibertámadás éri
több mint 3 éve
Mit mondot BognárGyuri h máglyán elégetnék?
több mint 3 éve
átkapcsoltam az Indyre, hogy megnézzem a balesetet, erre gólt lőttek a finnek... kemény ha ez így maradel ne kapcsolj többet
NB2
több mint 3 éve
átkapcsoltam az Indyre, hogy megnézzem a balesetet, erre gólt lőttek a finnek... kemény ha ez így marad
több mint 3 éve
Kjaer eddig bírta fejben. Nem csoda.Meccs mvpje sőt az egész tornáé
Tony Adams
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.