Soccer EB 2021
Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
- ha egyáltalán a futtballról beszélgetnekA szekunder szégyenérzetem bemászott az ágy alá.
- mer mi másról?
Negritis
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
Libabőrös voltam.🇫🇮 Finland fans: “Christian”
— talkSPORT (@talkSPORT) June 12, 2021
🇩🇰 Denmark fans: “Eriksen”
Fans still inside the stadium are chanting @ChrisEriksen8’s name together. 🙏
pic.twitter.com/djUgg4pS1Q
empty taxi
Képzeld én milyen bajban voltam, amikor pár éve a lányomnál póni őrület volt és nem bírtam megjegyezni a meséből azoknak a színes gebéknek a nevét...🤣🤣🤣Fogalmam nincs a szereplokrol, csak ismerosomeknel van kiadva h ajandekba Zuma legyen 😊Itt Csélysz...😉Nah inkább benyomtam a gyerekeknek egy Mancs őrjáratot, amíg eldől, mi van, ezeket rossz hallgatni...Zuma ott is kedvenc? 😀
warr_b
Solymi
nagir
Solymi
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
- mer mi másról?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
De vb lesz jovore nem?3 ev mulva lesz a kovetkezo EB csak sajnos 😕Jo hát csak heccből írtam.@Sobri Jóska a felelős 😀Mi az hogy nem lehet.de másra még igen aki nem játszott 😀Italia-ra szeretnék tippelni!Nem lehet már sajna
Köszi!
Coolearie
Heisman
Negritis
Tippjátékban szeretnék részt venni, Olaszországra teszem a voksom. Olyan nincs hogy nem lehet. Mindent lehet csak akarni kell. Ma értem haza Spanyolországból és erre kell feljönni ide hogy a bowl.hu fórumon nem lehet tippelnem már mert “lekéstem.” HOL ÉLÜNK AZ ISTEN ÁLDJA MEG.
Na akkor Olaszország kösz.
Coolearie
Negritis
Ha nem, nem, majd jövőre megpróbálom!
Coolearie
Toto21
Szerintem a mi B kozepunk pont ezt tenné mostilyenkor szégyellem, hogy nekünk egy másdt kifüzyülő prosztó B-közép jutott🇫🇮 Finland fans: “Christian”
empty taxi
petey
Massive respect to Simon Kjær, he made sure that Eriksen didn't swallow his tongue when he was unconscious, made sure he was in the right position, got the squad to surround Eriksen so the media didn't continue filming him and made sure Eriksen's wife was comforted.
— FutbolBible (@FutbolBible) June 12, 2021
Hero. 🙏🏻🇩🇰❤ pic.twitter.com/QzsyLsnpdC
Remélem a helyszíni közvetítő csapatot is kibasszák a francba, nevetséges hogy nem volt egy ember sem, aki lépett volna. Live TV ben mutatják az összeomló feleségét, és a játékosok lélekjelenléte, és élő pajzsa kell ahhoz, hogy ne közvetítsenek le egy komplett Vészhelyzet részt a gyepről.Nem az operatőr hibája. Ha nem kap ellenkező utasítást, akkor el kell készítenie a felvételt. Annak a hibája, aki élő adásba tette.
Tony Adams
3 ev mulva lesz a kovetkezo EB csak sajnos 😕Jo hát csak heccből írtam.@Sobri Jóska a felelős 😀Mi az hogy nem lehet.de másra még igen aki nem játszott 😀Italia-ra szeretnék tippelni!Nem lehet már sajna
Köszi!
Coolearie
Heisman
Negritis
Tippjátékban szeretnék részt venni, Olaszországra teszem a voksom. Olyan nincs hogy nem lehet. Mindent lehet csak akarni kell. Ma értem haza Spanyolországból és erre kell feljönni ide hogy a bowl.hu fórumon nem lehet tippelnem már mert “lekéstem.” HOL ÉLÜNK AZ ISTEN ÁLDJA MEG.
Coolearie
Negritis
Coolearie
ilyenkor szégyellem, hogy nekünk egy másokat kifütyülő prosztó B-közép jutott🇫🇮 Finland fans: “Christian”
empty taxi
Szerkesztette: petey
Kerdem en ilyen esetben akkor cserelnek egyet es az beleszamit a hivatalos cserebe? Vagy azon kivul engedikSzerintem beleszámít... összefejelnek szögletnél, elájul, agyrázkódás, akkor is "rendesen" lecserélik.
Toto21
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Jo hát csak heccből írtam.@Sobri Jóska a felelős 😀Mi az hogy nem lehet.de másra még igen aki nem játszott 😀Italia-ra szeretnék tippelni!Nem lehet már sajna
Köszi!
Coolearie
Heisman
Negritis
Coolearie
Negritis
Anyad temetesen te idiota
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
Kerdem en ilyen esetben akkor cserelnek egyet es az beleszamit a hivatalos cserebe? Vagy azon kivul engedika szabály az hogy beleszámít
Toto21
Ha te teljesen rendben van Erikssen.Az angolok a sajto tájékoztatójukat is lemondtak emiatt …kane elvileg rottyon
csebi
Negritis
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Látni még hagyján, de hallgatni egy rémálom ... 🤮Mit mondott gyuri?nem lattamMit üzenet volna? Rakd meg a finneket a 2. félidőre!!!Átkapcsoltam a BBC-s adásra, Bognár annyira kiakasztott, ott egy korábbi angol válogatott csaj annyit mondott, h esetleg a család a legfontosabb és ő is megragadja az alkalmat arra h küldjön egy üzenetet: "I love you mom!"Gyuri mit üzent volna Bogesznek?
empty taxi
Fiam, full house vagyok?
Willie Parker
iktriad
YoungZeeZee
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
Mit mondott gyuri?nem lattamÁlld a szerencsédet, hogy nem hallottad.
YoungZeeZee
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Az angolok a sajto tájékoztatójukat is lemondtak emiatt …kane elvileg rottyon
csebi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
Mit mondott gyuri?nem lattamMit üzenet volna? Rakd meg a finneket a 2. félidőre!!!Átkapcsoltam a BBC-s adásra, Bognár annyira kiakasztott, ott egy korábbi angol válogatott csaj annyit mondott, h esetleg a család a legfontosabb és ő is megragadja az alkalmat arra h küldjön egy üzenetet: "I love you mom!"Gyuri mit üzent volna Bogesznek?
empty taxi
Fiam, full house vagyok?
Willie Parker
iktriad