Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
amúgy nekem némítva volt akkor most mi van?egyik meccs se lesz már?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Szerintem lépjünk túl ezen a nonamen több szót nem érdemel....
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Remélem Gyurinál akkor is megy tovább az élet, amikor egyszer a maffia megkeresi
több mint 3 éve
@Sobri Jóska a felelős 😀Mi az hogy nem lehet.de másra még igen aki nem játszott 😀Italia-ra szeretnék tippelni!Nem lehet már sajna
Köszi!
Coolearie
Heisman
Negritis
Tippjátékban szeretnék részt venni, Olaszországra teszem a voksom. Olyan nincs hogy nem lehet. Mindent lehet csak akarni kell. Ma értem haza Spanyolországból és erre kell feljönni ide hogy a bowl.hu fórumon nem lehet tippelnem már mert “lekéstem.” HOL ÉLÜNK AZ ISTEN ÁLDJA MEG.
Na akkor Olaszország kösz.
Coolearie
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 018
Nah inkább benyomtam a gyerekeknek egy Mancs őrjáratot, amíg eldől, mi van, ezeket rossz hallgatni...Zuma ott is kedvenc? 😀
warr_b
több mint 3 éve
Értem. És ha úgy illusztrálja a véleményét, hogy oda szarik az asztal közepére, akkor mindenki szagolgatja?Nem teheted meg. Elmondta a véleményét. Nem ölt embert, nem káromkodott.Akkor? Bármikor bárkit ki lehet venni bármilyen élő adasbol.Nem Bognar szempontjabol mondom. Arra inkabb nem reagalok, mar az alkotasara.Miért??? Beperel, hogy neki az egész meccsre volt szerződése szakérteni?Amig nem tudod, ezzel a meccsel mi van, lejatsszak e, nem cserelheted csak ugy ki.De. Reklamblokkban lecseréled a gárdát és belga orosz szakértőkre.jogos. az viszont már egy fokkal nehezebb, mert a tervezett reklám véges, fillereket se tehetsz be annyira egy ilyen horderejű esemény után, Gyurit meg nem távolíthatod el a stúdióból adás közben.sztem a bognár-féle ámokfutásról van szóAkkor már csak egy kérdésem van, miért nem kapcsolják ki az M4-en az adást, ki gondolja, hogy jó színben tünteti fel őket, ha ezt hagyják tovább sugározni? Ilyenkor a szerkesztőt is kérdőre vonnám, vagy a műsorvezetőt.Egyetértek, de szerkesztőként ezt elég nehéz adhoc lereagálni. Ha nálunk lett volna én lehet elveszem 2 perc után, de közben meg ott van az is, hogy az egész világ láthatja, akkor miért pont a magyar közönség maradna le róla.
Toto21
Ez inkább az UEFA és a helyszíni rendező borzasztó döntése volt.
shawnka
Teabee
shawnka
csebi
Stez
somoskovig
Stez
somoskovig
Attól, hogy a véleménye radikális és totális faszság, az empátia teljes hiányával, emiatt nem veheted le a képernyőről.
shawnka
Egyébként meg a kozmediaban pont testhez is all a vélemény-cenzúra...
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Én mondjuk direktebb lettem volnamondta is indirekt módonA műsorvezető ua mondhatná, hogy Gyurikám kurvára nem értünk egyet!Nem teheted meg. Elmondta a véleményét. Nem ölt embert, nem káromkodott.Akkor? Bármikor bárkit ki lehet venni bármilyen élő adasbol.Nem Bognar szempontjabol mondom. Arra inkabb nem reagalok, mar az alkotasara.Miért??? Beperel, hogy neki az egész meccsre volt szerződése szakérteni?Amig nem tudod, ezzel a meccsel mi van, lejatsszak e, nem cserelheted csak ugy ki.De. Reklamblokkban lecseréled a gárdát és belga orosz szakértőkre.jogos. az viszont már egy fokkal nehezebb, mert a tervezett reklám véges, fillereket se tehetsz be annyira egy ilyen horderejű esemény után, Gyurit meg nem távolíthatod el a stúdióból adás közben.sztem a bognár-féle ámokfutásról van szóAkkor már csak egy kérdésem van, miért nem kapcsolják ki az M4-en az adást, ki gondolja, hogy jó színben tünteti fel őket, ha ezt hagyják tovább sugározni? Ilyenkor a szerkesztőt is kérdőre vonnám, vagy a műsorvezetőt.Egyetértek, de szerkesztőként ezt elég nehéz adhoc lereagálni. Ha nálunk lett volna én lehet elveszem 2 perc után, de közben meg ott van az is, hogy az egész világ láthatja, akkor miért pont a magyar közönség maradna le róla.
Toto21
shawnka
Teabee
shawnka
csebi
Stez
somoskovig
Stez
somoskovig
Attól, hogy a véleménye radikális és totális faszság, az empátia teljes hiányával, emiatt nem veheted le a képernyőről.
shawnka
Willie Parker
Heisman
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
bgy csinált egy újabb gyűlölködjünk topicot.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Épp mellette ül egy úriember, aki a véleménye miatt vesztette el az állását. Szóval van rá precedens.Remélem több meccsre nem hívják meg. Arra kíváncsi lennék, hogy a szerződését felbonthatják-e ilyen esetben. Rohadtul remélem, hogy igenNem teheted meg. Elmondta a véleményét. Nem ölt embert, nem káromkodott.Akkor? Bármikor bárkit ki lehet venni bármilyen élő adasbol.Nem Bognar szempontjabol mondom. Arra inkabb nem reagalok, mar az alkotasara.Miért??? Beperel, hogy neki az egész meccsre volt szerződése szakérteni?Amig nem tudod, ezzel a meccsel mi van, lejatsszak e, nem cserelheted csak ugy ki.De. Reklamblokkban lecseréled a gárdát és belga orosz szakértőkre.jogos. az viszont már egy fokkal nehezebb, mert a tervezett reklám véges, fillereket se tehetsz be annyira egy ilyen horderejű esemény után, Gyurit meg nem távolíthatod el a stúdióból adás közben.sztem a bognár-féle ámokfutásról van szóAkkor már csak egy kérdésem van, miért nem kapcsolják ki az M4-en az adást, ki gondolja, hogy jó színben tünteti fel őket, ha ezt hagyják tovább sugározni? Ilyenkor a szerkesztőt is kérdőre vonnám, vagy a műsorvezetőt.Egyetértek, de szerkesztőként ezt elég nehéz adhoc lereagálni. Ha nálunk lett volna én lehet elveszem 2 perc után, de közben meg ott van az is, hogy az egész világ láthatja, akkor miért pont a magyar közönség maradna le róla.
Toto21
shawnka
Teabee
shawnka
csebi
Stez
somoskovig
Stez
somoskovig
shawnka
Toto21
több mint 3 éve
Mi az hogy nem lehet.de másra még igen aki nem játszott 😀Italia-ra szeretnék tippelni!Nem lehet már sajna
Köszi!
Coolearie
Heisman
Negritis
Tippjátékban szeretnék részt venni, Olaszországra teszem a voksom. Olyan nincs hogy nem lehet. Mindent lehet csak akarni kell. Ma értem haza Spanyolországból és erre kell feljönni ide hogy a bowl.hu fórumon nem lehet tippelnem már mert “lekéstem.” HOL ÉLÜNK AZ ISTEN ÁLDJA MEG.
Na akkor Olaszország kösz.
több mint 3 éve
Én is végigcsináltam jópár élő adást régebben, szerencsére ilyen súlyos eset nem volt... de mindig be volt készítve a technical error kazi 😁jogos. az viszont már egy fokkal nehezebb, mert a tervezett reklám véges, fillereket se tehetsz be annyira egy ilyen horderejű esemény után, Gyurit meg nem távolíthatod el a stúdióból adás közben.sztem a bognár-féle ámokfutásról van szóAkkor már csak egy kérdésem van, miért nem kapcsolják ki az M4-en az adást, ki gondolja, hogy jó színben tünteti fel őket, ha ezt hagyják tovább sugározni? Ilyenkor a szerkesztőt is kérdőre vonnám, vagy a műsorvezetőt.Egyetértek, de szerkesztőként ezt elég nehéz adhoc lereagálni. Ha nálunk lett volna én lehet elveszem 2 perc után, de közben meg ott van az is, hogy az egész világ láthatja, akkor miért pont a magyar közönség maradna le róla.
Toto21
shawnka
Teabee
shawnka
A legjobb az volt, amikor a 12 menetesre tervezett meccsen a balfasz Golotát másfél perc alatt kiütötték, aztán oldj meg egy egy órás tartal9mkiesést 🤣
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Látszott azért Berkesi és kicsit Petry arcán is, hogy ez nekik is kínos.A műsorvezető ua mondhatná, hogy Gyurikám kurvára nem értünk egyet!Nem teheted meg. Elmondta a véleményét. Nem ölt embert, nem káromkodott.Akkor? Bármikor bárkit ki lehet venni bármilyen élő adasbol.Nem Bognar szempontjabol mondom. Arra inkabb nem reagalok, mar az alkotasara.Miért??? Beperel, hogy neki az egész meccsre volt szerződése szakérteni?Amig nem tudod, ezzel a meccsel mi van, lejatsszak e, nem cserelheted csak ugy ki.De. Reklamblokkban lecseréled a gárdát és belga orosz szakértőkre.jogos. az viszont már egy fokkal nehezebb, mert a tervezett reklám véges, fillereket se tehetsz be annyira egy ilyen horderejű esemény után, Gyurit meg nem távolíthatod el a stúdióból adás közben.sztem a bognár-féle ámokfutásról van szóAkkor már csak egy kérdésem van, miért nem kapcsolják ki az M4-en az adást, ki gondolja, hogy jó színben tünteti fel őket, ha ezt hagyják tovább sugározni? Ilyenkor a szerkesztőt is kérdőre vonnám, vagy a műsorvezetőt.Egyetértek, de szerkesztőként ezt elég nehéz adhoc lereagálni. Ha nálunk lett volna én lehet elveszem 2 perc után, de közben meg ott van az is, hogy az egész világ láthatja, akkor miért pont a magyar közönség maradna le róla.
Toto21
shawnka
Teabee
shawnka
csebi
Stez
somoskovig
Stez
somoskovig
shawnka
Willie Parker
több mint 3 éve
mondta is indirekt módonA műsorvezető ua mondhatná, hogy Gyurikám kurvára nem értünk egyet!Nem teheted meg. Elmondta a véleményét. Nem ölt embert, nem káromkodott.Akkor? Bármikor bárkit ki lehet venni bármilyen élő adasbol.Nem Bognar szempontjabol mondom. Arra inkabb nem reagalok, mar az alkotasara.Miért??? Beperel, hogy neki az egész meccsre volt szerződése szakérteni?Amig nem tudod, ezzel a meccsel mi van, lejatsszak e, nem cserelheted csak ugy ki.De. Reklamblokkban lecseréled a gárdát és belga orosz szakértőkre.jogos. az viszont már egy fokkal nehezebb, mert a tervezett reklám véges, fillereket se tehetsz be annyira egy ilyen horderejű esemény után, Gyurit meg nem távolíthatod el a stúdióból adás közben.sztem a bognár-féle ámokfutásról van szóAkkor már csak egy kérdésem van, miért nem kapcsolják ki az M4-en az adást, ki gondolja, hogy jó színben tünteti fel őket, ha ezt hagyják tovább sugározni? Ilyenkor a szerkesztőt is kérdőre vonnám, vagy a műsorvezetőt.Egyetértek, de szerkesztőként ezt elég nehéz adhoc lereagálni. Ha nálunk lett volna én lehet elveszem 2 perc után, de közben meg ott van az is, hogy az egész világ láthatja, akkor miért pont a magyar közönség maradna le róla.
Toto21
shawnka
Teabee
shawnka
csebi
Stez
somoskovig
Stez
somoskovig
shawnka
Willie Parker
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Szegény Varga Péter egy életre nem felejti el az első EB közvetítését.
több mint 3 éve
Romano nagyon biztos forrás, nagyon jó“Christian Eriksen breathes and can speake. He’s awake”. Martin Schoots, Eriksen agent, just told this to NPO Radio1 after speaking with Christian’s father, reports @OzcanAkyol. 🇩🇰❤️🙏🏻 #prayforEriksen
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 12, 2021
Tony Adams
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Remélem több meccsre nem hívják meg. Arra kíváncsi lennék, hogy a szerződését felbonthatják-e ilyen esetben. Rohadtul remélem, hogy igenNem teheted meg. Elmondta a véleményét. Nem ölt embert, nem káromkodott.Akkor? Bármikor bárkit ki lehet venni bármilyen élő adasbol.Nem Bognar szempontjabol mondom. Arra inkabb nem reagalok, mar az alkotasara.Miért??? Beperel, hogy neki az egész meccsre volt szerződése szakérteni?Amig nem tudod, ezzel a meccsel mi van, lejatsszak e, nem cserelheted csak ugy ki.De. Reklamblokkban lecseréled a gárdát és belga orosz szakértőkre.jogos. az viszont már egy fokkal nehezebb, mert a tervezett reklám véges, fillereket se tehetsz be annyira egy ilyen horderejű esemény után, Gyurit meg nem távolíthatod el a stúdióból adás közben.sztem a bognár-féle ámokfutásról van szóAkkor már csak egy kérdésem van, miért nem kapcsolják ki az M4-en az adást, ki gondolja, hogy jó színben tünteti fel őket, ha ezt hagyják tovább sugározni? Ilyenkor a szerkesztőt is kérdőre vonnám, vagy a műsorvezetőt.Egyetértek, de szerkesztőként ezt elég nehéz adhoc lereagálni. Ha nálunk lett volna én lehet elveszem 2 perc után, de közben meg ott van az is, hogy az egész világ láthatja, akkor miért pont a magyar közönség maradna le róla.
Toto21
shawnka
Teabee
shawnka
csebi
Stez
somoskovig
Stez
somoskovig
shawnka
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
A műsorvezető ua mondhatná, hogy Gyurikám kurvára nem értünk egyet!Nem teheted meg. Elmondta a véleményét. Nem ölt embert, nem káromkodott.Akkor? Bármikor bárkit ki lehet venni bármilyen élő adasbol.Nem Bognar szempontjabol mondom. Arra inkabb nem reagalok, mar az alkotasara.Miért??? Beperel, hogy neki az egész meccsre volt szerződése szakérteni?Amig nem tudod, ezzel a meccsel mi van, lejatsszak e, nem cserelheted csak ugy ki.De. Reklamblokkban lecseréled a gárdát és belga orosz szakértőkre.jogos. az viszont már egy fokkal nehezebb, mert a tervezett reklám véges, fillereket se tehetsz be annyira egy ilyen horderejű esemény után, Gyurit meg nem távolíthatod el a stúdióból adás közben.sztem a bognár-féle ámokfutásról van szóAkkor már csak egy kérdésem van, miért nem kapcsolják ki az M4-en az adást, ki gondolja, hogy jó színben tünteti fel őket, ha ezt hagyják tovább sugározni? Ilyenkor a szerkesztőt is kérdőre vonnám, vagy a műsorvezetőt.Egyetértek, de szerkesztőként ezt elég nehéz adhoc lereagálni. Ha nálunk lett volna én lehet elveszem 2 perc után, de közben meg ott van az is, hogy az egész világ láthatja, akkor miért pont a magyar közönség maradna le róla.
Toto21
shawnka
Teabee
shawnka
csebi
Stez
somoskovig
Stez
somoskovig
shawnka
több mint 3 éve
🇫🇮 Finland fans: “Christian”
— talkSPORT (@talkSPORT) June 12, 2021
🇩🇰 Denmark fans: “Eriksen”
Fans still inside the stadium are chanting @ChrisEriksen8’s name together. 🙏
pic.twitter.com/djUgg4pS1Q
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
“Christian Eriksen breathes and can speake. He’s awake”. Martin Schoots, Eriksen agent, just told this to NPO Radio1 after speaking with Christian’s father, reports @OzcanAkyol. 🇩🇰❤️🙏🏻 #prayforEriksen
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 12, 2021
több mint 3 éve
Nem teheted meg. Elmondta a véleményét. Nem ölt embert, nem káromkodott.Akkor? Bármikor bárkit ki lehet venni bármilyen élő adasbol.Nem Bognar szempontjabol mondom. Arra inkabb nem reagalok, mar az alkotasara.Miért??? Beperel, hogy neki az egész meccsre volt szerződése szakérteni?Amig nem tudod, ezzel a meccsel mi van, lejatsszak e, nem cserelheted csak ugy ki.De. Reklamblokkban lecseréled a gárdát és belga orosz szakértőkre.jogos. az viszont már egy fokkal nehezebb, mert a tervezett reklám véges, fillereket se tehetsz be annyira egy ilyen horderejű esemény után, Gyurit meg nem távolíthatod el a stúdióból adás közben.sztem a bognár-féle ámokfutásról van szóAkkor már csak egy kérdésem van, miért nem kapcsolják ki az M4-en az adást, ki gondolja, hogy jó színben tünteti fel őket, ha ezt hagyják tovább sugározni? Ilyenkor a szerkesztőt is kérdőre vonnám, vagy a műsorvezetőt.Egyetértek, de szerkesztőként ezt elég nehéz adhoc lereagálni. Ha nálunk lett volna én lehet elveszem 2 perc után, de közben meg ott van az is, hogy az egész világ láthatja, akkor miért pont a magyar közönség maradna le róla.
Toto21
shawnka
Teabee
shawnka
csebi
Stez
somoskovig
Stez
somoskovig
több mint 3 éve
"Awake"
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Sokkal jobb lett volna, ha Berkesi Judit villant egyet, amivel eltereli a figyelmet erről a szardarabról
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
Kaszinós Gyuri.A Valencia-Cadiz meccsen egy rasszista megszólalás miatt 25 percet állt a játék. Amikor egy ember élete múlik rajta mire számít?Mondjuk nem a meccs folytatásán/nem folytatásán múlik az élete, de érthető hogy nem egyszerű döntés.
Heisman
Lehet a játékosok is inkább mennének hozzá a kórházba. Ki tud ilyenkor a meccsre koncentrálni?
bcsarli
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
A Valencia-Cadiz meccsen egy rasszista megszólalás miatt 25 percet állt a játék. Amikor egy ember élete múlik rajta mire számít?Mondjuk nem a meccs folytatásán/nem folytatásán múlik az élete, de érthető hogy nem egyszerű döntés.
Heisman
Lehet a játékosok is inkább mennének hozzá a kórházba. Ki tud ilyenkor a meccsre koncentrálni?
több mint 3 éve
Tudom, csak adta magát a szitu egy újabb "poén"-hoz.Halál FaszáraBognár Gyuri tűnjön el a H.... F.....Mi köze ehhez Horváth Ferinek? 😊
ThundersNFL
iktriad
ThundersNFL