Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kjaer eddig bírta fejben. Nem csoda.
Tony Adams
Így is a meccs embere, akármi lesz az eredmény.
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 576 — Colts Fan
Kjaer eddig bírta fejben. Nem csoda.
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 381
Wind elszelelt
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nem békés 0-0 s tologatósnak tűnik.
dande
A dánok lelkileg most nagyon erősek szerintem, ki fogják szenvedni valahogy a győzelmet.
Kampman
iktriad, te vagy az?
r.baggio
Nem, ő csak egy nagyon tehetséges padawan.
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 875 — LIGHTS OUT!
dande
A dánok lelkileg most nagyon erősek szerintem, ki fogják szenvedni valahogy a győzelmet.
Kampman
iktriad, te vagy az?
r.baggio
nem lehet iktriad, mert ez sikeres volt, iktriad csak meséli magáról, hogy milyen jól tud jinxelni de látni senki sem látott egy sikereset sem tőle

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 931 — Lucas Scott
Ez azért Schmeichelé is.
empty taxi
Kapus pont annyira nincs játékban sokszor h a lelki, tetbeli dolgokat jobban at tudja gondolni, mint az NFL rugók.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 667 — Így remélem megfelelek nektek.....
hatalmas kapushiba szerintem, pont azok után, hogy a kommentátor említette, hogy kilépett a fater árnyékából
Sixo
Rohadt közelről jött erōsen, inkább a védőnek kellett volna észnél lenni
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 381
hatalmas kapushiba szerintem, pont azok után, hogy a kommentátor említette, hogy kilépett a fater árnyékából
Sixo
Szemébe sütött a lemenő nap😃
több mint 3 éve
Sixo
Azt akarod mondani, hogy a kommentátor... eljinxelte?
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 313
dande
Kampman
iktriad, te vagy az?
r.baggio
Tartom, amit mondtam.
több mint 3 éve
Átkapcsoltam a BBC-s adásra, Bognár annyira kiakasztott, ott egy korábbi angol válogatott csaj annyit mondott, h esetleg a család a legfontosabb és ő is megragadja az alkalmat arra h küldjön egy üzenetet: "I love you mom!"
empty taxi
Gyuri mit üzent volna Bogesznek?

Fiam, full house vagyok?
Willie Parker
Mit üzenet volna? Rakd meg a finneket a 2. félidőre!!!Iktriad
Remélem nem szólt neki erről, mert még nyerne is rajta jelenleg.
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 875 — LIGHTS OUT!

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
Ez azért Schmeichelé is.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 313
Első kapuralövés, ennyi 😀
Kampman
"lövés" 😀
Negritis
Hát elvileg, annak számít, csak pont előtte írták ki, hogy 18-0 a "total shots"
több mint 3 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 429 — no es importante
dande
Kampman
iktriad, te vagy az?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 931 — Lucas Scott
Sok kötés most odaveszett
ozibozi
Szegény Gyurie is vszeg

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
dande
Kampman
Eriksen azért hiányozni fog, legjobb játékosuk.

choose life
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 459 — Слава Україні! Героям слава!
Ez annyira eletszeru 😕

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Szesze New York Giants 21 245 — Giants fan
De kegyetlen... Pedig a danok mennyire megerdemelnek, h nyerjenek.
Stez
sztem megnyerik így is
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 17 143
Sok kötés most odaveszett
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 023 — The Mathematician
Első kapuralövés, ennyi 😀
Kampman
"lövés" 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
De kegyetlen... Pedig a danok mennyire megerdemelnek, h nyerjenek.

több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 459 — Слава Україні! Героям слава!
Hat igen

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Szesze New York Giants 21 245 — Giants fan
na ott a hidegzuhany
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 109 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Jó a finn helyzetkihasználás 🤣

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta