Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 080 — I like the Texans, I like who we are
Nah inkább benyomtam a gyerekeknek egy Mancs őrjáratot, amíg eldől, mi van, ezeket rossz hallgatni...
warr_b
Zuma ott is kedvenc? 😀
Solymi
Inkább Marshall, de ja, Zuma is 😁
warr_b
Itt Trucker😃
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 109 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Judit csak odaszól!!!!
dande
Még mindig hallgatod, te mazochista? 🤣

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 930 — Lucas Scott
Lassú de korrekt dontes. Bmeg

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
Nah inkább benyomtam a gyerekeknek egy Mancs őrjáratot, amíg eldől, mi van, ezeket rossz hallgatni...
warr_b
Zuma ott is kedvenc? 😀
Solymi
Itt Csélysz...😉
nagir
Fogalmam nincs a szereplokrol, csak ismerosomeknel van kiadva h ajandekba Zuma legyen 😊
Solymi
Ha már soccer topik:  en.wikipedia.org/wiki/Sibusiso_Zuma
Nem mellesleg focizott ő is Koppenhágában...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 667 — Így remélem megfelelek nektek.....
Judit csak odaszól!!!!
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Fellocsolják a pályát. Minket kéne. Meg főleg a szurkolókat a stadionban.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 930 — Lucas Scott
Az angolok a sajto tájékoztatójukat is lemondtak emiatt …

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 576 — Colts Fan
Remélem a helyszíni közvetítő csapatot is kibasszák a francba, nevetséges hogy nem volt egy ember sem, aki lépett volna. Live TV ben mutatják az összeomló feleségét, és a játékosok lélekjelenléte, és élő pajzsa kell ahhoz, hogy ne közvetítsenek le egy komplett Vészhelyzet részt a gyepről.
több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 018
warr_b
Zuma ott is kedvenc? 😀
Solymi
Itt Csélysz...😉
nagir
Fogalmam nincs a szereplokrol, csak ismerosomeknel van kiadva h ajandekba Zuma legyen 😊
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Átkapcsoltam a BBC-s adásra, Bognár annyira kiakasztott, ott egy korábbi angol válogatott csaj annyit mondott, h esetleg a család a legfontosabb és ő is megragadja az alkalmat arra h küldjön egy üzenetet: "I love you mom!"
empty taxi
Gyuri mit üzent volna Bogesznek?

Fiam, full house vagyok?
Willie Parker
Mit üzenet volna? Rakd meg a finneket a 2. félidőre!!!

Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve

Madden hates me.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 109 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b
Zuma ott is kedvenc? 😀
Solymi
Inkább Marshall, de ja, Zuma is 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Értem. És ha úgy illusztrálja a véleményét, hogy oda szarik az asztal közepére, akkor mindenki szagolgatja?

Egyébként meg a kozmediaban pont testhez is all a vélemény-cenzúra...
somoskovig
Odaszart? 😀 Ugye.

Nagyobb blama kirángatni őt a stúdióból, minthogy hagyod, magát égesse le. Ha kiszeded, azzal elismered a felelősséget, ha benthagyod, elviheti az egész balhét.
shawnka
Gondolkoztál azon, hogy egyszer elmenj szerkesztőnek? 😊
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 313
Ajanlom figyelembe bogesz wikipedia oldalát xd
eaglesmcnabb
semmi extra nem tűnt fel
több mint 3 éve
Nomac New England Patriots 3 082 — balazs.t85@gmail.com
Felnéztem M4 FB oldalára, akkora a népharag, ha ezt a szemetet nem söpri el... akkor tényleg nincs remény. Az sokat elárul rólunk, ilyen emberek edzők lehetnek az NB1-ben.
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 381
Átkapcsoltam a BBC-s adásra, Bognár annyira kiakasztott, ott egy korábbi angol válogatott csaj annyit mondott, h esetleg a család a legfontosabb és ő is megragadja az alkalmat arra h küldjön egy üzenetet: "I love you mom!"
empty taxi
Gyuri mit üzent volna Bogesznek?

Fiam, full house vagyok?
több mint 3 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
Akkor már csak egy kérdésem van, miért nem kapcsolják ki az M4-en az adást, ki gondolja, hogy jó színben tünteti fel őket, ha ezt hagyják tovább sugározni? Ilyenkor a szerkesztőt is kérdőre vonnám, vagy a műsorvezetőt.
Toto21
Egyetértek, de szerkesztőként ezt elég nehéz adhoc lereagálni. Ha nálunk lett volna én lehet elveszem 2 perc után, de közben meg ott van az is, hogy az egész világ láthatja, akkor miért pont a magyar közönség maradna le róla.

Ez inkább az UEFA és a helyszíni rendező borzasztó döntése volt.
shawnka
sztem a bognár-féle ámokfutásról van szó
Teabee
jogos. az viszont már egy fokkal nehezebb, mert a tervezett reklám véges, fillereket se tehetsz be annyira egy ilyen horderejű esemény után, Gyurit meg nem távolíthatod el a stúdióból adás közben.
shawnka
De. Reklamblokkban lecseréled a gárdát és belga orosz szakértőkre.
csebi
Amig nem tudod, ezzel a meccsel mi van, lejatsszak e, nem cserelheted csak ugy ki.
Stez
Miért??? Beperel, hogy neki az egész meccsre volt szerződése szakérteni?
somoskovig
Nem Bognar szempontjabol mondom. Arra inkabb nem reagalok, mar az alkotasara.
Stez
Akkor? Bármikor bárkit ki lehet venni bármilyen élő adasbol.
somoskovig
Nem teheted meg. Elmondta a véleményét. Nem ölt embert, nem káromkodott.
Attól, hogy a véleménye radikális és totális faszság, az empátia teljes hiányával, emiatt nem veheted le a képernyőről.
shawnka
Értem. És ha úgy illusztrálja a véleményét, hogy oda szarik az asztal közepére, akkor mindenki szagolgatja?

Egyébként meg a kozmediaban pont testhez is all a vélemény-cenzúra...
somoskovig
Odaszart? 😀 Ugye.

Nagyobb blama kirángatni őt a stúdióból, minthogy hagyod, magát égesse le. Ha kiszeded, azzal elismered a felelősséget, ha benthagyod, elviheti az egész balhét.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 667 — Így remélem megfelelek nektek.....
amúgy nekem némítva volt akkor most mi van?
egyik meccs se lesz már?
Negritis
Folytatják kicsit később.
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 023 — The Mathematician
empty taxi
lehet így is ugye

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Ajanlom figyelembe bogesz wikipedia oldalát xd

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve

Madden hates me.
több mint 3 éve
amúgy nekem némítva volt akkor most mi van?
egyik meccs se lesz már?
Negritis
A belga-orosz lesz elvileg
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 875 — LIGHTS OUT!
Szegény Varga Péter egy életre nem felejti el az első EB közvetítését.
iktriad
ezt senki sem fogja aki látta

több mint 3 éve
Remélem Gyurinál akkor is megy tovább az élet, amikor egyszer a maffia megkeresi
Willie Parker
Szerintem előfordult már vele, minden irónia nélkül
több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 7 906 — Bla, bla, bla
warr_b
Zuma ott is kedvenc? 😀
Solymi
Itt Csélysz...😉

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!