Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
ozibozi
17 143
Ennyi,Jövő héten lesz Francia nagydíj, aztán a következő 2 hétben 2 futam a Red Bull Ringen.Forma 1 időmérő megy vlhol??????
ozibozi
Ezen a 7 végén van forma 1? Sztem nincs
dande
iktriad
100 milliárdból is tartott M4 szerint ma lesz.
több mint 3 éve
Christian Eriksen had a Facetime call with his teammates from the hospital and asked them to play the game tonight, as “he feels better now”, @sportstudio just reported. 🇩🇰❤️ #prayforEriksen
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 12, 2021
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Az a durva fokozat, amikor a tükör köp előszörEz nagyon sok embernek nem szempont.De anelkul tudnal tukorbe nezni hogy nem akarod lekopni azt aki visszanez rad.Igazad van.Khmm ha a fülemre szóltak volna hogy "Hé ott jön Eriksen felesége, vegyél már róla egy közelit,hogy minden könnycseppjét meg tudjuk számolni" nem tettem volna meg.Nem írta, hogy az operatőr hibája 😊 neki az a dolga, hogy vegye ami történik. Kéne lennie ott egy adásrendezőnek is, ő dönt hogy milyen kép megy ki, melyik kamera képe kerül adásba.Remélem a helyszíni közvetítő csapatot is kibasszák a francba, nevetséges hogy nem volt egy ember sem, aki lépett volna. Live TV ben mutatják az összeomló feleségét, és a játékosok lélekjelenléte, és élő pajzsa kell ahhoz, hogy ne közvetítsenek le egy komplett Vészhelyzet részt a gyepről.Nem az operatőr hibája. Ha nem kap ellenkező utasítást, akkor el kell készítenie a felvételt. Annak a hibája, aki élő adásba tette.
Tony Adams
nagylaza
warr_b
Tony Adams
És másnap már nem lenne munkád.
warr_b
Vrij6
Mikey
több mint 3 éve
Jövő héten lesz Francia nagydíj, aztán a következő 2 hétben 2 futam a Red Bull Ringen.Forma 1 időmérő megy vlhol??????
ozibozi
dande
több mint 3 éve
vagy csak különböző embereknek más-más gyomra vanEz nagyon sok embernek nem szempont.De anelkul tudnal tukorbe nezni hogy nem akarod lekopni azt aki visszanez rad.Igazad van.Khmm ha a fülemre szóltak volna hogy "Hé ott jön Eriksen felesége, vegyél már róla egy közelit,hogy minden könnycseppjét meg tudjuk számolni" nem tettem volna meg.Nem írta, hogy az operatőr hibája 😊 neki az a dolga, hogy vegye ami történik. Kéne lennie ott egy adásrendezőnek is, ő dönt hogy milyen kép megy ki, melyik kamera képe kerül adásba.Remélem a helyszíni közvetítő csapatot is kibasszák a francba, nevetséges hogy nem volt egy ember sem, aki lépett volna. Live TV ben mutatják az összeomló feleségét, és a játékosok lélekjelenléte, és élő pajzsa kell ahhoz, hogy ne közvetítsenek le egy komplett Vészhelyzet részt a gyepről.Nem az operatőr hibája. Ha nem kap ellenkező utasítást, akkor el kell készítenie a felvételt. Annak a hibája, aki élő adásba tette.
Tony Adams
nagylaza
warr_b
Tony Adams
warr_b
Vrij6
Mikey
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Szerintem onnan indul az egész hogy 2021-ben kell szakértenie a 2020-as EB-t. Nem is értem hogyan bírta ki eddig.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
ozibozi
17 143
M4 szerint:Forma 1 időmérő megy vlhol??????
ozibozi
dande
NAGYDÍJ PROGRAM
FUTAM DÁTUMA2021. JÚNIUS 11 PÉNTEK - JÚNIUS 13 VASÁRNAPFUTAMJÚNIUS 13. 20:00 - 22:00 IDŐMÉRŐJÚNIUS 12. 20:00 - 21:00 3. SZABADEDZÉSJÚNIUS 12. 17:00 - 18:00 2. SZABADEDZÉSJÚNIUS 11. 21:00 - 22:00 1. SZABADEDZÉSJÚNIUS 11. 17:30 - 18:30
több mint 3 éve
Kampman
28 313
A szentpétervári meccs ottani idő szerint 10-kor kezdődik már így is, ezért nincsen szerintem hova tolni.
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Akkor gondolom most nem lesznek csöcsök...Még a mostani megkönnyebbült hangulatban sem érzem idevalónak, bocs 😀
warr_b
több mint 3 éve
Mikey
18 740
Ez nagyon sok embernek nem szempont.De anelkul tudnal tukorbe nezni hogy nem akarod lekopni azt aki visszanez rad.Igazad van.Khmm ha a fülemre szóltak volna hogy "Hé ott jön Eriksen felesége, vegyél már róla egy közelit,hogy minden könnycseppjét meg tudjuk számolni" nem tettem volna meg.Nem írta, hogy az operatőr hibája 😊 neki az a dolga, hogy vegye ami történik. Kéne lennie ott egy adásrendezőnek is, ő dönt hogy milyen kép megy ki, melyik kamera képe kerül adásba.Remélem a helyszíni közvetítő csapatot is kibasszák a francba, nevetséges hogy nem volt egy ember sem, aki lépett volna. Live TV ben mutatják az összeomló feleségét, és a játékosok lélekjelenléte, és élő pajzsa kell ahhoz, hogy ne közvetítsenek le egy komplett Vészhelyzet részt a gyepről.Nem az operatőr hibája. Ha nem kap ellenkező utasítást, akkor el kell készítenie a felvételt. Annak a hibája, aki élő adásba tette.
Tony Adams
nagylaza
warr_b
Tony Adams
warr_b
Vrij6
több mint 3 éve
Forma 1 időmérő megy vlhol??????
ozibozi
több mint 3 éve
Forma 1 időmérő megy vlhol?Nem, de Alley Oop már megy.
ozibozi
több mint 3 éve
Akkor gondolom most nem lesznek csöcsök...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
ozibozi
17 143
Forma 1 időmérő megy vlhol?
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Na végre jöhet bognár félidei elemzéseKezdem: egy fasz
r.baggio
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
lemaradtam róla, a 9 órás meccset eltolják akkor vagy egyszerre megy majd a 2 meccs?Igen egyszerre megy a kettő, nincs hova tolni ma már.
Sixo
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Nem igazán, ritkán beszéltünk, de emlékezetes user volt valóban 😊ano. De reg hallottam a nevét.Ő nem anoEn egyebkent nem lennek kepes palyara lepni es jatszani.Jó, de te mindig részeg vagy.
Stez
iktriad
Kampman
Nagy puszipajtások voltatok mindig.
Coolearie
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Az egész Bognár ámokfutásban az a legdurvább, hogy bent a stúdióban senki sem szólt neki egy reklámblokk alatt sem, hogy te figyelj már Gyuri nem lehetne kicsit empatikusabban megfogalmazni a véleményedet, ha már ennyire kitartasz mellette?Ők dupla sokkot kaptak, azért ez valamennyire menti őket!
Mr.Breaker
több mint 3 éve
deyell
11 702
lemaradtam róla, a 9 órás meccset eltolják akkor vagy egyszerre megy majd a 2 meccs?egyszerre.
Sixo
choose life
több mint 3 éve
és most megkérdezzük mit gondolt Bognár György az első félidőről...Szerinte picit hosszúra sikeredett biztosan
NB2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
lemaradtam róla, a 9 órás meccset eltolják akkor vagy egyszerre megy majd a 2 meccs?
több mint 3 éve
ano. De reg hallottam a nevét.Ő nem anoEn egyebkent nem lennek kepes palyara lepni es jatszani.Jó, de te mindig részeg vagy.
Stez
iktriad
Kampman
Nagy puszipajtások voltatok mindig.
több mint 3 éve
Na végre jöhet bognár félidei elemzése
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
és most megkérdezzük mit gondolt Bognár György az első félidőről...
több mint 3 éve
Ő büszke rá, hogy nincs elégé berúgva. 😊Ő nem anoEn egyebkent nem lennek kepes palyara lepni es jatszani.Jó, de te mindig részeg vagy.
Stez
iktriad
Kampman