Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Akkor? Bármikor bárkit ki lehet venni bármilyen élő adasbol.Nem Bognar szempontjabol mondom. Arra inkabb nem reagalok, mar az alkotasara.Miért??? Beperel, hogy neki az egész meccsre volt szerződése szakérteni?Amig nem tudod, ezzel a meccsel mi van, lejatsszak e, nem cserelheted csak ugy ki.De. Reklamblokkban lecseréled a gárdát és belga orosz szakértőkre.jogos. az viszont már egy fokkal nehezebb, mert a tervezett reklám véges, fillereket se tehetsz be annyira egy ilyen horderejű esemény után, Gyurit meg nem távolíthatod el a stúdióból adás közben.sztem a bognár-féle ámokfutásról van szóAkkor már csak egy kérdésem van, miért nem kapcsolják ki az M4-en az adást, ki gondolja, hogy jó színben tünteti fel őket, ha ezt hagyják tovább sugározni? Ilyenkor a szerkesztőt is kérdőre vonnám, vagy a műsorvezetőt.Egyetértek, de szerkesztőként ezt elég nehéz adhoc lereagálni. Ha nálunk lett volna én lehet elveszem 2 perc után, de közben meg ott van az is, hogy az egész világ láthatja, akkor miért pont a magyar közönség maradna le róla.
Toto21
Ez inkább az UEFA és a helyszíni rendező borzasztó döntése volt.
shawnka
Teabee
shawnka
csebi
Stez
somoskovig
Stez
több mint 3 éve
Nem Bognar szempontjabol mondom. Arra inkabb nem reagalok, mar az alkotasara.Miért??? Beperel, hogy neki az egész meccsre volt szerződése szakérteni?Amig nem tudod, ezzel a meccsel mi van, lejatsszak e, nem cserelheted csak ugy ki.De. Reklamblokkban lecseréled a gárdát és belga orosz szakértőkre.jogos. az viszont már egy fokkal nehezebb, mert a tervezett reklám véges, fillereket se tehetsz be annyira egy ilyen horderejű esemény után, Gyurit meg nem távolíthatod el a stúdióból adás közben.sztem a bognár-féle ámokfutásról van szóAkkor már csak egy kérdésem van, miért nem kapcsolják ki az M4-en az adást, ki gondolja, hogy jó színben tünteti fel őket, ha ezt hagyják tovább sugározni? Ilyenkor a szerkesztőt is kérdőre vonnám, vagy a műsorvezetőt.Egyetértek, de szerkesztőként ezt elég nehéz adhoc lereagálni. Ha nálunk lett volna én lehet elveszem 2 perc után, de közben meg ott van az is, hogy az egész világ láthatja, akkor miért pont a magyar közönség maradna le róla.
Toto21
shawnka
Teabee
shawnka
csebi
Stez
somoskovig
több mint 3 éve
Eriksennek jobbulást!Csehországhoz beírhattok a tippversenyben.
több mint 3 éve
The two pieces of clothes that were being used to give privacy to #Eriksen while he was being stretchered off were actually Flags of Finland given by fans from the stand.❤️❤️ pic.twitter.com/qP7VhY4av6
— Prashidda Chaulagain (@prashidda4) June 12, 2021
több mint 3 éve
A Valencia-Cadiz meccsen egy rasszista megszólalás miatt 25 percet állt a játék. Amikor egy ember élete múlik rajta mire számít?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Miért??? Beperel, hogy neki az egész meccsre volt szerződése szakérteni?Amig nem tudod, ezzel a meccsel mi van, lejatsszak e, nem cserelheted csak ugy ki.De. Reklamblokkban lecseréled a gárdát és belga orosz szakértőkre.jogos. az viszont már egy fokkal nehezebb, mert a tervezett reklám véges, fillereket se tehetsz be annyira egy ilyen horderejű esemény után, Gyurit meg nem távolíthatod el a stúdióból adás közben.sztem a bognár-féle ámokfutásról van szóAkkor már csak egy kérdésem van, miért nem kapcsolják ki az M4-en az adást, ki gondolja, hogy jó színben tünteti fel őket, ha ezt hagyják tovább sugározni? Ilyenkor a szerkesztőt is kérdőre vonnám, vagy a műsorvezetőt.Egyetértek, de szerkesztőként ezt elég nehéz adhoc lereagálni. Ha nálunk lett volna én lehet elveszem 2 perc után, de közben meg ott van az is, hogy az egész világ láthatja, akkor miért pont a magyar közönség maradna le róla.
Toto21
shawnka
Teabee
shawnka
csebi
Stez
több mint 3 éve
Hat de teljesen rendben lenne.Én tényleg azt kivanom kedves B. Györgynek hogy a fia essen össze egy meccsen, vigyék kórházba majd legyen vele minden rendben és ekkor álljanak oda elé h akkor Gyurikam 5 perc és folytatjuk, rendben?Gyuri egy fasz, de ilyet ne legyszi.
csebi
Kenny
Nekem volt csapattarsam meccs után esett össze. Meg a következő fordulót is elhalasztották, nem az h játsszunk egyből
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Nem tudom mi van az M4-en, de úgy látom az ESPN radikálisan más állásponton van, mint Bognár Gyuri.
— Militár Iván (@MilitarIvan9) June 12, 2021
Csak és kizárólag Eriksen egészsége, ami számít.
A többi meccsekkel kapcsolatban a játékosokat kell megkérdezni. Mert az ő lelkiállapotuk számít a leginkább.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Komolyan mondom megérdemelné h ott mellette Petry az Gyurika ölébe hányjon.That awkward moment, amikor Petry Zsolt sokkal civilizáltabbnak tűnik nálad...
empty taxi
több mint 3 éve
csipkelli
4 008
Gyuri türelmetlen. Megesik.
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Megnézném, ha az ő játékosa esik össze a pályán mit mondana... Ez az ami aggasztana a játékosaként. Mennyire érdekli őt, hogy mi is van velük?
több mint 3 éve
Képtelen befogni a redvás pofáját!
több mint 3 éve
Amig nem tudod, ezzel a meccsel mi van, lejatsszak e, nem cserelheted csak ugy ki.De. Reklamblokkban lecseréled a gárdát és belga orosz szakértőkre.jogos. az viszont már egy fokkal nehezebb, mert a tervezett reklám véges, fillereket se tehetsz be annyira egy ilyen horderejű esemény után, Gyurit meg nem távolíthatod el a stúdióból adás közben.sztem a bognár-féle ámokfutásról van szóAkkor már csak egy kérdésem van, miért nem kapcsolják ki az M4-en az adást, ki gondolja, hogy jó színben tünteti fel őket, ha ezt hagyják tovább sugározni? Ilyenkor a szerkesztőt is kérdőre vonnám, vagy a műsorvezetőt.Egyetértek, de szerkesztőként ezt elég nehéz adhoc lereagálni. Ha nálunk lett volna én lehet elveszem 2 perc után, de közben meg ott van az is, hogy az egész világ láthatja, akkor miért pont a magyar közönség maradna le róla.
Toto21
shawnka
Teabee
shawnka
csebi
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Most már tök nyilvánvalóan provokál
több mint 3 éve
Hülye vagy hülye vagy hülye vagy hülye vagy........
több mint 3 éve
Gyuri bazmeg ilyen hulye
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Én tényleg azt kivanom kedves B. Györgynek hogy a fia essen össze egy meccsen, vigyék kórházba majd legyen vele minden rendben és ekkor álljanak oda elé h akkor Gyurikam 5 perc és folytatjuk, rendben?Gyuri egy fasz, de ilyet ne legyszi.
csebi
több mint 3 éve
De. Reklamblokkban lecseréled a gárdát és belga orosz szakértőkre.jogos. az viszont már egy fokkal nehezebb, mert a tervezett reklám véges, fillereket se tehetsz be annyira egy ilyen horderejű esemény után, Gyurit meg nem távolíthatod el a stúdióból adás közben.sztem a bognár-féle ámokfutásról van szóAkkor már csak egy kérdésem van, miért nem kapcsolják ki az M4-en az adást, ki gondolja, hogy jó színben tünteti fel őket, ha ezt hagyják tovább sugározni? Ilyenkor a szerkesztőt is kérdőre vonnám, vagy a műsorvezetőt.Egyetértek, de szerkesztőként ezt elég nehéz adhoc lereagálni. Ha nálunk lett volna én lehet elveszem 2 perc után, de közben meg ott van az is, hogy az egész világ láthatja, akkor miért pont a magyar közönség maradna le róla.
Toto21
shawnka
Teabee
shawnka
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Mondjuk ebből is kiválóan látszik, hogy ember nem maradt már a közmédiában, aki tudna/merne önállóan gondolkodni, dönteni és cselekedni, inkább hagyják Gyurit “alkotni”, minthogy 3 perc után kidobták volna a picsaba.
több mint 3 éve
Én tényleg azt kivanom kedves B. Györgynek hogy a fia essen össze egy meccsen, vigyék kórházba majd legyen vele minden rendben és ekkor álljanak oda elé h akkor Gyurikam 5 perc és folytatjuk, rendben?
több mint 3 éve
Valami nyilt kérvény remélem lesz majd hogy ezt a faszt többé közmédia közelébe ne engedjék.Semmilyen médiába
alatriste
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Addig tartanám a stúdióban ezt a faszt bezárva, ülje ki. Az élet megy tovább.Orosz forrás szerint vasárnap 12 órától folytatják a meccset. https://t.co/TZ4boX1oHl
— Kovács István (@khlPisti) June 12, 2021
Negritis
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
de másra még igen aki nem játszott 😀Italia-ra szeretnék tippelni!Nem lehet már sajna
Köszi!
Coolearie
Heisman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Italia-ra szeretnék tippelni!Nem lehet már sajna
Köszi!
Coolearie
több mint 3 éve
jogos. az viszont már egy fokkal nehezebb, mert a tervezett reklám véges, fillereket se tehetsz be annyira egy ilyen horderejű esemény után, Gyurit meg nem távolíthatod el a stúdióból adás közben.sztem a bognár-féle ámokfutásról van szóAkkor már csak egy kérdésem van, miért nem kapcsolják ki az M4-en az adást, ki gondolja, hogy jó színben tünteti fel őket, ha ezt hagyják tovább sugározni? Ilyenkor a szerkesztőt is kérdőre vonnám, vagy a műsorvezetőt.Egyetértek, de szerkesztőként ezt elég nehéz adhoc lereagálni. Ha nálunk lett volna én lehet elveszem 2 perc után, de közben meg ott van az is, hogy az egész világ láthatja, akkor miért pont a magyar közönség maradna le róla.
Toto21
shawnka
Teabee