Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Remélem ezek után soha nem hívják szakérteni!
több mint 3 éve
Árpa Ati a leghálásabb ezért most Bognárnak amúgy
több mint 3 éve
Jo eg, ki ez a bohoc? 😀
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Eskü inkább Árpát hallgatom örökké, de többet Bognár-t sose. Nekem teljesen leírta magát, mint EMBER.Ez nálam is legalja dolog.
Toto21
Nem azért, mert szerinte folytatni kéne a meccset (szólnak mellette érvek), hanem amilyen stílusban előadja.
több mint 3 éve
Teabee
718
most kapcsoltam be, most olvasom mi történt. Eriksennek, csapattársaknak minden jót, Bognár haljon meg...
több mint 3 éve
Komolyan mondom megérdemelné h ott mellette Petry az Gyurika ölébe hányjon.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Eskü inkább Árpát hallgatom örökké, de többet Bognár-t sose. Nekem teljesen leírta magát, mint EMBER.
több mint 3 éve
Nem erti miert nem lehet 5 perc alatt eldonteni hogy folytassak. Rendesen fel van haborodva hogy meg szunet van.Na most küldjék ki a stúdióbólmit mondott írja már le valaki
alatriste
Sixo
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Szerintem sose jártam ott.My bad közben beugrott, hogy aznap állatkertben voltunkpakson állatkert, hagyjad már magad
iktriad
Sixo
több mint 3 éve
Ezt tényleg be nyögte h hat ez teljesen rendben van???
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
esanders10
535
Ezt most kell kirugni a faszba
több mint 3 éve
Na most küldjék ki a stúdióbólmit mondott írja már le valaki
alatriste
több mint 3 éve
Paksiból csak Endrét ismerünk 😊nem, csak a neve, de ezzel is szoktam szúrkálniPaksi? Mindent értek 😛😁My bad közben beugrott, hogy aznap állatkertben voltunkpakson állatkert, hagyjad már magad
iktriad
Sixo
davemayer
Sixo
több mint 3 éve
1 rohadt lassan adott 2 utána is még ott totojáztak mi legyen, csoda ha épen túlélte.... Azt sem értem hol a mentő.... 2021ben mibe kerül úgy rendezni egy stadiont ez ne legyen gond....Akkor lephetnek a palyara ha a biro erre engedelyt ad.Rohadt lassan ertek be a mentok egyebkent. Felfoghatatlan.Ez szinte mindig így van. Lovrencsicshez is kurva lassan jöttek be, nem tudom, hogy pontosan mi ilyenkor a protokoll.
Kenny
Kampman
Kenny
több mint 3 éve
"Cseréljék le"
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Bogdán az a befejezett meccsek után kapja a fizetést, vagy mi a francért ágaskodik ennyire, hogy folytassák... Ráadásul ilyen hangnembenEgy minimális szimpátia kezdett kialakulni bennem a Paks ideai játéka alapján, de most ezt a keveset is rombolja a kaszinós.
Mr.Breaker
több mint 3 éve
Valaki bassza mar pofan Bognart
több mint 3 éve
Bognar probald mar meg tarkonloni magad, koszi!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Amúgy az a durva, ha ez nem egy meccsen tortenik vele, siman meghal....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
esanders10
535
Aztakurva emberek ez most meg tortenik amit Bognar tol?
több mint 3 éve
Bognárt vezessék már ki a stúdióból, jóég!