Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Dehogynem, eloben lattam.Én Senna balesetekor kaptam kb hasonló sokkotMondjuk azt a versenyt ha jól emlékszem itthon szerencsére nem közvetítették.
Willie Parker
iktriad
Nyilvan nem streamen.
Adja az isten hogy Eriksen teljes eletet elhessen. Minden mas lenyegtelen innentol.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
DehogynemÉn Senna balesetekor kaptam kb hasonló sokkotMondjuk azt a versenyt ha jól emlékszem itthon szerencsére nem közvetítették.
Willie Parker
iktriad
több mint 3 éve
Bognar te idiota fasznah mi volt, már ideje kikapcsoltam a hangot és inkább a suns meccset nézem vissza
Vrij6
több mint 3 éve
Puerta is magához tért egyszer, mielőtt meghalt, szóval óvatosabban ezzel, de nyilván jó ezt látniNekem is ez volt az elso ami beugrott.
Kampman
Remelem van a stadionon belul vmi ubermodern orvosi komplexum, vagy hogy kurva kozel van a legkozelebbi korhaz, minden perc szamit.
Elv 400 meterre van a stadiontol Dania legnagyobb korhaza
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Bognár takaroggy!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Én Senna balesetekor kaptam kb hasonló sokkotMondjuk azt a versenyt ha jól emlékszem itthon szerencsére nem közvetítették.
Willie Parker
több mint 3 éve
pont most viháncol gyurika ...Azért képzeld kicsit magukat a helyükbe is... Nem egyszerű beszélni erről nyilvánosság előtt. És az sem lenne jó, ha 40 percig Eriksen lehetőségeit ecsetelnék. Nem viháncolnak, kellően komoly, szerintem nincs vele gond.az a baj hogy nekik fontosabb az hogy folytatódjon a meccs minthogy mi van eriksennelÉn nem éreztem ezt gáznak.hogy folytatni kéneÚgy látszik, ma lemaradós napom van. (Folyton behal a stream.) Mit?Ezek tényleg a folytatásról beszélnek?Nem tudom szavakba önteni azt h mit nyomnak ezek a stúdióban...
csebi
empty taxi
nagylaza
Negritis
Nem azért mondták ez, mert show must go on... hanem pszichológiai szempontból talán tényleg ez a jobb, nyilván amíg be nem következik a legrosszabb.
ervinator
legalábbis brutálisan ez jön le gyuriról
Negritis
ervinator
és nem látom rajta hogy annyira megviselné
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Bognar te idiota fasz
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Reménykedhetsz, jól van jelenleg. Integetett is, most mondtak be itt a holland tvben, a helyszini tudositó jelentkezett a helyszinről. Azt mondta akkora sokkban vannak a nézők is hogy többen kimentek a stadionból és csak kovályognak...Kezdek óvatosan reménykedni.twitter.com/ariyomariyom/status/1403763583427751941?s=20Reméljük a legjobbakat
gabokocka
ThundersNFL
bcsarli
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Le KELL játszani. Hat erre nincsenek szavak
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Minden szava igaz.Clickbait kultúra, amit kb. az egész mainstream média táplál. Ne tessék panaszkodni, amikor pofán csap.
After this, we need to have a very serious conversation about the behaviour of broadcasters. Christian Eriksen collapses and his teammates have to form a protective ring around him to stop cameras filming, the producer cuts to his distraught wife in the crowd. This is not okay.
— Did It Cross The Line? (@diditcross) June 12, 2021
iktriad
Nem neked szól iktriad.
több mint 3 éve
ervinator
1 700
Azért képzeld kicsit magukat a helyükbe is... Nem egyszerű beszélni erről nyilvánosság előtt. És az sem lenne jó, ha 40 percig Eriksen lehetőségeit ecsetelnék. Nem viháncolnak, kellően komoly, szerintem nincs vele gond.az a baj hogy nekik fontosabb az hogy folytatódjon a meccs minthogy mi van eriksennelÉn nem éreztem ezt gáznak.hogy folytatni kéneÚgy látszik, ma lemaradós napom van. (Folyton behal a stream.) Mit?Ezek tényleg a folytatásról beszélnek?Nem tudom szavakba önteni azt h mit nyomnak ezek a stúdióban...
csebi
empty taxi
nagylaza
Negritis
Nem azért mondták ez, mert show must go on... hanem pszichológiai szempontból talán tényleg ez a jobb, nyilván amíg be nem következik a legrosszabb.
ervinator
legalábbis brutálisan ez jön le gyuriról
Negritis
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 3 éve
Puerta is magához tért egyszer, mielőtt meghalt, szóval óvatosabban ezzel, de nyilván jó ezt látniEzert vagyok full gyomorgorcsben most is nem tudok meg nyugodt lenni. :/
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Nem szoktam kérni, de menjenek el egy kibaszott reklámblokkra!!!
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Puerta is magához tért egyszer, mielőtt meghalt, szóval óvatosabban ezzel, de nyilván jó ezt látni
több mint 3 éve
Minden szava igaz. After this, we need to have a very serious conversation about the behaviour of broadcasters. Christian Eriksen collapses and his teammates have to form a protective ring around him to stop cameras filming, the producer cuts to his distraught wife in the crowd. This is not okay.
— Did It Cross The Line? (@diditcross) June 12, 2021
több mint 3 éve
Kezdek óvatosan reménykedni.twitter.com/ariyomariyom/status/1403763583427751941?s=20Reméljük a legjobbakat
gabokocka
ThundersNFL
több mint 3 éve
"Teljesen rendben van"Idióta barom 🙄
Kenny
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
"ez teljesen rendbe van" ...
több mint 3 éve
Szart jobbÉn nem éreztem ezt gáznak.hogy folytatni kéneÚgy látszik, ma lemaradós napom van. (Folyton behal a stream.) Mit?Ezek tényleg a folytatásról beszélnek?Nem tudom szavakba önteni azt h mit nyomnak ezek a stúdióban...
csebi
empty taxi
nagylaza
Negritis
ervinator
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
twitter.com/ariyomariyom/status/1403763583427751941?s=20Reméljük a legjobbakat
gabokocka
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Bognár sajnos most csak realista, szidhatjátok akárhogyaz oké, de ezt lehet úgyis hogy ahogy pl petry adja elő hogy figyel az emberre is
Kampman
ő meg a saját véleményét mondja hogy nyugodtan mehet a meccs
nem az hogy a fifa valszeg folytatni fogja
több mint 3 éve
twitter.com/ariyomariyom/status/1403763583427751941?s=20
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.