Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Első kapuralövés, ennyi 😀
több mint 3 éve
Itt egyrészt a játékosok mondták mehet mikor kiderült rebdben, ehhez kellett idő. Ott meg már most este 10 óra lesz, nem lehet későbbre tenni. 2 külön dolog.az is vicces, hogy a közmédiának van vagy 5 csatornája aztán mégis a neten kell majd nézni a meccsetA kaszinós gyugyó az érzéketlen paraszt, azuefa meg képtelen változtatni a programon, hogy a másik meccs meg minden.
NB2
Vicces ez az egész így a tragédiával együtt.
ozibozi
több mint 3 éve
elvileg igen. magánál maradt és mozgott a keze is.közben az Indycar versenyen Rosenqvist pedálja beesett és fullgázzal frontálisan belement a gumifalba...Rendben van?
mi a fasz történik ma
shawnka
csebi
hála az égnek az aeroscreenért.
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Nem békés 0-0 s tologatósnak tűnik.A dánok lelkileg most nagyon erősek szerintem, ki fogják szenvedni valahogy a győzelmet.
dande
több mint 3 éve
közben az Indycar versenyen Rosenqvist pedálja beesett és fullgázzal frontálisan belement a gumifalba...Na akkor Indycar van ma, és nem F1. Remek most kapcsolgathatok háromfelé...
mi a fasz történik ma
shawnka
több mint 3 éve
ozibozi
17 143
az is vicces, hogy a közmédiának van vagy 5 csatornája aztán mégis a neten kell majd nézni a meccsetA kaszinós gyugyó az érzéketlen paraszt, azuefa meg képtelen változtatni a programon, hogy a másik meccs meg minden.
NB2
Vicces ez az egész így a tragédiával együtt.
több mint 3 éve
Nem békés 0-0 s tologatósnak tűnik.
több mint 3 éve
M4.hu mindig minden meccset ad., az nem ujdonsag. En m4+t hallottam szerintem.nem m4sport.hu-t mondott?😊az is vicces, hogy a közmédiának van vagy 5 csatornája aztán mégis a neten kell majd nézni a meccset?
NB2
M4 Sport +on adjak a masikat.
Stez
NB2
több mint 3 éve
közben az Indycar versenyen Rosenqvist pedálja beesett és fullgázzal frontálisan belement a gumifalba...Rendben van?
mi a fasz történik ma
shawnka
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Nagylaza linkelte a telex cikketNem kaptam valaszt😀mar kerdeztem.mit mondott?Az egész Bognár ámokfutásban az a legdurvább, hogy bent a stúdióban senki sem szólt neki egy reklámblokk alatt sem, hogy te figyelj már Gyuri nem lehetne kicsit empatikusabban megfogalmazni a véleményedet, ha már ennyire kitartasz mellette?Ők dupla sokkot kaptak, azért ez valamennyire menti őket!
Mr.Breaker
Willie Parker
YoungZeeZee
több mint 3 éve
Ez a brétvéjtezés elég idegesítő
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
nem m4sport.hu-t mondott?😊az is vicces, hogy a közmédiának van vagy 5 csatornája aztán mégis a neten kell majd nézni a meccset?
NB2
Stez
több mint 3 éve
közben az Indycar versenyen Rosenqvist pedálja beesett és fullgázzal frontálisan belement a gumifalba...mi a fasz történik ma
több mint 3 éve
thesefootballtimes.co/2020/01/31/kim-vilfort-the-tragic-hero-of-denmarks-euro-92-glory/Amúgy ha már dánok, EB, és tragédia, nekem ez a sztori anno meg se volt.
Sztem mindenki kiegyezik azzal hogy most nem nyernek EB-t de Eriksen felépül.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 559
Nem kaptam valaszt😀mar kerdeztem.mit mondott?Az egész Bognár ámokfutásban az a legdurvább, hogy bent a stúdióban senki sem szólt neki egy reklámblokk alatt sem, hogy te figyelj már Gyuri nem lehetne kicsit empatikusabban megfogalmazni a véleményedet, ha már ennyire kitartasz mellette?Ők dupla sokkot kaptak, azért ez valamennyire menti őket!
Mr.Breaker
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Paksról üzenik, hogy atomot neki!Inkább mindent előrehoznak nehogy a gyurka bepipuljon.Ennyi,Jövő héten lesz Francia nagydíj, aztán a következő 2 hétben 2 futam a Red Bull Ringen.Forma 1 időmérő megy vlhol??????
ozibozi
Ezen a 7 végén van forma 1? Sztem nincs
dande
iktriad
100 milliárdból is tartott M4 szerint ma lesz.
ozibozi
Tactful Cactus
több mint 3 éve
az is vicces, hogy a közmédiának van vagy 5 csatornája aztán mégis a neten kell majd nézni a meccset?
NB2
több mint 3 éve
Akkor bocs, nekem a fiam a mérvadó, aki ma nem pörgött rá a dologra 😛Ennyi,Jövő héten lesz Francia nagydíj, aztán a következő 2 hétben 2 futam a Red Bull Ringen.Forma 1 időmérő megy vlhol??????
ozibozi
dande
iktriad
ozibozi
több mint 3 éve
az is vicces, hogy a közmédiának van vagy 5 csatornája aztán mégis a neten kell majd nézni a meccset
több mint 3 éve
Azert ez jo hir. Bar eleg furcsa nekem, amikor ket oraja megallt a szive, most meg mar biztatta a tarsait?Christian Eriksen had a Facetime call with his teammates from the hospital and asked them to play the game tonight, as “he feels better now”, @sportstudio just reported. 🇩🇰❤️ #prayforEriksen
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 12, 2021
Sixo
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Inkább mindent előrehoznak nehogy a gyurka bepipuljon.Ennyi,Jövő héten lesz Francia nagydíj, aztán a következő 2 hétben 2 futam a Red Bull Ringen.Forma 1 időmérő megy vlhol??????
ozibozi
dande
iktriad
ozibozi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Eltöprengtem azon, hány pszichopata vadbarom járkál körülöttünk, akiből csak egy ritkán adódó extrém szituáció hozná elő az állatot, ahogyan most Bognárból.sok
nagylaza
több mint 3 éve
Eltöprengtem azon, hány pszichopata vadbarom járkál körülöttünk, akiből csak egy ritkán adódó extrém szituáció hozná elő az állatot, ahogyan most Bognárból.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Bognár György: lassú mederben halad a mérkőzés