Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Kjaer eddig bírta fejben. Nem csoda.Így is a meccs embere, akármi lesz az eredmény.
Tony Adams
több mint 3 éve
Kjaer eddig bírta fejben. Nem csoda.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Wind elszelelt
több mint 3 éve
Nem, ő csak egy nagyon tehetséges padawan.iktriad, te vagy az?Nem békés 0-0 s tologatósnak tűnik.A dánok lelkileg most nagyon erősek szerintem, ki fogják szenvedni valahogy a győzelmet.
dande
Kampman
r.baggio
több mint 3 éve
nem lehet iktriad, mert ez sikeres volt, iktriad csak meséli magáról, hogy milyen jól tud jinxelni de látni senki sem látott egy sikereset sem tőleiktriad, te vagy az?Nem békés 0-0 s tologatósnak tűnik.A dánok lelkileg most nagyon erősek szerintem, ki fogják szenvedni valahogy a győzelmet.
dande
Kampman
r.baggio
több mint 3 éve
Ez azért Schmeichelé is.Kapus pont annyira nincs játékban sokszor h a lelki, tetbeli dolgokat jobban at tudja gondolni, mint az NFL rugók.
empty taxi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
hatalmas kapushiba szerintem, pont azok után, hogy a kommentátor említette, hogy kilépett a fater árnyékábólRohadt közelről jött erōsen, inkább a védőnek kellett volna észnél lenni
Sixo
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
hatalmas kapushiba szerintem, pont azok után, hogy a kommentátor említette, hogy kilépett a fater árnyékábólSzemébe sütött a lemenő nap😃
Sixo
több mint 3 éve
hatalmas kapushiba szerintem, pont azok után, hogy a kommentátor említette, hogy kilépett a fater árnyékábólAzt akarod mondani, hogy a kommentátor... eljinxelte?
Sixo
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Tartom, amit mondtam.iktriad, te vagy az?Nem békés 0-0 s tologatósnak tűnik.A dánok lelkileg most nagyon erősek szerintem, ki fogják szenvedni valahogy a győzelmet.
dande
Kampman
r.baggio
több mint 3 éve
Remélem nem szólt neki erről, mert még nyerne is rajta jelenleg.Mit üzenet volna? Rakd meg a finneket a 2. félidőre!!!IktriadÁtkapcsoltam a BBC-s adásra, Bognár annyira kiakasztott, ott egy korábbi angol válogatott csaj annyit mondott, h esetleg a család a legfontosabb és ő is megragadja az alkalmat arra h küldjön egy üzenetet: "I love you mom!"Gyuri mit üzent volna Bogesznek?
empty taxi
Fiam, full house vagyok?
Willie Parker
több mint 3 éve
hatalmas kapushiba szerintem, pont azok után, hogy a kommentátor említette, hogy kilépett a fater árnyékából
több mint 3 éve
Ez azért Schmeichelé is.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Hát elvileg, annak számít, csak pont előtte írták ki, hogy 18-0 a "total shots"Első kapuralövés, ennyi 😀"lövés" 😀
Kampman
Negritis
több mint 3 éve
iktriad, te vagy az?Nem békés 0-0 s tologatósnak tűnik.A dánok lelkileg most nagyon erősek szerintem, ki fogják szenvedni valahogy a győzelmet.
dande
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Sok kötés most odaveszettSzegény Gyurie is vszeg
ozibozi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
deyell
11 702
Eriksen azért hiányozni fog, legjobb játékosuk.Nem békés 0-0 s tologatósnak tűnik.A dánok lelkileg most nagyon erősek szerintem, ki fogják szenvedni valahogy a győzelmet.
dande
Kampman
choose life
több mint 3 éve
Ez annyira eletszeru 😕
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
De kegyetlen... Pedig a danok mennyire megerdemelnek, h nyerjenek.sztem megnyerik így is
Stez
több mint 3 éve
ozibozi
17 143
Sok kötés most odaveszett
több mint 3 éve
Első kapuralövés, ennyi 😀"lövés" 😀
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
De kegyetlen... Pedig a danok mennyire megerdemelnek, h nyerjenek.
több mint 3 éve
Hat igen
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
na ott a hidegzuhany
több mint 3 éve
Jó a finn helyzetkihasználás 🤣
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta