NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 691
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Ezek tényleg a folytatásról beszélnek?Nem tudom szavakba önteni azt h mit nyomnak ezek a stúdióban...
csebi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Ezek tényleg a folytatásról beszélnek?Kemény, de Foé és Puerta meccse is folytatódott.
csebi
több mint 3 éve
De jó, hogy lagzin vagyunk
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Igen, sajnos ez meg nem jelenti, hogy minden rendben, csak annyit, hogy van pulzusa és lelegeztetik.Igen stabilizaljak, de az meg sokat nem jelent.Lelegezteto maszk van rajta, ha meghalt volna gondolom nem lennePlusz ennyi idő alatt nem szoktak abbahagyni az újraélesztést, úgyhogy ha mozgatják, akkor stabilizálták annyira, hogy szállítható legyen.
eaglesmcnabb
somoskovig
En mar lattam olyat eloben h fel oraig elesztettek,beadtak valamit az illetonek azt mondtak van annyi pulzusa h bevigyek aztan ott annyi
gaborik
több mint 3 éve
Ezek tényleg a folytatásról beszélnek?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Miert mit kellety volna gyurka, ott elfoldelni?Ha nem ereznek nala pulzust, addig nem szoktak mozditani es elvinni, illetve addig szivmasszast vegeznek rajta, amig nincs pulzus.
gaborik
több mint 3 éve
gaborik
514
Miert mit kellety volna gyurka, ott elfoldelni?
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 3 éve
🇩🇰🙏🏾
— Marcus Rashford MBE (@MarcusRashford) June 12, 2021
Madden hates me.
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Fogadás szempontjából mindent törölnek majd valószínűleg. De itt 0-0 kell lenni az eredménynek.Folytatják valamennyi szünet után, vagy off és 0-0 a végeredmény?Elvileg az UEFA felfüggesztette a meccset, ennyi a hivatalos per pill.
warr_b
empty taxi
több mint 3 éve
Igen jól láttadLelegezteto maszk van rajta, ha meghalt volna gondolom nem lenneha jól láttam intubálták is
eaglesmcnabb
Negritis
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Folytatják valamennyi szünet után, vagy off és 0-0 a végeredmény?Elvileg az UEFA felfüggesztette a meccset, ennyi a hivatalos per pill.
warr_b
Madden hates me.
több mint 3 éve
gaborik
514
Igen stabilizaljak, de az meg sokat nem jelent.Lelegezteto maszk van rajta, ha meghalt volna gondolom nem lennePlusz ennyi idő alatt nem szoktak abbahagyni az újraélesztést, úgyhogy ha mozgatják, akkor stabilizálták annyira, hogy szállítható legyen.
eaglesmcnabb
somoskovig
En mar lattam olyat eloben h fel oraig elesztettek,beadtak valamit az illetonek azt mondtak van annyi pulzusa h bevigyek aztan ott annyi
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 3 éve
Folytatják valamennyi szünet után, vagy off és 0-0 a végeredmény?
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Egyebkent nekem gyanus volt az edzo viselkesese. Nem lehet hogy tudtak hogy valami nem teljesen kerek vele?Nem szeretném kipróbálni, én hogyan viselkednék ilyen helyzetben.
Vagy ez nagyon eros conteo?
Kenny
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Egyebkent nekem gyanus volt az edzo viselkesese. Nem lehet hogy tudtak hogy valami nem teljesen kerek vele?Mire gondolsz az edző viselkedése alatt?
Vagy ez nagyon eros conteo?
Kenny
több mint 3 éve
Egyebkent nekem gyanus volt az edzo viselkesese. Nem lehet hogy tudtak hogy valami nem teljesen kerek vele?Vagy ez nagyon eros conteo?
több mint 3 éve
Éppen nem figyeltem. Teljesen magától összeesett?ott link az előtted lévő kommentben
nagylaza
több mint 3 éve
Éppen nem figyeltem. Teljesen magától összeesett?
több mint 3 éve
UEFA announced the match has been suspended due to a medical emergency. Christian Eriksen just suddenly fell face-first to the ground. TV viewers can't see precisely what is happening but players are sobbing and fans in the stands are sobbing. https://t.co/pqnptwuAQe
— Michael David Smith (@MichaelDavSmith) June 12, 2021
Madden hates me.
több mint 3 éve
Az kotelezo, nem mutathatnak ilyen jelenetet, a pokrocot meg a jatekos miatt kell kiteriteni.Valamiert felhordultek a nezok. Talan jo jel.ujjonganak, de az a pokróc nem bíztató
Stez
Negritis
több mint 3 éve
Lelegezteto maszk van rajta, ha meghalt volna gondolom nem lennePlusz ennyi idő alatt nem szoktak abbahagyni az újraélesztést, úgyhogy ha mozgatják, akkor stabilizálták annyira, hogy szállítható legyen.
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Nem zokogott egyik dán játékos se, ahogy levonultak, talán nem volt végzetes a dolog...Fingers crossed
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Rohadt sokára értek oda....... reméljük rendben lesz....
több mint 3 éve
MiIgen ott volt a tubusLelegezteto maszk van rajta, ha meghalt volna gondolom nem lenneha jól láttam intubálták is
eaglesmcnabb
Negritis
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.